|
دانلود تمام مجلدات بحار الانوار در یک فایل زیپ
|
|
۱۷:۳۵, ۲۶/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/خرداد/۹۱ ۱۸:۵۴ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
بنده یک تحقیقی داشتم چند وقت پیش ،(هنوزم درگیرم) وبه همین جهت نیاز شدیدی پیدا کردم به بحار الانوار متاسفانه در اینترنت که گشتم یا نبود (غیر از دوسه مورد)این دوسه مورد هم فایل هاشون خراب بود ![]() با دو سه تا از بچه های تالار مشورت کردم که اونها هم نداشتن تصمیم گرفتم سی دی ش رو تهییه کنم حالا هم فایل آپلود شدش. دانلود راستی دعا یادتون نره اسفند کنکور ارشد دارم (التماس دعا) |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۰۵, ۲۹/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
لینک بسیار ارزشمندی بود، خدا خیرتون بده؛
فقط ترجمه کاملش رو ندارید؟
|
|||
|
|
۲۰:۳۲, ۲۹/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
بچه ها دعا کنید خدا توفیق بده درساموبخونم ب ان شاء الله خودم در آینده به ترجمه فارسی ومستدرک برای بحارمی نویسم
|
|||
|
|
۱۰:۴۶, ۳۰/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
مجلد کاملش رو ترجمه نمیکنن به چند دلیل :
1 - جزء منابه اولیه حدیثی هستش و کسی که میخواد کارکنه حداقل تسلط به عربی رو داره - مثل کتابهای پزشکی که ترجمه نمیشن. 2- خودش صدو خورده ای جلد هستش که اگه ترجمه بشه حداقل بشه دوبرابر و کار وقت بر و مورد نیاز عموم نیست. و همینطور هم گرون میشه واسه خریدنش ولی نرم افزارش هست که برای تبلیغ نشدن اسم نمیبرم. همکار گرام جبریل روز شماری میکنیم که شما این کار بزرگ رو انجام بدین. دوستان قول این رو میدم که از این دستکتاب براتون قرار بدم. |
|||
|
|
۱۸:۳۷, ۳۰/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/اسفند/۹۱ ۱۹:۴۹ توسط El-Yasin.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
سلام علیکم
بنده کتب زیر رو در اختیار دارم که به امید خدا سر فرصت آپلود نموده و اطلاع میدهم. |
|||
|
|
۱۸:۳۵, ۱/اسفند/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/اسفند/۹۱ ۱۹:۲۰ توسط El-Yasin.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
الوعده وفا
27 جلد کتاب در 10 عنوان – فرمت PDF - آپلود شده در سرورپیکوفایل – هر مجموعه بصورت یک فایل فشرده [/font] مجموعه1 شامل 7 جلد کتاب: بحار الانوار ترجمه جلد 67 و 68 (2جلد) - ایمان و کفر ترجمه الایمان و الکفر بحارالانوار (2 جلد) – آداب معاشرت ترجمه جلد شانزدهم بحارالانوار (2 جلد) – مواعظ امامان علیهم السلام ترجمه جلدهفدهم بحارالانوار (1 جلد). مجموعه2 شامل 8 جلد کتاب: احتجاجات ترجمه جلد چهارم بحارالانوار(2 جلد) – بخش امامت ترجمه جلد هفتم بحارالانوار (5 جلد) – مهدی موعود ترجمه جلدسیزدهم بحارالانوار (1 جلد). مجموعه3 شامل 12 جلد کتاب: اخلاق اسلامی ترجمه جلد پانزدهم بحارالانوار (1 جلد) – آسمان و جهان ترجمه کتاب السماء و العالم بحارالانوار (10جلد) – بنادر البحار ترجمه و شرح خلاصه دو جلد بحارالانوار (1 جلد). |
|||
|
|
۲۱:۱۲, ۱/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
عذر می خواهم یک سوالی دارم , شنیده ام که در چاپهای بعد از انقلاب چند جلدش سانسور شده است یعنی
جلدهایی که به بدگویی و طعنه درباره خلفای راشدین است ؟ درست است یا نه ؟ |
|||
|
۱:۴۳, ۳/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۱/اسفند/۹۱ ۲۱:۱۲)ناخدا نوشته است: عذر می خواهم یک سوالی دارم , شنیده ام که در چاپهای بعد از انقلاب چند جلدش سانسور شده است یعنیاگه منظور شما اینه که ترجمه نمیشه بله اما از متن اصلی احدی جرئت ندا کم کنه در ضمن بحار نقش یک کتاب مرجع رو داره واسه خیلیا پیشنهاد میکنم اگه میخواین حدیث بخونید مستقیما به جوامع حدیثی رجوع نکنید واز کتاب های موضوعی معاصرین که با دقت نظر های حدیثی نوشته شدند استفاده کنید باشه که خدا مارو از صالحین قرار بده
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| کتاب عبقات الانوار فى امامة الائمة الاطهار عليهم السلام | mahdy30na | 0 | 1,301 |
۹/آذر/۹۲ ۱۳:۵۷ آخرین ارسال: mahdy30na |
|

بچه ها دعا کنید خدا توفیق بده درساموبخونم ب ان شاء الله خودم در آینده به ترجمه فارسی ومستدرک برای بحارمی نویسم

![[تصویر: kotob_e_Behar.jpg]](http://s1.picofile.com/file/7661963973/kotob_e_Behar.jpg)