|
VOAصدای ماسونهاست
|
|
۱۹:۴۲, ۱۰/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/تیر/۹۱ ۱۹:۴۵ توسط شهرام.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
مدتی بود که با شبکه یVOA (صدای امریکا)اشنا بودم و میدیدم که این شبکه کاری جز تخریب اسلام نمیکند،به همین خاطر در مورد این شبکه تحقیق کردم و به نتیجه های یکسانی رسیدم و دیدم که واقعا" هدف این شبکه ضدیت با تمامی ادیان و مخصوصا" اسلام و حتی ایران هست. در طی این اشنایی به یک راز بسیار بزرگ پی بردم،به گونه ای که تا حالا هیچکس به این راز و مسئله پی نبرده و من قصد دارم این راز رو برای اولین بار تو بیداری اندیشه اشکار کنم. خوب دقت کنید V=گونیا O= به صورت یک نکته ی کوچک نشان داده میشود که همان تک چشم هست A=پرگار از همین حالا از دوستانی که این (اشکار سازی نماد) رو مصغره نخواهند کرد،تشکر میکنم و از انها میخام که اگر خواستن میتونن این تاپیک رو در تالارهای دیگر و یا وبلاگ و وبسایتاشون بزارن(اگه خواستن)،تا همه ی انسانها بدونن که صدای امریکا،چیزی جز صدای ماسونها و کفر هست. در پایان از دوستان و مدیرایی که با اقای رائفی پور ارتباط دارن میخام که موضوع رو با استاد در میون بزارن تا استاد در سخنرانی هاشون مسئله رو مطرح کنن |
|||
|
|
۲۲:۵۵, ۱۰/تیر/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
ممنون از مطلب خوبتون.
هیچکس تا الان به این موضوع اشاره نکرده بود.حداقل من که ندیدم. |
|||
|
|
۲۲:۵۶, ۱۰/تیر/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
آره راس میگی کارت درسته داداش
|
|||
|
|
۲۳:۱۲, ۱۰/تیر/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
;من با این قضیه موافقم و صددرصد این مسِِـله رو با دکتر در میون میذارم
|
|||
|
|
۱۰:۴۹, ۱۲/تیر/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۱۰/تیر/۹۱ ۲۳:۱۲)TINCHY نوشته است: ;من با این قضیه موافقم و صددرصد این مسِِـله رو با دکتر در میون میذارمسلام همسنگر دستت درد نکنه،اخه راستش من تو چند تا از سخنرانی های استاد میدیدم که ایشون،در مورد بعضی شبکه های ماسونی مثل،FOX ،نظر دادن و ماهیت اصلی این شبکه ها رو نشون دادن،به همین خاطر گفتم شاید به دردشون بخوره. |
|||
|
|
۱۷:۱۲, ۱۲/تیر/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
ببخشید دکتر کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|
|||
|
|
۲۲:۱۵, ۱۲/تیر/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
کارت خوب بود.
ولی روی معلمای املاتو سفید کردی. مصغره غلطه. مسخره درسته. 19 میشی |
|||
|
|
۲۲:۲۸, ۱۲/تیر/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
ایول
مرورگر ها رو دقت کردین ؟ فایر فاکس یا گوگل کرومگوگل کروم که لوگوش یه چشم هست کاملا |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

مرورگر ها رو دقت کردین ؟ فایر فاکس یا گوگل کروم