|
بهترین طرح ضد ماسونی ( مسابقه)
|
|
۱۳:۲۱, ۱۸/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اسفند/۸۹ ۱۳:۲۳ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
دوستان همون طور که میدونید جوامع مخفی علاقه دیوانه واری به نماد ها ، تصاویر راز آلود ،معماری های هدفمند و یک شکل دارند همانند :
چشم جهان بین ، پرگار و گونیا ، هرم ناقص ، ابلیسک ، پنتاگرام ، هگزاگرام و .... و اعدادی رو مقدس میدونند که شما بهتر از من میدونید 9 ، 11 ، 13 ، 33 ، 72 و ..... یه مدت تو اروپای شرقی یه عده تصمیم گرفتن که تمبر ها ضد ماسونی چاپ کنن که حسابی موجب خشم ماسون ها شد خوب چرا ما ادامه ندهیم؟؟قصد داریم یه مسابقه برگذار کنیم و در اون به بهترین تصاویری که این نماد ها رو تخریب کنه جوایز نفیسی از جنس اعتبار اعطا خواهیم کرد ![]() ![]() منظور از تخریب اینه که با فوتوشاپ ، کاریکاتور و هر هنر دیگه ای که میتونید این نماد ها رو خورد کنید کارهای خودتون رو در جواب همین پست قرار بدید در ادامه از این تصاویر میتونیم خیلی جا ها استفاده کنیم بر روی تیشرت ها ، رو ماشین ها و.... منتظر کار های شما هستیم یا علی |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۴۴, ۱۸/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اردیبهشت/۹۰ ۱۵:۵۱ توسط ضدایلو.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
احسنت به شما عاشقان امامت وولایت
پیگیری کنیدودشمنی خودرا بابیداری تمام دنبال کنید |
|||
|
|
۱۶:۲۷, ۱۸/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
نمیدونم کلیپ تصویری هم قبوله یا نه ؟
![]() چند وقت پیش من و پسرخالم (313) یه مستند ساختیم به اسم Freeman که مربوط میشه به امام خمینی(رحمة الله علیه) و طرح های صهیونیزم برای بدجلوه دادن چهره ایشون در کشور دیدنش خالی از لطف نیست Freeman |
|||
|
|
۱۷:۲۰, ۱۸/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
با عرض سلام خدمت تمامی همسنگران گرامی
و تشکر از حمایت ها و طرح هاتون مناسب دیدم که برخی از معروف ترین و رایج ترین طرح ها و نماد های ضد ماسونی که در غرب استفاده میشود را خدمتتان معرفی کنم. در این نماد ها اصالت با نفی فراماسونری بوده و از علائم و نماد های اسلامی خبری نیست. مطمئنم با خلاقیت خودتون می تونید اسلامیش کنید. ![]() ![]() ![]() ![]() اینهم دو نمونه از کاربرد این علائم : ![]()
|
|||
|
|
۱۴:۱۴, ۲۲/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
|||
|
|
۱۶:۰۶, ۱/تیر/۹۰
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
من مدرک فتوشاپ رو دارم وبه اون مسلطم ولی هر چی فکر کردم ایده خاصی به ذهنم نیومد .اگه لطف کنید به من ایده بدید تا اونارو عملی کنم ممنون میشم.
اینم به عنوان نمونه البته ببخشید روش زیاد کار نکردم
|
|||
|
|
۱۲:۱۴, ۵/تیر/۹۰
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
(۱۸/اسفند/۸۹ ۱۵:۲۹)ELENOR نوشته است: چرا همیشه ما دفاع کنیم اونا حمله؟ چرا اونا همه مقدسات ما رو مسخره کنن ما نگاه؟ تا کی؟ حرق شما متینه اما زمانی که طرف مقابل ما موحد و یکتا پرست باشه و علنا به مقدسات ما توهین نکنه ؛ مگه زمان حضرت محمد (صلی الله وعلیه و سلم ) که پیامبر اول بتان را نکوهش فرمودند و سپس کفار شروع به اهانت کردن به شخص والا مقام پیامبر اکرم کردن. پس ما نیز کاری به عمل اونا نباید داشته باشیم و وقتی که میبینیم که آیینی از ریشه غلط است باید آن را به هر روش ممکن (خواه کاریکاتور باشه ، خواه کلیپ باشه و....) کوبید ما نباید منتظر حمله کردن اونا باشیم که اونا اول به ما توهین کنند. |
|||
|
|
۱۶:۵۸, ۵/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/تیر/۹۰ ۱۷:۰۰ توسط کشاورز.)
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
بهترین طرح ضد ماسونی:
![]() اسم این دو نفر اجداد تمام ماسون ها رو تو جهنم هم می لزونه. صلوات |
|||
|
|
۱۱:۴۳, ۶/تیر/۹۰
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
|
۱۷:۲۵, ۶/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/تیر/۹۰ ۱۷:۲۶ توسط M03TAFA.)
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
عجب . از این متعجبم که تاپیک به این خوبی رو من چرا ندیدم و چرا 2ماهه خبری ازش بالا نمیآد .
راستی من طبق مکاشفه یوحنا راجع به حضرت فاطمه(سلام الله علیها) یه طرح زدم اول میخواستم اونو تو تاپیکی که تو امضام هست بذارم اما گفتم بد نیست اینجا هم بذارم تا این تاپیک هم باز رونق بگیره . الان که فتوشاپ ندارم ولی وقتی نصب کردم انشا الله اینجا رو میترکونم خوشم اومد از اینجا اینم طرحم البته این علامت حرف واسه گفتن زیاد داره که میتونید اونا رو از تاپیک تو امضام پیگیری کنید. نرم افزار های استفاده شده : Autocad + paint + microsoft office picture maneger |
|||
|
|
۱۹:۵۱, ۶/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/تیر/۹۰ ۲۳:۳۲ توسط ANTI satan.)
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
(۶/تیر/۹۰ ۱۱:۴۳)ELENOR نوشته است:(۵/تیر/۹۰ ۱۶:۵۸)کشاورز نوشته است: بهترین طرح ضد ماسونی: چه چیزی رو متوجه نشدی؟ بزار قدم به قدم متوجهت کنم: طرح ضد ماسونی چه صیغه ایه؟ ما با ماسون چی کار داریم؟ ما اومدیم بسوی هدایت حرکت کنیم. پامون رو جایی بزاریم که آقامون گذاشته. حالا که آقامون در پرده غیبت هست باید به نخبگان فقها رجوع کنیم. نخبگان عصر ما دو نفرند. هر کسی از این دو سید دور باشه پشیمون میشه. مطمئن باش اگه اسم سید علی خامنه ای پش جن های این ماسون ها بیاد همشون در می رن. باطل رفتنی است اگر حق بیاد. من موندم شما چرا می خوایید بجایی اینکه دنبال چراغ باشید تا تاریکی رو از بین ببرید دنبال عینکی هستید که به خیال خودتون جلوی پایتون رو ببینید. مطمئن باشید که اگه چراغ روشن بشه اثری از تاریکی نیست. اون موقع میبینی عینک هاتون به درد نمی خورن. نقل قول:بزارید مثال آخر رو براتون خورد کنم: این تاپیک شما. و در حد بالاتر این سایت و در حد بالاتر این تفکر شما نهایتش مثل یه عینک هست. نه در زمینه سازی ظهور و نه در (انشاالله که نزدیک باشه) دوران ظهور به هیچ دردی نخواهد خورد. تنها راه حرکت بسوی الله است. این ضد ماسونی ترین طرح هست. که راه حرکت اینه که دنبال این دو شخص باشید. کسی که این موضوع رو فهمیده استاد رائفی پور هست. سخنان بعد از عیدش دقیقا همین رو میگه که اگه بیشتر از این تو این جور بحث ها بمونید باختید. این حرف رو به مدیران سایت میگم. امید وارم ببینند و افسوس بخورند: اسم تالارها رو ببینید. همش پره از ماسون و ایلومیناتی و این جور چرت پرت ها تا اینکه آخر آخرهای صفحه زدن مهدویت! ببینید که تفکر مدیران سایت چقدر از تفکر شیعی دوره. وقت عضویت تو سایت زدن مستند ظهور رو دیدید؟ مستندی که آخرش مولایم مهدی رو سرباز عیسی (علیه السلام) معرفی کرده. ببینید چقدر مولا مون مهدی مظلوم هست. که آخر صفحه اسمش باید بیاد. ببینید مدیران سایت چقدر تو بحث های فراماسونری و شیطان پرستی موندن و چقدر باختند.(طبق نظر صحیح استاد رائفی پور ) مگه نشنیدید استاد رائفی پور با چه حسرتی می گفت که 3،4 سال از عمرم تلف شد و بجای اینکه منابع خودمون رو مطالعه کنم به مطالعه این حروم زاده ها پرداختم. ما اگه مسلمان باشیم شیطان چطور می تونه به ما ضرر برسونه؟ نقل قول از استاد رائفی پور (با تغییرات): ماسون ها هر چقدر زور بزنند و جادو کنند و جن احضار کنند و شب نخوابند آخرش اینه که میان روی بطری آب چیزی می زنن که خوردن اون آب برامون ضرر داشته باشه. حالا اگه من یه بسم الله الرحمن الرحیم قبل خوردن اون آب بگم همه اون ضررها بی اثر میشه. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

ماسون ها شد خوب چرا ما ادامه ندهیم؟؟

![[تصویر: antiart1.gif]](http://freemasoninformation.com/wp-content/uploads/2009/02/antiart1.gif)
![[تصویر: noelitesmall.gif]](http://www.no-debts.com/anti-federalist/noelitesmall.gif)
![[تصویر: anti-illuminati_design.png]](http://image.spreadshirt.net/image-server/image/composition/10148081/view/1/producttypecolor/2/type/png/width/378/height/378/anti-illuminati_design.png)
![[تصویر: anti-illuminati_design.png]](http://image.spreadshirt.com/image-server/image/composition/18016569/view/1/producttypecolor/2/type/png/width/378/height/378/anti-illuminati_design.png)
![[تصویر: anti_illuminati_keychain-p14645518711891...g3_400.jpg]](http://www.sacredwaste.com/c/anti_illuminati_keychain-p146455187118911808xz0g3_400.jpg)

![[تصویر: 397717_0FGwgHt3.jpg]](http://images.persianblog.ir/397717_0FGwgHt3.jpg)