|
مرجع سخنرانی های حجة الاسلام اسماعیل رفیعی
|
|
۱۰:۵۰, ۲۸/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/خرداد/۹۱ ۱:۵۰ توسط جانثار مهدی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
---«(بسم الله الرّحمن الرّحيم و به ذکر الحجة بن الحسن العسکري)»---
سخنرانی حجة الاسلام رفیعی در باب مهدویّت ؛ بسیار جالب و شنیدنی و مفید دانلود(فایل فشرده) |
|||
|
|
۱۵:۴۵, ۱/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/خرداد/۹۱ ۱۵:۵۳ توسط جانثار مهدی.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
دانلود سخنرانی حجة الاسلام رفیعی 2
---«(بسم الله الرّحمن الرّحيم و به ذکر الحجة بن الحسن العسکري)»--- سخنرانی حجة الاسلام رفیعی در باب مهدویّت ؛ بسیار جالب و شنیدنی و مفید و عالی دانلود2(فایل فشرده)
حجة الاسلام رفیعی کیستند؟ |
|||
|
|
۱۳:۳۴, ۵/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
---«(بسم الله الرّحمن الرّحيم و به ذکر الحجة بن الحسن العسکري)»--- سخنرانی حجة الاسلام رفیعی در باب مهدویّت ؛ بسیار جالب و شنیدنی و مفید و عالی دانلود3(فایل فشرده)
|
|||
|
|
۱۷:۴۵, ۶/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/خرداد/۹۱ ۱۷:۴۹ توسط جانثار مهدی.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سخنرانی حجة الاسلام رفیعی 4
---«(بسم الله الرّحمن الرّحيم و به ذکر الحجة بن الحسن العسکري)»--- سخنرانی حجة الاسلام رفیعی در باب مهدویّت ؛ بسیار جالب و شنیدنی و مفید و عالی
|
|||
|
|
۱۹:۴۵, ۲۰/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/تیر/۹۱ ۴:۵۵ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سخنرانی حجة الاسلام رفیعی 5
---«(بسم الله الرّحمن الرّحيم و به ذکر الحجة بن الحسن العسکري)»--- سخنرانی حجة الاسلام رفیعی در باب مهدویّت ؛ بسیار جالب و شنیدنی و مفید و عالی
چند نکته قبل از دانلود رو مد نظر بگیرید : 1- این سخنرانی در نفی انتخابات نیست ! ما موافق حکومت هستیم و وجودش رو ضروری می دونیم و انتخابات رو لازمه ی تداوم نظام می دونیم و در این سخنرانی ، خود حجّت الاسلام رفیعی ذکر می کنند که من خودم هم رأی خواهم داد و داده اند و خواهند داد. 2- مراد از ذکر این که « اگه نصف این هزینه ای که میشود برای انتخابات، شده بود رو برای تبلیغات مهدویّت می کردن ، الآن جمع کثیری از مردم امام زمانی شده بودند و علاقه مند و آشنا و ظهور بسیار جلو می افتاد. » اینه که میشه با بودجه ها و هزینه هایی که میشود ، برای ظهور بیشتر کار کرد. اگه باز هم سؤء تفاهمی بود ، لطفاً بیان کنید . « دانلود » |
|||
|
|
۱۸:۳۰, ۲۹/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/شهریور/۹۱ ۱۸:۳۷ توسط جانثار مهدی.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
---«(بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم وَ بِه ذِکرِ الحُجَّةِ بنِ الحَسَنِ العَسکَري)»---
سلام سخنرانی تصویری خلاصه شده ی حجة الاسلام اسماعیل رفیعی - حفظه الله - رو یکی از بزرگواران فعّال جلسه ی فعّالان ظهور ، محبّت کردند و در 5 قسمت ، هر کدوم حدود بیش از 5 دقیقه آپلود کردند و به دلیل اهمیّتی که داره ، بنده هم آدرس رو خدمتتون تقدیم می کنم تا إن شاء الله رحمان ، بهره ی بیشتری ببریم و کار بهتر و بیشتری بکنیم . اسم این ویدئو هست : « جهاد ، رمز فرج امام زمان - عجّل الله فرجه »
توّجه کنید عزیزان ! با دقّت این ویدئو رو مشاهده کنید و از گرفتن تصمیمات عجولانه ، خودداری فرمایید . بعد از مشاهده ی این ویدئم ، خوندن مقاله ی « عقیده ی ما » ، خالی از لطف نیست . و من الله توفیق ... |
|||
|
|
۱۱:۴۲, ۳۱/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام
بجز پست آخری بقیه پست ها لینکاشون فی*ل*تره اگه امکانش هست دوباره لینک بدین ممنون. |
|||
|
|
۱۱:۴۲, ۱/مهر/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
خیر ، بنده بدون فی لتر شکن اینترنت کار می کنم ، مشکلی ندارند .
باز هم شما می توانید برید به سایت : http://www.aparat.com و در قسمت سرچ بزنید : شناخت امام زمان - عجل الله فرجه . شاید شما از فی*ل*تر کن شخصی استفاده می کنید ؛ آخه با سیستم های دیگه هم من امتحان کردم دیدم خیر این طور نیست . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سخنرانی حجت الاسلام مسعود عالی در مورد یاران امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) | عبدالرحمن | 0 | 1,480 |
۶/تیر/۹۳ ۲۲:۳۹ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| -=:مرجع سخنرانی های حجة الاسلام علیرضا پناهیان:=- | MOH3N-P | 11 | 5,670 |
۱۱/فروردین/۹۲ ۸:۵۸ آخرین ارسال: فریادگر سکوت |
|