|
علامه حسنزاده آملي خلاصه همه بزرگان تاريخ
|
|
۱۸:۴۵, ۲۳/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/اردیبهشت/۹۱ ۰:۲۸ توسط alim.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() وي ادامه داد: اين مراسم براي تكريم و تجليل از مقام علمي و معنوي استاد عظيمالشأني است كه عصاره و خلاصه همه بزرگان تاريخ و علماي سلف صالح هستند. اين شاگرد علامه حسنزاده آملي افزود: علامه حسنزاده آملي شخصيت بزرگي است كه علامه طباطبايي در خصوص ايشان فرمودند جز امام زمان كسي او را نشناخت و بنده اين جمله را از دو شاهد شنيداري از زبان مبارك علامه طباطبايي نقل كردم. وي عنوان داشت: امروز در سراسر جهان و ايران آنقدر علما و بزرگان، ائمه جمعه و كساني هستند كه هر كدام مقداري از عمرشان را توفيق يافتند كه در دروس استاد حسنزاده آملي شركت كنند و هر كس به اندازه ذوق و عشقش بهرههايي گرفته است. صمدي آملي تأكيد كرد: بنده اين سخن را در محضر ايشان نيز گفتم كه خداوند متعال ما را در عصري خلق كرد كه اگر از مقامات شريف انبيا و ائمه هوس و هواي آنها را داشتيم خداوند لطف كرد و علامه حسنزاده را به ما داد. وي اعلام كرد: ايشان يك لطف الهي است كه ميتواند آينهاي باشد براي تمام آنچه هوايش را داريم بشنويم و ببينيم ولي افسوس كه ايشان براي ما ناشناخته ماند، ايشان شخصيت بزرگ هستند به طوري كه ميفرمايند من بنده فرمانبر آل پيامبر هستم و فرمودند كه من توحيد، نبوت، امامت و حب اهلپيغمبر را از شير مادر در فاني شدن در ولايت، چشيدم. استاد حوزه علميه قم تأكيد كرد: اين در حالي است كه ايشان زماني كه كلاس دوم ابتدايي بودند، مادر خود را از دست دادند و ميفرمودند دوستي من نسبت به پدر و مادرم براي اين است كه موحد مخلص و فاني در ولايت بودند. وي با اشاره به خاطرهاي از علامه حسنزاده آملي توضيح داد: شخصي ميفرمود كه سال اولي بود كه علامه حسنزاده آملي ملبس به لباس روحانيت شده و در مسجدي به منبر ميرفتند كه با يكي از دوستان به جلسه منبر ايشان رفتيم و ديديم طلبه جواني آمد بالاي منبر و بدون اينكه به كسي نگاه كند سخن گفت و بعد از پايان جلسه زماني كه علت اين نگاه نكردن را سئوال كرديم ايشان سكوت كردند. صمدي آملي يادآور شد: اين شخص ميگويد حدود 50 سال از آن واقعه گذشت و روزي در منزل ايشان آن موضوع را مطرح كرده و علت سكوت را سئوال كرديم كه ايشان فرمودند آقا، آن زمان نميتوانستم بگويم ام اكنون كه مرد شدهاي ميتوانم بگويم؛ من آن زمان آدم نميديدم تا نگاه كنم. وي خطاب به طلاب تأكيد كرد: براي اينكه بتوانيم مانند علماي بزرگ و برجسته شويم بايد زحمت كشيده و سختي متحمل شويم و كساني چون آيتالله بهجت، علامه حسنزاده آملي و... خون دلها خوردند و زحمت كشيدند. اين شاگرد علامه حسنزاده آملي با اشاره به لزوم تعظيم در برابر استاد گفت: در محضر اساتيد بايد تعظيم و كرنش كرد و پايشان را بوسيد و شما طلاب نيز همين روش را در حوزهها داشته باشيد. |
|||
|
|
۰:۰۰, ۲۴/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/اردیبهشت/۹۱ ۰:۱۰ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
من مدتی هست که یک سری نوشته از سخنرانی های آقای صمدی آملی اگر اشتباه نکنم رو دیدم که ایشون از قول علامه حسن زاده آملی گفته بودند که "اگر به بهشت رفتید و دیدید یزید پیش از شما وارد بهشت شده تعجب نکنید" ، همین طور گفته بودند "اگر شمر و ..... نبودند ، امام حسین علیه السلام 72 یار بیشتر نداشت ، اما شمر و .... باعث شدند که امام حسین علیه السلام این همه گریه کن و یار داشته باشند" (جملات نقل به مضمون بودند).در کل ایشون شمر و یزید و .... رو باعث پیشرفت و کمال امام حسن علیه السلام و لایق بهشت دونسته بودند. این هم اصل منبع ، البته من از منابع نقلی هم شنیده بودم: نقل قول:آقای صمدی آملی : یزید و قاتلان امام حسین (علیه السلام) هم به بهشت می روند!+فایل صوتی+متن سخناناصل منبع : http://www.ebnearabi.com/?p=3983 اگر ناظرین محترم دیدند جای این پست این جا نیست ، لطفا به یک مبحث جداگانه منتقلش کنند. امیدوارم دوستان سریع بر علیه من موضع نگیرند. |
|||
|
۰:۴۰, ۲۴/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
دل خسته عزیز این بحث قبلا تو تالار مطرح شد بعدش معلوم شد استاد صمدی آملی این دیدگاه رو از فرقه ای گفته و در ادامه نقضشون میکنه
|
|||
|
|
۱:۲۲, ۲۴/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| علامه حسن حسن زاده آملی | FN_AntiZionism | 70 | 27,090 |
۵/شهریور/۹۴ ۱۷:۰۷ آخرین ارسال: شیدا |
|
| 1001 نکته از علامه حسن زاده آملی | فرید | 59 | 27,586 |
۲۹/خرداد/۹۴ ۱۹:۵۳ آخرین ارسال: محمدهادی |
|
| سخنان كوتاه و گهربار آيت الله جوادي آملي | مصطفي مازح7610 | 2 | 1,601 |
۲/آذر/۹۳ ۱۰:۴۰ آخرین ارسال: مصطفي مازح7610 |
|
| وصف خاطراتی از علامه حسن زاده ی آملی | Admirer | 8 | 4,586 |
۱۹/اسفند/۹۲ ۱۴:۵۷ آخرین ارسال: Ramin_Ghn |
|

![[تصویر: 67643774519268312188.jpg]](http://img4up.com/up2/67643774519268312188.jpg)