کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: نظر شما درباره مناسب بودن برگزاری راهپیمایی قانونی، برای اعتراض به صداوسیما و وزارت ارشاد چیست؟
راهپیمایی خوب است، و فکر می‌کنم یک حزب حاضر به برگزاریش شود.
راهپیمایی خوب است، و فکر نمی‌کنم یک حزب حاضر به برگزاریش شود.
راهپیمایی خوب نیست.

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 6 رای - 3.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
راههای اعتراض به صداوسیما و وزارت ارشاد
۶:۳۴, ۲۳/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #1

سلام

وجود بعضی کارهای خلاف اسلام در صدا و سیما و وزارت ارشاد به شدت واضح است. یعنی نمی‌شود مسلمانی نداند. اگر معتقدید اشکال وجود ندارد، لطفاً راجع به آن، در این تاپیک بحث نکنید. همچنین بارها به آنها تذکر داده‌شده‌است. پس اگر نمی‌دانستند، باید تا به حال فهمیده باشند. پس با توجه به اینکه اصلاحی صورت نمی‌دهند، باید آنها را که سیاستمدارند، از لحاظ سیاسی مجبور کنیم. یعنی باید آنها را متوجه اصرارمان کنیم.

من و بعضی از دوستان فکر می‌کنیم برگزاری یک راهپیمایی قانونی گزینه مناسبی است. اگر راه دیگری به نظرتان می‌رسد لطفاً بیان کنید.

تا آنجا که قوانین مربوط به گرفتن مجوز برای راهپیمایی را در سایت وزارت کشور دیده‌ام، احزاب سیاسی و یا گروههای غیر سیاسی مانند سمن‌ها (سازمانهای مردم نهاد) می‌توانند راهپیمایی برگزار کنند. سمن‌ها نمی‌توانند سیاسی باشند، پس اگر این راهپیمایی را فرهنگی تلقی کنیم، آنها نیز می‌توانند مجوزش را بگیرند.

فکر می‌کنم احزاب خوبی مانند جبهه پایداری وجود دارند که طرفدار این قضیه‌اند. دیده‌ام حاج سعید قاسمی (که این حزب را قبول دارد و آنها هم قبولش دارند) از کارکرد نهاهای متولی رسانه بسیار شاکی است، و مدام از غفلت رسانه از موضوعات اساسی انقلاب گلایه دارد.

من فکر می‌کنم یک حزب انقلابی و متدین پسند مشتاق است چنین کاری کند. به نظر شما راه رساندن صدایمان به یک حزب چیست، تا ببینیم چه جوابی می‌دهند.

منتظر نظرات دوستان هستم.

و من الله التوفیق
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soshiant ، یاســین ، آوای انتظار ، MOHSEN-Z ، SARV ، ztb ، بیداری12 ، هادی بهمنی ، m.hossein ، علوم استراتژیک ، iranvelshok ، editmysoftwer ، salim ، revenger ، aboutorab ، امیریان ، آیات

آغاز صفحه 13 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۶:۱۲, ۱۸/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #121
آواتار
عزيزي نوشته " «من مطمئنم اگه ما همین نقاط ضعف و قوت رو برای خود ضرغامی بفرستیم کلی هم خوشحال میشه استقبالم میکنه[تصویر: biggrin.gif][تصویر: biggrin.gif]

باتشکر[تصویر: wink.gif] »
سلام
مي خوام نوشته عزيزمان را يه كم اصلاح كنم
بر عكس نظر دوست مان من فكر مي كنم اگه ما همین نقاط ضعف و قوت رو برای خود ضرغامی بفرستیم کلی هم به ريشمون مي خنده چون اصلاً كاره اي نيست تا بخواد عمل ديگري انجام بده .
يه مهره اي هست كاملاً سوخته و از نظر من مرده
والا با اين همه كثافت كاري هاي صداو سيما و بي حرمتي هايي كه نسبت به اهلبيت عليهم السلام مخصوصاً در اين چند سال اخير شده هيچ گونه اقدامي من از ايشون نديدم و از خدا مي خوام كه حق شو در آخرت كف دستش بذاره
مگه ميشه يكي يه قسمتي از نقطه مهم يك سازمان باشه و نتونه هيچ اقدامي براي اون سازمان انجام بده خوب استعفا بده
برو كمنار
آخر چرا من نوعي بايد كاري كنم كه تو كشوري كه متعلق به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)هست تو ايام و ليالي عزا و مصيبت طنز و شادي و سرور بر پا بشه
[/font]
[font=Arial]ببخشيد زياد حرف زدم

راهكاري ندارم كه تاثير پذير باشه
ولي اگه به جاي ضرغامي بودم فوراً استعفا مي دادم و دليلش را هم عرض مي كردم كه من توانايي جمع كردن اين بي حرمتي ها را ندارم

موفق باشيد
يا علي عليه السلام
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: درست پسند
۳:۴۶, ۱۹/مرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مرداد/۹۱ ۵:۲۳ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #122

(۱۸/مرداد/۹۱ ۱۶:۱۲)aboutorab نوشته است:  بر عكس نظر دوست مان من فكر مي كنم اگه ما همین نقاط ضعف و قوت رو برای خود ضرغامی بفرستیم کلی هم به ريشمون مي خنده چون اصلاً كاره اي نيست تا بخواد عمل ديگري انجام بده .
يه مهره اي هست كاملاً سوخته و از نظر من مرده
والا با اين همه كثافت كاري هاي صداو سيما و بي حرمتي هايي كه نسبت به اهلبيت عليهم السلام مخصوصاً در اين چند سال اخير شده هيچ گونه اقدامي من از ايشون نديدم و از خدا مي خوام كه حق شو در آخرت كف دستش بذاره
مگه ميشه يكي يه قسمتي از نقطه مهم يك سازمان باشه و نتونه هيچ اقدامي براي اون سازمان انجام بده خوب استعفا بده
ببینید دوست عزیز،
این درست است که بعضی از کارهای صدا و سیما خیلی بد است. اما در اسلام گناه است که پیش از شنیدن سخن طرفین دعوا و بررسی تمام شواهد و مدارک قضاوت کنیم. فارغ از صحت حکم صادر شده، خود قضاوت صحت ندارد، و گناه می شود.

(۱۸/مرداد/۹۱ ۱:۳۶)abas نوشته است:  . . . مستنداتی هم در قالب فیلم تهیه دارد ولی هیچ کس با او همکاری نمی کند که مستندات را ارائه کند.
اگر شما عزیزان با من همکاری می کنید بیایید مثل مستند ظهور ، ما هم مستند بسازیم و پخش کنیم . . .
سلام
اینکه کاری انجام شود واقعاً عالی است.

معمولاً برای توجیه رعایت نشدن اسلام بیان می شود تعریف محتوای اسلامی مشخص نیست، یا اینکه رعایت اسلام همراه با ارائه محتوا ممکن نیست، یا محصول آن طرفدار ندارد. به نظرم اگر خودمان محتوایی ارائه کنیم که همراه با رعایت اسلام باشد، هم به یک نمونه از هدف و محصول نهایی قابل استفاده رسیده ایم، و هم نمونه ای است که توجیهات مرسوم را نفی می کند.

بنابر این به نظرم بجای انرژی گذاشتن برای وادار کردن آنها به انجام کار درست، خودمان برای آن اقدام کنیم. نظر شما چیست؟

۱۴:۵۷, ۱۹/مرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مرداد/۹۱ ۱۴:۵۹ توسط maapor.)
شماره ارسال: #123
آواتار
دوست عزیز شما میدونید ماهوازه باب شده یا نه میدونی یا نمیدونی ؟Big Grin اینا باید یه جوری مردم جزب کنند تا حرفاشون بزنند به هر حال این اعتزاضات فقط وقت تلف کردن هست و بس شما اول باید زمینه رو آماده کنید تا مردم به طرف خوبی و پاکی بروند نه اعتزاض . شما آمار ماهواره و دیدن ماهواره رو دارید ؟ اصلا میدونید شبکه های خارجی فارسی زبان چه ضرر هایی بدتر از این شبکه های ایرانی میزنند ؟ اینا جزء سیاست صدا سیما و وزارت ارشاد . آدم باید کلی نگر باشه . این اعتزاض ها برای زمانی هست که کل دنیا هیچ مشکلی نداشته باشند به غیر از صدا سیما و ... اگر شما وقت اعتزاض دارید برید چند نفر ارشاد کنید بیارید تو سفره اهل بیت و قرآن این وظیفه تمام ماست .
۱۸:۱۷, ۱۹/مرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مرداد/۹۱ ۱۸:۱۸ توسط soshiant.)
شماره ارسال: #124
آواتار
(۱۹/مرداد/۹۱ ۱۴:۵۷)maapor نوشته است:  دوست عزیز شما میدونید ماهوازه باب شده یا نه میدونی یا نمیدونی ؟Big Grin اینا باید یه جوری مردم جزب کنند تا حرفاشون بزنند به هر حال این اعتزاضات فقط وقت تلف کردن هست و بس شما اول باید زمینه رو آماده کنید تا مردم به طرف خوبی و پاکی بروند نه اعتزاض . شما آمار ماهواره و دیدن ماهواره رو دارید ؟ اصلا میدونید شبکه های خارجی فارسی زبان چه ضرر هایی بدتر از این شبکه های ایرانی میزنند ؟ اینا جزء سیاست صدا سیما و وزارت ارشاد . آدم باید کلی نگر باشه . این اعتزاض ها برای زمانی هست که کل دنیا هیچ مشکلی نداشته باشند به غیر از صدا سیما و ... اگر شما وقت اعتزاض دارید برید چند نفر ارشاد کنید بیارید تو سفره اهل بیت و قرآن این وظیفه تمام ماست .

سلام دوست عزیز .

حق با شماست ماهواره ضرر زیادی برای خانواده ها داره اما ماهواره رسانه ملی محسوب نمیشه ....
خیلی از خانواده ها ماهواره ندارن و فقط رسانه داخلی رو نگاه میکنن ....

اتفاقا بهتره بگیم اول باید رسانه داخلی حل بشه بعد از مردم انتظار داشته باشیم رسانه خارجی رو نگاه نکنن ...

نکته بعدی اینکه اگر بخواییم منتظر باشیم کل دنیا هیچ مشکلی نداشته باشه و بعد ما عمل کنیم دقیقا مثل عمل نکردنه ...!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: درست پسند ، امیریان
۱۰:۲۰, ۲۸/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #125
آواتار
خب حالا ميگيد چييييييييييييييييييي كار كنييييييييييييييييييم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Huh
۲۰:۳۲, ۳/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/مهر/۹۱ ۲۰:۵۹ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #126

(۲۸/مرداد/۹۱ ۱۰:۲۰)medad.sefid نوشته است:  
خب حالا ميگيد چييييييييييييييييييي كار كنييييييييييييييييييم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Huh

سلام

حرکات طرفداران نوع مناسب ارائه محتوا خیلی کم است، یا بصورت حرفه ای ارائه نمی شود. به نظرم اینکه بصورت حرفه ای ردی بر نظریه های ماده گرایانه بیاوریم، حرکتی درخور است.

لطفاً اینجا را ببینید:
کمک برای تهیه و توزیع مستند

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: امیریان
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا