|
جولان " دختران خواننده" در خیابانهای تهران!! + تصویر - نقد و بررسی
|
|
۹:۴۲, ۱۱/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اردیبهشت/۹۱ ۹:۲۹ توسط AMINI.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
وبگردي 20:30،چند روز پیش و در هوای مطبوع بهاری در حوالی چهارراه ولی عصر تهران، قدمزنان در حال رفتن به محل کار خود بودم و البته غرق در افکار و مشغلههای ذهنی خود که یکدفعه صدای خاص و نامفهومی از قسمت شمالی خیابان توجهم را به خود جلب کرد.
مثل این بود که در مسیر حرکت خود در منتهیالیه شمالی خیابان ولی عصر در حال نزدیک شدن به منبع تولید این صدا هستم. با کمی توجه بیشتر، این صدا واضحتر شد و حالا به راحتی میتوانستم صدای آوازمانند زنانهای را تشخیص دهم؛ زیاد به این صدای زنانه و البته پرطنین توجه نکردم و مسیرم در امتداد شمالی خیابان ولی عصر را در پیش گرفتم با این ذهنیت که احتمالا یکی از ماشینهای شخصی عبوری از این محدوده، صدای ضبط ماشین خود را بلند کرده است. اما در همین گیر و دار و وقتی چند قدمی در این مسیر بالاتر آمدم در کمال ناباوری با صحنه عجیبی مواجه شدم؛ دختری تقریبا 14ـ 15 ساله با پوشش شلوار جین و با یک بلیز کوتاه زنانه در حال نغمهسرایی و هنرنمایی با استفاده از یک آمپیلیفایر قابل حمل بود و البته این دختر خانم هنرمند آورازهخوان را(!) یک دختر دیگر که کمی کم سن و سالتر به نظر میرسید، مشایعت میکرد که این دختر مشایعتکننده زحمت نواختن "تنبک" به طرز هنرمندانهای را میکشید! ![]() جالب اینکه مضمون شعری هم که این این دختر خواننده برای اجرا در ملأعام آن هم در شلوغی حوالی چهارراه ولی عصر انتخاب کرده بود بسیار هم عاشقانه بود و چه زیبا از چشم و ابروی یار میگفت و درد عشقی که کشیده است! اما در این میان، واکنش مردمی که در حال تردد از این محدوده بودند و با صحنه اجرای این موسیقی زنده(!) توسط این دختران آوازهخوان مواجه میشدند نیز جالب بود، اکثریت این جمعیت برای دقایقی بیخیال مقصد موردنظر خود شده و محو در اجرای این هنرمندان! براستی مسئول و متولی بروز چنین رفتارهایی در سطح شهر آن هم در ملأعام و با توصیف آنچه ذکر آن رفت، کیست؟ چه نهادی و مرجعی مسئولیت برخورد با چنین مواردی را بر عهده دارد؟ چرا باید فضای شهر به سمتوسویی برود که عدهای تا این حد و اندازه به خود اجازه بروز و ظهور رفتارهای ساختارشکن و هنجارشکن دهند؟ پیش از این رفتارهای چند کودک و نوجوان که در مراکز عمومی، اتوبوس و مترو اقدام به خوانندگی میکردند را شاهد بودیم که البته ظاهرشان بیشتر به متکدیان شبیه بوده است اما حالا باید نظارهگر خوانندگی دخترکانی بزککرده و محرک در خیابانهای تهران باشیم آن هم در کمال آسودگی خاطر این مخدرات هنرمند! |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۴۵, ۱۶/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اردیبهشت/۹۱ ۱۱:۴۷ توسط m.r.amiri.)
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
محمد عزیز ببینید اینست برداشت سایرین از این حرکت:
نشون میده که نباید این کار انجام میشده نه اینکه دختران بروند دنبال سایر کارهااصل کار مشکل دارهاینهم برداشت جهان: چند روز پیش و در هوای مطبوع بهاری در حوالی چهارراه ولی عصر تهران، قدمزنان در حال رفتن به محل کار خود بودم و البته غرق در افکار و مشغلههای ذهنی خود که یکدفعه صدای خاص و نامفهومی از قسمت شمالی خیابان توجهم را به خود جلب کرد. مثل این بود که در مسیر حرکت خود در منتهیالیه شمالی خیابان ولی عصر در حال نزدیک شدن به منبع تولید این صدا هستم. با کمی توجه بیشتر، این صدا واضحتر شد و حالا به راحتی میتوانستم صدای آوازمانند زنانهای را تشخیص دهم؛ زیاد به این صدای زنانه و البته پرطنین توجه نکردم و مسیرم در امتداد شمالی خیابان ولی عصر را در پیش گرفتم با این ذهنیت که احتمالا یکی از ماشینهای شخصی عبوری از این محدوده، صدای ضبط ماشین خود را بلند کرده است. اما در همین گیر و دار و وقتی چند قدمی در این مسیر بالاتر آمدم در کمال ناباوری با صحنه عجیبی مواجه شدم؛ دختری تقریبا 14ـ 15 ساله با پوشش شلوار جین و با یک بلیز کوتاه زنانه در حال نغمهسرایی و هنرنمایی با استفاده از یک آمپیلیفایر قابل حمل بود و البته این دختر خانم هنرمند آورازهخوان را(!) یک دختر دیگر که کمی کم سن و سالتر به نظر میرسید، مشایعت میکرد که این دختر مشایعتکننده زحمت نواختن "تنبک" به طرز هنرمندانهای را میکشید! جالب اینکه مضمون شعری هم که این این دختر خواننده برای اجرا در ملأعام آن هم در شلوغی حوالی چهارراه ولی عصر انتخاب کرده بود بسیار هم عاشقانه بود و چه زیبا از چشم و ابروی یار میگفت و درد عشقی که کشیده است! اما در این میان، واکنش مردمی که در حال تردد از این محدوده بودند و با صحنه اجرای این موسیقی زنده(!) توسط این دختران آوازهخوان مواجه میشدند نیز جالب بود، اکثریت این جمعیت برای دقایقی بیخیال مقصد موردنظر خود شده و محو در اجرای این هنرمندان! براستی مسئول و متولی بروز چنین رفتارهایی در سطح شهر آن هم در ملأعام و با توصیف آنچه ذکر آن رفت، کیست؟ چه نهادی و مرجعی مسئولیت برخورد با چنین مواردی را بر عهده دارد؟ چرا باید فضای شهر به سمتوسویی برود که عدهای تا این حد و اندازه به خود اجازه بروز و ظهور رفتارهای ساختارشکن و هنجارشکن دهند؟ پیش از این رفتارهای چند کودک و نوجوان که در مراکز عمومی، اتوبوس و مترو اقدام به خوانندگی میکردند را شاهد بودیم که البته ظاهرشان بیشتر به متکدیان شبیه بوده است اما حالا باید نظارهگر خوانندگی دخترکانی بزککرده و محرک در خیابانهای تهران باشیم آن هم در کمال آسودگی خاطر این مخدرات هنرمند! میبینی دوست عزیز تمام اینترنت رو بگرد همین رو نوشته اند همه جا و همین مطلب چرا باید همچین کاری بکنند که این مطلب رو بنویسند و از الفاظ نا صحیح مثل دخترک و بزک کرده استفاده بشه اصل کار نباید انجام بشه چرا شما جبهه عجیب و غریب گرفتید؟ همه دوستان و کسانی که پست گذاشتند با اصل مشکل دارن نه با فاعلین همین!!!! |
|||
|
|
۱۲:۱۰, ۱۶/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
اخه هر کاری یه علتی داره.علتش هم همونه که بالا نشوته شد.یعنی توی جامعه این 2 نفر تحریک امیز هستن فقط ؟توی همین تهران هر کی مایل بود یه پیام به من بده ، چند ساعت توی تهران با هم چرخ بزنیم تا معنی تحریک آمیز و نشونتون بدم.
درسته اصل این کار نباید انجام بشه ، ولی چرا باید این کار انجام بشه ؟ دلیلش چیه ؟ |
|||
|
|
۱۲:۲۷, ۱۶/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
(۱۶/اردیبهشت/۹۱ ۱۲:۱۰)Mohammad Trust نوشته است: اخه هر کاری یه علتی داره.علتش هم همونه که بالا نشوته شد.یعنی توی جامعه این 2 نفر تحریک امیز هستن فقط ؟توی همین تهران هر کی مایل بود یه پیام به من بده ، چند ساعت توی تهران با هم چرخ بزنیم تا معنی تحریک آمیز و نشونتون بدم. کم کاری دوستان دولتمرد!!! و کم لطفی و عدم انجام وظیفه دینی خودمون!! |
|||
|
|
۰:۴۴, ۱۷/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
آقای محمد عزیز اینطور که از صحبتهاتون پیداست شما فقط آتیش تند انتقادو دارید ولی از این گرسنه ها کم دیدید. اینها هم می تونن بازم میگم: رخت بشورن، دست فروشی کنن و کارگری و هزارتا کار شرافتمندانه دیگه که هزار تا زن سرپرست خانوار انجام میدن و با آبرو روزگار میگذرونن. ولی آسونترین راه رو انتخاب میکنن احتمالا داداشاشونو میبینن که از این راه راحت کاسبی میکنن و اونا هم ادامه دهنده راه اونا. اگه پدر ومادر بالای سرشون بوده که بهشون یاد نداده اینکار در جامعه ما قبیحه و از نظر شرعی هم مجاز نیست. اگه بالا سرشون نبوده، آقا محمد من یه خانمم و خانمها با توجه به حس درونی شون و سابقه فرهنگی جامعه میدوونن اینکار از حیاشون کم میکنه. آقای عزیز حیا یه مرزه فحش که ندادم جبهه میگیری. من باحجاب اگه فردا موقع بیرون رفتن از منزل موهامو درمعرض دید بذارم یه چیزی که همون حیاست و همون حس درونیه ازم کم میشه و اولش نمیخواد کم بشه و باآدم کلنجار میره و باید خیلی سرسخت باشی تا شکستش بدی و اونم تو رو ترک میکنه.
جامعه ما فقر فرهنگی که داره گرفتار تهاجم فرهنگی هم هست این اون برنامه ریزی هست که من گفتم. کاش به جای اینکه از کنار اینا راحت رد شیم. اولا نهی از منکر کنیم تا اگه بلد نیستن یاد بگیرن و دوما بدونن مخالف هم دارن و بدون ترس این کار قبیح رو اشاعه ندهند. صحبت شما یکی از دو منظور زیر رو برای من تداعی میکنه:1- اینکار از نظر شرعی و حکومت مشکلی نداره2- آدم وقتی گرسنه باشه میتونه به کار غیر شرعی برای احتیاجش دست بزنه. لطفا خودتون توضیح بدهید. یا علی |
|||
|
|
۱:۰۷, ۱۷/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
(۱۷/اردیبهشت/۹۱ ۰:۴۴)یار کوچک نوشته است: آقای محمد عزیز اینطور که از صحبتهاتون پیداست شما فقط آتیش تند انتقادو دارید ولی از این گرسنه ها کم دیدید. اینها هم می تونن بازم میگم: رخت بشورن، دست فروشی کنن و کارگری و هزارتا کار شرافتمندانه دیگه که هزار تا زن سرپرست خانوار انجام میدن و با آبرو روزگار میگذرونن. ولی آسونترین راه رو انتخاب میکنن احتمالا داداشاشونو میبینن که از این راه راحت کاسبی میکنن و اونا هم ادامه دهنده راه اونا. اگه پدر ومادر بالای سرشون بوده که بهشون یاد نداده اینکار در جامعه ما قبیحه و از نظر شرعی هم مجاز نیست. اگه بالا سرشون نبوده، آقا محمد من یه خانمم و خانمها با توجه به حس درونی شون و سابقه فرهنگی جامعه میدوونن اینکار از حیاشون کم میکنه. آقای عزیز حیا یه مرزه فحش که ندادم جبهه میگیری. من باحجاب اگه فردا موقع بیرون رفتن از منزل موهامو درمعرض دید بذارم یه چیزی که همون حیاست و همون حس درونیه ازم کم میشه و اولش نمیخواد کم بشه و باآدم کلنجار میره و باید خیلی سرسخت باشی تا شکستش بدی و اونم تو رو ترک میکنه. یکی باید بهشون برسه ، من منظورم همونه. وقتی هیچ کسی کمک نمیکنه و آموزش نمیده ، باید چی بگیم
|
|||
|
|
۱۵:۵۰, ۱۷/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اردیبهشت/۹۱ ۱۵:۵۳ توسط AMINI.)
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
![]() ![]() نظرات هم ببینید: جالبه نه؟!!! علی نیازاده: واقعا چه اشکال داره؟ هر چی که قبلا نبوده و الان هست ساختار شکنی نیست. در ضمن ساختار شکنی هم کار بدی نیست. جامعه هم مثل هنر پویاست وهمین پویایی زیباست. جامعه ما در حال حاضر به این گونه فضا ها نیاز داره. البته با اینکه کنترلی روی این موضوعها نباشه کاملا مخالفم. اگر کسی یا سازمانی متولی باشد که این گونه حرکات رو سازماندهی بکنه چه بهتر. مثلا اگر این گزارش شما بجای اینکه در پارک اتفاق بیفته در یک تالار با بیننده های معلوم از یک قشر خاص باشد چه اشکالی داره. اینکه شما در گزارش گفتید با این ساختار شکنی ها مقابله باشه اصلا نع عملیست و نه علمی. اینها باید ریشه یابی بشه توسط جامعه شناسان و بعد راهکار ارایه بشه با توجه به اهداف کلی نظام! ----------------------------- اصل نظر را خودتان ببینید ببینید مشکل همین اظهار نظرهاست. اگر تمامی مطلب رو پیگیری فرموده اید متوجه خواهید شد که تمامی بحث در رابطه با بیگناه یا گناهکار بودن فاعلین و نامناسب دانستن و خطا بودن اصل کار است. اما این نوع نظرات نشان میده که بیشتر اصل کار را باید نقد کرد. نظرات بسیار بود و گاها زننده که بنده به این یک نظر بسنده کردم. و اما مورد بحث: در ابتدای بحث دوباره تاکید میکنم که با گناهکار یا بیگناهی این خواهران بنده کاری ندارم. چرا میبایست اجازه اینگونه فعالیتها رو بدهیم؟ نه اینکه بایستیم تا ارگانی پیدا شود و این بساط ها رو بر چیند نه! بلکه بجای نگاه کردن و گاها لذت بردن از آن و تشویق به تذکر بپردازیم. و نه اینکه برخورد زننده و بد باشد. در سایر نظرات بنده تاکید شده بود که این آداب آهسته آهسته وارد شده و عادت شده و بعد از گذشت زمان نیاز خواهند شد. اگر در اول کار برخورد شده بود الان این دوستمان (که در بالا نظر ایشان نوشته شده است) حتی اجازه همین اظهار نظر را به خود نمیداد چه برسد به اینکه در خواست داشته باشد تا این کارها نهادینه شود ومکانی هم برای این کار در نظر گرفته شود. اصل درد بنده برای گذاشتن این مطلب همین است. نرم نرم و آهسته آهسته ... |
|||
|
|
۱:۲۵, ۱۸/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
سلام جناب آقای امینی
با نظرات و توضیحات شما صد در صد موافقم. متاسفانه افراد سو استفاده کننده زیادند و با آگاهی کامل جو را به سمتی که خود مایلند هدایت می کنند. علی نیازاده: واقعا چه اشکال داره؟ هر چی که قبلا نبوده و الان هست ساختار شکنی نیست. در ضمن ساختار شکنی هم کار بدی نیست. جامعه هم مثل هنر پویاست وهمین پویایی زیباست. جامعه ما در حال حاضر به این گونه فضا ها نیاز داره. البته با اینکه کنترلی روی این موضوعها نباشه کاملا مخالفم. اگر کسی یا سازمانی متولی باشد که این گونه حرکات رو سازماندهی بکنه چه بهتر. مثلا اگر این گزارش شما بجای اینکه در پارک اتفاق بیفته در یک تالار با بیننده های معلوم از یک قشر خاص باشد چه اشکالی داره. اینکه شما در گزارش گفتید با این ساختار شکنی ها مقابله باشه اصلا نع عملیست و نه علمی. اینها باید ریشه یابی بشه توسط جامعه شناسان و بعد راهکار ارایه بشه با توجه به اهداف کلی نظام! |
|||
|
|
۱۳:۵۹, ۱۸/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اردیبهشت/۹۱ ۱۴:۰۰ توسط somayyeh.)
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
این جنگ نرم مصداق اون نوشته آقای امینی هست.ببینید که نظرات به چه سمتی داره میره؟نرم و آهسته پیش میان و چقدر ساده میشه یه عادت و نیاز.این نوشته آقای امینی خیلی زیبا بود:"
این آداب آهسته آهسته وارد شده و عادت شده و بعد از گذشت زمان نیاز خواهند شد." بی تعارف اگر امکان اهدای اعتبار بود بخاطر این متن زیباشون حتما به ایشون حداکثر اعتبار رو میدادم. همین جا از ایشون تشکر میکنم. |
|||
|
|
۲۱:۰۴, ۱۸/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
(۱۸/اردیبهشت/۹۱ ۱۳:۵۹)somayyeh نوشته است: این جنگ نرم مصداق اون نوشته آقای امینی هست.ببینید که نظرات به چه سمتی داره میره؟نرم و آهسته پیش میان و چقدر ساده میشه یه عادت و نیاز.این نوشته آقای امینی خیلی زیبا بود:" اینکه این مبحث داره گسترده میشه و تحلیل میشه مطمئنا ملزم به حضور دوستان و عزیزان صاحب نظر هست. تمامی شما دوستان به گونه ای دخیل در این مهم هستید و همگی مستحق یه خدا قوت. تشکر |
|||
|
|
۱۸:۴۷, ۲۰/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
(۱۸/اردیبهشت/۹۱ ۱:۲۵)AMINI نوشته است: علی نیازاده: چه خیالهای باطلی؟!!!!! فقط کنسرت زنونه مونده بود که به درخواست آقای نیاززاده بزودی اجرا خواهد شد. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| شکلک لبخند! در خیابانهای تهران | علائم ظهور | 2 | 1,589 |
۲۸/آبان/۹۳ ۱۶:۳۹ آخرین ارسال: Bidel.s |
|
| تبلیغ آموزش رقص و هجوم رقاصها! در خیابانهای تهران!!!! | AMINI | 2 | 1,802 |
۱۷/آبان/۹۱ ۶:۵۸ آخرین ارسال: سرباز سید علی |
|

![[تصویر: 13604_124.jpg]](http://www.webgardi2030.ir/files/fa/news/1391/2/10/13604_124.jpg)

![[تصویر: i37079_avaz4.jpg]](http://www.persianv.com/uc/out.php/i37079_avaz4.jpg)
![[تصویر: i37080_avaz5.jpg]](http://www.persianv.com/uc/out.php/i37080_avaz5.jpg)