کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
به پدرتون هدیه بدید!
۰:۵۹, ۱۱/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/خرداد/۹۱ ۱:۰۰ توسط parisan.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام.
روزهای بهاریتون به خیر باشه انشاءالله.
میدونید که فقط چند روز به میلاد حضرت علی(علیه السلام) و روز پدر مونده.
امشب یک ایده ای به نظرم رسید که گفتم اینجا مطرحش کنم.
همه ما میدونیم که پدرانمون چه حقی به گردن ما دارن و چقدر برامون زحمت کشیدن.خواستم اینجا از شما بخوام که بیاید و اگر جملات محبت آمیز یا دل نوشته یا خاطره ای که جنبه پند آموزی داشته باشه یا هرچی که به نظرتون میرسه نسبت به پدرتون,بگید و همچینین بفرمایید که تصمیم دارید به عنوان هدیه معنوی(علاوه بر هدیه مادی که انشاءالله تهیه کرده اید)چه چیزی به پدرتون بدید.هرچی در توانتون هست.صلوات,دعا,قرائت قرآن,هرچی.
منتظر حرفها و سخنان زیبا و البته هدایای معنویتون هستم.
هدیه حتی میتونه جلب رضایت پدر باشه.اینکه به خودمون قول بدیم که سعی کنیم پدرانمون رو از خودمون راضی نگه داریم.
افرادی هم که احیانا پدرشان را از دست داده اند,میتوانند هدیه معنوی را نثار روح پدرانشون کنند,یا از خدا طلب مغفرت کنند.
بسم الله...

(با اجازه خانم راستین,ناظر محترم)
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهرام ، Patriot ، nader008 ، saloomeh ، میثاق ، یاران مهدی ، rastin ، انصارالمهدی ، MAHDI59 ، محب الزهرا ، Dragonborn ، بیداری اندیشه ، saed-mir ، یوسف خان ، Havbb 110 ، paradise ، Admirer ، N.Mahdavian ، Abasaleh ، seiied ، تفکر ، شهیدطیبه واعظی ، Agha sayyed ، yashar1374 ، Hadith ، F_R ، ats ، نگار ، azade ، نسیم ، MohammadMeraj ، یار کوچک ، mohammad727 ، مجید املشی ، مفقود الاثر ، سدرة المنتهی ، Farzaneh ، ترنم ، وحید110 ، laanbar1-2-3 ، یاســین ، Night moans ، kashkol-ir ، aboutorab
۹:۱۸, ۱۱/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #2
آواتار
سلام بابا جانم !!!
امسال هم نیستم کنارت اما میدانم مث همیشه خوش قولی و میایی و در صحن بارانیه چشمهایم قدم میزنی .
دستانت را میبوسم بخاطر عشقی که از مولایت در دلم نهادی ....
امسال هم هدیه من به تو همان است که میدانی ....
باشد که جیره خوار سفره مولایت باشی در این شب .

110 صلوات هدیه به محضر بابای هستی مولای جانها امیر المومنین علی علیه السلام
110 صلوات هدیه به روح پر فتوح شهدا باشد که درجاتشان افزون گردد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میثاق ، یاران مهدی ، rastin ، شهرام ، انصارالمهدی ، MAHDI59 ، محب الزهرا ، Dragonborn ، بیداری اندیشه ، در جستجوی سختی ، saed-mir ، یوسف خان ، حسن عزتي ، parisan ، Havbb 110 ، paradise ، Admirer ، میلاد.م ، N.Mahdavian ، Abasaleh ، F_R ، شهیدطیبه واعظی ، Agha sayyed ، ats ، نگار ، azade ، نسیم ، فاطمه خانم ، MohammadMeraj ، mohammad727 ، أین المنتظر ، Hadith ، Farzaneh ، fiftynine ، مفقود الاثر ، ترنم ، وحید110 ، یاســین ، Night moans
۱۲:۰۱, ۱۴/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/اردیبهشت/۹۲ ۱۰:۳۵ توسط parisan.)
شماره ارسال: #3
آواتار

هدیه من به پدرم:

مادی:کتابی که با همسرم از نمایشگاه کتاب براشون خریدیم.نشان از بی نشانها.مربوط به آقای نخودکی.

معنوی:هربار که برم حرم حضرت معصومه(سلام الله علیها) ,تازمانیکه در قم باشم انشاءالله دورکعت نماز به نیتشون میخونم.امیدورام که بتونم و یادم نره.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهیدطیبه واعظی ، ats ، نسیم ، فاطمه خانم ، MohammadMeraj ، آوینار ، saloomeh ، N.Mahdavian ، Farzaneh ، مفقود الاثر ، ترنم ، وحید110 ، یاســین ، Night moans
۱۲:۱۸, ۱۴/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #4
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام .امیدوارم سایه پدر و همسرتون همیشه بالای سرتون باشه.
زیبا بود به خصوص این مطلب که فرمودید:

یادم نمیره که شبها کابوس میدیدم.مثلا میدیدم که آدم بدها دارن با دِلِر بابام رو سوراخ سوراخ میکنن Big Grin
من هم راجع به پدرم فقط می تونم بگم که متشکرم از زحماتش که برای روزی حلال تلاش کرد و برای پول دار شدن دست به دامن هیچ خلاف و خلافکاری نشد.چون باید بترسیم از خوردن مال حرام که بعدش تبدیل میشه به،به وجودن آمدن فرزندان حرام.پس نقش پدر خیلی تو این مورد حساسه.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهیدطیبه واعظی ، parisan ، ats ، نسیم ، آوینار ، Farzaneh ، مفقود الاثر ، یاســین ، Night moans
۱۲:۲۱, ۱۴/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #5
آواتار
راحت نوشتیم بابا نان داد بی آنکه بدانیم بابا برای لقمه ای نان همه جوانیش را داد
از همین جا دستهای بابای مهربونمو میبوسم و از خدا براش سلامتی و طول عمر با عزت و سربلندی در پیشگاه خدا میخوام
بابای گلم دوست دارم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهیدطیبه واعظی ، parisan ، نگار ، نسیم ، آوینار ، Farzaneh ، مفقود الاثر ، یاســین ، Night moans
۱۹:۵۱, ۱۴/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #6
آواتار
دوستانی که پدرتون هنوز کنارتون هستند ....
قدرشونو بدونید .... و بدونید که یکی از نعمت های بزرگ الهی در اختیار شماست
....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: parisan ، F_R ، نگار ، نسیم ، drmilad ، آوینار ، Farzaneh ، مفقود الاثر ، یاســین ، Night moans
۲۱:۵۹, ۱۴/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #7
آواتار
(۱۴/خرداد/۹۱ ۱۹:۵۱)مجید121 نوشته است:  دوستانی که پدرتون هنوز کنارتون هستند ....
قدرشونو بدونید .... و بدونید که یکی از نعمت های بزرگ الهی در اختیار شماست
....
اگر پدرتون درکنارتون نیستند,براشون آرزوی رحمت و مغفرت از طرف خدا دارم.
یک فاتحه به نیت ایشون و یک فاتحه به نیت پدر سالومه عزیز میخونم.بسم الله الرحمن الرحیم....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید121 ، نگار ، نسیم ، آوینار ، Farzaneh ، مفقود الاثر ، یاســین ، Night moans
۲۲:۳۷, ۱۴/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #8
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
الهی اَنطِقنی بِالهُدی و وفّقنی بِالتَّوبَة
السلام علیکَ یا مولانا یا امیر المؤمنین (علیه السلام)

(۲۲/آذر/۹۰ ۱۲:۲۳)MohammadSadra نوشته است:  
سلام خدمت دوستای گلم

یکی از دوستان مطلبی برام فرستاد دیدم خالی از لطف نیست شما هم بخونید. شاید قبلاً دیده باشید ولی ارزش دوباره خوندن رو داره.
خدا پدر من رو رحمت کنه و ایشون رو با حضرت علی (علیه السلام) محشور کنه. اگر از خوندن این مطلب لذت بردید یه فاتحه یا صلوات هم پدر من رو مهمون کنید، اجباری نیست اگر حال داشتید.
-----------------------------------------------------------------------
ياد پدر

پدرم اين جوري بود وقتي من،

4 ساله كه بودم فكر مي كردم پدرم هر كاري رو مي تونه انجام بده.
5 ساله كه بودم فكر مي كردم پدرم خيلي چيزها رو مي دونه.
6 ساله كه بودم فكر مي كردم پدرم از همة پدرها باهوشتر.

8 ساله كه شدم ، گفتم پدرم همه چيز رو هم نمي دونه.
10 ساله كه شدم با خودم گفتم ! اون موقع ها كه پدرم بچه بود همه چيز با حالا كاملاً فرق داشت.
12 ساله كه شدم گفتم! خب طبيعيه ، پدر هيچي در اين مورد نمي دونه .... ديگه پيرتر از اونه كه بچگي هاش يادش بياد.

14 ساله كه بودم گفتم : زياد حرف هاي پدرمو تحويل نگيرم اون خيلي اُمله .
16 ساله كه شدم ديدم خيلي نصيحت مي كنه گفتم باز اون گوش مفتي گير اُورده .
18 ساله كه شدم . واي خداي من باز گير داده به رفتار و گفتار و لباس پوشيدنم همين طور بيخودي به آدم گير مي ده عجب روزگاريه .
21 ساله كه بودم پناه بر خدا بابا به طرز مأيوس كننده اي از رده خارجه

25 ساله كه شدم ديدم كه بايد ازش بپرسم ، زيرا پدر چيزهاي كمي درباره اين موضوع مي دونه زياد با اين قضيه سروكار داشته .
30 ساله بودم به خودم گفتم بد نيست از پدر بپرسم نظرش درباره اين موضوع چيه هرچي باشه چند تا پيراهن از ما بيشتر پاره كرده و خيلي تجربه داره .
40 ساله كه شدم مونده بودم پدر چطوري از پس اين همه كار بر مياد ؟ چقدر عاقله ، چقدر تجربه داره .
50 ساله كه شدم حاضر بودم همه چيز رو بدم كه پدر برگرده تا من بتونم باهاش دربارة همه چيز حرف بزنم ! اما افسوس كه قدرشو ندونستم خيلي چيزها مي شد ازش ياد گرفت !

--------------------------------------------------------
بابا دلم برات تنگ شده.

اون موقع که بودی فکر می کردم همیشه هستی، فکر نمی کردم یه روزی، اینطوری از پیش ما بری. هنوز آخرین نگاهتو توی فرودگاه یادمه. ای کاش همون دقیقه می بوسیدمت و بهت می گفتم دوستت دارم.

چرا بعد از اینکه عزیزی رو از دست می دیم قدرش رو می دونیم.
(۲۲/آذر/۹۰ ۲۳:۰۷)Agha sayyed نوشته است:  بسم رب الحسین
سلام علیکم
السلام علیک یا ثار الله
محمد صدرای عزیزم، همینکه این نام زیبا برایت در شناسنامه ات ثبت شده معلوم میگردد چه پدر با فضیلتی داشتی ، که نه ، داری .
پس از قریب به 9 سال از رفتنش هنوز با اویم و او با من .
رفتنش آنچنانم کرد که این سالها هر کدام چند سال گذشت و سپید گشت محاسن فرزندش.
هنوزم با همیم و اندر حکایت کتابهای بی نظیرش با هم سخن میگوییم .
آنچه که از او برایم مانده کتابهای نفیسی است که از جان بیشتر دوستشان دارم.
و به غیر آن گرانبها ترین دُر که تا دم عزیمت به خُلد برین سفارشم نمود ؛ مادر .
سری هم به این تاپیک بزنید . محجور مانده ، هم خود و هم آنانی که صحبتشان رفته است.
صاحبان حق عظیم (حق پدر و مادر)

پروردگارا ! آنان که رفتند را در رحمت بی کرانت جای ده و آنانی که هستند را لیاقت خدمتگزاریشان .

اللهم الرزقنا شفاعة الحسین
موفق باشید و خدایی .

اللهم عجل لولیک الفرج
موفق باشید و خدایی .

امضای Agha sayyed
صِبغَةَ اللهِ وَ مَن اَحسَنُ مِنَ اللهِ صِبغَةً
رنگ خدایی بپذیرید ! رنگ ایمان و توحید و اسلام و چه رنگی از رنگ خدایی بهتر است ؟!
بقره -138
اين است نگارگرى الهى؛ و كيست ‏خوش‏نگارتر از خدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: F_R ، نگار ، نسیم ، میثاق ، parisan ، آوینار ، saloomeh ، أین المنتظر ، N.Mahdavian ، Farzaneh ، مفقود الاثر ، Night moans
۰:۴۸, ۱۵/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #9
آواتار
به نام خداوندی که پدر و مادری مهربان برایم آفرید

حضرت علی (علیه السلام) در حکمت 399 نهج البلاغه می فرمایند:حق فرزند بر پدر این است که نام نیکو برای او انتخاب کند ،خوب تربیتش کند،و او را قرآن بیاموزد

پدرم !با تمام احساس می نویسم از شما دنیا دنیا سپاس گذارم که این سه حق را کامل انجام داده اید و شرمنده ام که من نتوانستم ذره ای از حق شما را به جا آورم.
پدرم !نام نیکو ،قرآن خواندن،حجابم و هر چه را که حال هستم مدیون زحمات بی دریغ شما و لقمه ی حلالی که برایم فراهم نمودید؛هستم.
پدرم عذر می خواهم که نتوانستم آن گونه باشم که شما دوست دارید.

پدرم به صلوات بسیار علاقه دارند پس:
اللهم صل علی محمد و آل محمد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sadegh-a ، نسیم ، میثاق ، parisan ، آوینار ، Farzaneh ، مفقود الاثر ، Night moans
۱۳:۳۹, ۱۵/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #10

پدردستشو گذاشت رو شونه پسرش و ازش پرسید تو قوی تری یا من ؟! پسر گفت : من ! پدر کمی با دل شکستگی دوباره ازش پرسید : تو قوی تری یا من ؟! پسر دوباره جواب داد : من !!
پدر با دلی گرفته به یاد همه زحماتی که کشیده بود دستشو از شونه پسرش برداشت و 2 قدم دورتر رفت و پرسید تو قوی تری یا من ؟! پسر گفت : شما !!
پدر گفت چرا نظرت عوض شد ، پسر جواب داد : وقتی دستت روشونه ام بود فکر کردم دنیا پشتمه.

به عشق همه پدران دنیا ، روز پدر مبارک !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میثاق ، ats ، فاطمه خانم ، parisan ، rastin ، آوینار ، saloomeh ، F_R ، N.Mahdavian ، مفقود الاثر ، ترنم ، زهیر ، Night moans
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا