کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چرا ما فیلم یا مستند خودمون رو نسازیم؟
۱۶:۴۳, ۱۱/آذر/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خداوند رحمان و رحیم
سلام. بعد از فیلم ظهور و ظهور کرده ، همان طور که آقای رائفی پور در سخنرانی های خود گفته اند، ما مسئله احمد الحسن یمانی رو در ایران به جز در خراسان و خوزستان ، به شدت نداریم. اما دیگر کشورهای عربی و به خصوص عراق به شدت درگیر این قضیه هستند و ما را هم دعوت به بیعت با او می کنند. حالا اگر ما مشکل زیادی با اونها نداریم که دلیل نمیشه ساکت بمونیم ، افرادی از کشور خودمون هستند که در این زمینه مستند ساخته اند، مثل گروه رهبرم که به طور خاص به عبدالله هاشم و فیلم هاش پرداخته. اما این فیلم ها در نهایت در سطح ایران ( تازه اونم اگه خیلی وسیع پخش بشه) ، دیده میشه و همون طور که اشاره کردم ما در ایران با اونها زیاد مشکل نداریم. اما من از همه دوستانی که علاقه مندند، میخوام که بیایند تا با یکدیگر مستندی در جواب مستند ظهور کرده بسازیم و با سند و مدرک و با استفاده از همان روش سازندگان ظهور، باطل بودن احمدالحسن الیمانی را به جهانیان نشان دهیم.
حالا از دوستان می خوام که نظرشون رو راجع به ساخت مستند و این که آیا به این کار علاقه ای دارند یا نه، بیان کنند.
کل یوم عاشورا
کل عرض کربلا
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: AMINI
۱۸:۰۲, ۱۱/آذر/۹۱
شماره ارسال: #2
آواتار
من موافق ساخت مستندم اما دوست دارم کامل باشه مثل خود مستند ظهور که اگر از انصاف نگذریم کامل در مسائل مختلف توضیحاتی داده اما خوب با دو سه نفر هم نمیشه مستند اونجوری ساخت باید افراد متخصص از هرنظر باشند
۱۸:۱۰, ۱۱/آذر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/آذر/۹۱ ۱۸:۲۱ توسط hsmoa.)
شماره ارسال: #3
آواتار
دوست گرامی این مستند دقیقا قصد داره همین کار رو انجام بده:
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-21791-page-2.html

امروز هم ساعت 18:00 دومین جلسه هماهنگی با سازندگان رو خواهیم داشت که توضیحاتش توی همون تاپیک هست
اگه خواستید شرکت کنید
یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، fiftynine
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا