|
جان اف.کندی
|
|
۱۱:۳۹, ۱۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام خدمت همه ی دوستان عزیز
این تاپیکو ایجاد کردم تا در مورد جان اف.کندی ، شخصیتش ، ترورش و .. باهم صحبت کنیم و به نتیجه برسیم ... فعلا ، فیلم ترور جان.اف کندی : http://www.aparat.com/v/1c3419414acda481...0be3189552 |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۳۲, ۱۶/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۱۶/اردیبهشت/۹۱ ۱۴:۲۶)AssassinsCreed نوشته است: میشه بیشتر در مورد خلیج خوک ها و مواضع کندی در این عملیات توضیح دهید؟خب من تاریخ رو دوست دارم ولی تاریخ رو سعی میکنم تیتر وار بخونم. یعنی زیاد تو بهر موضوعی نمیرم. اگه منظورتونه که جان اف کندی مخالف باشه یا تحت فشار چنین کاری انجام داده باشه در اشتباهید. این اتفاقات در بهبوهه جنگ سرد اتفاق می افته یعنی اوج درگیری شوروی و امریکا که حتی در بحران موشکی کوبا این دو کشور تا مرز جنگ اتمی پیش رفتند. جان اف کندی اون شخصیتی نیست که امروزه در ذهن ما ساخته شده. ایشون رئیس جمهور آمریکا بوده و کلا آمریکا با هر کسی که با شوروی مناسبات داشت مشکل داشت. بزرگترین مشکل هم همین فیدل کاسترو رهبر کوبا بود. پس جان اف کندی مطمئنا با اختیارات تمام دستور چنین عملیاتی رو داده یعنی هیچ ماسون بازی درکار نیست! |
|||
|
|
۱۰:۵۳, ۱۷/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اردیبهشت/۹۱ ۱۰:۵۵ توسط t.kam67.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
يه مسئله ديگه درباره كندي توي كتاب درسي دانشگاه "انقلاب اسلامي" خوندم كه با قانون حقوق مدني، كندي شاه رو هم تحت فشار قرار داده تا اين قانون رو اجرا كنه كه خواسته يا ناخواسته به انقلاب ما هم كمك كرده!
توي بازي COD ميسون، بدل فيدل كاسترو رو ترور ميكنه و فيدل كاسترو با فرمانده بدترين تروريستاي بازي گپ ميزنه و همه چيو گردن اين دو نفر ميندازن! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |