کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تحريم گوگل كوبنده‌ترين پاسخ در مورد حذف نام خلیج فارس است
۲۲:۱۹, ۱۷/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
استاد دانشگاه امام صادق(علیه السلام)، درباره اقدام اخير گوگل مبني بر حذف نام خليج فارس از روي نقشه اين موتور جست‌وجو، معتقد است كه تحريم گوگل بايد توسط مردم صورت بگيرد و فعاليت آن‌ها به گونه‌اي باشد كه موتور جست‌وجو و اي‌ميل گوگل را تحريم كرده و به هيچ عنوان سراغ آن نروند و اين بهترين و كوبنده‌ترين پاسخ به اين شركت است.

به گزارش ایسنا، دكتر حسام‌الدين آشنا، درباره اقدام اخير گوگل مبني بر حذف عنوان خليج فارس از نقشه جهاني خود، اظهار كرد: اقدامات اخير گوگل و رويترز در حوزه خليج فارس به احتمال قوي به همين جا بسنده نخواهد شد و كشورهاي عربي حاشيه خليج فارس از امكانات مالي و اقتصادي خود براي تاثيرگذاري در فضاي رسانه‌يي جهان استفاده خواهند كرد. فعاليت‌هاي اخيري كه مي‌بينيم احتمالا از نخسين اقدامات است و بايد منتظر مابقي آن در آينده نه چندان دور باشيم.

او در پاسخ به اين سوال كه اقدام رسانه‌ها در اين راستا بايد به چه شكل باشد گفت: ‌اين كه تنها رسانه‌ها بخواهند جواب چنين اقدامي را بدهند شايسته نيست بلكه بايد به گونه‌اي باشد كه بيش‌ترين پاسخ از سمت مردم و دولت ايران به اين شركت فعال در حوزه سايبري داده شود.

آشنا خاطرنشان كرد: هم‌چنين بايد پاسخ روشني در حوزه حقوق بين‌الملل از طرف جمهوري اسلامي ايران به اين شركت فعال در حوزه مجازي داده شود چراكه اگر ايران نتواند از حقوق فرزند خود در اين راستا حمايت كند هر كسي اين اجازه را به خود خواهد داد كه هر اقدامي عليه ايران را به راحتي انجام دهد و به فكر عواقب آن نباشد.

عضو هيات علمي دانشكده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه امام صادق(علیه السلام) در پاسخ به اين سوال كه ضرورت جوابگويي به اين اقدام چيست؟ اذعان كرد: كساني كه از قدرت مالي بسياري برخوردارند، اقدامات بسياري را براي دستور كارهاي بين‌المللي خود در چنين حوزه‌هايي انجام مي‌دهند و طبيعي است وقتي حرفي از خليج فارس به ميان مي‌آيد مي‌توانند آن را به فضاهاي رسانه‌يي بكشانند.

او گفت:‌ اتفاقي كه به عقيده من در اين راستا افتاده و در اين دوره مهم جلوه مي‌كند وجود يك بدبيني و ناتواني عمومي در مورد ايران است و به همه اين اجازه را مي‌دهد كه به ايران ضربه بزنند و اين اتفاق مهمي است كه در راستاي تحريم‌هاي بين‌المللي و اقدامات آمريكا صورت گرفته كه مي‌خواهند به نوعي ايران را بي‌حرمت كنند.
عصر ایران

با اینکه خودم از سرویس های گوگل زیاد استفاده میکنم به نظرم تحریم گوگل فکر خیلی خوبیه نظر شما چیه؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Blank Mind ، vahrakan ، Detector ، ELENOR ، AMINI ، أین المنتظر ، محمود ، مهدی110 ، وحید110 ، yamin ، mohammad74 ، mhvvhm ، نگار ، فانوس *7*
۲۲:۳۱, ۱۷/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #2
آواتار
(۱۷/اردیبهشت/۹۱ ۲۲:۱۹)omid_h نوشته است:  با اینکه خودم از سرویس های گوگل زیاد استفاده میکنم به نظرم تحریم گوگل فکر خیلی خوبیه نظر شما چیه؟
خوب برای کی ؟ برای شما یا اون بیچاره که سایت جدیدی راه انداخته؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته
۲۲:۵۰, ۱۷/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اردیبهشت/۹۱ ۲۲:۵۲ توسط heaven.)
شماره ارسال: #3
آواتار
(۱۷/اردیبهشت/۹۱ ۲۲:۳۱)Unname28 نوشته است:  
(۱۷/اردیبهشت/۹۱ ۲۲:۱۹)omid_h نوشته است:  با اینکه خودم از سرویس های گوگل زیاد استفاده میکنم به نظرم تحریم گوگل فکر خیلی خوبیه نظر شما چیه؟
خوب برای کی ؟ برای شما یا اون بیچاره که سایت جدیدی راه انداخته؟

شما متنو خوب نخوندی منظور اینه که ما بعنوان ایرانی از سرویس های گوگل مثل جست و جو و جیمیل و گوگل پلاس و گوگول ریدر و ... استفاده نکنیم تا گوگل اسم خلیج فارسو برگردونه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: vahrakan
۲۳:۳۳, ۱۷/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #4
آواتار
(۱۷/اردیبهشت/۹۱ ۲۲:۵۰)omid_h نوشته است:  شما متنو خوب نخوندی منظور اینه که ما بعنوان ایرانی از سرویس های گوگل مثل جست و جو و جیمیل و گوگل پلاس و گوگول ریدر و ... استفاده نکنیم تا گوگل اسم خلیج فارسو برگردونه

بسم الله الرحمن الرحیم

منم موافقم . نباید استفاده کنیم . ابزارهای زیادی داریم که بخواهیم به جای گوگل استفاده کنیم .
اما این حرکت احتیاج به همبستگی کلی داره .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، AMINI ، فانوس *7*
۲۳:۴۰, ۱۷/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #5

همینطوری گفته میشه استفاده نکنیم ؟
عزیز شما یه سرویس مشابه معرفی کن که ایرانی باشه بنده دیگه استفاده نمیکنم.
نمیشه که همینجوری یه نیاز رو قطع کرد شما باید همانندش رو بزاری و بگی از فلان چیز استفاده نکن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Detector ، AMINI ، somayyeh
۰:۰۱, ۱۸/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اردیبهشت/۹۱ ۰:۰۳ توسط محمود.)
شماره ارسال: #6
آواتار
زمان آن رسیده که ایرانیان از گوگل به بینگ مهاجرت کنند به چند دلیل
اول اینکه موتور جستجوی بینگ مایکروسافت از الگوریتم های پیشرفته ای برای رسیدن به اهداف شما استفاده میکند که بعدها توضیح خواهم داد
دوم ,مایکروسافت با وجود تحریم ها درب ِ سایت یا سیستم عامل خود را روی ایرانیان و فارسی زبانان نبسته و همواره با اینکه ما از نسخه های کپی استفاده می کنیم اما دچار مشکل نمی شویم و این کم لطفی است در مقابل خدمات مایکروسافت ما از موتور جستجوی بینگ استفاده نکنیم
سوم تحریم گوگل توسط ایرانیان : گوگل اعلام کرده ما موظف نیستیم که برای همه جا اسم گذاری کنیم اما فراموش کرده ایران و خلیج فارس همه جا نیست و تا تاریخ بشر بوده خلیج فارس هم بوده
چهارم سیاست های خسمانه ی اعراب و گوگل برابر ایران
حال برای تحریم چه باید کرد ؟
درآمد گوگل از تبلیغات است و میزان بازدید از گوگل نقش مهمی در سهام این شرکت داره, کار ما در فاز اول تغییر هووم ِ مرورگر خود از گوگل به بینگ است

با این کار میزان بازدید از گوگل را کاسته و به مایکروسافت افزایش میدیم که این تغییرات در رقابت بین گوگل و بینگ در سهام این دو شرکت تاثیر گذار خواهد بود و مراتب اعتراض خود را اعلام خواهیم کرد

برای این کار وارد کنترل پنل شوید سپس internet options پس در تب ِ general و قست home page لینک موجود را پاک کرده و لینک زیر را اضافه کنید http://www.bing.com

به نقل از فیسبوک
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soshiant ، Detector ، سرباز سید علی ، .Ali. ، ELENOR ، AMINI ، peimane ، وحید110 ، somayyeh ، heaven ، بیداری12
۶:۲۰, ۱۸/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #7

نقل قول: دوم ,مایکروسافت با وجود تحریم ها درب ِ سایت یا سیستم عامل خود را روی ایرانیان و فارسی زبانان نبسته و همواره با اینکه ما از نسخه های کپی استفاده می کنیم اما دچار مشکل نمی شویم و این کم لطفی است در مقابل خدمات مایکروسافت ما از موتور جستجوی بینگ استفاده نکنیم
عجیب نیست ؟؟ فی سبیل الله اومده واسمون کار کرده ؟ :دی
ویندوزی که 50-60$ هست رو ما مفت میخریم . تازه اگه یک اپدیت رو غیر فعال کنی که مربوط به اصل بودن cd key هست میتونی ویندوز کپی رو اپدیت کنی !! این همه پول سرور و ... رو مفت مفت میده به ما ایرانیا... اخه خیلی خوشگلیم دوسمون داره ماکروسافت !
باید یک موتور جست و جو ملی درست حسابی بیاد .....
البته فعلا از Bing استفاده کنیم بهتره ولی باید موتور جست و جو حسابی ایرانی بیاد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، seven.attar ، محمود ، somayyeh ، بیداری12
۹:۲۸, ۱۸/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #8
آواتار
[تصویر: 12278233851362858258.png]

با توجه به شرائط کنونی فقط همبستگی جواب خواهد داد.
باید عزم ملی ایجاد کرد و دیگر اینکه بایستی یک موتور جستجوی ملی پیدا کرد والا همین بینگ هم روزی روبروی ما خواهد ایستاد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: somayyeh ، بیداری12
۹:۵۴, ۱۸/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اردیبهشت/۹۱ ۱۱:۲۶ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #9
آواتار
دوستان عزیز سلام،
من همین الآن رفتم توی گوگل مپ و Persian Gulf رو سرچ کردم. گوگل اومد روی خلیج فارس خودمون و توی خلیج فارس نقطه A رو مشخص کرده بود که نوشته بود Persian Gulf
اما جالب این که Arabian Gulf رو سرچ که کردم، اسم چند تا رستوران و دانشگاه توی کشورهای عربی، اکثراً هم حوزه دریای سرخ رو برام آورد.
گوگل به هیچ وجه خلیج فارس رو مال عرب ها اعلام نکرده.
[تصویر: 04650811700945305885.png]
هر کی هرچی گفت، شما هم دنبالش نیفتین و هی دادار دودور نکنین.
قبلاً هم گفتم، باید کارهای فرهنگی کرد که همه اسم خلیج فارس رو بشناسن.
نه این که خودمون بگیم اسمش خلیج فارسه، بقیه ایرانی ها هم بگن آفرین! احسنت!
البته در این که گوگل کار صهیونیست های پدرسوخته است، ذره ای شک ندارم. اما فکر میکنم این پیشنهاد بیشتر شبیه یه شوخیه.
گوگل خودش شخصاً نصف خدماتش رو به ایران بسته. در یه برهه زمانی حتی جی میل رو هم به روی ایران بسته بود. فکر میکنین خیلی ناراحت میشه اگه ما ایرانیا از خدماتش استفاده نکنیم؟
عوض این کارها، ما هم چهار تا دانشگاه و خیابون و رستوران به این نام بزنیم، تا وقتی سرچش میکنیم، فقط یه نقطه از خلیج نیلگون و آبی همیشه فارس رو نشون نده.
تنبلی خودتون رو لطفاً تقصیر گوگل نندازین.
(لازم به ذکره که شما هر نقطه ای رو که بخواین میتونین توی گوگل مپ نامگذاری کنین و مسئول اون زبان در گوگل، این ناحیه و صحتش رو تأیید میکنه و اون رو در معرض دید عموم میگذاره)

امیدوارم از صحبت های من آتیشی نشین و یکم فکر کنین روش.

موفق باشین
۱۰:۲۱, ۱۸/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #10
آواتار
(۱۸/اردیبهشت/۹۱ ۹:۵۴)moze84 نوشته است:  دوستان عزیز سلام،
من همین الآن رفتم توی گوگل مپ و Persian Gulf رو سرچ کردم. گوگل اومد روی خلیج فارس خودمون و توی خلیج فارس نقطه A رو مشخص کرده بود که نوشته بود Persian Gulf
اما جالب این که Arabian Gulf رو سرچ که کردم، اسم چند تا رستوران و دانشگاه توی کشورهای عربی، اکثراً هم حوزه دریای سرخ رو برام آورد.

من که نتونستم اگه راه حلی بلدید بفرمایید.
هتل و خیابون بود اما خود خلیج فارس نبود.
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]