|
باز هم تابستان...!!
|
|
۱۹:۴۸, ۲۸/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/تیر/۹۱ ۰:۲۴ توسط نگار.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
تو میتوانی روسری نصفه نیمه ات را هی برداری و دوباره بذاری... میتوانی گاهی بادبزنش کنی... میتوانی مانتوی سفید کوتاه نازک چسبان بپوشی تا گرمت نشود!! میتوانی شلواری بپوشی که دمپایش تا صندل ات 20 سانتیمتر فاصله داشته باشد!! میتوانی جوراب هم نپوشی!! لاک هم لابد خنک کننده است...!! بستنی هم لیس بزن روی نیمکت پارک... بوی ادکلنت هم میتواند تا 10 متر پشت سرت تعقیبت کند... فرض کن اینها بلد نیستند مثل تو باشند! فرض کن اینها عادت کرده اند به این پارچه ی سیاه در این گرما!! فرض کن گرمشان نمیشود!!! فرض کن تو روشنفکری و اینها امل...!! آخر تو چه میدانی چادر ترنم عطر یاس در فضای غبار آلود دنیاست... آخر تو چه میدانی حجاب خنکا و زیبایی به وجود هر دختر مینشاند... تو میتوانی خوش باشی به عرق نکردن در دنیا... خنکای بهشت گوارایتان دختران چادری!!! ![]() +این یه مقایسه ی ساده بین دو نوع پوششیه که تو خوده متن گفته شده!!نه همه ی خانم های مانتویی رو برده زیر سوال...نه همه ی خانم های چادری منظورش بوده!!چون تو هرکدوم از این دو قشر خوب و بد داریم...و این متن یه خانم مانتویی ناجور رو با یه خانم چادری خوب مقایسه کرده!! لطفا در این مورد بحث نکنید!
![]() |
|||
|
|
۲:۲۲, ۳۱/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بهشت پاداش عفت
پیامبر صلی الله علیه و آله: يا مَعشَرَ شَبابِ قُرَيشٍ اِحفَظوا فُروجَـكُم ، اَلا مَن حَفِظَ فَرجَهُ فَلَهُ الجَنَّةُ؛ اى جوانان قريش! پاكدامنى پيشه كنيد. بدانيد هر كس خود را در برابر شهوت حفظ كند، بهشت از آنِ اوست . (المعجم الأوسط، ج 7، ص 61)[/b] |
|||
|
|
۵:۴۳, ۳۱/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۲۸/خرداد/۹۱ ۱۹:۴۸)نگار نوشته است: درود ، با این ارسالتان تمامی خانم های مانتویی را زیر سوال نبردید بلکه با خاک یکسان کرده اید... مهم این است که افراد بی دین را به دین بیاوریم نه دینداران به دین. |
|||
|
|
۲۰:۳۷, ۳۱/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/تیر/۹۱ ۱:۰۱ توسط paradise.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۳۱/خرداد/۹۱ ۵:۴۳)Grace Dies نوشته است:(۲۸/خرداد/۹۱ ۱۹:۴۸)نگار نوشته است: اولا من تو پی نوشت توضیح دادم این موضوع رو که باعث بحث و درگیری نشه!!! دوما من هرگز این کارو نمیکنم...چون مادر...خواهر...خاله و بسیاری از دوستانم مانتویی هستن!! سوما این تیپی که تو این متن توصیف شده رو هیچکس خوب نمیدونه!!!و فرقشون با یه خانم مانتوییه معقول کاملا واضحه!! چهارما این یه دلنوشته ست و مال منم نیست و توی دلنوشته هر کس اون چیزی که براش دغدغه و درده رو مینویسه و اهم و مهمی درکار نیست!و حتی یه تحلیل اجتماعی هم نیست!فقط یه دلنوشته ست که خیلیی ها که تو این خیابونا راه میرن با نویسندش همدردن...خیلی ها هم نه! لطفا بحث رو سیاسی-اجتماعی-تحلیلی نکنید!!چون من اصولا به جنگ علاقه ای ندارم!! |
|||
|
|
۲۱:۴۴, ۳۱/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/تیر/۹۱ ۱:۰۲ توسط paradise.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
درود خداوند بر شما.
1.بنده هم در پی جنگ نیستم و از زوایای دیگر قضیه گفتم ... 2.تشکر بابت دلنوشته شما ... از جهت خودش زیبا بود خواهرم. امیدوارم از اینکه خشک حرف میزنم ناراحت نشوید ، اقتضا همین است. موفق باشید. خدانگهدار |
|||
|
|
۱:۴۶, ۵/تیر/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
تابستان که میشود...
دلم همرنگ چادرم سیاه پوش میشود... در عزای دخترانی که پاکی و زیباییشان را به بهانه ی گرما و به بهای نگاهی حریص تر...ساده میفروشند!!! |
|||
|
|
۱۸:۲۶, ۱۹/تیر/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
من آنروز در جبهه زیر آفتاب داغ ، چفیه بر سر می انداختم تا نسوزم ، بعضی ها امروز رو سری از سر انداخته اند که موی سر به نامحرم نشان داده و بسوزند ودیگران راهم بسوزانند ! (دلنوشته یک جانباز)
(اللهم عجل لولیک الفرج)
|
|||
|
|
۱۹:۲۵, ۱۹/تیر/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۱۹/تیر/۹۱ ۱۸:۲۶)mahdi jan نوشته است: خدا وکیلی این رو باید با طلا نوشت ، یه قاب طلا هم گرفتش ، توی هر خیابون یکی بزنن. |
|||
|
|
۱۹:۳۱, ۱۹/تیر/۹۱
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۱۹/تیر/۹۱ ۱۸:۲۶)mahdi jan نوشته است:من این متنو در خیابان زیاد دیدم تقریبا توی همین مایه هاست |
|||
|
|
۱۹:۴۳, ۱۹/تیر/۹۱
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
سلام....
دوستان نگران نباشید.....به قول شاعر تابستون کوتاهه.... ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 33.jpg]](http://s1.picofile.com/file/6593803818/33.jpg)

![[تصویر: 3131331.jpg]](http://forum.bidari-andishe.ir/https://lh4.googleusercontent.com/-c9jQ6rqdvCA/T92Yoz7AvlI/AAAAAAAAAEY/A5RCGOGCeqI/s432/3131331.jpg)