|
تاریخ عرضه ی ندای وظیفه ی بعدی مشخص شد!
|
|
۱۵:۵۳, ۱۳/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
همون طور که میدونید یکی از معروفترین و پرفروش ترین و اثر گذارترین بازیهای جهان که که در سبک اول شخص شوتر و به طور سالیانه منتشر میشه عنوان ندای وظیفه یا Call of Duty هست.ندای وظیفه از همان اول که منتشر شد با فروش خوبی مواجه شد و هر سال پیشرفت کرد تا به یکی از پرفروش ترین بازیهای تاریخ بازیهای رایانه ای بدل شد و توانست طرفداران فراوانی برای خود دست و پا کند.سری جدید این بازی که قرار است در سال 2012 منتشر شود black ops 2 نام گرفت ،و پس از شایعه های فراوان دیروز تایید رسمی شد.نکته ای که در این میان من رو درگیر خود کرده است تاریخ انتشار این بازی است که در انتهای تریلر این بازی نمایش داده میشود.١٣/١١/٢٠١٢ تاریخ انتشار این بازی است، که قرار است در داستان ان، به جنگهای سرد قرن 21 اشاره شود و این بازی زمانی را به تصویر میکشد که فن اوری و سلاح های جنگی با هم ترکیب شده و نسل جدیدی از جنگها پدید میایند. منتظر نظرات شما در مورد نکته های مهم این بازی مثل تاریخ انتشار یا داستان بازی هستم. |
|||
|
|
۱:۰۵, ۱۶/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اردیبهشت/۹۱ ۱:۰۷ توسط vavp.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
از این جالب تر زمان انتشار قسمت اول این بخش بود :
|
|||
|
|
۲۳:۵۱, ۱۸/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۱۶/اردیبهشت/۹۱ ۱:۰۵)vavp نوشته است: سلام بله دسته ولی قسمت دوم این بازی همون طور که به داستانش اشاره کردم بیشتر جنبه ی اخر الزمانی داره.(البته شاید من اینطور فکر میکنم) ولی از همه مهمتر و واضحتر این هست که سازندگان این بازی همیشه (همون طور که تو عکس مشاهده میکنید)سعی کردند که تاریخ عرضه ی بازی رو خیلی بزرگ و به قول معروف تو چشم طراحی کنند و روی عکسهای بازی قرار بدند. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |