|
ایاشما اماده ظهور هستیداگه هستید...
|
|
۰:۴۵, ۲۸/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/خرداد/۹۱ ۱۹:۳۴ توسط seyed313.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
باعرض سلام خدمت برادرا من از وقتی وارد این مجموعه عظیم شدم باخیلی از چیز ها اشنا شدم ودر خیلی از بحث ها شرکت کردم و واقعاخیلی خوشحالم که با این سایت اشنا شدم. اما سوال من از شما اینکه شما نگاهی هم به بیرون از این جو مهدوی انداخته اید منظورم از بیرون این جو همین کوچه وخیابانی هست که به دلیل زیادشدن بی حیایی فساد -ریاو...ادم دلش نمیاد ازخونه بیرون بیاد و در اثر همین نقش ما جوان ها در جامعه کم رنگ شده. واقعا شما وقتی میری بیرون تنها شباهتی که در این جامعه نمی بینی به جمهوری اسلامی به نظر من کشور مااز همه کشور ها بیشتر به بیداری اسلامی احتیاج داره . برادر من به زبون ساده تر این وضع جامعه مهدوی ... دیگه کارمون به جایی رسیده که دشمن تافرش نماز خونه هاهم نفوذ کرده به نظر من دشمن مثل موریانه عمل میکنه یه جوری جوان های امروزی رو داره توخالی میکنه که یهو میبینی به کل تخریب شده. واقعا وظیفه مااینکه بشینیم یک جا وفقط دعا بخونیم پس کی باید زمینه ی ظهور اماده کند. به قول استاد رائفی پور چه شبیه است دعا های امروز مابرای فرج به نامه های کوفیان . شما فکر می کنیدوقتی امام زمان بیاید می تونیم به عهدی که هرروز دادیم عمل کنیم. شما فکر میکنید جز کدام دسته از ادما هستید کسی که به عهد خود عمل می کنند. به نظر شما از کجا بفهمیم جز کدوم دسته هستیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|||
|
|
۱۲:۰۹, ۲۸/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
امام خمینی (رحمة الله علیه) می فرماید شما تا جوان هستیدمی توانید کاری انجام دهیدوتا نیرو اراده ی جوانی داربد می توانید هوای نفسانی مشتهیات دنیایی و خواسته های حیوانی رااز خوددور سازید ولی اگر در جوانی به فکر اصلاح وساختن خود نباشید دیگر در پیری کار از کار گذشته است
|
|||
|
|
۱۳:۰۴, ۲۸/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۱۳:۱۴ توسط sarallah.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
در پاسخ به شما دوست عزیز به ذکر چند حدیث اکتفا میکنم.
نتیجه گیری با خودتون: «در پشت سر شما فتنه اي است تاريک و کور و در هم فرو رفته، از او نجات نخواهد يافت مگر نومة (يعني خواب). گفتند: يا امير المومنين نومة کدام است؟. فرمود: آن کس که مردم را بشناسد و مردم او را نشناسند». [9] . حضرت رضا عليه السلام فرمود: «زود است بيايد بر مردم زماني که عافيت (رستگي در دين و از بلا) در آن زمان ده جزء باشد، نه جزء آن در اعتزال از مردم و يک جزء از آن در سکوت باشد». [10] . امير المومنين عليه السلام در وصيت خود به حسين عليه السلام فرمود: «اي پسرک من عافيت ده جزء است، نه تاي از آن در سکوت است مگر به ذکر خدا و يکي از آن در ترک مجالست سفيهان». وجه اختلاف اين دو حديث آن است که در زمان امير المومنين عليه السلام ظواهر اسلام محفوظ بود، بيشتر عافيت در سکوت از اهل جور بود و در عصر غيبت که مورد نظر حضرت رضا عليه السلام است فساد عمومي است، پس بيشتر عافيت در اعتزال از مردم است و يکي در سکوت از اهل جور. |
|||
|
|
۱۳:۵۴, ۲۸/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
خواهرا و برادرای عزیز،لطفا منو کمک کنید.
من دقیقا نمیدونم کجای قیام مهدی قرار دارم؟ آیا از یارای حضرتم یا از اونای که روبروش وایمیسن؟ اصلا من برای آمادگی جامعه برای ظهور باید چیکار کنم؟ |
|||
|
|
۱۸:۱۸, ۲۸/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۱۹:۲۰ توسط seyed313.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۱۳:۵۴)yazdan-jj نوشته است: خواهرا و برادرای عزیز،لطفا منو کمک کنید. امام عصر (علیه السلام)می فرمایید: هر یک از شما باید کارهایی انجام دهید که به محبت ما نزدیک واز انچه موجب ناراحتی وخشم ما می شود دور گردد زیرا ظهور ما بناگهان انجام خواهد شد.
|
|||
|
|
۱۹:۲۹, ۲۸/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۱۹:۳۳ توسط سرباز سید علی.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۰:۴۵)بیداری نوشته است: اما سوال من از شما اینکه شما نگاهی هم به بیرون از این جو مهدوی انداخته اید منظورم از بیرون این جو همین کوچه وخیابانی هست که به دلیل زیادشدن بی حیایی فساد -ریاو...ادم دلش نمیاد ازخونه بیرون بیاد و در اثر همین نقش ما جوان ها در جامعه کم رنگ شده.همسنگر عزیز بعضی وقتها من هم احساس تو رو دارم ولی وقتی میبینم یه روزی مثل عاشورا یا 22 بهمن میشه مردم میریزن تو خیابون نظرم عوض میشه درسته جوونها خیلی فرق کردن ولی مطمئن باش اگر اتفاقی مشابه حمله ی عراق بیوفته همین جوونهایی که میبینی دوباره حماسه درست میکنن در ضمن فراموش نکن که اگر امام زمان پشت این مملکت نبود تا حالا صدبار از داخل پوکیده بودیم |
|||
|
|
۱۹:۳۶, ۲۸/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۱۹:۴۵ توسط seyed313.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۱۳:۰۴)sarallahe73 نوشته است: در پاسخ به شما دوست عزیز به ذکر چند حدیث اکتفا میکنم.برادرمنظور شمارو خوب نفهمیدم شما به سوال بنده جواب داده بودید. میشه یه نتیجه گیری از زبون خودتون بکنیدبا نشکر. |
|||
|
۲۲:۴۰, ۲۸/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
همسنگر عزیز بعضی وقتها من هم احساس تو رو دارم ولی وقتی میبینم یه روزی مثل عاشورا یا 22 بهمن میشه مردم میریزن تو خیابون نظرم عوض میشه درسته جوونها خیلی فرق کردن ولی مطمئن باش اگر اتفاقی مشابه حمله ی عراق بیوفته همین جوونهایی که میبینی دوباره حماسه درست میکنن
در ضمن فراموش نکن که اگر امام زمان پشت این مملکت نبود تا حالا صدبار از داخل پوکیده بودیم [/quote واقعا عاشورا تاسوا حال هوای دیگه ایی داره ودرچنین مواردی امیدواری جایگزین ناامیدی میشه. |
|||
|
|
۱۵:۱۳, ۳۰/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
همه روز روزه بودن همه شب نماز کردن همه ساله حج نمودن سفر حجاز کردن شب جمعه ها نخفتن به خدا راز گفتن زوجود بی نیازش طلب نیاز کردن زمدینه تابه کعبه سرپا برهنه رفتن دو لب از برای لبیک به وظیفه باز کرن به خدا که هیچ یک را ثمر انقدر نباشد که به روی نا امیدی دره بسته باز کردن
|
|||
|
|
۱۹:۰۳, ۳/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم