کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 2.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
استفاده پیغمبر از جوشن کبیر به جای زره !!!!
۲۲:۳۸, ۲۹/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/خرداد/۹۱ ۶:۲۴ توسط soshiant.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام . دوستان .

پای کامپیوتر بودم که دیدم خانواده نشستن پای یه فیلم تو شبکه GEM tv به اسم روزگار تلخ (قسمت 15 )

دیدم تو یه سکانس داره یه واقعه تاریخی رو از زبون مسلمانها بیان میکنه و میگه :

در جنگ احد از 4 طرف به پیغمبر اسلام حمله میکردن و پیغمبر اسلام خیلی در اون جنگ خسته شده بود و دیگر امیدها داشت به نا امیدی تبدیل میشد که ناگهان حضرت جبرئیل بر پیغمبر نازل میشه و میگه به جای سپر از جوشن ( دعای جوشن کبیر ) استفاده کن !!( در جنگ )

و پیامبر اسلام از جوشن استفاده کرد و در جنگ پیروز شد .!

و این وقایع رو شخصی به اسم بابا جوشن که در پشت سپاه پیامبر بوده و به دلیل نبود جوهر از اشک استفاده میکرده به ما رسونده !!!!! ( دلیل این اسم گذاری هم همینه )!!

چون پیگیر فیلمها نیستم امیدوارم درست متوجه داستان فیلم شده باشم Blush

خواستم بدونم این قضیه درسته ؟؟
متاسفانه در این زمینه حقیر اطلاعی ندارم یا حداعقل نشنیده بودم !!![تصویر: blush.gif]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: taleb ، MOHSEN-Z ، vahrakan
۲۲:۵۹, ۲۹/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/خرداد/۹۱ ۲۳:۱۴ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #2
آواتار
بسم الله
.
.

این دعا را حضرت سجاد (ع ) نقل کرده اند، از حضرت رسول ( ص).
چیزی که بنده خوانده ام این است که در یکی از جنگ ها حضرت رسول (ص ) به دلیل سنگینی زره آزرده شدند و جناب جبرئیل به ایشان نازل شد و عرضه داشت که به جای آن زره سنگین ، این دعا را بخوان .
.
اما در مورد جنگ احد من که تا به حال همچین نقلی را ندیده ام.....گمان میکنم معتبر نباشد....
در آن جنگ در حالی که پیامبر روی زمین افتاده بود و مشرکان در چند قدمی ایشان را محاصره کرده و ایشان را با سنگ مورد اصابت قرار می دادند، حضرت علی (ع ) ایشان را نجات دادند......
شاید این موضوع را به این جنگ نسبت داده اند که نقش علی بن ابی طالب (ع ) را محو کنند......

امضای میلاد.م
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soshiant ، MOHSEN-Z ، vahrakan
۲۳:۴۲, ۲۹/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #3
آواتار
سلام اتفاقا الان منم هم دیدم..خیلی عجیبه....البته هر به هر چیزی که از این شبکه ملعون پخش میشه باید شک کرد و باور نکرد....لطفا دوستان بگن صحت داره یا نه...........
البته من اینو خونه پدر خانمم دیدم ... من که هر چی دلیل و آیه واسشون آوردم این شبکه ها و فیلم هاشون مورد داره باز گووش نمیکنن..میگن نه مهند مشکل داشت این یکی دیگه خوبه! !!!!!!!!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: vahrakan ، soshiant
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا