|
سوالی درباره ی شبیه سازی انسان!
|
|
۶:۳۰, ۶/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
دوستان یه سوالی از دوران دبیرستان تا به حال ذهن منو مشغول کرده و هیچوقت هم نتونستم جواب محکمی واسش پیدا کنم اینه که اگه واقعا دانشمندا تونسته باشن انسان رو (تاکید میکنم انسان) شبیه سازی کنن پس تکلیف بعد روحانی چی میشه یعنی ایا این انسان شبیه سازی شده روح درونش دمیده شده اصلا روحی داره یا خیر؟ |
|||
|
|
۹:۲۸, ۶/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام علیکم.
دوست عزیز در بحث شبیه سازی انسان حرف و حدیث زیاد هست اما اگر هم دانشمندان توانایی این کار را پیدا کرده باشند،سلول اولیه را حتما باید از یک انسان دیگر بگیرند.یعنی بیس و پایه انسان که سلول اولیه هست را با یقین میگم که هنوز به صورت آزمایشگاهی ساخته نشده است. برای شبیه سازی انسان یک سلول قابل کشت مثل سلول های بنیادی را از یک انسان دیگر میگیرند و این سلول را در شرایط بسیار خاص کشت میدهند.پس حیاتی که سلول و انسان دارد وابسته به یک موجود زنده دیگر است.حال اینکه روح این انسان جدید چه می شود را دیگر بنده نمیدانم. فقط میخواستم خدمتتان عرض کنم که بشر هنوز نتوانسته حیات را به یک سری مواد شیمیایی بی جان اعطا کند. |
|||
|
|
۱۵:۳۳, ۶/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام
تا اونجایی که شنیدم (اطمینان ندارم) ارواح قبل از خلقت در عالم ذر خلق شده بودند ، و این ارواح رفته رفته به انسان های منتقل می شند ، در این میان این انسان می تونه انسانی سالم و کامل و عادی باشه ، یا انسان ناشی از یک انسان دیگه بع تنهایی (مثل حضرت مسیح علی نبینا و آله و علیه السلام) |
|||
|
|
۲۳:۳۵, ۶/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
دوست دارم درمورد انسان شبیه سازی شده بیشتر بدونم.
هر چی باشه روح که نداره یه چیزی شبیه انسانه شبیه سازی شده. فوقش هم که خیلی پیشرفته بشه مثل گوسفندا منظورم حیووناست.من بعد ذهنی و فکری و معنویش رو میگم.
|
|||
|
۱:۰۸, ۷/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۶/اسفند/۹۱ ۹:۲۸)meshkat نوشته است: سلام علیکم.لزومی نداره که انسان این قابلیت رو داشته باشه. می تونیم به جاش یه آزمایش فکری طراحی کنیم. اگر انسان... (۶/اسفند/۹۱ ۲۳:۳۵)mahdi2012 نوشته است: دوست دارم درمورد انسان شبیه سازی شده بیشتر بدونم.ما تو این موضوع یه کم در مورد مسئله ی اذهان دیگر (problem of other minds) صحبت کردیم. ممکنه خوشت بیاد. |
|||
|
|
۴:۲۲, ۷/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
ببن برادر من . انسان شبیه سازی شده تکار سیر تبدیل و تکامل انسان در محیط ازمایشگاه است .
اگر این روند خوب شبیه سازی بشه و شرایط دمیده شدن روح فراهم بشه . روح درش دمیده میشه . یه چیزی تو مایه های اینکه تخم مرغی که میزارن توی دستگاه تا جوجه بشه |
|||
|
|
۱۲:۳۸, ۷/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
عزیزم گوسفندو به طو کل حیوانانت هم روح داره کی میگه نداره... هر وقت تونستن از یه مشت خاک یه انسان بسازن(که عمرا بتونن) اون موقع باید در مورد روحش بحث کنیم نه اینکه میرن سلولای زنده رو از انسان میگیرن تو محیط ازمایشگاه پرورش میدن ...
|
|||
|
|
۱۳:۱۴, ۷/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
سلام
هر چيز در اين دنيا درست بشه چه انسان چه حيوان و چه كامپيوتر در دايره ي اراده ي خداوند تعالي است . حالا چه توي آزمايشگاه درست بشه چه توي رحم مادر اگر اسمش انسان باشد ( به معناي حقيقي ) حتما روح انساني در آن وجود دارد. اگر منظور از شبيه سازي اينه كه ژنتيكشو تغيير بدهند و در محيط آزمايشگاهي به دنيا آيد ، من جايي نخوندم شرايطي براي دميدن روح وجود داشته باشد . دميدن روح كار خداست نه انسان پس بحث كردن سر اين بي ارزشه. يا علي(علیه السلام) |
|||
|
|
۱۵:۰۵, ۲۱/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
سلام به همه
درباره انسان تا کنون که ممکن نبوده تا بعد ببینیم چی میشه درباره حیوانات هم باید بگم موسسه رویان در اصفهان که یه گوسفند شبیه سازی کردن باید بپرسید چیکار کردن ولی اونطور که تلویزیون نشون داد این بود که سلول رو در رحم یک حیوان ماده میزاشتن بعد به طور طبیعی بقیش انجام میشد البته موجود همونه فقط شیرش مواد دارویی داره همین البته اطلاعات کمی در این مورد دارم |
|||
|
۱۹:۳۴, ۲۱/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
مگه انسان بطور طبیعی چطور ساخته میشه دو سلول نر و ماده با هم ادغام میشوند بعد در رحم مادر پرورش داده میشه شبیه سازی هم دو سلول رو در محیط ازمایشی بجای محیط رحم مادر پرورش میده پس قائدا اگر بطور طبیعی به وجود روح در بدن اعتقاد دارین در محیط ازمایشگاهی هم روح وجود دارد
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

منظورم حیووناست.من بعد ذهنی و فکری و معنویش رو میگم.