کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام



ارسال پاسخ  به روز آوری
 
رتبه به موضوع
  • 1 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
جنجال ضد انقلاب درباره کلیساهای خانگی در شیراز!
۱۳:۵۲, ۳۱/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/خرداد/۹۱ ۱۳:۵۳ توسط AMINI.)
شماره ارسال: #1
آواتار
جنجال ضدانقلاب در مورد متهمان کلیساهای خانگی در شیرار همچنان ادامه دارد.به گزارش شیرازنا، ۱۹بهمن‌ماه ۱۳۹۰ سال گذشته نیروهای انتظامی و امنیتی با شناسایی یک «کلیسای خانگی» در شیراز چند نفر از فعالین این کلیسای محرمانه را بازداشت کردند.
این خبر کافی بود تا بسیاری از رسانه‌های ضدانقلاب و ضداسلام، این اقدام جمهوری اسلامی را ضدیت با مسیحیت و عدم آزادی ادیان الهی در ایران تفسیر کنند و آن را بهانه‌ای برای تبلیغ اسلام‌ستیزی و ایران‌ستیزی در رسانه‌های خود قرار دهند.
از صبح امروز نیز بسیاری از این سایت‌ها در یک اقدام هماهنگ مدعی بلاتکلیفی و وضعیت نامعلوم این افراد شدند این درحالی است که برخلاف ادعای بسیاری از این سایت‌ها، جلسه‌ی دادگاه این متهمین در اردیبهشت‌ماه سال‌ جاری در شیراز برگزار شده و اکنون متهمان دوران محکومیت خود را در زندان به سر می‌برند.
کلیسای خانگی چیست؟
کلیساهای خانگی، خانه‌هایی هستند که مبلغان مسیحی و یا افراد مرتد تازه جذب شده، مالکیت و یا اجاره آن‌ها را در اختیار دارند. این محل‌ها از سوی سازمان‌های کلیسایی وابسته به غرب و صهیونیست‌ها با مبالغ قابل توجهی به اجاره در آورده می‌شوند تا توسط مالک، امور شناسایی و جذب جوانان در آن‌ها صورت بگیرد. این مکان‌ها عمدتاً شاهد رجوع جوانان تازه جذب شده هستند که موقعیت بسیار خوبی را برای مبلغ پدید می‌آورد که از این جوان یک مهره مطیع بسازد.
اهداف کلیساهای خانگی در ایران

شاید با شنیدن نام کلیسای خانگی این سوال در ذهن بسیاری پیش بیاید که چه طور یک کلیسا می‌تواند یک خطر برای دین ستیزی و حذف این عنصر الهی از زندگی مردم باشد. مگر دین مسیحیت جزو ادیان رسمی جمهوری اسلامی ایران نیست و در قانون اساسی به آن اشاره نشده است؟ شاید بتوان پاسخ این سوال‌ها را با این سوال داد که چرا با توجه به وجود صد‌ها کلیسای فعال در سطح کشور و اجازه برگزاری آزادانه مراسمات مذهبی، کلیسهای خانگی که جنبه مخفی دارند، در حال شکل گیری است؟
آن چیز که برخی از دستگیر شدگان کلیساهای خانگی به آن اعتراف کرده‌اند، این است که این اماکن که نام کلیسا را بر خود نهاده‌اند نه تنها مکانی برای عبادت نیست بلکه به مکانی برای ترویج عقاید ضد دینی به ویژه اسلامی و مقابله با نظام جمهوری اسلامی ایران تبدیل شده است. به گفته این افراد، مسئولان این کلیسا‌ها به هیچ وجه دین مسیح را تبلیغ نمی‌کنند و فقط قصدشان کم کردن تعداد جوانان مسلمان و دین گریز کردن ان‌ها است و تحت هیچ شرایط برایشان مهم نیست که چقدر به مسیح ایمان دارند. بنابراین این اماکن به محلهای برای ترویج موضوعات غیراخلاقی و اعمال خلاف عرف و مذهب تبدیل شده است.


[b]هشدار رهبر معظم انقلاب در مورد کلیساهای خانگی

رهبر معظم انقلاب در مهرماه سال ۱۳۸۹ در سفرشان به قم و در اجتماع مردم این شهر با اشاره به تهدیدهای کلیساهای خانگی برای تضعیف اعتقادات دینی مردم در کشور فرمودند: «… براى اینکه ایمان مردم را به اسلام و مقدسات اسلامى کم کنند. در داخل کشور، از طرق مختلف، پایه‌هاى ایمان مردم، بخصوص نسل جوان را متزلزل کنند؛ از اشاعه‌ى بى‌بندوبارى و اباحیگرى، تا ترویج عرفانهاى کاذب – جنس بدلى عرفان حقیقى – تا ترویج بهائیت، تا ترویج شبکه‌ى کلیساهاى خانگى؛ این‌ها کارهائى است که امروز با مطالعه و تدبیر و پیش‌بینى دشمنان اسلام دارد انجام می‌گیرد؛ هدفش هم این است که دین را در جامعه ضعیف کند.»
منبع: الوعدالصادق

حجت‌الاسلام سعيدی نسبت به تلاش دشمنان برای ايجاد كليساهای خانگی هشدار داد و از مسوولان فرهنگی به‌خصوص سازمان تبليغات اسلامی خواست كه در زمينه ترويج آموزه‌های دينی و اعتقادی پيشرو باشد.
به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام والمسلمين سيدمحمد سعيدی در ديدار رييس و مديران سازمان تبليغات اسلامی استان قم كه به مناسبت فرارسيدن سالروز تأسيس سازمان تبليغات اسلامی به فرمان امام خمينی(رحمة الله علیه) انجام شد از اين سازمان به عنوان يكی از نهادهای پربركت ياد كرد.
وی تبليغ برای رضای خداوند را از بهترين كارها برشمرد و با اشاره به لزوم بكارگيری جذابيت‌های تبليغ در ترويج آموزه‌های اسلامی اظهار كرد: جبهه مخالف دستگاه تبليغاتی اسلام از شگردهای مختلفی برای تبليغ در كانون خانواده كه هسته تشكيل دهنده جامعه است استفاده می‌كند تا در خانه‌ها حضور فعالی داشته باشد.
رييس شورای فرهنگ عمومی استان با اشاره به وجود تفكر بت پرستی در برخی كشورها تصريح كرد: وقتی شيطان، بت‌پرستی را رواج داد، كاری كرد كه مردم بت‌ها را به خانه‌هايشان بردند تا هميشه نمادی از تبليغ شيطانی در خانه‌ها مجسم باشد و وقتی چنين مجسمه‌ای در خانه‌ها پيدا شد آسيب‌های ديگری به وجود می‌آيد.
وی با بيان اين‌كه «برخی از خانواده‌ها در معرض آسيب هستند» خواستار اجرای طرح‌های تبليغی كارآمد برای پوشش دادن اين خانواده‌ها شد و گفت: حضور روحانيون در كانون خانواده‌ها برای ترويج مسائل اعتقادی و بيان احكام شرعی بهترين نوع تبليغ است كه اثرگذاری خوبی دارد.
امام جمعه قم با تقدير از تلاش‌های مسوولان سازمان تبليغات اسلامی استان قم، بر لزوم حمايت بيشتر از اين سازمان برای تقويت برنامه‌های فرهنگی و تبليغی تاكيد كرد.
در ابتدای اين ديدار حجت‌الاسلام والمسلمين عباس اسكندری، رييس سازمان تبليغات اسلامی استان قم به ارائه گزارشی از فعاليت‌های يك ساله اين سازمان و چالش‌های تبليغ دين پرداخت.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، فاطمه خانم ، azade ، soshiant ، مجید املشی
ارسال پاسخ  به روز آوری


[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]
موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: مشاهده: آخرین ارسال
  جنجال 11 سپتامبر به پربیننده ترین مسابقه آمریکا کشیده شد+عک انتصـار 0 1,237 ۱۷/بهمن/۹۲ ۱۵:۱۸
آخرین ارسال: انتصـار
  کلیساهای خانگی در ایران / تلاش صهیونیسم بین الملل arashpersian 0 1,576 ۱۱/شهریور/۹۰ ۲۳:۲۰
آخرین ارسال: arashpersian

پرش در بین بخشها:


بالا