|
الهی آمریکا دورت بگردم
|
|
۱۲:۵۴, ۲/تیر/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بین اینجا نشستم خاطرت جمع / هوادار تو هستم خاطرت جمع
وطن را میفروشم، مردِ مردَم / الهی دور آمریکا بگردم! الا ای عشق ما ای غرب وحشی نبینم توی گل مانند خر شی *** مبادا کَس بگیرد حالتان را به جا آرد کمی احوالتان را *** نگیرد کس هواپیمایتان را یکی مَهپیکر زیبایتان را *** بمیرم من! الهی بد نبینی بلاهایی که پیش آید نبینی *** دعا دارم به کم قانع نگردی چنین دیگر شما ضایع نگردی *** ببین خون در دلم گردیده امروز دو چشمم اشک ماتم دیده امروز *** دلم در تاب و تب افتاده زیرا دگر جانم به لب افتاده زیرا *** از آن طیارههایت، ورپریده خبرهای بدی ما را رسیده! *** شنیدستم که لو رفتی شدیداً کنون تا ناکجا رفتی شدیداً *** نترس! آخر چرا بیرنگ و رویی نکن باور تو این بیآبرویی! *** خیالت تخت و راحت ما نمردیم دلارت را عمو، مفتی نخوردیم *** کنون سازم فضا را گیج و قاتی بسازم روز وشب هِی شایعاتی *** ز ترسم گر کنون بیرنگ و رویم نشستم هر کجا، این را بگویم: «هواپیما نبود این! پس دروغ است تمام ماجرا در کشک و دوغ است!» *** به بیداری و یا در حالت خواب خیالت جمع و راحت باشد ارباب *** حمایت میشوی هر جا که باشی به هر سوتی که هر جا داده باشی *** جنایت هم کنی ما پشتت هستیم شبیه مهرهای در مشتت هستیم *** همانا بوق تبلیغاتِتانیم چونان یابوی در میدانِتانیم *** ببین اینجا نشستم خاطرت جمع هوادار تو هستم خاطرت جمع *** وطن را میفروشم، مردِ مردَم الهی دور آمریکا بگردم! |
|||
|
|
۱۳:۱۳, ۲/تیر/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
ایول حاجی خیلی باحال بود خوشمک اومد
![]()