کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ما تسليم عقايد فراماسون ها شديم
۲۰:۴۱, ۲۳/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #1
آواتار
خوانندگان عزيز واقعا ببخشيد اين تاپيک رو با اين اسم خوندم اما واقعا بيايد از نظر حقيقي اين مسئله رو نگاه کنيم فراماسون ها مگه نماد پرست نيستند و اين نماد پرستيشون رو حتي تو فيلم هاي هاليوودي هم نشون مي دن اين موضوع رو خودتون تو پست هاتون اشاره کرديد پس پس همه بر اين باوريد که ماسون ها نماد پرستند يعني نماد ها رو طرف خودشون کردن و اين کارو انقدر ماهرانه انجام مش دادن که ادم توش مي مونه که چي کار کنه مثلا تو تاپيک هري پاتر اول بخونيدش بقول دوستمون هري پاتر يه برنامه بود که جهان رو به سمت جادو سوق بده حتي دوستمون به نکات خوبي توش اشاره کرده که من بهش واقعا احترام مي زارم اما پست من چي پست من شايد برگ رو عوض کنه و اين هري پاتر از گروه گريفن بلند شده و همين گريفن در واقع نماد پادشاهان ايرانيه حتي تو سر ستون هاي تخت جمشيد هم مي تونيد اون رو ببينيد پس مي شه گفت رولينگ در واقع ما ايراني ها رو يهود ستيز خونده و اين يهود ستيزي به دست ما گريفني ها به پيروزي مي رسه غير از اينه "شواهد بيشتر رو تو خود تاپيک هري پاتر بخونيد" خب کدومش قبول رولينگ طرف ما ايراني هاست يا يهودي ها لطف خوب به اين مسئله توجه کنيد
فراماسون ها کاري کردند که ما نمي تونيم خوب در اين باره تصميم بگيريم خطاب به شما دوست عزيز که به خورشيد روي پرچم فيلم ارباب حلقه ها گير دادي خوب فکر کن خورشيد مگه نماد ما ايراني ها نيست مگه شير و خورشيد تو تاريخ ما ايراني ها جا نداره شير به منزله ي گردونه ي مهر و خورشيد هم به منزله ي طالع خوب يراي ما ايراني هاست يا بعضي ها هم همون خورشيد رو گردونه ي مهر مي دونن حالا بمن بگيد اشکال کجاست ؟
بزار خودم بگم فراماسون ها کاري با افکار نه تنها ما بلکه کل جهان کردن که خوب رو از بد نمي تونيم تشخيص بديم يا بهتر ما رو سر يه دوراهي يا باز بهتر مارو دچار رئالسم جادو يي کردن پس من از شما دوستان مي خوام از سلاح دشمن عليه خودش استفاده کنيم دشمن داره با دوگانگي کردا افکار ما توسط نماد ها ما رو منحرف مي کنه پس ما بايد نماد هاي ايراني رو حفظ کنيم کاري که ما مي تونيم اين جا انجام بديم اين بياييم نماد هاي کشور خودمون رو تجلي بديم درست اون رو بيان کنيم براي مثال تو تاپيک ارباب حلقه ها يکي نماد خورشيد رو به نماد خود ما ايراني ها ربط نداد يا يکي نگفت شايد ماهي که تو پرچم شايد نماد ما مسلمان ها باشه چون شما اگر مسجد برادران اهل سنت برين نماد ماه و ستاره رو مي تونيد بينيد واقعا چرا بيشتر شما تو تاپيکاتون يا پست ها تون گير به نمادها داديد پس بيايد با اين ترز فکر که "ما نماد ها به اين خاطر استفاده مي کنيم که خودمون رو به يه معتقد ديگه نشون بديم تا به اميد اونکه در جستجوي واقعيت اون به هم ديگه کمک کنيم " سخني از گريفن نماد پادشاهان بزرگ
تو پابان از مديران سايت معذرت مي خوام که اين تاپيک رو اين جوري گفتم ولي از شما خالصانه مي خوام که بزاريد اين تاپيک با اين اسم تو سايت باشه کما اين که روح آريايي ما ارياييها بيدار بشه
درود بر هرچي آريايي اصيل در دنياست
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohsen 2012 ، amir-mahdi ، arman mohseny ، bagheri4 ، captaincharisma

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۳:۱۳, ۲۴/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #11
آواتار
دوستان ما زیاد تو علائم و نماد ها غرق شدیم باید به دشمن شناسی و خودشناسی بپردازیم تا نمادشناسی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Gryffen
۱۸:۱۴, ۲۶/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #12
آواتار
(۲۴/اسفند/۸۹ ۱۷:۳۰)313 نوشته است:  اما وقتی از طرف اسلام به بحث نگاه کنی میبینی که تو اسلام چیزی به نام الف و..این جور چیزا نیست
یه سوال داشتم میدونستی دیوها همون جن ها بودن -یا فضایی ها همون جن ها بودن
پس با نظر تو باید بگیم دیو با جن فرق داره
اینم بگم تو هری پاتر قسمت 1:دشمن هری پاتر یه چیزی مثل عمامه سر داشت وقتی اون رو ورداشت شیطان توش مخفی شده بود
خب بذار پس از نظر شما پست بدم شما ميگي الف همون جنه پس طبق حرف هاي خودتون جن تو اسلم وجود نداره ؟؟؟؟؟؟
دوم ما آخرش نفهميديم كه الف همون جنه يا جن همون ديوه يا نه ديو همون آدم فضاييHuh
اخرش تكليف ما رو روشن كنيد
سوم حتما بايد من پست بدم تا شما بياييد از ما اشكال بگيريد
در ضمن آدم فضايي به اعتقاد من وجود داره چون هم تو قرآن به اون اشاره شده و هم تو احاديث داريم منتظر اثبات اين مبحث باشيد
در آخر مي خوام بگم اين لينك دانلود مستند ظهور تو سايت مشكل داره درستش كنيدBlush
۱۹:۱۲, ۲۶/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #13
آواتار
(۲۶/اسفند/۸۹ ۱۸:۱۴)Gryffen نوشته است:  
(۲۴/اسفند/۸۹ ۱۷:۳۰)313 نوشته است:  اما وقتی از طرف اسلام به بحث نگاه کنی میبینی که تو اسلام چیزی به نام الف و..این جور چیزا نیست
یه سوال داشتم میدونستی دیوها همون جن ها بودن -یا فضایی ها همون جن ها بودن
پس با نظر تو باید بگیم دیو با جن فرق داره
اینم بگم تو هری پاتر قسمت 1:دشمن هری پاتر یه چیزی مثل عمامه سر داشت وقتی اون رو ورداشت شیطان توش مخفی شده بود
خب بذار پس از نظر شما پست بدم شما ميگي الف همون جنه پس طبق حرف هاي خودتون جن تو اسلم وجود نداره ؟؟؟؟؟؟
دوم ما آخرش نفهميديم كه الف همون جنه يا جن همون ديوه يا نه ديو همون آدم فضاييHuh
اخرش تكليف ما رو روشن كنيد
سوم حتما بايد من پست بدم تا شما بياييد از ما اشكال بگيريد
در ضمن آدم فضايي به اعتقاد من وجود داره چون هم تو قرآن به اون اشاره شده و هم تو احاديث داريم منتظر اثبات اين مبحث باشيد
در آخر مي خوام بگم اين لينك دانلود مستند ظهور تو سايت مشكل داره درستش كنيدBlush

دوست عزیز چرا خودشو ناراحت میکنی
من نگفتم جن وجود نداره گفتمتو اسلام موجودات بغیر از جن وجود نداره
در مورد آدم فضایی ها هم بگم تو قران اومد در فضا موجودات دیگر وجود داره نه صرفا آدم فضایی
باز خودش رو ناراحت نکن
نا سلامتی تو از همه بیشتر میدونیBlush
۱۹:۱۷, ۲۶/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #14
آواتار
دوست عزیز من هیچ وقت از دست کسی ناراحت نشدم راستی یادم هم نمی یاد در ÷ستی گفته باشم از کسی بیشتر می دونم دی
۱۹:۲۲, ۲۶/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #15
آواتار
(۲۶/اسفند/۸۹ ۱۹:۱۷)Gryffen نوشته است:  دوست عزیز من هیچ وقت از دست کسی ناراحت نشدم راستی یادم هم نمی یاد در ÷ستی گفته باشم از کسی بیشتر می دونم دی

اصلا ما برای این بحث ها اینجا نیستیم که ما باید هدف اونارو درست بشناسیم
اگه چیزی هم گفتم که ناراحت شدید ببخشید منظوری نداشتم
۳:۱۹, ۲۷/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #16
آواتار
gryffen جان من کاملا باهات موافقم و هیچ مخالفتی ندارم با تاپیک من هم سر بزن من هم در این باره بحث هایی رو شروع کردم
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-1783.html

Blush
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۲۰:۲۳, ۲۷/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #17
آواتار
ایول باب اخر دو نفر پیدا شدن که حرف های من رو فهمیدن:
313 واقعا درست می گه ما باید راه مقابله با اون ها رو پیدا کنیم من هم منظورم تو این تاپیک همین بود نتنها من بلکه کل اعضای سایت می دونن که هدف هالیوود چیه اما ما باید یه کاری کنیم که خودمون رو بیدار کنیم مثلا اقا اگه تو فیلم نارنیا یا هری پاتر شیر آورده خب ما هم تو نماد های کشورمون شیر داریم پس بیاییم تفاوت اون شیر با شیر خودمون رو بگیم تا رفته رفته هویت خودمون رو فراموش نکنیم اینکه بشینیم بگیم هری ال بود آراگورن بل بود لوسی اون چوری کرد اراگون تو فیلم چرا سوار اژدها می شه این نشد بیداری من این تاپیک رو زدم تا نماد های کشور مون رو به درستی بررسی کنیم نه اینکه بشینیم بگیم الف چیه جن چیه
Grace جون من تاپیکت رو خوندم واقعا شاهکار منتظر جوابم تو تاپیکت باش
به امید بیداری خون آریایی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 313 ، خاک ، فرهاد
۱۲:۵۵, ۱۵/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #18

اصلا خوب تر از هری پاتر و ارباب حلقه ها وجود ندارد Exclamation
ما اشتباه می کنیم و شما درست می گویید Dodgy

اما دوست من
اگر حد اقل بدی برای هری پاتر باشه که حتما نیست Exclamation
این است که هری پاتر و مخلوقات تالکین از خیلی از بچه ها ی پاک و یکتا پرست
مرید و جادو پرست ساخته ظاهرشان نشان نمی دهد ولی باطنشان عطش جادو دارد

احسنت بر شما !
من نظرات هر دو نفر شما را قبول دارم .
ببينديد يه زمان هست كه ما در مورد سينما و هنر صحبت ميكنيم و واقعا به خيلي از كارها آدم نمره عالي ميده . اما يه سري وقتا بحث در مورد پيگيري اهداف سياسي و استراتزيك تو سينماست كه ددگاه آدم رو عوض مي كنه . مثلا مي گم ها من به فيلمي مثل Life is beautiful از 10 نمره واقعا 10 مي دم اما همچين يهودي ها رو و هولوكاست رو مظلوم نمايي مي كنه كه آدم مي مونه چي بگه. !
آقا جان اين يه جنگه ! جنگ هم تعارف و من بفرما شما بفرما و هنر حاليش نيست ! در مورد كارهايي مثل هري پاتر و ... هم بايد بگم اينا يه موجه !
در حال حاضر موجي راه انداختند كه اسمش را گذاشتند : A thirst for magic
اگه كمي لا يبصرون نباشيم مصداق هاش را روشن تر هم مي بينيم . مثلا علاوه بر كارهاي فوق الذكر من مي خوام مورد ديگه اي رو ارايه بكنم . كتاب و بازي اي به نام World of warcraft .
اين كتاب و اين بازي بسيار با افكار مشابهي كه از آنها صحبت كرده ايم شباهت دارد .
حتي اگه به شخصيت هاي اين كتاب ها دقت بكنيد متوجه جوانب مختلف حمله مي شيد .
به عنوان مثال يكي از شخصيت هايي كه در اين كتاب نقشي كليدي را بازي مي كنه شخصيتي به نام Illidan stormrage هستش . يك الف . كه با مصرف كردن يك جمجمه به نام Skull of Gul'Dan ‌به منبعي عظيم از قدرت دست پيدا مي كنه .

مشكل اصلي ما اينه كه بعضي وقتا فقط لا يبصرون نيستيم ! خيلي وقتا لا يتفكرون هستيم .
دم همتون گرم . همين كه بيداريد خودش كلي ارزشه !

بي خوابم بلكه نخوابم !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ali73
۱۲:۳۲, ۱۷/فروردین/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/فروردین/۹۰ ۱۲:۳۴ توسط Gryffen.)
شماره ارسال: #19
آواتار
اقا با عرض پوزش مي خوام بگم كه ما تسليم عقايد فراماسونري شديم مي گي نه به دو مورد اشاره مي كنم:
1- تو يكي از مجلات معتبر ايران به صراحت هرچه تمام در مورد برج ساعتي كه يك يهودي عضو لژ فراماسونيه در كنار حونه خدا داره مي سازه اشاره كرده و اون رو به يكي از بزرگ ترين معماري ها و پديده ي معماري حال حاضر جهان اشاره داره اين واقعا آخرشه
" كاربراي گرامي انشاا.. مي دونن كه اين برج واچي دارن مي سازن....."
2- من ديروز يكي رو تو كتاب خونه ديدم داشت با يكي بحث سياسي - تاريخي مي كرد اقا خودمون رو انداختيم تو بحث خلاصه سرتون رو درد نيارم اقا اين طرف با كمال وقاهت تاريخ ايران رو انكار مي كرد مثلا هجوم مغول ها به ايران رو مي گفت اين جو سازي رو كمپاني هند شرقي كرده تا بگه ما ايراني ها تمدني داشتيم اما مغول ها اون رو خراب كردن و ...... به خدا اگه اين حرف رو داداشم زده بود مي زدم در گوشش حالا من بگم فراماسون ها كارشون رو تو ايران دارن انجام مي دن شما بگيد نه گستاخي از اين يزرگ تر طرف به حكومت كورش كبير اعتقاد انچناني نداشت مي گفت حكومت بريتانيا از اون بالاتره و.......
۲۰:۴۱, ۱۷/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #20
آواتار
به نام خدا

سلام

دوستان من هم مستند ظهور رو دیدم و هم فیلم ارباب حلقه ها رو دیدم و il مقداری اطلاعات نیز در مورد کتب ارباب حلقه و وارکرافت نیز دارم و مشکل خاصی در این فیلم ندیدم و کتاب آن ندیدم و بسیار هم به این داستان علاقمند هستم اما هنوز نمیدانم که مشکل برخی از شما با این فیلم و آقای تالکین چیست؟
اگر قصد مطالع درباره ی ارباب حلقه ها دارید به سایت آردا مراجعه کنید . http://www.arda.ir
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا