|
حلقه صالحان در برابر هرم ساختگی ابلیس
|
|
۱۰:۵۱, ۲۸/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مرداد/۹۶ ۲۱:۳۵ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم یَا أَیُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْنَاکُم مِّن ذَکَرٍ وَأُنثَى وَجَعَلْنَاکُمْ شُعُوبًا وَقَبَائِلَ لِتَعَارَفُوا إِنَّ أَکْرَمَکُمْ عِندَ اللَّهِ أَتْقَاکُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِیمٌ خَبِیرٌ ![]() *توجه کنید که هر شخص در طبقه بالا ویژگی طبقه پایینی را به همراه دارد ولی بالعکس خیر
*غیر مسلمانان در این هرم هیچ جایگاهی ندارند *هر چه در این هرم بالاتر بروید مسئولیت سنگین تری متوجه شما می شود. *برخلاف هرم نظام سلطه که خدای آنها یعنی لوسیفر در بالای هرم قرار دارد ![]() هُوَ الْأَوَّلُ وَالْآخِرُ وَالظَّاهِرُ وَالْبَاطِنُ وَهُوَ بِکُلِّ شَیْءٍ عَلِیمٌ در نتیجه اعضای هرم مخلوقات خدا هستند برخلاف هرم ساختگی ابلیس |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۴۰, ۱۹/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/آذر/۹۲ ۶:۲۱ توسط راسخون.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
با سلام
نمی خوام بحث سنی و شیعه و حنبلی و حنفی و به طور خلاصه 72 فرقه ای که در اسلام شاخه شاخه شده، رو وارد این بحث کنم، چون بی ارتباطه. کاربر محترم: تلمیخا یا تملیخا یا عبدالرحمن جهت اطلاع، سلفی به کسی گفته میشه که اعتقاد به حفظ آداب گذشتگان داره که البته اون طوری که آنها عنوان می کنند، اعتقاد غلط و غیر منطقی ای هست. سلفی ها به صورت پخش شده هستند، قسمتی از آنها حنبلی هستند و غیره .... فتواهای عجیب و غریب وهابی ها هم برخواسته از همین عقایده، ولی جنایات اونا همه رو زیر سوال برده (سایر فرقه ها و در کل اهل تسنن رو). شما هر جای عالم برید میگن، اعلام مسلمانی در گفتن شهادتین و پذیرفتن آداب آنست. بنده هم گفتم ظاهراً مسلمانند، یعنی اسلامشون ظاهری و تو خالیه. امام حسین(علیه السلام) هم توسط مسلمانان کشته شدند (متأسفانه)، نه توسط کفار. در خطبه های حضرت زینب(سلام الله علیها) و امام سجاد(علیه السلام) نیز به این موضوع اشاره شده. [ملاّ لغتی نباشید]. ثانیاً: جمله بنده رو دوباره مطالعه کنید: آیا سطح صفر صالحین، مسلمانان هستند؟؟؟ مثل این میمونه که من بگم آیا سطح صفر سرهنگ بودن، سرباز صفر بودن است؟ سرهنگ بودن یک درجه مجزاست و سطوحش میشه سرهنگ صفر و سرهنگ تمام، اگر چه لازمه اش سرباز بودن در دوره های قبلشه. واضحتر بگم: نمی توان به یک مسلمان، "صالح سطح صفر" گفت. شما سطوح و درجات رو با پیش نیازها اشتباه گرفتید. صالحین طبق آیات قرآن درجه ای مجزا محسوب میشه که خداوند در مورد آنها فرموده: « وَ حَسُنَ اُولئِکَ رَفیقا ». چه خوب رفیقانی هستند [خودمونیش میشه: خوشا به حال هر کس که با اینها رفیق بشه ]. از طرفی در قرآن داریم که خداوند می فرماید: قطعاً حضرت ابراهیم(علیه السلام) از صالحانست. پس درجه صالحان، طیف گسترده ای رو در بر میگیره .... بنده گفتم نمی تونم قبول کنم که سطح صفر صالحین مسلمانی باشه، کمااینکه ما کسانی مثل سلفی ها رو داریم که به آن صورت هستند و مسیحی هایی داریم که عملکردشان از صدتا مسلمانان برتر است. پس می بینید که چون ساختار هرمتون دارای اشکاله، عنوانش هم مشکل داره. خود قرآن هم فرموده که میان شما آدمیان درجات مختلفی ست، تا دلتون بخواد درجه وجود داره. بنابراین اگر بخواهید درجه بندی داشته باشید به مشکل خواهید خورد. خواهشم اینه رادیکالی پیش نرید، دیدتونُ افزایش بدید. این اشکال از هرم شماست که جامع نیست و دارای اشکال در طبقه بندی هست. بنده به فرض محال، اگر ماسون باشم!، ، میگم هرم بنده بهتره چون جامعتره، بماند که طبقات این هرم چیست. هرم شما جزئی از کل هست که علی الظاهر میخاد برتری اشخاصی رو نسبت به سایرین نشون بده، ولی راه رو برای بقیه بسته یا واضحتر بگم دیگران رو آدم حساب نکرده، به مواردش هم اشاره کردم. خود ائمه(علیه السلام) هم نسبت به سایر ادیان عنایت داشتند.ثالثاً ممنون که کُد بنده رو دریافت کردید و فهمیدید (حداقل) به چه فرمی می بایست این مطالب ارائه شوند. ![]() ان شاء الله که در ارائه محتویاتش نیز دقت لازم رو خواهید داشت. بنده دیگه در این زمینه صحبتی نمی کنم .... چه دعایی کنمت بهتر از این که خدا پنجره باز اتاقت باشد ..... پی نوشت: معلومه تنهایی فکر میکنید...... با علما و دانش پژوهان، بیشتر همنشین باشید |
|||
|
|
۱۳:۵۶, ۱۹/آذر/۹۲
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
شهادتین گفتن شرط اسلام آوردن است ولی بعدش وقتی اسلام خود را باطل می کنند چه بگوئیم!!؟
من کاری به معنی سلفی ندارم می دانم که سلفی در عمل مسلمان نیست وگرنه ابوسفیان و معاویه علیهما اللعنه نیز شهادتین گفته بودند ببینید کسی که با شرایط این ها را داشته باشد واقعا مسلمان نیست نه فقط در عالم معنا معاویه نجس بود در ضمن من نگفتم بقیه آدم نیستند گفتم افراد صالح در آینده زمین به صالحین به ارث می رسد بقیه هم وجود دارند ولی مالک زمین نیستند همان افرادی که جزیه می دهند مبنای من برای این کلمه آیه " ولقد کتبنا فی الزبور من بعد الذکر ان الارض یرثها عبادی الصالحون " بود نقل قول:و مسیحی هایی داریم که عملکردشان از صدتا مسلمانان برتر است. خوش بحال خودشون!(یه اصطلاح خودمونی تر هم داره!!!) از صد تا مسلمان مثل بن باز بهتره؟ بله چون اصلا طرف مسلمان نیست کدوم مسیحی از مسلمان بهتره شما ثابت کنید که یک مسیحی(بعد از آمدن اسلام) از مسلمان بهتره(همون قضیه شهرداری رو نشون بدس!!!) من تاپیک رو پاک می کنم! نقل قول:علی الظاهر میخاد برتری اشخاصی رو نسبت به سایرین نشون بده، پس چی رو خواسته نشان بده!!؟ بله خب معیار ایمان است نه نژاد و بقیه موارد و ایمان یک کفی دارد و کف آن اصول دین است توحید+نبوت+معاد+امامت+عدل(دو آخر که خاص شیعه هست) اینها "و" دارند مسیحی نه توحید داره نه امامت نه عدل تازه به نبوت پیامبر هم معتقد نیست پس انقدر صحبت های بعضی افراد رو نگید که آی فلان مسیحی بهتر از مسلمانانه اگر کار خوبی کرده خدا عوضشو بهش میده ولی شرط رستگاری همینه که گفتم نقل قول:معلومه تنهایی فکر میکنید...... با علما و دانش پژوهان، بیشتر همنشین باشید بله شما نبودید مجبور بودم تنهایی ایده بدم ![]() |
|||
|
۱۹:۴۵, ۱۹/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آذر/۹۲ ۲۰:۰۳ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
یک نسخه جدید تری از شکل ارسال اول درست کردم روی عکس برای کیفیت بالاتر آن کلیک کنید توضیح آن حلقه زرد رنگ دایره عصمت کبراست که مختص امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) و معصومین است. حلقه سبز رنگ دایره ولایت است که شخص هرچه به ولی الله الاعظم تشبه پیدا کند به مرتبه بالاتری از ولایت می رسد هر چیزی خارج از این هم مخلوقات اعم از کافر و مشرک یا اشیاء در حوزه ولایت تکوینی هستند و روزی خور خوان الهی مثل امام مثل کعبه است نیز در این نمودار نشان داده شده است البته مورد ارسال اول غلط نیست. این ویرایش جدید تر آن است |
|||
|
|
۲۳:۱۰, ۱۹/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آذر/۹۲ ۱:۰۳ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
تصویر چشم جهان بین و در کل نمودارها با هدف نشون دادن سلسله مراتب و قوانین خودشون هست بخاطر اینکه مدرک اثبات وجودیشونه و جای دیگه ای چنین چیزی ثبت نیست.
مثل سیستم اداری یک سازمان که از رییس شروع میشه و برای نظم دهی چارت ایجاد می کنن. سیستم ما نیازی نداره به دلیل اینکه سلسله مراتب چه در قرآن و روایات روشن و واضح بیان شده و واقعا هم وجود داره و مومن نمی تونه از زیر بارش خارج بشه. مهم نیست ما کجای این سیستم هستیم ، مهم این آیه هست. «يا ايها الذين آمنوا اطيعواالله و اطيعوا الرسول و اولي الامر منكم فان تنازعتم في شيء فردوه الي الله و الرسول إن كنتم تؤمنون بالله و اليوم الاخر» نساء / 59.
فقط کافیه بریم سراغش...
|
|||
|
|
۱:۲۸, ۲۰/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آذر/۹۲ ۵:۰۸ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
متشکرم
من مدل ایمان محور(با مبدا امام) رو در عالم نشون دادم چون مدل های دیگر سرمایه محور،زور محور و ... هستند |
|||
|
|
۱۶:۱۲, ۲۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
ممنون از لطف شما؛...اینکه به معارف ما نمی خوره!...شما کجا دید که یکی از معصومین از چنین شکلی استفاده کنند؟؟؟یا حتی قرآن؟!...معارف ما از واژه ای بنام "شجره" استفاده میکنه...آقای ما، سید الانبیاء(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و خاندان ایشون به تعبیر خودشون و قرآن میشن "شجره طیبه"...
سید الانبیاء(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)، خودشون و خاندان و شیعیانشون رو اینطور تشبیه میکنند:"من به مانند شجره ای هستم، فاطمه(سلام الله علیها) همچون شاخه های آن...علی(علیه السلام) مانند ساقه آن و حسنین(فرزندانم)(علیه السلام) میوه های آن و شیعیان ما برگ های آن!"... نمیخوام بگم ما اصلاً نباید از اشکال مختلف استفاده کنیم...اما چنین اشکالی با معارف ما سازگاری نداره!...توی این هرم، امام عصر(علیه السلام) میره بالاترین مکان قرار میگیره...در صورتی که امام اصلاً خودش رو بالاتر نمی بینه...قبول دارید که "کلنا نورٌ واحد"...پس علی(علیه السلام) و سیره ایشون، الگو و سرمشق ولی عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) هستند...اگه به تاریخ مراجعه فرمائید، مشاهده میکنید که علی(علیه السلام) هنگام بازدید از شهر انبار، وقتی مردم دنبال مرکب ایشون شروع به دویدن میکنند، آقا ناراحت میشن و میفرمایند:"برای چی به دنبال کاری بیهوده هستید؟ من با شما فرقی ندارم مگر اینکه در قیامت مورد بازخواست برای امور شما قرار خواهم گرفت...پس به دنبال من حرکت نکنید!"پس عملاً امام عصر خودش رو برتر از مردم عصر خودش نمیدونه که بخواد بالاتر از بقیه قرار بگیره... حالا در مورد اله العاصین...با این که فرمایش شما رو در مورد رسیدن به خدا قبول دارم، اما به دلایلی وجود خدا بالاتر از امام، ضروریه! حالا یه اشکال دیگه!...بالاترین مرتبه هرم، حضرت ولی عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) ذکر شده...پس بر اساس این هرم ایشون مثلاً از آقا امام حسن عسگری(علیه السلام) بالاتر هستند...چون ایشون ذکر شده اند...اما پدر بزگوارشون ذکر نشده اند...در واقع بجای امام عصر، باید "امام" ذکر می شد...که در اون صورت بازهم سر مسئله حضرت زهرا(سلام الله علیها) به مشکل بر میخوردیم! |
|||
|
|
۱۶:۲۴, ۲۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
من احتمالا زیاد میدم که ارسال های قبل را نخوانده باشید
مدل های دیگر را رد نکردم در ضمن آیا امام مثلش مثل کعبه نیست؟ آیا امام بالاترین نیست؟ درست است که امام خضوع دارند ولی باید در دید ما امام باشند یا نه؟؟ بعدش هم توجه کنید هم در مدل اولی و هم دومی من مخلوقات رو ذکر کردم در مورد قسمت آخر که گفتید این در مورد زمان حال است یعنی الان که امام حسن عسکری(علیه السلام) در قید حیات دنیوی که نیستند این مدل مدل دنیاست در مورد حضرت زهرا(سلام الله علیها) هم اصلا در این مدل قرار نمی گیرند در واقع اگر عمیق روش فکر کنید مقام فاطمه بودن ایشان بیشتر جا میفته در ذهن حجت الله علی الحجج متشکر که این موارد رو میگید |
|||
|
|
۱۹:۴۶, ۲۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
بر اساس فرمایشات شما باید برای هر دوره یه شکل کشید درسته؟...در صورتی با قرار دادن عنوان "معصوم" بجای "امام"، این مشکل برطرف میشه!
|
|||
|
۱۹:۴۸, ۲۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
خیر جایگاه امام متفاوت است
در زمانی که 5 تن همزمان بودند 4 نفر اوتاد از معصومین بودند در آن زمان پیامبر امام بودند |
|||
|
|
۱۷:۱۳, ۲۴/مرداد/۹۶
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
سلام اگر مدل بهتری مثل شجره رو تونستید در بیارید اینجا قرار بدید
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: Halgheha_resized.png]](http://s5.picofile.com/file/8103527268/Halgheha_resized.png)
![[تصویر: pyramid_of_power.jpg]](http://s2.picofile.com/file/7283958709/pyramid_of_power.jpg)

، میگم هرم بنده بهتره چون جامعتره، بماند که طبقات این هرم چیست. هرم شما جزئی از کل هست که علی الظاهر میخاد برتری اشخاصی رو نسبت به سایرین نشون بده، ولی راه رو برای بقیه بسته یا واضحتر بگم دیگران رو آدم حساب نکرده، به مواردش هم اشاره کردم. خود ائمه(علیه السلام) هم نسبت به سایر ادیان عنایت داشتند.