|
World of Warcraft: Mists of Pandaria
|
|
۰:۰۴, ۵/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/تیر/۹۱ ۰:۱۱ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
حتما تا به حال نام کارتون پاندای کنگ فو کار رو شنیدید ، یا اون رو تماشا کردید.همین طور ممکنه تا به حال اطلاعاتی در زمینه سری بازی های دنیای وارکرافت کسب کرده باشید ، یا اون رو بر روی سرور اصلی یا سرور های مجازی بازی کرده باشید. همون طور که اعلام شده ، اسم سری جدید این بازی ها "Mists Of Pandaria" نام داره ، به معنای "مه های پانداریا" (اسم یک مکان جدید). اما نکته جالب توجه در این بازی اعلام خبر انتشار اون پس از انتشار کارتون محبوب "کونگ فو پاندا" بوده.البته در ابتدا در ذهن این فکر نقش می بنده که علت اون تقلید از یک عنوان موفق باشه ، اما با کمی تعمق بیشتر در میابیم که این عنوان از یک سناریوی کوچک و نزدیک به نقش آفرینی در نسخه افزونه "سرزمین یخ زده" وارکرافت سر چشمه گرفته.در اون سناریو قهرمانی به نام "Pandaren BrewMaster" وجود داشت که همون طور که از نامش پیدا است کاراکتری همیشه مست و استاد هنرهای رزمی چینی هست: ![]() در زیر سه تا از نیروهای این قهرمان رو به عنوان نمونه و در تایید همیشه مست بودن اون می آرم : ![]() Breath of Fire نفس آتشین که به وسیله الکل تولید می شه. ![]() Drunken Haze[/b] که باعث مست شدن نیروهای دشمن می شه. ![]() Drunken Brawler (Passive) داد و بیداد مستانه ، که باعث می شه ضربات کمتری رو متحمل بشه. همون طور که می دونید پاندا موجودی هست مخصوص چین ، موجودی که دارای رنگ سیاه و سفید هست ، شکمو و گرد هست و این بسیار شبیه هست به دایره سمبل یین یان در چین : ![]() چیزیکه عجیب هست ، رو آوردن کشورهای غربی و فراماسونری به سمبل ها و نماد های چینی مثل همین سمبل ، پاندا ، سمبل های رزمی و ورزش های رزمی و فیلم های پر زرق و برق رزمی هست ، در صورتی که چین در حال حاضر بزرگ ترین رقیب برای آمریکا است. نکته ای که جالب هست ، این هست که در این بازی هم پاندا رزمی کار هست ، و راهب ، و در عین حال همیشه مست: Monk class Monks use an energy source to power basic abilities like Jab.[sup][8][/sup] The basic Jab attack is used to generate a resource called "Chi",[sup][9][/sup] which are then used for more advanced attacks. The enigmatic pandaren are one of the most elusive races of Azeroth. Pandaren come from thePandaren Empire of Pandaria. They are humanoid pandas with a great love of nature and strong ales. این که این بازی از سری پرطرفدار دنیای وارکرافت ، هم زمان با سری کارتون "پاندای کونگ فو کار" پخش میشه ، و این که هر دو دارای نماد های ماسونی هستند ، بسیار تامل بر انگیز هست ، این موضوع رو مطرح کردم تا با هم فکری بتونیم دلیل مناسبی برای این روند پیدا کنیم. البته ببخشید بابت ضعف نقد ، چون بازی هنوز منتشر نشده و من در صورت انتشار نمی تونم اون رو بازی کنم.کمی هم از نظر وقتی محدودیت دارم. |
|||
|
|
۱:۳۹, ۵/تیر/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
از نقد شما ممنونم ، از دیدی دیگر بازیسازان برای ادامه حیاط خود به داستان سازی و ایفای نقش های جدید برای تکراری نشدن بازی استفاده می کنند و نمی شود تماما به این فکر کرد که نقش روانی دنبال می شود ، بلکه اکثرا بدنبال سود بیشتر و پول هستند.
نقل قول: این اسپل Dragon Knight هست دوست عزیزم نه پاندا ، دراگون هم به وسیله دم و نفس آتشینش اونرو ایجاد می کنه. اسپل پاندا Stomp ضعیف هستش که سرعت دشمنان رو باهاش کاهش میده. برای نقد های قوی هم به نظر سراغ گیم های معروف و مشهودی همچون League of legends و یا HON برید. سری بازیهای وارکرافت دیگه واقعا منسوخ شدند ، Blizzard با ریلیز کردن تلاشش رو برای نگه داشتن می کنه اما خیلی وقته که از راه بدر شده ... منسوخ شده ، داستان هاش هم قدیمی و تکراری. موفق باشید.
|
|||
|
|
۹:۲۶, ۵/تیر/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام
ممنون از شرکت کردنتون در بحث. من این اسپل رو از این سایت نقل کردم: http://classic.battle.net/war3/neutral/p...ster.shtml که وابسته به خود بلیزارد هم هست. نکته عجیب این هست که چرا دایره یین یانگ؟ چرا پاندا ؟ چرا مست ؟ چرا راهب بودایی؟ جالبه بدونید که غرب بنا بر دلایلی بسیار از بودائیت و عرفان های مشابه حمایت می کنه. |
|||
|
|
۱۰:۵۹, ۵/تیر/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
داداش این لینکی که شما دادی مربوط به بازی Warcraft III Frozen Throne قسمت Defense Of The Ancients هست و کلا بحث جدایی نسبت به بازی World Of Warcraft Mists Of Pandaria داره.
اصلا توی بازی Warcraft III Frozen Throne ما 3 تا پاندا داریم. که شما جادو های اونو گذاشتید . برای اطلاعات بیشتر در مورد بازی World Of Warcraft Mists Of Pandaria به سایت اصلی و تخصصی http://www.wowhead.com/ مراجعه کنید. در ضمن این بازی الان بیشترین امار پلیر رو داره که طبق اماری که گرفته شده و با یه سرچ کوچیک میتونید به اون دست پیدا کنید ، 11ملیون پلیر انلاین توی سرور اصلی داره ؛ حالا سرور های مجانی رو کسی امار نداره ، من از هر 10 نفری که میشناسم فقط 2 نفر سرور اصلی بیلیزارد بازی میکنه. که ممکنه تعداد پلیر این بازی در کل به 100 ملیون برسه. |
|||
|
|
۱۱:۰۷, ۵/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/تیر/۹۱ ۱۱:۰۸ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام
بله اگر دقت کرده باشید ذکر کردم که این سری از بازی با توجه به شخصیت پاندارن در سناریوی کوچکی در بازی سرزمین یخ زده ساخته شده ، لذا این کاراکتر رو به عنوان هسته اصلی ساخت این بازی آوردم. بنده مدت زیادی این بازی رو در سرور اصلی (نسخه اصلی و نسخه برنینگ کراسید) بازی می کردم و با اون آشنایی کامل دارم. اگر دقت کنید ، بازی "سرزمین یخ زده" دارای تریلر های برای دنیای وارکرافت بود، لذا این سناریوی نقش آفرینی کوچک درون اون جای داده شده بود تا بازیکن با سبک نقش آفرینی در این دنیا کمی انس بگیره.کاراکتر رکساار ه قهرمان اصلی این سناریو بود و پاندرن اون رو همراهی می کرد. یادمه اوایل که این اکسپنشن معرفی شد خیلی ها در محیط اینترنت عقیده داشتند در راستای استفاده از کارتون "پاندای کونگ فو کار" ساخته شده ، اما اشاره شد به این که شخصیت پاندا قبلا حضور داشته.در ضمن اون سه تا پاندا که گفتید در واقع یک پاندا هستند که تبدیل به سه پاندای کوچک شدند : Storm, Earth, And Fire (Ultimate)Splits the Pandaren Brewmaster into elements, forming 3 specialized warriors. If any of them survive until the end of their summoned timer, the Brewmaster is reborn. که این هم اشاره به عناصر مهم در تفکر چین داره. |
|||
|
|
۱۶:۲۵, ۵/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/تیر/۹۱ ۱۷:۰۶ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
ببینید دوستان تمام بازیهای Blizzard بر اساس داستانی که در سال 2001 نوشته شد(منظور زمانی که وارکرافت متولد شد) گیم هاشو میسازه ، جنگ وارکرافت و دنیای وارکرافت بر اساس همون داستانی که نوشته شده ایجاد شدند.
در اون داستان تعداد زیادی قهرمان معرفی شدند که برای جذب کاربران ، شخصیت های دنیا منطبق بر یک سری آداب و رسوم بودند که بتونند بازیشون رو در سطح جهانی عرضه کنند. بیش از صد ها قهرمان با خصوصیت تمامی کشور ها و ادیان! حال اینکه بخواهیم بدانیم چرا از میان این همه قهرمان پانداها انتخاب شدند یک جواب خوب وجود دارد! ------- طبیعتا Blizzard دوست داره پلیرهای بیشتری رو برای سود آوری داشته باشه و Mists Of Pandaria یک تبلیغ بسیار بزرگ و مخفی است برای جذب چینی ها که تعدادشون میلیاردیه ! خارجی ها تو این زمینه ثابت کردن در تبلیغ کردن همه شرایط رو در نظر می گیرند. راستی دوستان معقوله DOTA رو کلا از Warcraft جدا کنید چون اکثر قهرمانان دوتا از روی خلاقیت و هوش سازنده اش (ICE FROG) هستند نه Blizzard. از آموزش شما بابت تالکین متشکرم در موردش اطلاعات کافی نداشتم. |
|||
|
|
۱۶:۳۵, ۵/تیر/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام
به نکته خوبی اشاره کردید و اون هم جذب ملت چین به سمت امریکا هست. البته دوستانی که تا به حال بازی رو انجام دادند می دونند که چینی ها خیلی از این بازی سود می کنند ، مثلا یکی از کارهای پر سودشون این هست که مبلغ مثلا 50 دلار رو می گیرند ، و بعد کاراکتر شخصی رو براش لول آپ می کنند،من تا به حال زیاد به این قضیه برخوردم.یا کاراکتر هایی رو به صورت bot می سازند و کسب طلا می کنند و طلاها رو به دیگران می فروشند که این باعث ایجاد دردسرهای زیادی برای بلیزارد شده و میشه! اما یک نکته ای.می دونیم که اگر آمریکا برای کشوری بازی یا فیلم می سازی ، تاریخ رو همون طوری که می خواد معرفی می کنه ، مثل بازی شاهزاده ایرانی که همه چیز دگرگون شده بود و ایرانی دلخواه امریکا معرفی شده بود.حالا با تغییر شکل در زندگی چینی و نزدیک تر کردن اون به عرفان های کسانی چون دیلای لاما و نشان دادن مست بودن راهب های بودایی (اشخاص مذهبی در چین) سعی می کنه که ذهن چینی ها رو تخریب کنه. رایت یک نکته جالب دوست من ، داستان وارکارفت مربوط به 2001 نیست ، بلکه نوشته تالکین هست که در آخر عمر به صورت نیمه تمام رها شد (احتمالا به دلیل مرگش) و بعد به وسیله بلیزارد طی کش و قوس های زیادی از خانواده تالکین خریداری شده و به وسیله افراد زیادی بهبود داده شده (مثلا زندگینامه thrall قهرمان اورک ها رو یک خانم نوشته. |
|||
|
|
۱۵:۳۵, ۸/تیر/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
دوستان ولی نقد دوستمون احتمال درست بودنش زیاده
مثلا در مورد wrath of lich king دیدیم که به طرز بسیار عجیبی بلیزارد همه رو غافل گیر کرد و آرتاس کشته شد ولی لیچ کینگ باقی موند و روحش رو تسلیم بلوار شد و رنگ آبی(لیبرالیسم) لیچ کینگ جای خودش رو به رنگ قرمز(کمونیست) میده و یا در دموی cataclysm دیدیم که اژدهایی(نماد چین) غول پیکر برمی خیزه و... درکل من با ایشون موافقم بازی wow شاید طرفداراش کم شده باشه ولی نباید فراموش کرد که روزی با 15 میلیون نفر جمعیت بزرگترین بازی دنیا بود و هرگز کمپانی ثروتمندی مثل بلیزارد نمیاد برای فروش دست به کپی برداری از کارتون پاندای کنگ فوکار بزنه |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نمادهای ماسونی در بازی ورد آف وارکرافت World of warcraft | مسافر | 20 | 25,127 |
۹/آبان/۹۳ ۵:۱۵ آخرین ارسال: Hidaren |
|
| نقد و تحلیل warcraft | revenger | 31 | 20,760 |
۲۴/مرداد/۹۳ ۲۰:۴۲ آخرین ارسال: MAHDI59 |
|

![[تصویر: pandarenbrewmaster.gif]](http://classic.battle.net/war3/images/neutral/units/portraits/pandarenbrewmaster.gif)
![[تصویر: breathoffire.gif]](http://classic.battle.net/war3/images/neutral/spells/breathoffire.gif)
![[تصویر: drunkenhaze.gif]](http://classic.battle.net/war3/images/neutral/spells/drunkenhaze.gif)
![[تصویر: drunkenbrawler.gif]](http://classic.battle.net/war3/images/neutral/spells/drunkenbrawler.gif)
![[تصویر: Yin-and-yang-famous-Chinese-symbol-500x400.jpg]](http://www.wallpapersland.net/wp-content/uploads/2011/04/Yin-and-yang-famous-Chinese-symbol-500x400.jpg)

![[تصویر: stormearth&fire.gif]](http://classic.battle.net/war3/images/neutral/spells/stormearth&fire.gif)