کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پیام بازرگانی صدا و سیما که وجود خدا را نفی می کند
۲۳:۰۲, ۳۰/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/خرداد/۹۱ ۲۳:۰۴ توسط seyed.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسمه تعالی
سلام دوستان یه پیام بازرگانی همین چند لحظه پیش از شبکه 3 پخش شد که بنده شاخ دراوردم.این پیام به شرح زیر بود:

تو این پیام تصویر، کنار دریا رو نشون میده و یه بچه کوچولو به پدرش میگه: بابا تو که مواظب من هستی پس کی مواظب تو هست؟

که بعد اسم بیمه رو میگه که بیمه ما هست. یعنی بیمه هست که از باباش مواظبت میکنه نه خدا !!!!!!!!!!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammad reza ، یا ثارالله ، azade ، MOHSEN-Z ، Havbb 110 ، درست پسند ، mahdy30na ، سدرة المنتهی ، fazel ، mahdi14 ، یاســین ، دل خسته ، heaven ، شهرام ، نسیم ، تفکر ، amir-kratos ، عبدالرحمن
۲۳:۰۶, ۳۰/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/خرداد/۹۱ ۲۳:۰۹ توسط seiied.)
شماره ارسال: #2
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
بنده فقط می تونم بخندمBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
احیانا نمادی،تک چشمی،آبلیسکی،برج بابلی،غروب خورشیدی... تو این پیام بازرگانی کشف نفرمودید؟؟؟؟
چقدر زیبا به لایه های این پیام اشاره داشتید.احسنتBig Grin
احتمالا پیام مخفی این پیام بازرگانی ترویج اومانیسم و سکولاریسم بوده...
سید جان شوخی کردم،به دل نگیری واسمون حق الناس درست کنی...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: seyed ، سدرة المنتهی ، aleerz ، sarallah ، t.kam67 ، amir-kratos
۲۳:۱۴, ۳۰/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #3
آواتار
نه اتفاقا خوشحال میشم.دیگه نمی تونستم با جزئیات بگم.یه بار که پخش نمی کنن.شبکه ها رو ببینین باز هم پخش میشه.

نه اونطوری هم که گفتین توهم توطئه ندارم که نماد فرماسونری و دنبال اینا باشم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: seiied ، یا ثارالله ، azade ، mohammad reza ، nasimesaba ، mhvvhm ، amir-kratos
۲۳:۱۶, ۳۰/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #4
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
آفرین دقت نکرده بودم
دقیقا معنیش میشه توکل بر غیر خدا
اگه خدا مواظبت نکنه بیمه میخواد مدافع ما در مقابل خدا باشه
احسنت
البته مشگل از دید بسته سازنده این پیام هست که ناخواسته این پیامرو تولید کرده
صلوات
یا الله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، azade ، seiied ، MOHSEN-Z ، seyed ، nasimesaba ، fazel ، mhvvhm ، heaven ، amir72 ، amir-kratos ، help me
۲۳:۲۰, ۳۰/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #5
آواتار
سلام
منم چند مدت پیش که این پیام بازرگانی رو دیدم ، خیلی ناراحت شدم
به نظر منم این پیام همین معنای اعتماد به غیر رو داشت و یک پست از وبلاگم رو هم به این موضوع اختصاص دادم ، چند تا از دوستانم که نظرشون رو گفته بودند ، با من موافق بودند

متاسفانه متنهای این چنینی در فیلمها و سریالها هم وجود داره و به تبلیغات محدود نمیشه!Angry
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، seyed ، nasimesaba ، fazel ، یاســین ، mhvvhm ، heaven ، amir-kratos ، help me
۲۳:۲۱, ۳۰/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #6
آواتار
بسم الله الرّحمن الرّحیم

(۳۰/خرداد/۹۱ ۲۳:۰۲)seyed نوشته است:  بسمه تعالی
سلام دوستان یه پیام بازرگانی همین چند لحظه پیش از شبکه 3 پخش شد که بنده شاخ دراوردم.این پیام به شرح زیر بود:

تو این پیام تصویر، کنار دریا رو نشون میده و یه بچه کوچولو به پدرش میگه: بابا تو که مواظب من هستی پس کی مواظب تو هست؟

که بعد اسم بیمه رو میگه که بیمه ما هست. یعنی بیمه هست که از باباش مواظبت میکنه نه خدا !!!!!!!!!!

سلام...حق با شماست
مشکلی که این پیام داره در این جملست :

"بابا تو که مواظب من هستی پس کی مواظب تو هست؟"

چقدر احمقانه!
وقتی خطری در کمین ما باشه چه کسی بجز خدا میتونه مانع از اون بشه؟ بیمه میخواد چه غلطی کنه آخه
چقدر کوته بینه سازنده این پیام ... البته تلوزیون کم از این پیام ها و مشکلات نداره...یکی دوتا نیست!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: azade ، MOHSEN-Z ، seyed ، nasimesaba ، fazel ، یاســین ، mhvvhm ، amir-kratos ، help me
۲۳:۲۲, ۳۰/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #7
آواتار
پس با این حساب تبلیغ ترمز ای بی اس و ایربگ و کلاه ایمنی و ... هم در راستای نفی خداست

Smile

البته اشکال فنیش اینه که بیمه مواظب کسی نیست بلکه بعد از وقوع خسارت . بیمه کند حمایت .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، seyed ، nasimesaba ، میلاد.م ، fazel ، mahdi14 ، aleerz ، alitalebi ، mhvvhm ، N.Mahdavian ، sarallah ، شهرام ، black ، mohammad727 ، basir ، t.kam67 ، amir-kratos ، ترنم ، help me
۲۳:۳۱, ۳۰/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #8
آواتار
نقل قول:"بابا تو که مواظب من هستی پس کی مواظب تو هست؟"
چقدر احمقانه!
وقتی خطری در کمین ما باشه چه کسی بجز خدا میتونه مانع از اون بشه؟ بیمه میخواد چه غلطی کنه آخه
چقدر کوته بینه سازنده این پیام ... البته تلوزیون کم از این پیام ها و مشکلات نداره...یکی دوتا نیست!

آفرین ......احسنت...منم میخواستم همینو بگمSmile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، azade ، seyed ، nasimesaba ، mahdi14 ، mhvvhm ، amir-kratos
۲۳:۳۴, ۳۰/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #9

با این تاپیک شاد شدم خدا خیرت بده.یعنی واقعا همچین فکراتی هم وجود داره ؟دم شما گرم
این اگهی تنها یک آگهی برای جذب مشتری است و نه چیز دیگر سخت نگیر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: seyed ، nasimesaba ، t.kam67
۲۳:۴۷, ۳۰/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/خرداد/۹۱ ۲۳:۴۸ توسط یا ثارالله.)
شماره ارسال: #10
آواتار
بسم الله الرّحمن الرحیم
(۳۰/خرداد/۹۱ ۲۳:۳۴)alitalebi نوشته است:  این اگهی تنها یک آگهی برای جذب مشتری است و نه چیز دیگر سخت نگیر
اگر با تبلیغ موافقید ازین به بعد شما سلامتیتان را بسپارید به دست بیمه
و ما که مایه خنده شماییم سلامتیمان را می سپاریم به خدا

بلاهت از سازنده اون پیام میباره
ولی بدتر از اون به نظرم پذیرش چنین حرفیه...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MOHSEN-Z ، azade ، seyed ، mohammad reza ، nasimesaba ، mahdi14 ، یاســین ، mhvvhm ، akhevi
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا