| نظرسنجی: نظزتون راجع به وجود ماهواره توی خونه ؟ این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
| از ماهواره استفاده نمیکنیم | ![]() ![]() |
44 | 64.71% |
| از ماهواره استفاده میکنیم | ![]() ![]() |
4 | 5.88% |
| بهتره تا برای حذف اون از خونمون اقدام کنیم | ![]() ![]() |
6 | 8.82% |
| میتونیم به منظور اهداف مناسب استفاده کنیم | ![]() ![]() |
14 | 20.59% |
| تمام | 68 رأی | 100% | |
|
آیا حذف ماهواره از منزلمان ممکن است ؟
|
|
۱۷:۱۸, ۶/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/تیر/۹۲ ۱۶:۰۸ توسط soshiant.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان همونطور که میدونید امروزه ماهواره چیزیه که توی خونه هر کسی پیدا میشه و اینم میدونیم جنگ امروز جنگ با قلبها و ذهن های مردمه و مهمترین ابزار اون در درجه اول رسانه و یا در بعد کلی تر ماهواره . حالا این ماهواره توی خونه اکثر ماها وجود داره و خانواده و بستگان ما از اون به عنوان مفرح ترین وسیله سرگرمی ازش استفاده میکنن بدون اینکه بدونن چه تاثیری روی اونها میزاره . خوب هر کسی که از جنگ نرم و روشها با خبر نیست !! حالا مشکل اینجاست که نمیتونیم خانواده رو ( از پدر و مادر تا ... ) قانع کنیم که این ماهواره میتونه خیلی خطر ساز باشه برای ما !! چون طبیعتا اینها سالیان دراز به زندگی با ماهواره عادت کردن و تقریبا همه پیگیر فیلمهای فارسی 1 یا زمزمه و ... هستن متاسفانه . به نظر شما راه حل چیه ؟؟؟ شما خودتون به این مشکل بر نخوردید ؟؟ در قبال اون کاری کردید یا بی تفاوت گذشتید ؟؟؟ ممنون میشم اگر دوستان نظرات خودشون رو به اشتراک بزارن تا با یک جمع بندی بتونیم راه حل مفیدی برای حذف این دستگاه جادویی از خونهامون پیدا کنیم . |
|||
|
|
۴:۱۰, ۷/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام . ظاهرا دوستان به هیچ وجه با مشکل حقیر مواجه نشدن و همگی خانواده رو از فیض ماهواره محروم کردن . ![]() خوب خدا رو شکر . ما هم یه راه حلی پیدا میکنیم به امید خدا ...!!! ![]() ![]() |
|||
|
|
۵:۳۰, ۷/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/خرداد/۹۱ ۵:۳۶ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بنده خودم از چند سال پیش که ملت شروع کردن به خریدن ماهواره با وجودیکه هنوز با مستند ظهور و ... آشنا نشده بودم و نمی دونستم دشمن چطور پشت این شبکه ها توطئه میکنه وقتی مطرح شد توی خانواده که پدرم ماهواره بگیره یا نه.... من نشستم با خودم فکر کردم گفتم:
خوب اگر قراره مستند بزاره که خوب الان بهترین مستندها با زیرنویس فارسی از اینترنت گیر میاد یا اینکه فارسی دوبله از تلویزیون خودمون. دیگه چرا ماهواره؟ اگر قراره فیلم هالیوودی بزاره خوب بهترین فیلمها با کیفیتهای بالا از اینترنت قابل تهیه هست. دیگه چرا ماهواره؟ اگر قراره به فرض اونها، تلویزیون خودمون همش اخبار دروغ بگه خوب اونها که بیشتر دروغ میگن. میشه از اینترنت اخبار رو پیگیری کرد. دیگه چرا ماهواره؟ اگر قراره گزارشهای ورزشی بزاره، خونه فامیل دیده بودم که گزارشگرهای خودمون خیلی بهتر و با هیجان تر هستن. دیگه چرا ماهواره؟ اگر قراره فقط ماهواره بگیریم تا پای چرت و پرت گویی های زن و مردهای مشنگ بشینم یا اگر قراره پای رقص و الکی خوشی بازی های یه عده مست دنیا بشینم و عمر بسوزونیم و آخرش هم هیچ و پوچ، من عقلم بیشتر از این هست که اینطوری زندگیم رو تلف کنم. با همین نتیجه گیری های ساده نگذاشتم خانواده ماهواره بخرن. تازه الان شبکه های دیجیتال همه چیز دارن حتی فیلمهای تکراری و سریالهای تکراری و مستندهای تکراری که مردم ظاهرا ازشون سیر نمیشن. تنها چیزی که شبکه دیجیتال خودمون نداره صحبتهای ضد دین و اسلام و مملکته و رقص و موزیک شیاطین و کانالهای مستهجن و فیلمهای مشکل دار. حالا اگر کسی دوست داره به سمت اینها بره مشکلش جای دیگه هست نه تلویزیون ایران و .... از همه اینها گذشته توی پست دیگه ای گفتم اینجا هم تکرار میکنم اصلا برای چی اینقدر وابستگی به ماهواره یا تلویزیون؟ برای سرگرم شدن؟ مردم چرا می خوان سرگرم بشن؟ در حالیکه خداوند می فرماید: وَمَا الْحَيَاةُ الدُّنْيَا إِلاَّ لَعِبٌ وَلَهْوٌ وَلَلدَّارُ الآخِرَةُ خَيْرٌ لِّلَّذِينَ يَتَّقُونَ أَفَلاَ تَعْقِلُونَ (انعام - 32) و زندگي دنيا چيزي جز بازي و سرگرمي نيست، و سراي آخرت براي آنها كه پرهيزگارند بهتر است آيا نمي انديشيد. اعْلَمُوا أَنَّمَا الْحَيَاةُ الدُّنْيَا لَعِبٌ وَلَهْوٌ وَزِينَةٌ وَتَفَاخُرٌ بَيْنَكُمْ وَتَكَاثُرٌ فِي الْأَمْوَالِ وَالْأَوْلَادِ كَمَثَلِ غَيْثٍ أَعْجَبَ الْكُفَّارَ نَبَاتُهُ ثُمَّ يَهِيجُ فَتَرَاهُ مُصْفَرًّا ثُمَّ يَكُونُ حُطَامًا وَفِي الْآخِرَةِ عَذَابٌ شَدِيدٌ وَمَغْفِرَةٌ مِّنَ اللَّهِ وَرِضْوَانٌ وَمَا الْحَيَاةُ الدُّنْيَا إِلَّا مَتَاعُ الْغُرُورِ (حدید - 20) بدانيد زندگي دنيا تنها بازي و سرگرمي، و تجمل پرستي و تفاخر در ميان شما و افزون طلبي در اموال و فرزندان است، همانند باراني كه محصولش كشاورزان را در شگفتي فرو ميبرد سپس خشك ميشود به گونهاي كه آن را زرد رنگ ميبيني، سپس تبديل به كاه ميشود، و در آخرت يا عذاب شديد است، يا مغفرت و رضاي الهي، و (به هر حال) زندگي دنيا چيزي جز متاع غرور نيست! (۲۰) إِنَّمَا الحَيَاةُ الدُّنْيَا لَعِبٌ وَلَهْوٌ وَإِن تُؤْمِنُوا وَتَتَّقُوا يُؤْتِكُمْ أُجُورَكُمْ وَلَا يَسْأَلْكُمْ أَمْوَالَكُمْ (محمد - 36) زندگي دنيا تنها بازي و سرگرمي است و اگر ايمان آوريد و تقوي پيشه كنيد پاداشهاي شما را به نحو كامل ميدهد و (در برابر آن) چيزي از اموال شما نمي طلبيد. وَمَا هَذِهِ الْحَيَاةُ الدُّنْيَا إِلَّا لَهْوٌ وَلَعِبٌ وَإِنَّ الدَّارَ الْآخِرَةَ لَهِيَ الْحَيَوَانُ لَوْ كَانُوا يَعْلَمُونَ (عنکبوت - 64) و اين زندگانى دنيا جز سرگرمى و بازيچه نيست، و اگر مىدانستند بىگمان سراى آخرت كانون زندگى است. ............ همه مشکل اینجاست که ماها نفهمیدیم هدف از خلقتمون چیه. اگر فقط بخواهیم خداوند رو بشناسیم همه عمرمون رو باید صرف تحقیق و مطالعه و عبادت کنیم. اینطوری وقتی نمی مونه که بخوایم سر خودمون رو گرم کنیم. جالبه خودمون هم میگیم سر خودمون رو گرم کنیم که چی؟ که از اصل هدف خلقت جا بمونیم. همون برنامه های تلویزیون خودمون هم درصد زیادیش پوچ و باطله و نابود کننده سرمایه عمر دیگه چه برسه به شبکه های معلوم الحال که خیلی خوب افشا شدن..... |
|||
|
|
۵:۵۶, ۷/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۷/خرداد/۹۱ ۵:۳۰)بیداری اندیشه نوشته است: با همین نتیجه گیری های ساده نگذاشتم خانواده ماهواره بخرن. تازه الان شبکه های دیجیتال همه چیز دارن حتی فیلمهای تکراری و سریالهای تکراری و مستندهای تکراری که مردم ظاهرا ازشون سیر نمیشن. تنها چیزی که شبکه دیجیتال خودمون نداره صحبتهای ضد دین و اسلام و مملکته و رقص و موزیک شیاطین و کانالهای مستهجن و فیلمهای مشکل دار. حالا اگر کسی دوست داره به سمت اینها بره مشکلش جای دیگه هست نه تلویزیون ایران و .... بسم الله الرحمن الرحیم
ممنون از جناب بیداری اندیشه .مثل اینکه نفوذ شما داخل خانواده غیر قابل انکاره اما حقیر این نفوذ رو ندارم و با حرف من ماهواره از خونه ما رخت بر نمیبنده متاسفانه ... ![]() حقیر هم کاملا با شما موافقم اما توی پست اول ذکر کردم خانواده هایی هستن که به ماهواره وابسته شدن و این شده جزء غیر قابل جدا شدن و متاسفانه به دلیل نفوذ فرهنگ گذشته نمیتونن بپذیرن که ماهواره چه تاثیری میتونه روی اونها داشته باشه . این ناراحت کنندست که ببینیم خانواده ما صبح تا شب پیگیر فیلمهای شبکه های ماهواره هستن و نتونیم کاری بکنیم . منظور حقیر این بود که راه حلی که بشه چنین افرادی رو قانع کرد در غیر این صورت افراد با بصیرت رو به راحتی میشه قانع کرد . حقیر خودم از چند راه امتحان کردم اما متاسفانه جواب نگرفتم . خواستم ببینم دوستان هم توی شرایط من قرار گرفتن یا فقط من دارم با این مشکل دست و پنجه نرم میکنم و اگر این مشکل بوده از چه راه حلی اقدام کردن ؟؟؟ ![]() |
|||
|
|
۹:۳۲, ۷/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
حالا شما از ماهواره میگی من خودم چند تا نرم افزار سراغ دارم که تو اینترنت فراوان یافت میشه
تمام اون شبکه های خلاف و غیر خلاف رو هم میگیره هیچکسم نیست اینارو جمع کنه یه فکری باید به حال اینا کرد [/b] |
|||
|
|
۱۱:۴۴, ۷/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام
تو شهر ما اومدن تك تك خونه هارو گشتن و كسايي كه ماهواره داشتن رو پيدا كردن و اونارو بردن،يا شكستن. ولي يك هفته بعد مردم رفتن از اون بهتراش رو خريدن(USBخور)،پس با زور نتونستند ماهواره هارو جمع كنن. امروزه بيشتر مردم به ماهواره و شبكه هاش اعتياد اووردن و به نظرم(من منفي نگر نيستم ها ولي باور كنيد) امكان اينكه روزي بشه كه ماهواره از زندگي همه بره بيرون غير ممكنه. درضمن دوستايي كه تو خونشون اين مشكل رو دارند ميتونن تو خونه حرف بزنن و اگر نتونستند نتيجه بگيرند با اخلاقشون نشون بدن كه دوست ندارن ماهواره تو خونشون باشه و اگه باز هم جواب نداد يا بيخيال بشن يا* قشنگ پشت ماهواره رو باز كنن و پدر ديود و خازن تو ماهواره رو در بيارن يا ورودي منبع تغذيه رو قطع كنن. (دوستان اخري جنبه ي شوخي داشت ها) |
|||
|
|
۱۲:۴۴, ۷/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام تو خونه پدرم ماهواره نداشتیم اما بعد از ازدواجم چون خونه همسرم ماهواره یه چیز متداول بود بخاطر همین بعد ازدواج وارد خونه ما هم شد، من کلی دعا کردم که یه اتفاقی بیفته ، چه میدونم مثلا بیان ماهواره ها رو جمع کنن یا طوفان شه ... اما هیچ اتفاقی نیفتاد، و اساسا اعتقاد دارم ادمها خودشون باید به این نتیجه برسند که فلان چیز بده و گرنه اگر ازشون بگیریم چششون میمونه . خلاصه بعد از یک سال که گذشت خودم معتاد ماهواره شدم و ساعت ها از وقتم تلف میشد که خودم واقعا ناراضی بودم اما نمیتونستم تلوزیون روشن نکنم، تا اینکه بالاخره یه روز تصمیممو گرفتم چند روز طاقت اووردم و تلوزیون روشن نکردم و خدا رو صد هزار مرتبه شکر میکنم که فرداش همسرم بدون هیچ دلیلی اومد و ماهواره رو جمع کرد، گفت کارهای مهمتر از این تو دنیا داریم و بهتر الان که جوونیم استفده کنیم، الان یک ماهی میشه که ماهواره و حتی برنامه های تلوزیون هم نداریم، اخبار رو هم از رادیو گوش میدیم،هر کس میاد خونمون اولش یکم بیتابی می کنه و هی میگم حوصله تون سر نمیره این همه سریال دیدیم هیچ کدوم یادمون نیست، واقعا ادما رو سحر میکنه و به قول اقای رائفی پور ما دچار اقسردگی سریالی هستیم(وقتی سریال تموم میشه افسردگی میگیریم و یه سریال دیگه رو شروع میکنیم تا غم قبلیمون رو تسکین بدیم) حالا من نمیدونم شما چند تا بچه اید و شرایط خانواده تون چه جوریه، معمولا در خانواده ها خانوم ها بیشتر سریال میبینند، به نظرم اگه اینطوریه شما باید سعی کنید برنامه هایی بذارید که مثلا شب ها با خانواده تون شام برید پارک، بازی کنید، بعد از یه مدت که مادر و پدرتون ببینند بچه ها از حالت انفعالی خارج شدند و سرحال ترند شاید یه فکری بکنند اگه بخواید ماهواره رو حذف کنید حتما باید یه سری چیزا رو جایگزین کنید وگرنه جاش خالی میاد و دوباره به حالت اولش برمیگرده هیچ وقت مستقیم چیزی رو نخواید، شما باید یه نقشه بکشید که اونا فکرکنند خودشون خواستند که ماهواره رو جمع کنن موفق باشید |
|||
|
|
۱۵:۲۹, ۷/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
سلام
یه بار یکی از اقوام به پدرم پیشنهاد دادن و البته شبکه های اسلامی منظورشون بود ولی من انقدر از ماهواره بد گفتم که حتی از گفتنش هم پشیمون شد.! شما هم اگه دیدید زمزمه های ورود اون به خونتون به گوش میرسه بیکار ننشینید. |
|||
|
|
۱۵:۳۶, ۷/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
سلام
راستش حقیر یه عقیده ای دارم ، فکر میکنم آدم به هر چیزی که اعتقاد داشته باشه میره دنبال همون. حالا چه وسیله ش باشه چه نباشه! (بگذریم از اینکه اگه آدم طالب ابزار فسق و گناه باشه ، به اراده ی خدا و به وسیله ش شیاطین اون ابزار براش فراهم میشه) مثلا (مثالی که میزنم از همین اطرافیان خودم هست و هم سن و سالهام) کسانی که دنبال تصاویر و فیلمهای مستهجن هستند ، همینجور از اینور اونور براشون میاد! حتی اگه مثلا همه ش رو یه روز پاک کنن (از سر وجدان) باز فرداش یه عالمه براشون میاد. کسانی رو سراغ دارم که به خاطر این ضعف در نفس حتی موبایلشون رو فروختند یه دونه از این ساده ها خریدند ولی بعد اینا منتقل شد به کامپیوتر! ولی کسانی هم هستند که انواع موبایل و mp4 و کامپیوتر و.... رو دارند ولی ازش درست استفاده میکنن. حقیر اعتقاد دارم ماهواره هم مثل اونا ، عین شمشیر دو لبه هست. بذارید رک بگم ، کسی که مثلا به جهموری اسلامی اعتقاد نداشته باشه اخبار 20:30 هم که بببینه بعد هم خبر فحش میده :دی (خودم دیدم) و این فرد بالاخره کافیه یه روز در هفته یه نیم ساعت بشینه پای بی بی سی توی خونه ی یه نفر از آشنایانش.... ولی استفاده ی درست هم میشه از ماهواره کرد. بنده بسیاری از افراد رو سراغ دارم که اینها آدمهای متدینی هم هستند و با ماهواره درست رفتار میکنند. الان این مسئله رو بیشتر از این بازش نمیکنم تا بحث ادامه پیدا کنه ، در ادامه اگه لازم شد بیشتر توضیح میدم. در مورد روش مبارزه: بنده روشی که خودم در پیش گرفتم (با توجه به اینکه هیچ کسی رو در کل خانواده و اطرافیانم نمیتونید پیدا کنید که دسترسی به ماهواره نداشته باشه) این بوده که ثابت کردم بهشون که من بیشتر از اونا و بهتر از اونا (که میشینن پای اخبار بی بی سی) از اون اخبار اطلاع دارم. مثلا یه خبری رو که شنیدن توی بی بی سی میان توی جمع مطرحش میکنن ، من با دلیل میگم که بی بی سی این تیکه ش رو دروغ گفته اینم سندش ، و درستش اینه که اینجوری بوده و.... بعد از همین دستمایه استفاده میکنم و بهشون میگم که بی بی سی کی تاحالا راست گفته که این بار دومش باشه؟ بی بی سی کاری رو میکنه که جادوگران در زمان حضرت موسی برای فرعون میکردند... و به این روش توی ذهن اونها فرو میبرم که اینا حقیقت رو نمیگن. در این کارم خدا رو شکر موفق بودم! یعنی قبلا همه فکر میکردند برای دونستن حقیقت باید بشینی پای بی بی سی و VOA ولی الان حد اقلش اینه که میدونن اینا وحی منزل نیست و قطعا خبرهایی که به نفعشون باشه رو میگن. بهشون فهموندم که من که تحت تاثیر رسانه قرار نگرفتم بهتر از اخبار اطلاع دارم.... یا علی (علیه السلام) ![]() |
|||
|
|
۱۵:۴۰, ۷/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
تو خونه پدرم ماهواره نداشتیم اما بعد از ازدواجم چون خونه همسرم ماهواره یه چیز متداول بود بخاطر همین بعد ازدواج وارد خونه ما هم شد، من کلی دعا کردم که یه اتفاقی بیفته ، چه میدونم مثلا بیان ماهواره ها رو جمع کنن یا طوفان شه ...
اما هیچ اتفاقی نیفتاد، و اساسا اعتقاد دارم ادمها خودشون باید به این نتیجه برسند که فلان چیز بده و گرنه اگر ازشون بگیریم چششون میمونه . من کاملاً با صحبت های این دوستمون موافقم هیچ چیزی با زور قابل پذیرش نیست ممکن نتیجه بده ولی نتیجه پایدار نیست به نظر من اگر در یک جو آروم بدون خشونت و زور ما رو توجیه کنند هنجارهای درست چی هست شاید روزی خودمان نیز بتوانیم بر روی دیگران اثر بگزاریم. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: blush.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/blush.gif)
![[تصویر: confused.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/confused.gif)
![[تصویر: silent.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/silent.gif)