کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فراخوان اتحاد سنی و شیعه!!!
۲۰:۴۳, ۲۶/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #1

با سلام
برادران مسلمون من اعم از شیعه و سنی توجه کنید!!!
1400 سال هست با هم اختلاف داریم ، برای چی ؟
چرا کاتولیک و پروتستان و ارتودکس هیچ وقت با هم دعوا و نزاع نمیکنند؟
فقط ما سنی و شیعه ها باید همیشه با هم اختلاف داشته باشیم؟
برا چی نمی خوان سنی و شیعه متحد شه؟ تا حالا به این موضوع فکر کردید؟
تایه جرقه ای میشه میخواد سنی و شیعه خوب شه یکی تو مسجد بلند میشه به عایشه همسر پیامبر توهین میکنه
تا میخواد اتحاد برقرار شه بین شیعه خبر میندازن که یه سنی زد شیعه رو کشت
تو رو خدا بیایید اختلافات رو کنار بذاریم، مگه خدای شما الله نیست؟ مگه پیامبرمون حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) نیست؟
قبله ما ها مگه کعبه نیست؟ من یه شیعه اثنی عشری دارم به همه شما ها میگم خلفای راشدین مورد احترام بنده و برادرای شیعه خودم هستن و یقین دارم شما هم به 12 امام ما احترام میذارید
ان شا الله اگر این امر محقق بشه که یه روزی دست بر گردن همدیگه بندازیم و همدیگر رو در آغوش بکشیم یه مکانی رو مشخص میکنم تا برادرای شیعه وسنی جمع شیم و از اجتماع خودمون فیلم میگیریم و در سراسر اینترنت انتشار میدیم و در فیلم همو به آغوش میکشیم ،کینه ها رو فراموش میکنیم تا کور شه چشم کسی که نمیخواد ببینه
به امید روز اتحاد سنی و شیعه

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پارسه ، Mike ، sasa ، Ara ، هانا نابغ ، نسیم ، ضد ماسون
۲۳:۰۶, ۲۶/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #2

صد درصد ما هم قبول داریم باید شیعه و سنی با هم متحد بشند ...

ولی برادر اینجورا هم که شما فکر میکنی وضع شیعه و سنی بد نیست ما اختلاف نظرمون با وهابی ها هست که میگن هرکی 10 تا شیعه بکشه میره بهشت !

اگر کسانی هم هستند که در مساجد به عایشه و ... توهین میکنند اینها افرات گر هستند افرات میکنند اگر قبول داشتند که پیامبر تمام زن های خود را به دستور خدا گرفته است که واقعا هم همین طور است این کار را نمیکردند
حتما حکمتی در کار خدا است ...

سنی ها که ادمهای خوبی هستند و به ائمه هم احترام میزارن ...

به امید روز اتحاد شیعه و سنی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پارسه ، Ara ، rastin ، هانا نابغ ، aliakbar ، ضد ماسون ، m.hossein
۱۷:۵۶, ۲۷/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #3

صد در صد دوست گرامی
با نظر شما موافقم
ولی اون جور که باید نشده باید اتحادمون علنی بشه
کل ملل بفهمن که شیعه و سنی اتحاد برقرار کردن
بخدا اگر نیت خیر در هر کاری باشه به انجام میرسه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پارسه ، Ara
۱۲:۱۵, ۱۵/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #4
آواتار
سلام
یکی از راهکارهای اتحاد برخورد با عوامل تفرقه انداز است
این تفرقه اندازان غالبا اخوندهای، روحانی نمایی هستند که با توهین به مقدسات برداران مسلمان خود در راستای اهداف دشمن قدم بر میدارند

پس اگر اتحاد مسلمین را خواستاریم نباید بنشینیم و توهین به مقدسات طرف مقابل را بشنویم و سکوت کنیم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ONLY66 ، Ara ، هانا نابغ
۱۲:۰۹, ۱۶/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #5

بله کاملا موافقم
باید هر کی که در هر لباسی توهین به سنی و شیعه میکنه رو رسواش کنیم
برزگترین ترس غیر مسلمون ها اتحاد شیعه و سنی هاست
اگر شیعه و سنی متحد شوند قدرت بزرگ به دست مسلمون ها می افته
تا حالا کسی فکر نکرده پس چرا بین کاتولیک و پروتستان جنگ و درگیری و نزاع پیش نمیاد
یا بین یهودی و مسیحی
چرا فقط باید دعوا ها نزاع ها سر شیعه و سنی ها باشه
امیدوارم برادرای سنی هم در این تالار ثبت نام کنند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ara
۲۲:۲۱, ۱۶/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #6
آواتار
(۱۶/فروردین/۹۰ ۱۲:۰۹)ONLY66 نوشته است:  تا حالا کسی فکر نکرده پس چرا بین کاتولیک و پروتستان جنگ و درگیری و نزاع پیش نمیاد

البته دوستان توجه کنن که متاسفانه بین مسیحیان نیز درگیری و جنگهایی خونینی در گرفته است
و اگر امروز جنگ مذهبی مشاهده نمیکنید به خاطر سکولاریزه شدن این کشور هاست چون اهمیتی به دینشان نمیدن چه برسه به اینکه براش بجنگند
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ONLY66 ، aliakbar
۰:۳۶, ۱۸/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #7

انشاالله روزی این مهم با همت همه ما عملی خواهد شد.
مطمئنا اون روز دور نیست.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ONLY66 ، Ara
۷:۱۷, ۱۸/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #8
آواتار
سلام
جناب ONLY66 چه اتحادی برادر؟!مگر نشنیدی عمر و ابوبکر بعد از پیغمبر چه بر سر اهل بیتش آوردند...ایام فاطمیه فرصت خوبی بود برای شناخت دوست و دشمن ، مظلوم و ملعون ، ظلم دیده و ظالم .. چه دوستیی؟! مگر جز این است که من شیعه ، دوستم با دوستان اهل بیت و دشمنم با دشمنانشان
مگر خداوند در قرآن بارها نفرموده اند که برای کسانی که از آیین اشتباه و ناحق پدرانشان تبعیت می کنند و به این امر تعصب دارند هیچ عذری قابل قبول نیست
شهید مطهری در این زمینه می فرماید: «من يك وقتى آيات قرآن راجع به تقليد و پيروى كوركورانه از پدران را استخراج كردم، ديدم آيات خيلى زيادى است و چيزى كه براى من جالب بود اين بود كه هيچ پيغمبرى مردم را دعوت نكرد الّا اينكه مواجه شد با همين حرف كه تو چرا مى خواهى ما را از سنتهاى گذشته پدرانمان منصرف بكنى؟
با اينكه اقوام پيغمبران خيلى از نظر سنن، مختلف بودند و هر پيغمبرى در ميان قوم خود مسائلى را طرح كرده كه با وضع زندگانى آنها مربوط بوده و با يك اشكالاتى مواجه بوده كه مخصوص آن قوم بوده، ولى يك اشكال عمومى در ميان همه اقوام بوده و همه پيغمبران دچار آن بوده اند و آن مصيبت تقليد از آباء و اجداد و گذشتگان و به قول امروزيها سنت گرايى بوده است.»

...
اینجا که شخص غریبه ای نیست چرا بجای اینکه برای اتحاد فراخوان بدهیم برای شیعه شدن سنی ها چنین کاری نمی کنیم ، چرا آمار و اسامی سنی هایی که با افتخار شیعه شده اند (در ایران خودمون) رو درنمی آوریم تا سنی ها هم ببینند هیچ چیزی محال نیست و برادرانشان قبلا چنین کاری کرده اند ..
بیداری برای یک سنی ، اتحاد با شیعه نیست بلکه کشف حقیقت و ظلم واقع شده بر اسلام و شیعه ها در طول تاریخ و یک معرفت تمام عیار دینیست...
مگر پیامبر اکرم (صلوات الله علیه و آله) نفرمودند « دو چیز گرانقدر در میان شما به جای گذاردم: قرآن و عترتم، خاندانم را»؟
مگر پيامبر اکرم نفرمودند كه: «انا و علی ابوا هذه الامه... من و علی دو پدر اين امت هستيم.»
مگر پیامبر نفرمودند : «فاطمه پاره تن من است، هر که او را بیازارد مرا آزرده است.»
مگر پیامبر نفرمودند : من کنت مولاء فهذا علی مولاء
مگر دوست پیغمبر خانه اش را به آتش می کشد؟اولادش را می کشد؟پاره تنش را کتک می زند؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sunrise59
۱۲:۱۵, ۱۸/اردیبهشت/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اردیبهشت/۹۰ ۱۲:۲۴ توسط Ara.)
شماره ارسال: #9
آواتار
(۱۸/اردیبهشت/۹۰ ۷:۱۷)Ramin_Ghn نوشته است:  سلام
جناب ONLY66 چه اتحادی برادر؟!مگر نشنیدی عمر و ابوبکر بعد از پیغمبر چه بر سر اهل بیتش آوردند...ایام فاطمیه فرصت خوبی بود برای شناخت دوست و دشمن ، مظلوم و ملعون ، ظلم دیده و ظالم .. چه دوستیی؟! مگر جز این است که من شیعه ، دوستم با دوستان اهل بیت و دشمنم با دشمنانشان
مگر خداوند در قرآن بارها نفرموده اند که برای کسانی که از آیین اشتباه و ناحق پدرانشان تبعیت می کنند و به این امر تعصب دارند هیچ عذری قابل قبول نیست
شهید مطهری در این زمینه می فرماید: «من يك وقتى آيات قرآن راجع به تقليد و پيروى كوركورانه از پدران را استخراج كردم، ديدم آيات خيلى زيادى است و چيزى كه براى من جالب بود اين بود كه هيچ پيغمبرى مردم را دعوت نكرد الّا اينكه مواجه شد با همين حرف كه تو چرا مى خواهى ما را از سنتهاى گذشته پدرانمان منصرف بكنى؟
با اينكه اقوام پيغمبران خيلى از نظر سنن، مختلف بودند و هر پيغمبرى در ميان قوم خود مسائلى را طرح كرده كه با وضع زندگانى آنها مربوط بوده و با يك اشكالاتى مواجه بوده كه مخصوص آن قوم بوده، ولى يك اشكال عمومى در ميان همه اقوام بوده و همه پيغمبران دچار آن بوده اند و آن مصيبت تقليد از آباء و اجداد و گذشتگان و به قول امروزيها سنت گرايى بوده است.»

...
اینجا که شخص غریبه ای نیست چرا بجای اینکه برای اتحاد فراخوان بدهیم برای شیعه شدن سنی ها چنین کاری نمی کنیم ، چرا آمار و اسامی سنی هایی که با افتخار شیعه شده اند (در ایران خودمون) رو درنمی آوریم تا سنی ها هم ببینند هیچ چیزی محال نیست و برادرانشان قبلا چنین کاری کرده اند ..
بیداری برای یک سنی ، اتحاد با شیعه نیست بلکه کشف حقیقت و ظلم واقع شده بر اسلام و شیعه ها در طول تاریخ و یک معرفت تمام عیار دینیست...
مگر پیامبر اکرم (صلوات الله علیه و آله) نفرمودند « دو چیز گرانقدر در میان شما به جای گذاردم: قرآن و عترتم، خاندانم را»؟
مگر پيامبر اکرم نفرمودند كه: «انا و علی ابوا هذه الامه... من و علی دو پدر اين امت هستيم.»
مگر پیامبر نفرمودند : «فاطمه پاره تن من است، هر که او را بیازارد مرا آزرده است.»
مگر پیامبر نفرمودند : من کنت مولاء فهذا علی مولاء
مگر دوست پیغمبر خانه اش را به آتش می کشد؟اولادش را می کشد؟پاره تنش را کتک می زند؟

این طرز صحبت از شما بعید بود دوست عزیز، آگاه و بزرگوارم، اگه همه سنی ها شیعه بشند مکشل مسلمونها حل میشه یا اگه هم شیعه ها سنی؟ اگه همه ماها بخوایم بریم مسیحی شیم اونوقت چی دیگه مشکلی وجود نداره و نابودمون نمی کنن و فرهنگ و سنن ما ایرانی ها رو از بین نمی برن؟
استکبار جهانی و نظام سلطه با هرکسی که سر راهش باشه و بخواد ادعای آزادی و آزاده بودن رو بکنه مشکل اساسی داره. این که چرا اختلاف بین شیعه و سنی به وجود اومد، اینکه عمر و ابوبکر چکاری با اهل بیت پیغمبر کردند (کما اینکه ما یک روایت مبنی بر شهادت و یک روایت مبنی بر وفات حضرت فاطمه داریم) و... و اینکه کدوم بر حقه هیچ کدوم مشکل ما رو حل نمی کنه.
به قول پرویز پرستویی به اندازه تمام ادمها راه رسیدن به خدا وجود داره، اعمال هر کس توسط خدای اون شخص سنجیده میشه، اگه ما الان بیایم به اختلافات و تفاوتها دامن بزنیم و بخوایم انتقام جویی حضرت فاطمه رو انجام بدیم فقط با دست خودمون خودمون رو نابود کردیم. حرف من این نیست که بیایم تقیه کنیم و ظاهرا با اهل تسنن یکی بشیم نه تا وقتی به ما توهینی نکردن و در کنار ما و در جبه حق بر علیه باطل می جنگند چرا نباید با هم یکی بشیم. روشنفکر در بین اهل تسنن چه در داخل ایران و چه خارج از ایران هم وجود داره که ادمهای خوبی هم هستن و اهل بیت پیغمبر رو امام ها رو بسیار دوست می دارن و احترام بسیار زیادی براشون قائلند اما عمر، ابوبکر و عثمان رو هم دوستان دارن.
اگه الان یکی بیاد اینجاو به حضرت علی کوچکترین توهینی بکنه چه حالی بهمون دست میده؟؟ خب اگه ما هم به عمر، ابوبکر و یا عثمان توهین کنیم اونها هم همین حس بهشون دست میده. جالبه بدونید اهل تسنن در کردستان عاشورا و تاسعوا رو روزه میگیرن به نیت امام حسین، همیشه در شب نشینی هاشون درماه رمضان از عدل و دلاوریهای حضرت علی می گن و بخصوص امام رضا رو خیلی دوست دارن. مرقد برادر و خواهر امام رضا در سنندج وجود داره.
به قول دوستان ما یک خدا، یک پیغمبر، یک کتاب و یک راه داریم. دوست من اگه ما در یک خانواده اهل تسنن به دنیا می اومدیم و پرورش می یافتیم اون وقت چه حرفی می زدیم؟ متاسفانه مذهب ماها بیشتر انتسابی هستش تا اکتسابی، من سالها در کردستان زندگی کردم و جز عده قلیل تند رویی کسی رو ندیم که به امام های ما یا اعتقاداتمون توهین بکنه وقتی هم علتش رو ازشون بپرسین اولین چیزی که می گن چطور شماها مراسم عمر کشان دارین ما حق نداریم توهین و یا حرفی بزنیم.
در کل دنیا طبق آمار سال 2010 در ویکی پیدا 1میلیارد و 453 میلیون نفر مسلمون وجود داره که از این تعداد 210 میلیون نفر شیعه هستن. درسته که بیشترین مقدار مبارز در بین شیعه ها وجود داره اما قبول کن ما نمی تونیم از این همه مسلمون فقط به جرم سنی بودن بگذریم و بگیم یا شیعه بشند یا اونها هم دشمن ما هستن.
بیشترین اختلافات ما به وسیله غرب دامن زده شده. و پیرو اون وهابی ها، طالبان، شیعه های تند رو و ... به وجود اومدن که هدفشون نابودی و حذف کامل طرف مقابل بوده و شیطان پرست ها هم در این بین به راحتی در کل دنیا رشد کردن. به وسیله همین حرفها فکر ما رو از دشمن اصلیمون به برادرهای خودمون در اهل تسنن متوجه کردن تا خودشون هر کار می خوان بکنن. در این بین هم بودن کسانی که هم در بین اهل تسنن و هم در بین اهل شیع به عنوان آخوند و راوی حدیث نفوذ کردند با جعل حدیث ها و روایات جعلی به این آتش شیطانی دامن زدند.
من به شخصه از دوست محترم و آگاهی همچو شما بسیار بیش از این ها انتظار داشتم. با احترام مجدد به شما دوست عزیز و بزرگوارم، آرا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ONLY66 ، هانا نابغ ، hadi_shj ، بهروز ، iman.prime
۱۳:۵۲, ۱۸/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #10
آواتار
من هم به شخصه اصلا با اتحاد شیعه و سنی موافق نیستم،مگه25 سال خونه نشین کردن حضرت علی(علیه السلام)،کم کاری بود؟!!!Sad
با آتش زدن در خونه ی حضرت علی(علیه السلام)،غیر از تنها تر کردن حضرت علی (علیه السلام) که غریب و تنها بود،کار دیگه ای کردن؟!!!!!Sad
ولی امر،امر ولی فقیهه....
چون ایشون به اتحاد شیعه و سنی امر فرمودن،چشم آقا،متحد می شیم....
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]