|
تمام دغدغه تالار اینه(ما میخوایم درس پس بدیم!!!)(خیلی مهم )
|
|
۲۱:۳۸, ۷/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
یکراست میرم سر اصل مطلب از اونجایی که بچه های تالارو عموما جوونا ونوجوونا تشکیل میدن فکری به ذهنم رسید که به نظرم برای ترقی بچه ها خیلی موثره لوله ی تفنگ من الان درست روبروی پیشونی ناظراست . همونطور که می دونید توی تالار گاه وبیگاه مناظرات وبحث هایی بین طرفین به وجود میاد که از مهمترین آنها میشه گفت مناظره ی بچه های اصول عقائد با اهل تسننه خوب تا اینجا موضوع مشخصه حالا حرف حساب من چیه؟ من از ناظران و کاربران فعال وکارکشته ی هر قسمت می خوام نقش یه استاد راهنما رو برای ما نوجوونا بازی کنن . یعنی چی؟یعنی این که زمانی توی جایی از تالار اگه مناظره ای رخ داد یا بحث موثری پا گرفت با یک خصوصی بچه های نوجوون علاقه مند به همون موضوع رو فرابخونن تا توی بحث شرکت کنن و بتونن علاوه بر ارائه دادن وتثبیت مطالب خودشون بحث کردن رو یاد بگیرن تا اگه احیانا (100٪) توی جایی بحثی پیش اومد بتونن با اعتماد به نفس دانش خودشونو منتقل کنن ودستپاچه نشن کارکشته های مباحث هم با تذکر واشکال گیری به ماها مارو متوجه اشتباهاتمون کنن . برای مثال توی بحث های مناظره با اهل تسنن من خیلی مشتاق بودم توی مناظره شرکت کنم اما با وجود غول های اصول عقائد شیعه ای امر تقریبا نا ممکن بود . مطمئنا در جاهای دیگه برای افراد دیگه هم این مسئله پیش اومده . اگه بزرگا موافقتشونو اعلام کنن می تونیم با دسته بندی اعضای تالار توی قسمت های مختلف این امکانو برای ناظر ها ی محترم بوجود بیاریم تا علاوه بر شناخت قبلی با دغدغه خاطر کمتری به این امر بپردازن یاعلی |
|||
|
|
۲۲:۳۵, ۷/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام برادر
پیشنهاد خیلی خوبیه اما یه مسءله مهم اینه که در مباحث بین اهل تشیع و تسنن بهتره یه نفر فقط مناظره کنه . چرا که مسپله حساسه و خدای نکرده ممکنه باعث گمراهی کسی بشود و به قول معروف ابروی اءمه در میون هست بنده در این مورد سعی میکنم فقط از بزرگان استفاده کنم و از خودم چیزی نگم . اگر هم میخواهید در مباحث مذهبی خبره بشوید شبکه ولایت رو نگاه کنید در مباحث دیگه میتونید شرکت کنید و خیلی هم خوبه . بنده و همه بچه ها وقتی مناظره بزرگ ترها رو میبینیم بحث کردن رو یاد میگیریم میایم انتقال میدیم . به شخصه الان دارم میبینم کاربرای قدیمی خیلی خیلی بهتر از قبل دارن پاسخ میدن در محیط مجازی و واقعی بحث میکنند و مطالب زیبا اراءه میدن . در موراد دیگه کاملا موافقم . حتی میبینم خیلی از دوستان با سواد مسایل رو طوری مطرح میکنند که در بحث شرکت ایجاد بشه . اما خوب یکی ۲ تا حوزه هست که بهتره دست به عصا باشیم . یعنی مطمءن عمل کنیم روش مناظره هم خودش قواءدی داره که باید علاوه بر داشتن معلومات اموخته بشود در پناه خد |
|||
|
|
۲۲:۳۸, ۷/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
خب مناظره تخصص های خاص خودش رو میطلبه و ربطی به سن و سال نداره...
شما وقتی میخواهید سر موضوعی مناظره کنید باید اولا به طور کامل به اون موضوع مسلط باشید! و این امریست بسیار بدیهی.... به علاوه ی اینکه شما باید به فنون بحث و سفسطه هم آگاهی داشته باشید تا طرف مقابل نتواند از آنها علیه شما استفاده کند. یا علی (علیه السلام) ![]() |
|||
|
|
۰:۳۲, ۸/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
خب میشه یه تاپیک واسه این موضوع ایجاد کرد و توش روش های مباحثه و به قول شما سفسطه و اینجور چیزهارو آموزش داد...نه؟؟؟
|
|||
|
|
۲:۰۲, ۸/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/خرداد/۹۱ ۲:۰۳ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بله ، بنده میخواستم از آقا وحید خواهش کنم که این کار بکنن ولی به چهار دلیل نکردم:
1- ایشون رفتند کربلا و بنده فراموش کردم :دی 2- یکی دیگه از مدیران احتمالا تابستون مفصل این کار رو خواهد کرد 3- گاهی اوقات به صلاح نیست.... به دلایلی! 4- تاپیکی در همین رابطه در انجمن هست... یا علی (علیه السلام) ![]() |
|||
|
|
۲:۱۹, ۹/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/خرداد/۹۱ ۲:۲۶ توسط جبریل.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
شبکه ی ولایت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میشه توضیح بدین چیه؟ [/quote] (۸/خرداد/۹۱ ۲:۰۲)Havbb 110 نوشته است: باولا جرا به صلاح نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دوما :مثل اینکه خیلی کیف می ده یکی رو شما اذیت کنیها؟؟؟؟ نقل قول:- تاپیکی در همین رابطه در انجمن هست... خوب مرد مومن شما که میگی هست آدرسشم بده دیگه
|
|||
|
|
۰:۰۰, ۱۰/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
نفس عمیق بکشید آقایون...ریلکس باشید...پیشنهاده...جنگ نیست!!!
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |