|
استفاده پیغمبر از جوشن کبیر به جای زره !!!!
|
|
۲۲:۳۸, ۲۹/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/خرداد/۹۱ ۶:۲۴ توسط soshiant.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام . دوستان .پای کامپیوتر بودم که دیدم خانواده نشستن پای یه فیلم تو شبکه GEM tv به اسم روزگار تلخ (قسمت 15 ) دیدم تو یه سکانس داره یه واقعه تاریخی رو از زبون مسلمانها بیان میکنه و میگه : در جنگ احد از 4 طرف به پیغمبر اسلام حمله میکردن و پیغمبر اسلام خیلی در اون جنگ خسته شده بود و دیگر امیدها داشت به نا امیدی تبدیل میشد که ناگهان حضرت جبرئیل بر پیغمبر نازل میشه و میگه به جای سپر از جوشن ( دعای جوشن کبیر ) استفاده کن !!( در جنگ ) و پیامبر اسلام از جوشن استفاده کرد و در جنگ پیروز شد .! و این وقایع رو شخصی به اسم بابا جوشن که در پشت سپاه پیامبر بوده و به دلیل نبود جوهر از اشک استفاده میکرده به ما رسونده !!!!! ( دلیل این اسم گذاری هم همینه )!! چون پیگیر فیلمها نیستم امیدوارم درست متوجه داستان فیلم شده باشم ![]() خواستم بدونم این قضیه درسته ؟؟ متاسفانه در این زمینه حقیر اطلاعی ندارم یا حداعقل نشنیده بودم !!!
|
|||
|
|
۲۲:۵۹, ۲۹/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/خرداد/۹۱ ۲۳:۱۴ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. . این دعا را حضرت سجاد (ع ) نقل کرده اند، از حضرت رسول ( ص). چیزی که بنده خوانده ام این است که در یکی از جنگ ها حضرت رسول (ص ) به دلیل سنگینی زره آزرده شدند و جناب جبرئیل به ایشان نازل شد و عرضه داشت که به جای آن زره سنگین ، این دعا را بخوان . . اما در مورد جنگ احد من که تا به حال همچین نقلی را ندیده ام.....گمان میکنم معتبر نباشد.... در آن جنگ در حالی که پیامبر روی زمین افتاده بود و مشرکان در چند قدمی ایشان را محاصره کرده و ایشان را با سنگ مورد اصابت قرار می دادند، حضرت علی (ع ) ایشان را نجات دادند...... شاید این موضوع را به این جنگ نسبت داده اند که نقش علی بن ابی طالب (ع ) را محو کنند...... |
|||
|
|
۲۳:۴۲, ۲۹/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام اتفاقا الان منم هم دیدم..خیلی عجیبه....البته هر به هر چیزی که از این شبکه ملعون پخش میشه باید شک کرد و باور نکرد....لطفا دوستان بگن صحت داره یا نه...........
البته من اینو خونه پدر خانمم دیدم ... من که هر چی دلیل و آیه واسشون آوردم این شبکه ها و فیلم هاشون مورد داره باز گووش نمیکنن..میگن نه مهند مشکل داشت این یکی دیگه خوبه! !!!!!!!!!!! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |