کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
علامه حسن‌زاده آملي خلاصه همه بزرگان تاريخ
۱۸:۴۵, ۲۳/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/اردیبهشت/۹۱ ۰:۲۸ توسط alim.)
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: 67643774519268312188.jpg]
به گزارش خبرگزاري فارس از قزوين، حجت‌الاسلام داوود صمدي آملي در مراسم نكوداشت علامه حسن حسن‌زاده آملي كه در تالار مركزي دانشگاه بين‌المللي امام خميني (رحمة الله علیه) قزوين برگزار شد، اظهار داشت: قزوين استان عالم‌پرور و بسيار ديرين و قديمي اسلام و پايگاه مذهب جعفري تشيع است و برگزاري اين مراسم جاي تشكر از حوزه علميه و امام جمعه قزوين دارد.
وي ادامه داد: اين مراسم براي تكريم و تجليل از مقام علمي و معنوي استاد عظيم‌الشأني است كه عصاره و خلاصه همه بزرگان تاريخ و علماي سلف صالح هستند.
اين شاگرد علامه حسن‌زاده آملي افزود: علامه حسن‌زاده آملي شخصيت بزرگي است كه علامه طباطبايي در خصوص ايشان فرمودند جز امام زمان كسي او را نشناخت و بنده اين جمله را از دو شاهد شنيداري از زبان مبارك علامه طباطبايي نقل كردم.
وي عنوان داشت: امروز در سراسر جهان و ايران آنقدر علما و بزرگان، ائمه جمعه و كساني هستند كه هر كدام مقداري از عمرشان را توفيق يافتند كه در دروس استاد حسن‌زاده آملي شركت كنند و هر كس به اندازه ذوق و عشقش بهره‌هايي گرفته است.
صمدي آملي تأكيد كرد: بنده اين سخن را در محضر ايشان نيز گفتم كه خداوند متعال ما را در عصري خلق كرد كه اگر از مقامات شريف انبيا و ائمه هوس و هواي آنها را داشتيم خداوند لطف كرد و علامه حسن‌زاده را به ما داد.
وي اعلام كرد: ايشان يك لطف الهي است كه مي‌تواند آينه‌اي باشد براي تمام آنچه هوايش را داريم بشنويم و ببينيم ولي افسوس كه ايشان براي ما ناشناخته ماند، ايشان شخصيت بزرگ هستند به طوري كه مي‌فرمايند من بنده فرمان‌بر آل پيامبر هستم و فرمودند كه من توحيد، نبوت، امامت و حب اهل‌پيغمبر را از شير مادر در فاني شدن در ولايت، چشيدم.
استاد حوزه علميه قم تأكيد كرد: اين در حالي است كه ايشان زماني كه كلاس دوم ابتدايي بودند، مادر خود را از دست دادند و مي‌فرمودند دوستي من نسبت به پدر و مادرم براي اين است كه موحد مخلص و فاني در ولايت بودند.
وي با اشاره به خاطره‌اي از علامه حسن‌زاده آملي توضيح داد: شخصي مي‌فرمود كه سال اولي بود كه علامه حسن‌زاده آملي ملبس به لباس روحانيت شده و در مسجدي به منبر مي‌رفتند كه با يكي از دوستان به جلسه منبر ايشان رفتيم و ديديم طلبه جواني آمد بالاي منبر و بدون اينكه به كسي نگاه كند سخن گفت و بعد از پايان جلسه زماني كه علت اين نگاه نكردن را سئوال كرديم ايشان سكوت كردند.
صمدي آملي يادآور شد: اين شخص مي‌گويد حدود 50 سال از آن واقعه گذشت و روزي در منزل ايشان آن موضوع را مطرح كرده و علت سكوت را سئوال كرديم كه ايشان فرمودند آقا، آن زمان نمي‌توانستم بگويم ام اكنون كه مرد شده‌اي مي‌توانم بگويم؛ من آن زمان آدم نمي‌ديدم تا نگاه كنم.
وي خطاب به طلاب تأكيد كرد: براي اينكه بتوانيم مانند علماي بزرگ و برجسته شويم بايد زحمت كشيده و سختي متحمل شويم و كساني چون آيت‌الله بهجت، علامه حسن‌زاده آملي و... خون دل‌ها خوردند و زحمت كشيدند.
اين شاگرد علامه حسن‌زاده آملي با اشاره به لزوم تعظيم در برابر استاد گفت: در محضر اساتيد بايد تعظيم و كرنش كرد و پايشان را بوسيد و شما طلاب نيز همين روش را در حوزه‌ها داشته باشيد.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن.س. ، molasadra ، revenger ، أین المنتظر ، محیصا ، شیدا ، شهیدطیبه واعظی ، قلب
۰:۰۰, ۲۴/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/اردیبهشت/۹۱ ۰:۱۰ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #2
آواتار
سلام
من مدتی هست که یک سری نوشته از سخنرانی های آقای صمدی آملی اگر اشتباه نکنم رو دیدم که ایشون از قول علامه حسن زاده آملی گفته بودند که "اگر به بهشت رفتید و دیدید یزید پیش از شما وارد بهشت شده تعجب نکنید" ، همین طور گفته بودند "اگر شمر و ..... نبودند ، امام حسین علیه السلام 72 یار بیشتر نداشت ، اما شمر و .... باعث شدند که امام حسین علیه السلام این همه گریه کن و یار داشته باشند" (جملات نقل به مضمون بودند).در کل ایشون شمر و یزید و .... رو باعث پیشرفت و کمال امام حسن علیه السلام و لایق بهشت دونسته بودند.

این هم اصل منبع ، البته من از منابع نقلی هم شنیده بودم:
نقل قول:آقای صمدی آملی : یزید و قاتلان امام حسین (علیه السلام) هم به بهشت می روند!+فایل صوتی+متن سخنان

قواعد فلسفی و عرفانی با منشا و مبناهای ذوقی و من عندی ، به طرق مختلف انسان را به انحراف فکری می کشاند! اساسی ترین مشکل مدرسه فلسفه و عرفان مصطلح، خود بنیادی نظری و اعتقادی و بی توجهی و بلکه مخالفت با تعالیم برهانی و عرفانی اصیل و صحیح اهل بیت علیهم السلام است. این خود بنیادی و بی توجهی و عدم پایبندی فلاسفه و عرفا به آموزه های اهل بیت علیهم السلام، در عرصه های گوناگون اعم از اصول و فروع دین خود را نشان می دهد.

حضرت استاد صمدی آملی آیت الله صمدی آملی داوود صمدی آملی
در راستای بسط و تشریح نظریه فلسفی و عرفانی وحدت وجود و مبانی ابن عربی که معتقد است فرعون طاهر و مطهر از دنیا رفت و گوساله پرستی قوم موسی عین خدا پرستی بوده و همچنین برخی که میگویند شیطان رئیس الموحدین به شمار می رود ، شمر و عمر سعد و یزید هم در زمره بهشتیان قرار گرفتند.

آقای صمدی آملی شاگرد خاص و برجسته جناب آقای حسن زاده آملی در سخنانی با ذکر مقدماتی فلسفی و عرفانی به تبرئه و تطهیر قاتلان ابا عبدالله الحسین علیه السلام پرداخته و اظهار میدارد در حالی که در قیامت همه منتظر به جهنم رفتن شمر و یزید و عمر سعد هستند، مشاهده می شود که امام حسین دست اینها را گرفته و به بهشت می برد!

کلیاتی از بحث آقای صمدی آملی :
آقای حسن زاده اعتقاد دارند که ماهیت هم تشکیکی است . که منشا این سخن اسفار ملاصدرا است . اگر این قضیه که می فرماید عین ثابت را می شود عوض کرد ثابت باشد ، آنوقت می بینیم قبل از اینکه ما برویم بهشت ، یزید و یارانش رفته اند .

حتی آیه قرآنی که با این معنا در تضاد است با تفسیر انفسی حل می شود . مردم بیچاره دارند آنها را لعنت می کنند. همه می خواهند شمر و قاتلین را دور کنند ولی امام حسین علیه السلام می گوید بیا!

ای عزادار این لعنت کردن ، کمال برای خودت است. با لعن کردن ، خودت به کمال می رسی. آنها(شمر و یزید و…) که دین و ناموس خدا را نابود نکردند .

آنها در روز قیامت برهان اقامه میکنند! و می گویند: اگر من نبودم شما عزاداری نمیکردید.الان ما چقدر باید متشکر شمر باشیم . اگر شمر قتال با سید الشهدا (علیه السلام) را رها می کرد چه میشد؟ حالا حضرت (علیه السلام) چند سال بیشتر عمر میکرد!

جناب نوح ۹۰۰ سال زحمت کشید ۷۰ نفر و امام حسین ۷۲ نفر ولی شمر با این کارش این همه خیل عزادران را جذب کرد!
حالا می بینید حق شمر هم هست اینهمه بالا بیاید. استعدادهایی در آنها (شمر و یزید و…) دیده میشود که معلوم میکند آنها هم چیزهایی دارند!

بله بله؛ منتها آن که در ذهن ما هست که جهنم آنها، این حرفی نیست؛ آری این عین ثابتش تا عوض بشود جان را به لب می آورد؛ …

برای دانلود فایل صوتی سخنان آقای صمدی آملی بر روی لینک زیر کلیک کنید :
دانلود با لینک مستقیم | لینک کمکی [حجم = ۳٫۱ مگابایت]

برای دانلود فایل صوتی کل سخنان آقای صمدی آملی در جلسه ی مورد نظر بر روی لینک زیر کلیک کنید :
دانلود با لینک مستقیم | لینک کمکی [حجم = ۱۰٫۶ مگابایت]

برای دانلود و مشاهده متن سخنان آقای صمدی آملی بر روی لینک زیر کلیک کنید :
دانلود با لینک مستقیم | لینک کمکی [حجم = ۱۲ کیلوبایت]
اصل منبع : http://www.ebnearabi.com/?p=3983
اگر ناظرین محترم دیدند جای این پست این جا نیست ، لطفا به یک مبحث جداگانه منتقلش کنند.
امیدوارم دوستان سریع بر علیه من موضع نگیرند.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۰:۴۰, ۲۴/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #3

دل خسته عزیز این بحث قبلا تو تالار مطرح شد بعدش معلوم شد استاد صمدی آملی این دیدگاه رو از فرقه ای گفته و در ادامه نقضشون میکنه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: alim ، وحید110 ، دل خسته ، أین المنتظر ، یا ثارالله ، حسن.س. ، شهیدطیبه واعظی
۱:۲۲, ۲۴/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #4
آواتار
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-15...#pid107146
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، أین المنتظر ، یا ثارالله ، حسن.س. ، شهیدطیبه واعظی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]