|
بهترین طرح ضد ماسونی ( مسابقه)
|
|
۱۳:۲۱, ۱۸/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اسفند/۸۹ ۱۳:۲۳ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
دوستان همون طور که میدونید جوامع مخفی علاقه دیوانه واری به نماد ها ، تصاویر راز آلود ،معماری های هدفمند و یک شکل دارند همانند :
چشم جهان بین ، پرگار و گونیا ، هرم ناقص ، ابلیسک ، پنتاگرام ، هگزاگرام و .... و اعدادی رو مقدس میدونند که شما بهتر از من میدونید 9 ، 11 ، 13 ، 33 ، 72 و ..... یه مدت تو اروپای شرقی یه عده تصمیم گرفتن که تمبر ها ضد ماسونی چاپ کنن که حسابی موجب خشم ماسون ها شد خوب چرا ما ادامه ندهیم؟؟قصد داریم یه مسابقه برگذار کنیم و در اون به بهترین تصاویری که این نماد ها رو تخریب کنه جوایز نفیسی از جنس اعتبار اعطا خواهیم کرد ![]() ![]() منظور از تخریب اینه که با فوتوشاپ ، کاریکاتور و هر هنر دیگه ای که میتونید این نماد ها رو خورد کنید کارهای خودتون رو در جواب همین پست قرار بدید در ادامه از این تصاویر میتونیم خیلی جا ها استفاده کنیم بر روی تیشرت ها ، رو ماشین ها و.... منتظر کار های شما هستیم یا علی |
|||
|
| آغاز صفحه 11 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۹:۳۶, ۲/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #101
|
|||
|
|||
|
سلام دوست خوبم نویدیا
![]() با کلیت صحبت شما کاملاً موافقم ، اینکه باید هدف اصلی مهدویت باشه ، اینکه بازی نخوریم و مراقب باشیم بازی مون ندند و ما رو به مسایل سطحی سرگرم نکنند این مطال کاملاً صحیح هستند که ما باید اطلاع رسانی کنیم البته با بخشی از صحبت های شما خیلی موافق نیستم ، البته نه به این معنا که صحبت شما اشتباه هست ، نه ! نقل قول: البته بنده متوجه هستم که منظور شما چیز دیگری است، اما در مورد این جمله باید گفت که از نظر منطق و استدلال این جمله شما صحیح نیست ! چرا ؟ چون دارید همه رو باهم جمع می بندید ، و هرکسی که برعلیه ماسون ها جنگیدن رو ، بدون منطق صحیحی خدمتگزار آنها معرفی کردید ، آیا ما 30 سال نیست که با همین ماسون ها در جنگیم آیا انقلاب ما خدمتگزار آنهاست ! ؟ پس درست نیست همه افرادی که در جبهه ضد ماسونی هستند رو با هم جمع بسته و خدمتگزار ماسون ها معرفی کنیم . پس تاریخ چیز دیگری هم برای عرضه دارد . بازهم تاکید می کنم ، البته کلیت صحبت شما صحیح است اما این بخش جسارتاً یه مقداری با منطق ، استدلال و تاریخ ناسازگار است نقل قول:من پیشنهادم اینه: توهم توطیه رو بذاریم کنار....چون اون همینو میخواد که افکار مارو کنترل کنه...مثلا هرکدوم از ما تو یه فیلمی زمینه شطرنجی ببینیم سریع یاد چی میفتیم؟؟؟؟؟؟؟زن قرمزپوش ببینیم چی؟؟؟؟؟؟بعدیو شما بگید دوست خوبم متاسفانه این جمله شما نشان می دهد که شما معمولاً به جزییات دقت نمی کنید و مثل بالا همه را باهم جمع می بندید اولاً هالیوود در دستان نظام سلطه قرار دارد ، شاید بتوان گفت مهمترین وسیله در استثمار کشورها و انحطاط فکری و دگرگونی فرهنگ ها همین رسانه است . فکر نمی کنم این دید و تفکر شما در مورد سینما و رسانه های نظام سلطه صحیح باشد . همانطور که افراط بد هست ، تفریط و کم روی هم درست نمی باشد . اینکه با توهم توطئه توهم توطئه گفتن از توجه به مسایل مهم باز بمانی ، این کاملاً تفکر اشتباهی است ، البته افراط و توجه زیاد به برخی مسایلی کم اهمیت و بعضاً بی اهمیت ، فقط تلف کردن وقت است ، این نیز کار درستی نمی باشد بهترین کار همان مطلبی است که شما فرمودید ، آن هم توجه به مسایل اعتقادی مانند مهدویت است تا مبادا دشمن ، فرزندان این سرزمین را از این تفکر تهی کند و سپس بر آن تسلط یابد ، همان برنامه ای که با اسم های مختلفی مانند بهاییت و حجتیه و یا در دیدگاه افرادی به ظاهر روشن مانند گنجی سروش و... در ایران در حال اجرا است |
|||
|
|
۱۹:۵۲, ۶/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #102
|
|||
|
|||
|
سلام
من یک چشم انداز برای این طرح جالب در نظر گرفتم براتون در ذیل شرح میدم این مسابقه خلاقیت همه رو روشن میکنه که البته به یه رهبر نیاز داره تا راه مناسب را روشن کنه بهتره بجای یک تصویر به زمینه ماسونی و المان های ضد ماسونی برای نفی آن یک زمینه مذهبی و غرور آفرین طراحی بشه که المان های ماسونی کوچک را نفی میکنه بعد از اون مناسب ترین طرح مثلا برای روی تیشرت یا پرچم انتخاب میشه اون وقت تو یک روز مثل 22بهمن یا غیره که در سراسر کشور مردم در صحنه هستند و از تمام جهان در ایران دوربین هست در هر شهر عده ای با اون نشان مخصوص و واحد به صحنه میان و این مورد نظر دوربین ها را جلب میکنه اینجا بهترین وقته که با طرح صلح طلبانه یا ضد جنگ حرف جوونای ایرانی را که در تمام شهر های کشورشون با هم متحد هستند را به گوش جهانیان برسونه خوب حالا میرسیم به جای خطر ناکش اگر این طرح یخورده اشکال داشته باشه و 1% به نفع خارجی ها باشه با قدرت رسانه ای تمام حرکت منفی میشه و فتنه درست میشه پس همه چی منتفیه خدا نگهدار |
|||
|
|
۲۰:۲۴, ۶/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #103
|
|||
|
|||
|
ما یه علامت درست و حسابی نداریم(من یه بار کوچولو اشاره کردم متاسفانه دوستان عزیز روشن فکر تالار،اندکی تمسخر نثارم کردن) چه برسه به "طرح ضد ماسونی"!! بالاخره باید با یه علامت مشخصه ای برا خودمون بزاریم یا نه؟!..... نه؟ خب باشه نه.
|
|||
|
|
۱۷:۰۱, ۱۷/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/بهمن/۹۰ ۱۷:۰۱ توسط Yaser_h2011.)
شماره ارسال: #104
|
|||
|
|||
|
اینم طرح من ....
|
|||
|
|
۱۸:۴۱, ۱۹/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #105
|
|||
|
|||
|
اینو خیلی وقت پیش ساخته بودم واسه وبلاگم.
http://s1.picofile.com/file/7635360856/z...arlogo.jpg |
|||
|
|
۱۱:۵۵, ۸/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #106
|
|||
|
|||
|
[align=-WEBKIT-AUTO]
[/align]
|
|||
|
|
۱۴:۴۸, ۱۶/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #107
|
|||
|
|||
|
کاملا حق با شماست دوست عزیز
|
|||
|
|
۱۶:۲۹, ۱۶/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #108
|
|||
|
|||
|
چرا باید ما مشغول اونا بشیم؟؟؟آخه
![]() همین که فهمیدیم ماسون هست تموم یعنی دشمن داریم حالا ماییم و اهل بیت !!!! تمام
|
|||
|
|
۸:۱۴, ۲۴/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #109
|
|||
|
|||
|
سلام برعزیزان بزرگوار ماکم کم بایدبه فکر طرح ضدانصار(قلابی)وغیره باشیمفقط ماسون که نیست
|
|||
|
۲۲:۴۲, ۲۵/مهر/۹۲
شماره ارسال: #110
|
|||
|
|||
|
پیامبر اکرم دو چیز رو بین ما مسلمونا از خود به جا گذاشت کتاب خدا وعترت اینها دو امر بسیار بزرگ هستند که هیچ گاه از هم جدا نمیشوند!اگه این دو را ما اهتمام ببخشیم هیچ دشمنی بر ما غلبه نخواهد کرد
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

ماسون ها شد خوب چرا ما ادامه ندهیم؟؟

![[تصویر: anti_mason_no_masons_t_shirts-rca119d3ec...x2_512.jpg]](http://rlv.zcache.ca/anti_mason_no_masons_t_shirts-rca119d3ec3844eeba5d3e1654c652be1_8nax2_512.jpg)