|
چادری که زنان را در برابر چشمان مردان حفظ نمیکند
|
|
۷:۵۳, ۱۷/آذر/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بی مقدمه برم سر اصل مطلب.
من یه دوستی دارم که مانتویی معمولی بود. هیچ وقت آرایشی نمیکرد. اما یکم موهاش بیرون بود. مانتوهاش هیچ وقت تنگ نبود و همیشه هم شلوارهاش گشاد بود. خلاصه حجابش بد نبود. خونه شون محدوده شهر ریه. یه بار بهش گفتم که آدمی که چادریه از یه سری نگاه های هیز و مریض مصونه. گفت کاری نداره که امتحان میکنیم... صبحش رفتیم شاه عبدالعظیم و این دوست من با مانتو اومد. یکی دو تا تیکه بهش انداخته شد. عصر دوباره شال و کلاه کردیم و رفتیم حرم شاه عبدالعظیم. این بار چادر سر کرد و خداییش هم بگم که چادر خوبی هم سر کرد. اما در کمال تعجب دیدیم که 7-8 نفر بهش متلک انداختن. بعدشم گفت اگه مانتویی باشی، مگه طرف چقدر وقیح باشه که بهت تیکه بندازه. چون مانتویی ها اکثرا جواب میدن و مردها از آبروشون میترسن. اما چادری ها مظلومن و هر کی هر چی بهشون بگه، سرشون رو می اندازن پایین و جواب نمیدن. این میشه که هر کی از راه میرسه بهشون تیکه می اندازه. تو تمام عمرم اینقدر خجالت نکشیده بودم. از این که شما مردها فرق آدمی که خودش رو برای عرضه نشون میده و اونی که خودش رو میپوشونه رو نمیدونین حالم به هم میخوره. نمونه اش عربستان... زن ها اونجا همه محجبه اند. اما امان از آمار تجاوز... نصف مشکلات اجتماعی حل میشد اگه شماها فقط غض بصر داشتین. امان از عذابی که اون دنیا همین دو تا چشماتون باید تحمل کنه. اماااااااااااااااان. حالا هی بگین زن ها حجابشون مشکل داره. من فکر میکنم ایراد از خود درخته. |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۱۲, ۸/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/دی/۹۳ ۱۹:۱۳ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
چطور گلایه میکنید از مردانی که بیقید هستن و دلشون میخواد گناه کنن؟
اگر کمی تأمل کنیم میفهمیم که از دوستدار ِ گناه نمیشه به خودش گلایه کرد، و نمیشه به دیگران هم گلایه کرد از گناه شخص دیگری. پس امیدوارم افرادی که چنین گلایههایی میکنن، اگر هوشمندی در اونها یافت میشه، از حرفهای بیمعنیشون دست بکشن. مردان هم در مورد زنانی که بیقید هستن و دلشون میخواد گناه کنن دقیقاً با همین وضعیت روبرو هستن. فقط میشه از شرّشون گریخت(این گریختن لزوماً انفعالی نیست. مثلاً در مورد مردان ِ بیحیا شامل سرکوب هم میشه). |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| وقتی باربیام به دست من چادری شد! | reyhaneh.sh | 5 | 3,252 |
۳/شهریور/۹۳ ۱۸:۲۲ آخرین ارسال: r.mehraban212 |
|
| چادری های بدحجاب | عبدالرحمن | 17 | 8,146 |
۲۷/اردیبهشت/۹۳ ۱۳:۵۴ آخرین ارسال: Bidel.s |
|
| مردان مردودی ! زنان مردودی! آدم های مردودی! | اسکای | 24 | 14,611 |
۵/بهمن/۹۲ ۲۳:۵۳ آخرین ارسال: اسکای |
|
| ...آنگاه چادری شدم! | soldier | 66 | 48,460 |
۱۷/دی/۹۲ ۲۱:۲۱ آخرین ارسال: رهگذر. |
|
| حجاب زنان، پرده ی چشم مردان است! | JohnShepard | 93 | 47,410 |
۳۰/مهر/۹۲ ۴:۲۶ آخرین ارسال: aaaaa |
|
| مردان؛ آرایشگر زنان!؟...«موهای زنانه زیر قیچیهای مردانه!» | انتصـار | 2 | 2,477 |
۲۹/تیر/۹۱ ۱۱:۲۰ آخرین ارسال: shafagh_mah |
|
| نسل جدید چادری ها؟!!! | بید مجنون | 1 | 1,988 |
۱۹/شهریور/۹۰ ۱۶:۵۶ آخرین ارسال: حسن عزتي |
|