کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شاهین نه، کرکس
۰:۳۴, ۲۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
عزیزان دل شکسته، باید محکم و استوار باشیم.امروز استراتژی دشمن برای تخریب اسلام در ذهن جوانان مسلمان، همین ماجرایی است که می بینید. روزی خود شیفته، امروز کرکس و این داستان ادامه دارد...

دشمن سالهاست که تلاش می کند از شخصیت های خاص در ذهن جوان مسلمان بت بسازد، امروز دیگر آزر ها
بت هایشان را ساخته اند در غفلت ما. حالا دیگر این بت های نوین طرفدارانی دارند. آزر هر کجا که بخواهد بت را می کشد و طرفداران بت را نیز به دنبال خود...
جوان مسلمانی که تا دیروز به بتش عشق می ورزید، حالا دیگر نمی تواند از آنچه که آزر
پشت بت به او دیکته می کند، سرپیچی کند.
این جوان غافل که چشمانش کور شده، در بین جلوه الهی و کرکس گیر کرده ، نه نور الهی را می بیند، نه تاریکی شیطانی را

این وصف حال جوانان ماست که سالهاست بین تمدن غرب و تمدن اسلامی سر در گم مانده اند.
چرا؟

چون به اندازه کافی ابراهیم نداشتیم تا بت ها را بشکنیم. والله کوتاهی کردیم

از بزرگان تقاضا دارم که در حق جوانان ابراهیم وار رفتار کنند.

به خدا این دشمن با یک تبر من و شما در هم خواهد شکست. پس بشتابیم...

یا علی
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حقیر ، حسنیه ، Mitsonary ، دل خسته ، یار کوچک
۱:۰۳, ۲۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #2
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام دوست من .

اگه بگم نه میدونم کرکس چیه نه آذر دروغ نگفتم !!!!!!!!!!

میشه باز کنی بیشتر ...Blush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حقیر ، شهرام ، mosalman14
۱:۱۲, ۲۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #3

فکر کنم خودشیفته = گلشیفته
کرکس= شاهین نجفی
درسته ؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حقیر
۹:۳۹, ۲۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #4
آواتار
نقل قول:

فکر کنم خودشیفته = گلشیفته
کرکس= شاهین نجفی
درسته ؟
بله درسته...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mosalman14
۹:۴۵, ۲۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #5
آواتار
برادر ، دوست عزیزمون عبد به روشنی گفتن که کرکس کیه
اما صحبت ما سر فرد نیست، بلکه جریان جنگ نرم هست که ما باید همچون ابراهیم ع با تبر هایی از نوع جدید آنها را در هم شکنیم...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حقیر
۱۲:۲۷, ۲۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #6

با سلام خدمت دوستان عزيز:
بايد خدمت شما عزيزان عرض كنم كساني كه دلشون براي اعتقاد و مملكتشون مي سوزه بايد به اين موضوع توجه كنن كه دشمن براي كارهايي كه مي كنه برنامه داره كه طبعا براي مقابله ي با اون ماهم بايستي در حد و توان خودمون عمل كنيم البته نه به صورت پراكنده بلكه به صورت برنامه ريزي شده و هدفمند كه اگر غير از اين باشه راه به جايي نخواهيم برد. شايد برخي بگن مسوولين بايد اقدام كنن ولي پيش وجدان خودشون مطرح كنن ببينن ايا وجدانشون اين بهانه رو قبول مي كنه؟!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mosalman14 ، حقیر
۱۲:۴۰, ۲۵/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/اردیبهشت/۹۱ ۱۲:۵۷ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #7
آواتار
سلام
بنده داشتم به موضوع کسب شهرت شاهین نجفی فکر می کردم.
ببینید ، این آقا و امثال او تلاش می کنند که با این کار ها شهرت کسب کنند و عاشق شهرت هستند ، چه شهرت منفی و چه شهرت مثبت ، حالا ما بچه مذهبی ها با تکرار اسم "شاهین نجفی" و استفاده فراوان از این "KeyWord" باعث می شیم به هدفش برسه ، پس کاش از ابتدا هم چنین اسمی رو به کار نمی بردیم و از مثلا کرکس که دوستمون پیشنهاد داد استفاده می کردیم ، تا اگر فردا گشت و به جای شاهین نجفی دید نوشته شده "کرکس نجفی" عذاب بکشه.مثل کاری که ما با گروه مثلا جندالله کردیم و به جاش نوشتیم جندالشیطان.
پس بیایید از این به بعد بنویسیم "کرکس نجفی"
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mosalman14 ، حقیر
۱۲:۵۴, ۲۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #8
آواتار
(۲۵/اردیبهشت/۹۱ ۰:۳۴)mosalman14 نوشته است:  عزیزان دل شکسته، باید محکم و استوار باشیم.امروز استراتژی دشمن برای تخریب اسلام در ذهن جوانان مسلمان، همین ماجرایی است که می بینید. روزی خود شیفته، امروز کرکس و این داستان ادامه دارد...

دشمن سالهاست که تلاش می کند از شخصیت های خاص در ذهن جوان مسلمان بت بسازد، امروز دیگر آزر ها
بت هایشان را ساخته اند در غفلت ما. حالا دیگر این بت های نوین طرفدارانی دارند. آزر هر کجا که بخواهد بت را می کشد و طرفداران بت را نیز به دنبال خود...
جوان مسلمانی که تا دیروز به بتش عشق می ورزید، حالا دیگر نمی تواند از آنچه که آزر
پشت بت به او دیکته می کند، سرپیچی کند.
این جوان غافل که چشمانش کور شده، در بین جلوه الهی و کرکس گیر کرده ، نه نور الهی را می بیند، نه تاریکی شیطانی را

این وصف حال جوانان ماست که سالهاست بین تمدن غرب و تمدن اسلامی سر در گم مانده اند.
چرا؟[/b]

چون به اندازه کافی ابراهیم نداشتیم تا بت ها را بشکنیم. والله کوتاهی کردیم

از بزرگان تقاضا دارم که در حق جوانان ابراهیم وار رفتار کنند.

به خدا این دشمن با یک تبر من و شما در هم خواهد شکست. پس بشتابیم...

یا علی
چی کار کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ Huh
۱۴:۰۶, ۲۵/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۰۹ توسط mosalman14.)
شماره ارسال: #9
آواتار
چی کار کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ Huh
[/quote]

دوست من ، بنده در اطراف خودم خیلی از جوون ها را می بینم که واقعا از لحاظ اعتقادی ضعیفند. به خدا تقصیر اون ها بیشتر از کوتاهی بزرگان ما نیست. این جوونا در ضعف اطلاعاتی به سر می برند، نه از دین می دونند نه از تاریخ نه از فرهنگ غنی اسلام.

بزرگان در سیستم آموزش و رسانه ها خیلی کم کار کرده اند. یک سید مرتضی
داشتیم که اون هم رفت، حتی آثار ایشون هم به طور کامل در دست نیست. افسوس...

اول انقلاب شهید مطهری و بهشتی داشتیم که اون هارو هم همین کرکس های استکبار حذف کردند. گذشت و گذشت تا یه استادی به نام حسن عباسی اومد روی کار، ایشون رو هم سعی کردن با حبس و... ساکت نگه دارند.
امروز اوضاع بهتره الحمدلله.
حسن عباسی،رائفی پور، قنبریان و...[/b] داریم اما باز هم کمه
دوستان بیاید با همه جوونا بشینیم و صحبت کنیم. بهشون انگ بی دینی و غرب زدگی نزنیم. این جوونا تقصیر ندارن. هنر شما اساتید در این است که مس را طلا کنید.
ما باید توصیه آقا به تقویت علوم انسانی را جدی بگیریم

یاعلی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، Mitsonary ، sayed reza ، حقیر
۱۵:۴۶, ۲۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #10

نقل قول:
دوست من ، بنده در اطراف خودم خیلی از جوون ها را می بینم که واقعا از لحاظ اعتقادی ضعیفند. به خدا تقصیر اون ها بیشتر از کوتاهی بزرگان ما نیست.
این جوونا در ضعف اطلاعاتی به سر می برند، نه از دین می دونند نه از تاریخ نه از فرهنگ غنی اسلام.

به نظرم دقیقا برعکسه,ما دیگه از اونور بوم افتادیم!!!!!

یه جایی شنیدم که میگن اسلام مثل حلوا میمونه....اگه ذره ذره بخوری هیچوقت سیر نمیشی ولی اگه لقمه لقمه بخوری به لقمه ی سوم نمیکشی!!
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا