|
مؤمن به هر خير و خوبى دنيوى و اخروى كه نایل میشود بر اثر...
|
|
۱۹:۲۲, ۱۳/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/خرداد/۹۱ ۹:۳۶ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم هشدار بسیار جدی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (4) خداوند متعال ميفرمايد. هان مبادا كه اهل عمل تنها اتكاء و اعتمادشان بر اعمال خود باشد كه آنها هر چه كوشش كنند و در طول عمر خود متحمل رنج عبادت شوند با اين عبادات زياد حق عبادت مرا نميتوانند انجام دهند و با اين زحمات بآن كرامت و مقامى كه نزد من ميخواهند داشته باشند نميرسند و لكن بايد وثوق و اعتماد برحمت من داشته و اميدوار بفضل و لطف من باشند و بمن خوشگمان بوده و بحسن ظنى كه بمن دارند اطمينان و آرامش دل داشته باشند كه در اين صورت است كه رحمت من دست آنها را خواهد گرفت و منت و لطف من بآنان خواهد و مغفرت و رضوان من شامل حال آنان خواهد شد كه من خداوند رحمان و رحيم هستم و باين صفات و نامها نام نهاده شدهام يعنى خودم اين اسامى را براى خود نهادهام (2) و روايت شده كه داود عليه السّلام در گفتگوى خود با خدا چنين گفته: پروردگارا آن كس كه تو را شناخته ولى نسبت بتو خوشگمان و اميدوار نباشد چنين كسى بتو ايمان نياورده است. {ابلیس هم خدا را میشناخت اما نسبت به او خوشگمان نبود و پس از عصیانش به جای طلب عفو کردن و روی آوردن به رحمت واسعه ی خدا ، استکبار وریزید و برای عناد بیشتر مهلت خواست} یک بشارت!!!!!!!!!! (3) و روايت شده كه در روز قيامت آخرين بندهاى كه دستور بردن بآتش دوزخ در حق او صادر مىشود. توجهى بخدا نموده و عرض ميكند خداوندا چنين گمانى نسبت بتو نداشتم خداوند ميفرمايد. گمان تو در حق من چه بود؟ عرض ميكند گمان ميكردم كه گناهان مرا مىبخشى و در بهشت خود مرا سكونت ميدهى. خداوند متعال بملائكه و فرشتگان ميفرمايد. قسم بعزت و جلال و جود و كرم و بلندى مقام خودم كه اين بنده من يك لحظه هم بمن خوش گمان نبود و اگر يك لحظه اين خوشگمانى را داشت من او را با آتش نميرساندم. اى ملائكه من همين دروغش را بپذيريد و او را داخل بهشت نمائيد. و یک راهکار بسیار بسیار کاربردی و مهم و عملی!!!!!!!!!!!! (1) و نيز روايت مينمايم كه فرمود: به خدا سوگند مؤمن به هر خير و خوبى دنيوى و اخروى كه نائل مىشود بر اثر حسن ظن بخداوند متعال و خوشبينى او نسبت به پروردگارش و خوشاخلاقى او با مردم و خوددارى از غيبت كردن مؤمنين است. و قسم بخداى متعال كه خداوند عزيز هيچ مؤمنى را پس از توبه و استغفار عذاب نخواهد كرد مگر اينكه او نسبت به خدا بدگمان باشد و اميدش از لطف الهى كم باشد و بد اخلاق بوده و از مؤمنين غيبت نمايد. به خدا سوگند اگر بنده مؤمن داراى حسن ظن و اميدوار بخدا باشد خدا هم مطابق ظن و گمان او با او رفتار خواهد نمود.[/font] چون خداوند متعال كريم و بزرگوار است و شرم دارد از اينكه بر خلاف گمان و بر خلاف اميد بنده خود عمل نمايد. بنا بر اين نسبت بخدا حسن ظن داشته و اميدوار باشيد كه خداوند فرموده الظَّانِّينَ بِاللَّهِ ظَنَّ السَّوْءِ عَلَيْهِمْ دائِرَةُ السَّوْءِ سوره فتح 6 خداوند عذاب ميكند منافقين را ... كه نسبت بخدا گمان بد دارند و نتايج زيان بار اين بدگمانى بازگشت بآنان دارد.
نکته ی تکمیلی در اثبات اینکه ما به خدا بد گمان هستیم در اکثر مواقع در زندگیمان این حدیث از مولا علیست مولا علی میفرمایند: ریشه ی بخل و ترس و طمع، بدگمانی به خداست!!!!!!! و بدون تعارف هر یک از ما در زندگی مراتبی از بخل و ترس و اضطراب و طمع را همواره همراه خود داریم باشد که به خدا خوشگمان باشیم آنگونه که شایسته خدایی خداست و نکته ی آخر که نیاز به اندیشه ی فراوان دارد! (7) و نيز روايت شده كه فرمودهاند. اميد تو بآنچه مايوس هستى بيش از اميدت بآنچه كه اميدوار هستى باشد. كه چه بسا چيزهائى كه هيچ اميدى بآن نيست انسان بدست مىآورد مثلا موسى بن عمران باميد آوردن آتشى براى اهل بيت خود حركت كرد ولى خداوند لطف خاصى باو نموده و با او سخن گفت و با دستيابى بمقام شامخ نبوت مراجعت كرد. و بلقيس ملكه سباء بيرون رفت برای مقابله با سلیمان ولى توفيق ایمان آوردن را بوسيله سليمان بدست آورد و ساحران و جادوگران زمان فرعون بمنظور تقويت عزت و شوكت فرعون برابر موسى قرار گرفتند ولى موفق بايمان شدند [font=B Mitra]منبع: بحار الانوار-ترجمه جلد 67 و 68، ج2، ص: 150 کتابنامه: نام كتاب: بحار الانوار- ترجمه جلد 67 و 68 مترجم: سيد ابو الحسن موسوى همدانى تعداد جلد: 2 ناشر: كتابخانه مسجد ولى عصر مكان چاپ: تهران نوبت چاپ: اول |
|||
|
|
۱۳:۵۳, ۱۸/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اردیبهشت/۹۱ ۱۴:۵۶ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
1. الا ان اولیاء الله لا خوف علیهم و لا هم یحزنون – الذین آمنوا و کانوا یتقون – لهم البشری فی الحیوة الدنیا و فی الاخره لا تبدیل لکلمات الله ذلک هو الفوز العظیم ( یونس 64-63-62 ) آگاه باشيد كه بر دوستان خدا ترسی نيست و غمگين نمىشوند. (62) كسانى را كه ايمان آوردند و تقوا پیشه مىكردند، (63) بشارت است ايشان را در دنيا و آخرت. سخن خدا دگرگون نمىشود. اين است كاميابى بزرگ. (64 معلوم میشود که ما که خوف و حزن داریم در امور دنیا هنوز خیلی با خدا دوست نیستیم!!!!!!!! ویک نکته ی مهم: هر جا که زیر پا گذاشتی تقوا را بدان به دنبالش خوف و حزنی خواهد آمد!!!!!!! همه خودشون رو توی این دنیا بالا و پایین میکوبند که از خوف و حزن رها بشن خوب چرا با خدا دوست نمیشیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه توی زندگی برای امور دنیا گرفتار حزن و خوف میشیم نباید فکر کنیم که خیلی با خدا دوست هستیم بالاخره هر چیزی نشونه ای داره به حرف و ادعا که نیست...
خدا وکیلی روایات این پست را باید با طلا نوشت ای کاش تمام و روایات همین یک پست جزو اعتقادات و رفتارمان میشد!!!!!!!!!!!!!!!
|
|||
|
|
۱۱:۲۳, ۱۱/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام بزرگترین ضعف من و ایمانم اینه که خدا پیشم غریب شده ....... یا بهتر بگم غربیش کردم ....... |
|||
|
|
۸:۴۴, ۲۵/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
الهی نور تو چراغ من بیفروخت دل من افزونی است... گواهی تو ترجمانی من بکرد نداء من افزونی است... قرب تو چراغ وجد بیفروخت همت من افزونی است... ارادت تو کار من بساخت جهد من افزونی است... بود تو کار من راست کرد بود من افزونی است... الهی از بود خود چه دیدم مگر بلا و عنا؟ واز بود تو همه عطا است و وفا... ای به بر پیدا و به کرم هویدا ناکرده گبر کردِ رهی و آن کن که از تو سزا . |
|||
|
|
۱۳:۰۵, ۱۸/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۱۳/اردیبهشت/۹۱ ۱۹:۲۲)علی 110 نوشته است: |
|||
|