|
گاه میشود انسانیت را پرینت کرد و به شیشه چسباند!
|
|
۲۰:۰۱, ۲/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
|
۲۲:۰۱, ۲/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
![]() این تصویر منو یاده عکس بالا انداخت ایشون هم کتاب های خودشون رو که نوشتند این طور فروختند : با قیمت خیلی کم اگر پول ندارید مجانی ببرید . |
|||
|
|
۱۱:۴۱, ۳/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
البته شاید بنده منفی نگر هستم !!
ولی همان بهتر که کتابهایی مثل اشو و پائیلو و... را گران بدهند و به کسی هم امانت ندهند!! |
|||
|
|
۲:۱۱, ۴/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
|
۱۲:۰۷, ۴/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۳/خرداد/۹۱ ۱۱:۴۱)MAHDI59 نوشته است: البته شاید بنده منفی نگر هستم !! با اوشو موافق نیستم ولی بهتون پیشنهاد می کنم کتاب های پائلو رو بخونین و مخصوصا نوشته های جبران خلیل چون با خوندنش فهمیدم مسیحی واقعی هم وجود داشته. می دونستین مردم امریکا به این مرد مسیحی لبنانی میگن پیامبر قرن بیستم از لحاظ حقاسقی که در کتابهاش موج میزنه!!! |
|||
|
|
۱۶:۵۳, ۴/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
من هم چند تا از کتابای پائولو رو خوندم ، کتابای بدی نبود . میشه لطفا بگید چرا این کتابا خوب نیست؟
؟؟؟؟؟؟ |
|||
|
|
۲۰:۴۹, ۴/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
اوشو یکی از جهره های معروف در یو گاست که اگر برید و نوشته هاش رو بخونین میفهمین این بنده خدا ورژن هندی فروید است
یکی از بزرگترین نظرات این فیلسوف منحرف شرقی، بی قید و بندی در روابط جنسی است!! کلا در حوزه روابط جنسی حرف زیاد زده چهار اثر از فلورانس اسکاول شین ، کتاب بخصوصی است واقع نمی تونم نظر بدم خوبه یا نه چون نویسندش یک پیرزن کاتولیک بوده فقط نکته جالب این کتاب اونجاست که مفاهیمی از حکمت را بیان میکنه و خانم فلورانس اعتقاد داره زندگی پر از نشانه هایی (آیاتی) است که باید درک کرد(ریشه حکمت در آیه است) کلا دوستان اگر میخواین کتاب های روانشناس های غربی رو بخونین این رو در نظر داشته باشین که استاد همه ی اینها فروید است پس احتیاط کنید و سعادت ما در گرو انس با قرآن و عترت هست و اینها بهترین منابع برای خودشناسی هستند نه دل نوشتهای پائولو کوئیلو و امثال هم |
|||
|
|
۲۱:۲۶, ۴/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
(۴/خرداد/۹۱ ۱۶:۵۳)nasimesaba نوشته است: من هم چند تا از کتابای پائولو رو خوندم ، کتابای بدی نبود . میشه لطفا بگید چرا این کتابا خوب نیست؟ نقد عرفان پائولوکوئیلو |
|||
|
|
۹:۱۵, ۵/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۲/خرداد/۹۱ ۲۲:۰۱)فانوس *7* نوشته است: واقعا برخی روحانی نماها باید از چنین افرادی درس بگیرن... برخی روحانی ها 10-20 میلیون میگیرن تا چند شب برای مردم سخنرانی کنن... نمیگم دستمزد نگیرن ولی گذران زندگی کجا و 20 میلیون که از حقوق یکسال یک کارمند بیشتره کجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و همین باعث میشود که برخی افراد بعضی موارد را به اسلام مربوط بدانند در حالی که مشکل از اسلام نیست |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: ketab.jpg]](http://rozanehonline.com/rozanehgroup/khordad91/ketab.jpg)

![[تصویر: mf2padxv3optekm5e95.jpg]](http://up98.org/upload/server1/02/j/mf2padxv3optekm5e95.jpg)