|
پیام بازرگانی صدا و سیما که وجود خدا را نفی می کند
|
|
۲۳:۰۲, ۳۰/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/خرداد/۹۱ ۲۳:۰۴ توسط seyed.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسمه تعالی
سلام دوستان یه پیام بازرگانی همین چند لحظه پیش از شبکه 3 پخش شد که بنده شاخ دراوردم.این پیام به شرح زیر بود: تو این پیام تصویر، کنار دریا رو نشون میده و یه بچه کوچولو به پدرش میگه: بابا تو که مواظب من هستی پس کی مواظب تو هست؟ که بعد اسم بیمه رو میگه که بیمه ما هست. یعنی بیمه هست که از باباش مواظبت میکنه نه خدا !!!!!!!!!! |
|||
|
|
۲۳:۰۶, ۳۰/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/خرداد/۹۱ ۲۳:۰۹ توسط seiied.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
بنده فقط می تونم بخندم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() احیانا نمادی،تک چشمی،آبلیسکی،برج بابلی،غروب خورشیدی... تو این پیام بازرگانی کشف نفرمودید؟؟؟؟ چقدر زیبا به لایه های این پیام اشاره داشتید.احسنت ![]() احتمالا پیام مخفی این پیام بازرگانی ترویج اومانیسم و سکولاریسم بوده... سید جان شوخی کردم،به دل نگیری واسمون حق الناس درست کنی... |
|||
|
|
۲۳:۱۴, ۳۰/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
نه اتفاقا خوشحال میشم.دیگه نمی تونستم با جزئیات بگم.یه بار که پخش نمی کنن.شبکه ها رو ببینین باز هم پخش میشه.
نه اونطوری هم که گفتین توهم توطئه ندارم که نماد فرماسونری و دنبال اینا باشم. |
|||
|
|
۲۳:۱۶, ۳۰/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام آفرین دقت نکرده بودم دقیقا معنیش میشه توکل بر غیر خدا اگه خدا مواظبت نکنه بیمه میخواد مدافع ما در مقابل خدا باشه احسنت البته مشگل از دید بسته سازنده این پیام هست که ناخواسته این پیامرو تولید کرده صلوات یا الله |
|||
|
|
۲۳:۲۰, ۳۰/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام
منم چند مدت پیش که این پیام بازرگانی رو دیدم ، خیلی ناراحت شدم به نظر منم این پیام همین معنای اعتماد به غیر رو داشت و یک پست از وبلاگم رو هم به این موضوع اختصاص دادم ، چند تا از دوستانم که نظرشون رو گفته بودند ، با من موافق بودند متاسفانه متنهای این چنینی در فیلمها و سریالها هم وجود داره و به تبلیغات محدود نمیشه!
|
|||
|
|
۲۳:۲۱, ۳۰/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرّحمن الرّحیم
(۳۰/خرداد/۹۱ ۲۳:۰۲)seyed نوشته است: بسمه تعالی سلام...حق با شماست مشکلی که این پیام داره در این جملست : "بابا تو که مواظب من هستی پس کی مواظب تو هست؟" چقدر احمقانه! وقتی خطری در کمین ما باشه چه کسی بجز خدا میتونه مانع از اون بشه؟ بیمه میخواد چه غلطی کنه آخه چقدر کوته بینه سازنده این پیام ... البته تلوزیون کم از این پیام ها و مشکلات نداره...یکی دوتا نیست! |
|||
|
|
۲۳:۲۲, ۳۰/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
پس با این حساب تبلیغ ترمز ای بی اس و ایربگ و کلاه ایمنی و ... هم در راستای نفی خداست
![]() البته اشکال فنیش اینه که بیمه مواظب کسی نیست بلکه بعد از وقوع خسارت . بیمه کند حمایت . |
|||
|
|
۲۳:۳۱, ۳۰/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
نقل قول:"بابا تو که مواظب من هستی پس کی مواظب تو هست؟" آفرین ......احسنت...منم میخواستم همینو بگم
|
|||
|
|
۲۳:۳۴, ۳۰/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
با این تاپیک شاد شدم خدا خیرت بده.یعنی واقعا همچین فکراتی هم وجود داره ؟دم شما گرم
این اگهی تنها یک آگهی برای جذب مشتری است و نه چیز دیگر سخت نگیر |
|||
|
|
۲۳:۴۷, ۳۰/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/خرداد/۹۱ ۲۳:۴۸ توسط یا ثارالله.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرّحمن الرحیم
(۳۰/خرداد/۹۱ ۲۳:۳۴)alitalebi نوشته است: این اگهی تنها یک آگهی برای جذب مشتری است و نه چیز دیگر سخت نگیراگر با تبلیغ موافقید ازین به بعد شما سلامتیتان را بسپارید به دست بیمه و ما که مایه خنده شماییم سلامتیمان را می سپاریم به خدا بلاهت از سازنده اون پیام میباره ولی بدتر از اون به نظرم پذیرش چنین حرفیه... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |