کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دست های پنهان فراماسونری در هتاکی به امام هادی (علیه السلام)
۱۳:۲۹, ۲۱/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
با عرض سلام
این مقاله اختصاصی از تالار 313 نور برای اولین بار منتشر میشود نویسنده مقاله هم بنده هستم
در این مقاله شما را به تاریخ افتتاح برخی از پیج هایی که به امام عزیزمان حضرت هادی (علیه السلام) توهین کرده اند را بررسی میکنیم نکات عجیبی دارد :
در ابتدا چند نکته رو بگم :

1.من خودم از اینکه بگردم دنبال نماد بیخود بگردم متنفرم ولی این مساله از مدت ها پیش ذهن من رو مشغول خودش کرده بود که مساله شدیدا مشخصه با هماهنگی داره انجام میشه و این تخریب ها کاملا هدفمند هستش
2. همون طور که میدونید اعداد 9و 11 13 از اعداد مقدس ماسون ها هستش
3.همون طور که میدونید عدد 19 یکی از اعداد مقدس فرقه ضاله بهائیت هستش

اما برسیم به تاریخ افتتاحیه ی پیج های ف*ی*س ب*و*ک با همین موضوع:

اول از همه پیج کمپین یاد آوری.... 1 و 2 و 3 رو بررسی میکنیم:

کمپین شماره 1:
[تصویر: 33760378697239983031.jpg]

تاریخ افتتاح : 11/5/2011
1+1+5+2+0+1+1=11
عدد اول کاملا اتفاقی!!!!!!!!!!! 11 شد مشکلی نیست ما توهم توطئه داریم!!!!!

کمپین شماره 2 :

[تصویر: 36746288312721178158.jpg]

تاریخ افتتاح : 3/6/2011
3+6+2+0+1+1=13
عدد دوم هم به صورت کاملا اتفاقی!!!!!!!!!!! 13 شد .خودتون رو ناراحت نکنید ما همچنان توهم توطئه داریم !!!!!!

کمپین شماره 3 :
[تصویر: 06216446144691220572.jpg]

تاریخ افتتاح : 24/10/2011
2+4+1+0+2+0+1+1= 11عدد سوم هم باز به صورت کاملا اتفاقی !!!!!!!!!!! 11 شده با تاکید بر این که ما توهم توطئه داریم همه چیز حله !!!!!!!!!!!!!

اما در ادامه پیج هایی دیگر با همین محتوا خواهد آمد :

[تصویر: 75164103925288609125.jpg]

تاریخ افتتاح : 12/6/2011
1+2+6+2+0+1+1=13
چقد توهم بالا گرفته !!!!!!!!!!!!! باز هم 13!!!!!!!!!!!

[تصویر: 07773668145275896086.jpg]

تاریخ افتتاح : 27/6/2011
2+7+6+2+0+1+1=19
باز هم توهم !!!!!!!!!! این بار 19 !!!!!!!!!!!!!!!!!

[تصویر: 72733303152442424732.jpg]
تاریخ افتتاح : 6/9/2011
6+9+2+0+1+1=19
باز هم 19 شد !!!!!!!!!! اتفاقیه حتما !!!!!!!!!!!!!!!!! این پیج رو هم به صورت 100% اتفاقی, 5 روز قبل از اتفاق قرآن سوزی زدند !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[تصویر: 46577634125069926236.jpg]

تاریخ افتتاح : 9/5/2011
9+5+2+0+1+2= 19
باز هم 19 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلا دنیا پر از اتفاق شده !!!!!!!!!! همچنان توهمه !!!!!!!!!!!!!!!! پیج این مردک برای طرفداری از اونه

[تصویر: 70596814151639168702.jpg]
تاریخ افتتاح : 9/5/2011
9+5+2+0+1+2= 19
باز 19 شد که !!!!!!!!!! من برم دست و صورتم رو بشورم ببینم این توهم میره یا نه !!!!!!!!!!!!!!!!!

[تصویر: 22644366144004822982.jpg]
تاریخ افتتاح:11/4/2012
1+1+4+2+0+1+2=11
11 !!!!!!!! الان دیگه از دست این توهم سرم رو میکوبم به سقف !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اما از این جا به بعد پیج هایی رو میارم که نمیشه نامشون رو نشون داد چون ..........

[تصویر: 04733194603682896979.jpg]
تاریخ افتتاح : 18/6/2011
1+8+6+2+0+1+1=19
باز 19 شددددددددددددددددددددددددددددددد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! عجب گیری افتادیم از دست این توهم توطئه !!!!!!!!!!!!!!!!!

[تصویر: 21544087193729693811.jpg]

تاریخ افتتاح : 5/3/2012
5+3+2+0+1+2=13
رسما دارم قاطی میکنم دیگه !!!!!!!!

[تصویر: 86727460065294192268.jpg]

تاریخ افتتاح : 5/1/2012
5+1+2+0+1+2=11
من دیگه باید برم سراغ یه روان پزشک !!!!!!!!!!!!!!!!!!

[تصویر: 22341652326526983771.jpg]

تاریخ افتتاح: 21/3/2012
2+1+3+2+0+1+2=11
بچه ها آدرس تیمارستان نزدیک سراغ ندارید!!!!!!!!!!!!!
!

فکر کنم عکس ها واضح بود و نیازی به توضیح نداشت
در آخر هم از خداوند متعال آرزوی رسیدن زمان ظهور مولای خود رو خواستاریم (البته خدا همه افرادی که توهم توطئه دارند رو هم شفا بده !!!!!!)
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: alitalebi ، Detector ، حسنیه ، AllahoAkbar ، یاســین ، peimane ، sadegh-a ، تفکر ، یوسف خان ، AMINI
۱۳:۳۷, ۲۱/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #2
آواتار
خوش بحال ماسونا دمشون گرم هر چقدر هم که پلیدن من خوشم میاد ازشون بی پرده میگم
چون اونا عمل میکنن و ما حرف میزنیم خیلی ساده ما دنبال رده پای اونا میریم اونا هم کیف میکنن از اینکه مارو گذاشتن سر کار

خوش بحال ماسونا که امریکارو آباد کردن اما ما هنوز نتونستیم کشور خودمون رو بسازیم خوش بحالشون که با فکر و خلاقیتشون همه چیزو بدست گرفتن اما ما که کشورمون پر از نابغه هست نتونستیم دوتا کار مفید تو جهان انجام بدیم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: blue.blood ، AMINI
۱۳:۵۶, ۲۱/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #3
آواتار
بسم رب الهادی

خواهشا جمع کنید این بحثای بی اهمیتو
چه اهمیتی داره اون ابلها تو چه تاریخی چه غلطی کردن
بذارین انقدر تو این عدد و رقم ها و تو این تاریخا دور خودشون بچرخن و دست و پا بزنن که جونشون بالا بیاد!این شیطان ها می خوان با این دست و پا زدن ها زمان ظهور رو به تاخیر بندازن...غافل ازین که ملت دارن روز به روز بیدار تر و آگاه تر میشن و زمان انتقام هم داره نزدیک تر میشه....

(۲۴/دی/۹۰ ۱۹:۳۶)یا ثارالله نوشته است:  پرداختن به برنامه های صهیونیست ها = چیزی که صهیونیست ها از ما انتظار دارند = اتلاف عمر

پرداختن به علم ، دین و شناخت آن = چیزی که خدا از ما انتظار دارد = بهترین بهره برداری از عمر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، خادمة الزهرا ، Detector ، faateme-313 ، Havbb 110 ، حسنیه ، blue.blood ، جویای حقیقت ، only_y2d ، Unname28 ، تفکر ، یوسف خان ، AMINI
۱۴:۰۱, ۲۱/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #4

درررود بر شما که نکته سنج و اگاه هستید.
نظر شخصی خودم درباره ی پیج های خاص در فیس بوک که شما تعدادی رو معرفی کردید اینه که گروهی محدود 10-15 نفر مدیریت این صفحات رو در دست دارند اعضای این گروه تعدادی صفحه ی سرگرمی و به دور از هرگونه هدف تشکیل دادن برای تبلیغ این صفحات مد نظر .یعنی صفحاتی که بدون قصد ساخته شده و فعالیت میکنه اما دست و پا شکسته هدف اصلیشون رو پیش میبرن.
اگر شما در پیج های فیسبوک رفته و نگاه اجمالی داشته باشید تمام مطالب کپی از همدیگر هستند و همه به چند پیج برمیگردند.کافی است مطلبی که مد نظر این گروه است در این صفحه قرار گیرد و به راحتی در تمام صفحات پخش شود همانطور که بارها و بارها شاهد این موضوع شخصا بوده ام.
عده ای افسار خودرا در دستان مدیران صفحات داده اند و با مطلبی که مخالفتی دارد مخالفت خودرا اعلام میکنند و مطلبی که از موضوعی حمایت میکند انها هم حمایتشون رو اعلام میکنند یعنی عروسک هستند.

اما درباره صحبت شما نظر من این است : این افرادی که شما ماسون خطاب کردید همه و همه با هر سلیقه و طرز تفکری متحد شدن به هدف مشترکی برسند که این تنها عامل موفقیتشون میدونم.
در ایران دقیقا در مقابل قرار گرفتیم هر کسی نظر شخصی خودرا بالاتر و بهتر از نظر دیگری میداند و به این خاطر اوضاع کشور از هر جنبه پیشرفت که نداشته پس رفت هم داشته.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hsmoa
۱۹:۵۲, ۲۱/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #5
آواتار
ما چرا مثل اونا حساب شده کار نمی کنیم تا اونا حاج و واج بمونن؟!!!
ما هم با روش های خودشون، مقابله به مثل کنیم.
۲۲:۰۸, ۲۱/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #6
آواتار
بسم الله الحمن الرحیم
دقت شما قابل تقدیره اما چرا باید یک شیعه اینقدر زمانش رو هدر بده .
-----------------------------------------
به قول یکی از محققین اگر مخبر صادق به تو خبر داد که امشب یک عده دزد مسلح در کمین هستند که به خانه ات بریزند و اموالت را ببرند و خود و عائله ات را بکشند ، اگر شخص عاقلی باشی می روی یاورانی پیدا می کنی ، درها را محکم می بندی ، راه هایی را که از آن ممکن است بیایند سد می کنی سنگر بندی می نمایی.
اگر عقل نداشته باشی می پرسی این دزدها اهل کجایند ،لباسشان چگونه است ؟ چه شکلی هستند ، پیرند یا جوان ، لر هستند یا ترک...؟ تا این موضوعات سر در بیاوری وقت گذشته است و آنها کار خودشان را کرده اند.
آنچه بر تو لازم است راه فرار از شیطان است .
کتاب استعاذه شهید آیت الله دستغیب،صفخه 22
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، یا ثارالله ، Havbb 110 ، Imam12 ، ELENOR ، only_y2d ، یوسف خان ، AMINI
۲:۱۱, ۲۲/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #7
آواتار
نیاز به روش های اونا نیست ما باید به روش های خودمون عمل کنیم برید یکم راجع به سیاست های جنگ نرم امام علی(علیه السلام) و حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) تحقیق کنید . نظم و هماهنگی و یکپارچگی رو ما به اونا یاد دادیم و خودمون گذاشتیمش کنارSad
۱۱:۳۴, ۲۳/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/اردیبهشت/۹۱ ۱۱:۳۵ توسط hsmoa.)
شماره ارسال: #8
آواتار
(۲۱/اردیبهشت/۹۱ ۲۲:۰۸)حصان نوشته است:  بسم الله الحمن الرحیم
دقت شما قابل تقدیره اما چرا باید یک شیعه اینقدر زمانش رو هدر بده .
-----------------------------------------
به قول یکی از محققین اگر مخبر صادق به تو خبر داد که امشب یک عده دزد مسلح در کمین هستند که به خانه ات بریزند و اموالت را ببرند و خود و عائله ات را بکشند ، اگر شخص عاقلی باشی می روی یاورانی پیدا می کنی ، درها را محکم می بندی ، راه هایی را که از آن ممکن است بیایند سد می کنی سنگر بندی می نمایی.
اگر عقل نداشته باشی می پرسی این دزدها اهل کجایند ،لباسشان چگونه است ؟ چه شکلی هستند ، پیرند یا جوان ، لر هستند یا ترک...؟ تا این موضوعات سر در بیاوری وقت گذشته است و آنها کار خودشان را کرده اند.
آنچه بر تو لازم است راه فرار از شیطان است .
کتاب استعاذه شهید آیت الله دستغیب،صفخه 22
با سلام
ممنون لطف دارید دوست گرامی
اما یه نکته ای که باید بگم اینه که من کلا برای این مطلب 1ساعت وقت گزاشتم و فکر نمیکنم برای دشمن شناسی 1ساعت زمان زیادی باشه
باز هم ممنون

(۲۲/اردیبهشت/۹۱ ۲:۱۱)Mosi34 نوشته است:  نیاز به روش های اونا نیست ما باید به روش های خودمون عمل کنیم برید یکم راجع به سیاست های جنگ نرم امام علی(علیه السلام) و حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) تحقیق کنید . نظم و هماهنگی و یکپارچگی رو ما به اونا یاد دادیم و خودمون گذاشتیمش کنارSad
بسیار با این حرف موافقم بهترین کار همینه و اگه ما از اون ها تقلید کنیم کار به جایی نمی رسه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، M03TAFA ، حسنیه
۱۴:۳۴, ۲۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #9
آواتار
چگونه باید در مقابل قبح شکنان ایستاد؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hsmoa
۱۵:۵۰, ۲۹/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #10
آواتار
(۲۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۹:۵۲)saeed khan نوشته است:  ما چرا مثل اونا حساب شده کار نمی کنیم تا اونا حاج و واج بمونن؟!!!
ما هم با روش های خودشون، مقابله به مثل کنیم.

سلام
اونوقت ما هم مثل اونا خلاق میشیم و این واقعا عیبهDodgyDodgy
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: alexproto22
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا