کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گوشه ای از گمراهی و بی خبری جوانان ما در اینترنت
۱۶:۱۱, ۱۰/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/خرداد/۹۱ ۱۶:۴۲ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خدا
دوستان گرامی لطفا سری به این لینک http://fidilio.com/fidiboard بزنید و به کامنتها و پستهایی که در این صفحه داده میشود دقت کنید تا ببینید چقدر به ورطه فرهنگ غربی افتاده ایم و تنها چیزی که خیلی از جوانان ما به آن فکر نمیکنند اسلام و قران و آمادگی برای ظهور و مذهب میباشد. چرا به اینجا رسیدیم چرا واقعا در کشوری که اینهمه انسان در فقر به سر میبره جالبه که یک عده چه راحت هفتگی و یا حتی روزانه به رستورانهای گرانقیمت میروند و خیلی از آنها از روی چشم و همچشمی دایم از غذایشان عکس گرفته و به قول معروف پز میدن و خیلیها هم که مثل همیشه فقط برای دوستی با جنس مخالف آن هم با شوخیهای سخیف در این بحثها شرکت میکنند لطفا به این لینک رفته و نظرات خودتون رو درمورد مطالبی که در آنجا بین کاربران مختلف ذکر میشود بگویید. ممکن است بگویید این هم یک نوع تفریح است ولی یکمقدار دقیقتر فکر کنید تا متوجه شوید که چگونه فرهنگ غربی و مصرف گرایی و تجمل گرایی در جای جای جامعه ما ریشه دوانده و انسانها را از خداوند متعال دور کرده است مخصوصا بین جوانان.
دقت کنید که هیچکدام از این جوانان این جامعه اسلامی یک شکر ناقابل هم از نعمتهای خداوند به جا نیاورده اند. خدایا نجاتمان ده
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، vahrakan ، یار کوچک ، ali-ch ، شهرام ، نگار ، دل خسته ، fire man ، حسن.س. ، mhvvhm ، تفکر ، heaven ، امیریان
۲۱:۱۶, ۱۳/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #2
آواتار
سلام
به نظر بنده ي حقير صداوسيما اسلام رو اونطور كه بايد تبليغ نمي كنه يا شيوه ي تبليغ غلطه چون اين روزا ديگه بين بعضي از جوانان از اسلام خبري نيست بلكه گرايششون به سمت مسيحيت هست بنده خودم شاهد اين امر هستم كه در بين دوستام و آشناها يا مدال صليب گردن مي كنن يا اصلا كاراي مسيحي ها رو انجام ميدن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، TINCHY ، عدالت
۱۵:۵۳, ۱۴/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #3
آواتار
(۱۳/خرداد/۹۱ ۲۱:۱۶)fire man نوشته است:  سلام
به نظر بنده ي حقير صداوسيما اسلام رو اونطور كه بايد تبليغ نمي كنه

اونطور که باید چیه؟!
اصلا تبلیغ نمیکنه فقط و فقط بلدن یک مشت فیلم بدرد نخور بی سر و ته که یک مشت ادم.... توش بازی میکنن بسازندو به خورد مردم بدن.
اصلا شما تا حالا دیدی توی تلویزیون یه کلمه از امام زمان حرف بزنن.چرا یه برنامه هست که مربوط به شبکه تهرانه اونهم فقط یه ساعت در هفتس.
جالبه چند روز پیش توی یه شبکه ها از یکی از این بازیگرا دعوت کرده بودن و یه ترانه هم برای امام زمان در اون برنامه پخش شد بعدش مجری به بازیگره گفت چه حسی داری؟ گفت یاد رفیق تازه از دنیا رفته ام افتادم!!!
اصلا فکر نکنم بدونه امام زمان کیه!

امضای sarallah
به امید روزی که این پُست سرتاسر این تالار گفت و گو را پرکند:
امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمد!
[تصویر: NatureGif16.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: نگار ، دل خسته ، fire man ، TINCHY ، عدالت ، یاســین ، mhvvhm ، heaven
۲۳:۱۹, ۱۴/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/خرداد/۹۱ ۲۳:۳۱ توسط Ahmad-A.R.M.)
شماره ارسال: #4

اینکه مردم چقدر دارن و چی کار میکنن به ما مربوط نیست،گفتنش که فلانی اینکارها رو میکنه درست نیست!
طرف داره! به ما ربطی نداره اما نباید بیایم بگیم فلانی چی میخوره و چی میپوشه و ...
به ما چه ربطی داره؟یه سری فقیرن یه سری هم پولدارن
همین غذایی هم که شما میخورید بعضیها ارزوشو دارن.

در اسلام پولدار بودن بد نیست اگه طرف از راه حلال بدست اورده باشه و خمس و زکات مالش رو داده باشه اشکالی نداره هر چقدر میخواد داشته باشه نوش جونش.
شما هم که علم غیب نداری اینا از کجا اوردن

بعدشم من که چیزی ندیدم که نشون بده دارن پز میدن دارن برای هم تعریف میکنن.
ولی گفتنش که چقدر وضع طرف خوبه درست نیست.چرا چون طرف میبینه اینا دارن من ندارم حسرت میخوره
قرار نیست کسی که وضعیت مالیش بهتر از دیگریه هر دو یه نوع غذا بخورن.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: TINCHY ، black ، sogiii ، mres11
۲۳:۳۲, ۱۴/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/خرداد/۹۱ ۲۳:۴۴ توسط TINCHY.)
شماره ارسال: #5
آواتار
بنظرتون این سایت چه اشکالی داشت؟؟؟
کنار سایت های مذهبی ی دونه از این هام باشه بد نیست
اتفاقا توی این سایت عضوم من مســـــــۀول امر به معروف و نهی از منکر اونجام باور ندارید برید ببینید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: blue.blood ، Ahmad-A.R.M ، black ، mres11
۸:۵۰, ۱۶/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/خرداد/۹۱ ۱۰:۵۱ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #6
آواتار
در اسلام پولدار بودن بد نیست اگه طرف از راه حلال بدست اورده باشه و خمس و زکات مالش رو داده باشه
به نام خدا
فکر میکنی چند درصد جامعه از راه حلال و با پرداخت خمس و زکات پولدار شدند. اگه از راه درست پول در میارن بس چرا فساد اقتصادی بی داد میکنه. این چیزا که شما گفتی درسته ولی به شرطی که این شکاف طبقاتی عظیم در جامعه نباشه که یکی هر روز بره رستوران عکس بذاره چشم و هم چشمی کنه یکی نون شب نداشته باشه یادت هم باشه اینجا کشور اسلامیه نه یک کشور لیبرال لائیک. پس اینی که تو خیابون ماشین چند میلیاردی ببینی یا رستورانهای آنچنانی ناراحت کنندست چون مطمئن باش یکجایی بیت المال داره تو جیب بعضیها به صورت نامشروع میرزه. در مورد این سایت هم خیلی سایته خوبیه ولی قسمته بوردش و اکثر افرادی که اونجا پست میذارن حتی تا حد تبلیغ شراب خواری به صورت غیرمستقیم هم رفته اند و متاسفانه مسئولان سایت هم مماشات کردند خودتان چند روز به صورت مستمر پستها را بخوانید متوجه میشوید
۱۶:۲۲, ۱۶/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/خرداد/۹۱ ۱۶:۲۳ توسط alitalebi.)
شماره ارسال: #7

اگر به شما فرد افراطی متعصب اطلاق کنم ناراحت میشید ؟
دوست عزیز هرکسی مسئولیت کارهای خودش رو به عهده داره.
اگر با فونت معمولی هم تایپ کنیدممنون میشم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sogiii ، mres11
۱۳:۱۹, ۱۷/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/خرداد/۹۱ ۱۳:۲۱ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #8
آواتار
(۱۶/خرداد/۹۱ ۱۶:۲۲)alitalebi نوشته است:  اگر به شما فرد افراطی متعصب اطلاق کنم ناراحت میشید ؟
دوست عزیز هرکسی مسئولیت کارهای خودش رو به عهده داره.
اگر با فونت معمولی هم تایپ کنیدممنون میشم.

به نام خدا
آیا به نظر شما اعتراض به فرهنگ لیبرال و شکم پرورانه و ابتذال و روابط آزادانه دختر و پسر و قرارهای گروهی و غیرشرعی آنها در یک سایت عمومی در ملا عام تعصب و افراط میباشد. اگر قرار بود هر کس مسئول کار خودش باشه که اینجا هم میشه مثل کشورهای لائیک که ازدواج همجنس با همجنس و حتی ازدواج انسان با حیوان آزاده وکسی هم چیزی نمیگه و در ضمن اگر قرار بود همه مسئول کار خود باشند پیغمبران و امامان و فریضه امر به معروف و نهی از منکر فرستاده نمیشد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: تفکر ، Havbb 110
۱۵:۰۱, ۱۷/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #9

سلام
این چیزایی که شما فرمودید رو من ندیدم و خب اگر هم همیچین چیزی بود نهی از منکر رو اونجا باید بکنید نه اینجا.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۵:۳۸, ۱۷/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #10
آواتار
(۱۷/خرداد/۹۱ ۱۵:۰۱)Ahmad-A.R.M نوشته است:  سلام
این چیزایی که شما فرمودید رو من ندیدم و خب اگر هم همیچین چیزی بود نهی از منکر رو اونجا باید بکنید نه اینجا.

به نام خدا
آنجا هم کرده ام ولی بیشتر تمسخر شدم و امل نامیده شدم و انگ سیاسی بودن و حمایت از جریانی خاص به من زده شد گفتم شاید دوستان اینجا بیشتر متوجه عمق فاجعه شوند که جوانان ما بجای دین و خدا دنبال چه مسایلی هستند. درست است که انسان به تفریح هم احتیاج دارد ولی اول خدا بعد تفریح متاسفانه در جامعه ما این قضیه در حال معکوس شدن است شما در کل تاپیکهایی که در این صفحه مربوط به رستورانهاست ببین یک شکر خشک و خالی از نعمتهای خدا شده است...... خوب این برای یک کشور اسلامی شیعی درد بزرگیست همین غربیها در خیلی از فیلمهایشان تا دعا نکنند سر میز غذا و از خدا بابت نعمتهایش تشکر نکنند لب به غذا نمیزنند اونوقت جوانان ما ......... به مطلب عمیقتر فکر کنید.
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا