کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رسیدگی به ایتام، سیره معصومین بود. امّا الان ... ؟؟؟ (پست ویژه)
۱۰:۲۴, ۱۳/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اردیبهشت/۹۱ ۱۱:۳۲ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #1
آواتار
مسکین نوازی علوی کجا رفت ؟؟؟

سلام. متنی که نوشتم، نظرات شخصی خودمه. نمیخوام به کسی تحمیلش کنم.

دیروز رفتم کلّی کتاب خریدم. حدود 35000 تومن ناقابل. کتاب های دفاع مقدّس، شیعه و سنی و... گرفتم که بخونمو چیزی به علم نداشتم اضافه بشه. غافل از اینکه هر چی به علمم اضافه میشه، به همون اندازه باید عبودیتم در مقابل خداوند بیشتر شه. و همچنین تواضعم نسبت به بندگان خدا بیشتر شه.
بگذریم ...
راستی!!! این همه کتاب میخونم آخرش چی؟؟؟ چه بدرد جامعم میخوره؟ جامعه ای که مردمش پول ندارن برا خودشون شناسنامه بگیرن که حد اقلش کمیته امداد ثبت نام کنن. مردم بی چیز و بی کس.
ولی ما چی؟؟؟ هیچی. دو شب قبل فقط 18000 تومن شد پول شرینی سوم شدنم تو مسابقه قرآن. همون قرآنی که میگه: « فأمّا الیتیم فلا تقهر. و أمّا السّائل فلا تنهر» همون قرآنی که در شأن اهل بیت (علیهم السّلام) میگه: « و یؤثرون علی أنفسهم و لو کان بهم خصاصه » و می بخشند از خودشان. حتی اگر بدان نیازمند باشند.
دیروز بعد از خرید کتاب تو راه برگشت صحنه ای دیدم که دلم رو از ته دل سوزوند و اشکام رو جاری کرد. پسر بچه ای حدودداً 10 ساله تو هوای بارونی با پای برهنه و لباس های کهنه با کیسه ای که فکر کنم نون توش بود، از جلوم رد شد.اصلاً مثل این گدا های گدا نما نبود. شرمندگی و خجالت رو تو چهرش حس کردم. جلو پاش رو نگاه میکرد و راه میرفت. به دو دلیل: 1- یا بخاطر خجالت کشیدن از من 2- یا واسه احتیاط از اینکه چیزی تو پاهاش نره و جای صاف قدم بذاره. هر دوش درد آوره. نه؟؟؟
حالا این درسته که من 35000 تومن پول کتاب بدم فقط و فقط بخاطر اینکه چیزی به معلوماتم اضافه شه؟
بله. من منکر این نیستم که نباید پول کتاب داد و کتاب خوند. ولی تو این دور و زمونه مهم تر از خریدن کتاب، هزینه کردن اون پول برای خرید یک جفت کفش برای اون بچه بیچاره هست. اینه که ارزش داره. حالا تو در کنارش برو چند جلد کتاب هم بخر.
کتاب هایی که ما میخونیم، با این وضع خوندنمون فقط بدرد همین دنیامون میخوره. ولی کمک به یه فقیرِ واقعا نیازمند ارزشش چندین برابره.. هم لذتش تو دنیا حس میشه، . هم ثواب بزرگ اخروی داره. فکرشو بکن ... وقتی با این کارت دل یک نیازمند شاد میشه، انگار بهشتو بهت دادن.
پس من بجای اینکه 18000 تومن صرف خرید شیرینی کنم، می تونستم یک خونواده رو چند روزی سیر کنم. و بجای اینکه 35000 تومن پول کتاب بدم، می تو نستم برای اون بچه یک جفت کفش 20000 تومنی بخرم و با 15000 تومن دیگش کتاب هم بخرم. انصافا خرید اون یک جفت کفش لذتش از خوند اون 20000 تومن کتاب بیشتره. نیست؟؟؟
حالا کتاب فقط یک مثال از هزاران خرجی هست که تو روز میکنیم.

نظراتی دارم:

1- من امروز این بحث رو تو کلاس مطرح کردم و قرار بر این شد که ماهیانه پولی جمع شه که إن شاءالله برسه به افراد واقعا نیازمند. شما هم میتونید این کار دست جمعی رو بکنید.
2- کسانی هم که توانایی مالی دارن، خودشون میتونن بصورت انفرادی به این افراد کمک کنن.
3- در ضمن، کسانی که تواناییشو دارن، بهتره برن و به اون محلات فقیر نشین شهرشون سری بزنن. تأثیر زیادی داره.
خلاصه اینکه باید سیره معصومین رو زنده کنیم. به هر نحوی. اون ها هم مثل ما انسانن و دوست دارن مثل ما زندگی کنن.
روز قیامت باید به خدا و اولیائش جواب پس بدیم.

هر کسی با حرفام موافقه، با صلواتی آمادگیشو برای شروع کارش به هر نحوی که خودش صلاح میدونه، اعلام کنه.

اللهمّ صل علی محمّد و آل محمد و عجّل فرجهم

امضای أین المنتظر
www.kamitafakkor.blogfa.com

صفحه اینستاگرام:
hadithcity
soldierr313
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، saloomeh ، Agha sayyed ، SARV ، یا ثارالله ، حسن عزتي ، فدک زهرا
۱۰:۳۲, ۱۳/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #2
آواتار

منتقم زهرا
گرامی !

دقیقا همین حدیث نفسهایی که شما با خود داشتید خیلی وقتها شاید بیش از 90 درصد مواقع باعث میشه از خرید های بیجا صرفنظر کنم .

ان شاءالله از همین ده درصد هم روزی خلاص بشم و در عوض پولم رو جایی به
مصرف برسونم که باعث خسران و پشیمانی من نشه .

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، یا ثارالله ، فدک زهرا
۱۱:۲۰, ۱۳/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #3
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
الهی اَنطِقنی بِالهُدی و وفّقنی بِالتَّوبَة
السلام علیکِ یا بنت رسول الله یا فاطمة الزهرا

الّلهم صلّ علی محمّد و آل محمّد و عجّل فرجهم

اللهم عجل لولیک الفرج
موفق باشید و خدایی

امضای Agha sayyed
صِبغَةَ اللهِ وَ مَن اَحسَنُ مِنَ اللهِ صِبغَةً
رنگ خدایی بپذیرید ! رنگ ایمان و توحید و اسلام و چه رنگی از رنگ خدایی بهتر است ؟!
بقره -138
اين است نگارگرى الهى؛ و كيست ‏خوش‏نگارتر از خدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، یا ثارالله ، فدک زهرا
۱۱:۴۲, ۱۳/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/اردیبهشت/۹۱ ۱۱:۴۴ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #4
آواتار
(۱۳/اردیبهشت/۹۱ ۱۰:۲۴)منتقم زهرا نوشته است:  پس من بجای اینکه 18000 تومن صرف خرید شیرینی کنم، می تونستم یک خونواده رو چند روزی سیر کنم.

کاملاً درست و موافقم

(۱۳/اردیبهشت/۹۱ ۱۰:۲۴)منتقم زهرا نوشته است:   و بجای اینکه 35000 تومن پول کتاب بدم، می تو نستم برای اون بچه یک جفت کفش 20000 تومنی بخرم و با 15000 تومن دیگش کتاب هم بخرم.
غلط اما نه کاملاً غلط
مستضعف حقیقی و مسکین حقیقی کسی است که از نظر ایمانی یتیم است و مسکین
برای علم هزینه کردن اسراف نیست
بخر و نشر بده
بعد هم کتابها را به کسانی که ندارند غرض بده یا هدیه بده

اونقدر هزینه های زاید داریم که هزینه ای که برای کتاب میکنیم در مقابلش هیچ است از آنها باید زد
نه از هزینه کرد برای خرید کتاب
مگر اینکه مطمئن باشی حقیقاً به این کتاب نیاز نداری
تازه آن هم دلیل نمیشود چرا که همانطور که گفتم:

برای علم هزینه کردن اسراف نیست
بخر و نشر بده
بعد هم کتابها را به کسانی که ندارند غرض بده یا هدیه بده!

(۱۳/اردیبهشت/۹۱ ۱۰:۲۴)منتقم زهرا نوشته است:  نظراتی دارم:

1- من امروز این بحث رو تو کلاس مطرح کردم و قرار بر این شد که ماهیانه پولی جمع شه که إن شاءالله برسه به افراد واقعا نیازمند. شما هم میتونید این کار دست جمعی رو بکنید.
2- کسانی هم که توانایی مالی دارن، خودشون میتونن بصورت انفرادی به این افراد کمک کنن.
3- در ضمن، کسانی که تواناییشو دارن، بهتره برن و به اون محلات فقیر نشین شهرشون سری بزنن. تأثیر زیادی داره.
خلاصه اینکه باید سیره معصومین رو زنده کنیم. به هر نحوی. اون ها هم مثل ما انسانن و دوست دارن مثل ما زندگی کنن.
روز قیامت باید به خدا و اولیائش جواب پس بدیم.

هر کسی با حرفام موافقه، با صلواتی آمادگیشو برای شرع کارش به هر نحوی که خودش صلاح میدونه، اعلام کنه.

موافقم

یه خاطره هم بگم از مرحوم پدر بزرگوارم!!!!!

یک روز با مرحوم پدر نشسته بودیم

به من گفتن:

علی میدونی بزرگترین لذت توی دنیا چیه؟

گفتم نه پدر جان

گفتند: اینکه دو کیلو میوه بخری بری یتیم خونه

خودت پوست بگیری و بزاری تو دهنشون

خدایش بیامرزدHeart

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Agha sayyed ، saloomeh ، میلاد.م ، أین المنتظر ، shakiba ، rastin ، یا ثارالله ، حسن عزتي ، فدک زهرا
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]