|
احترام به علما
|
|
۱۰:۵۵, ۱۹/تیر/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. . . . قُلْ هَلْ يَسْتَوِي الَّذِينَ يَعْلَمُونَ وَالَّذِينَ لَا يَعْلَمُونَ (زمر 9) «آیا کسانی که میدانند با کسانی که نمیدانند یکسانند؟! !» . . . بخش اول: . در دین مقدس اسلام و سیره عملی پیامبر و اهل بیت همواره بر تكریم علما و دانشمندان دین تأكید شده است. برای مثال چند حدیث زیر را بخوانیم: . . امام هادی(علیه السلام) میفرمایند: علمای پیروان ما كه به دوستداران و پیروان ناتوان ما رسیدگی كنند، روز قیامت در حالی وارد می شوند كه از تاجهای آنها نورافشانی میشود. بحارالانوار . . امام موسی كاظم ـ علیه السّلام ـ فرمود: «عَظِّمِ الْعالِم لِعِلمِهِ وَدَعْ مُنازَعَتَه؛ عالم را به جهت علمش تعظیم و احترام كن و با او منازعه منما.» بحار الانوار . . امام علی ـ علیه السّلام ـ فرمود: «مَنْ وَقَّرَ عالِماً فَقَدْ وَقَّرَ رَبَّهُ؛ كسی كه به عالمی احترام نماید، به خدا احترام نموده است.» غررالحکم . . پیامبر ـ صلّی الله علیه و آله ـ فرمود: «اَكْرِمُوا الْعُلَماءَ فَاِنَّهُمْ وَرَثَهُ الْأَنْبِیاءِ فَمَنْ أَكْرَمَهُمْ فَقَدْ اَكْرَمَ اللهَ وَرَسُولَهُ؛ دانشمندان را گرامی دارید كه آنها وارثان پیامبرانند و هر كه آنان را احترام نماید، خدا و رسولش را احترام نموده است.» نهج الفصاحه . . پیامبر ـ صلّی الله علیه و آله ـ فرمود: «مَنْ زارَ الْعُلَماء فَقَدْ زارَنِی وَ مَن جالَس الْعُلَماء فَقَد جالَسَنِی وَ مَنْ جالَسَنِی فَكَأَنَّما جالس رَبِّی؛ كسی كه به دیدن علما برود، گویا به دیدن من آمده و كسی كه همنشین علما شود، گویا همنشین من شده و كسی كه همنشین من باشد، گویا همنشین خداوند و مأنوس با اوست». میزان الحکمه . . پیامبر ـ صلّی الله علیه و آله و سلّم ـ فرمود: «زیارت كردن علما نزد خدا محبوبتر است از هفتاد حج و عمره مقبول و خداوند هفتاد درجه، مقام زائر علما را بالا میبرد و رحمتش را بر او نازل میكند.» عده داعی . . . . . . . بخش دوم: . یک خبر: . . روزی امام هادی در جمعی که تعدادی از بنی هاشم حضور داشتند.... یکی از فقهای شیعه اومد.... امام به او خیلی احترام کردند و جای خودشون رو به آن عالم دادند...... عده ای از بنی هاشم براشون گرون تموم شد..... یکیشون اومد گفت یابن رسول الله شما این مرد رو به بنی هاشم مقدم میداری؟؟؟؟ پاسخ حضرت رو ببینید: فرمودن: «... یَرْفَعِ اللهُ الَّذینَ امَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذینَ اُوتُوا العِلْمَ دَرَجاتٍ...؛ خداوند، مؤمنان و عالمان را بر دیگران به درجاتی برتری داده است.» پس چرا ناراحتید از اینكه من یك عالم را به خاطر اینكه خداوند او را بالا برده و عظمت داده برتری دادهام؟ این عالم فلان ناصبی را با اقامهی دلیل و برهان محكوم كرده است و این فضیلت بزرگی است.» احتجاج طبرسی . . . . . . . بسیاری از علمای بزرگ هنگام یاد كردن از استاد خود با جملهی «روحی فداه» علاقه و محبت عمیق و سرشار خود را به استاد ابراز میكردند كه در اینجا به یک نمونه از آنها اشاره میكنیم: . امام خمینی ـ قدس سره الشریف ـ نسبت به استاد خود آیت الله شاه آبادی ـ رحمه الله ـ چنین شیوهای داشتند هرگاه به مناسبتی نام او به میان میآمد، میفرمودند: «شیخ عارف كامل ـ روحی فداه ـ ». . . . . . . بخش سوم: . اما نامه های امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) به شیخ مفید(رضوان الله تعالی علیه) و جملات احترامی حضرت: . . نامهای به برادر با ایمان و دوست رشید ما، ابوعبدالله محمد بن نعمان - شیخ مفید - که خداوند عزت وی را مستدام بدارد. . سلام خداوند بر تو ای کسی که در دوستی ما به زیور اخلاص آراستهای و در اعتقاد و ایمان به ما دارای امتیاز مخصوص هستی. . ما در مورد نعمت وجود تو خداوند یکتا را سپاسگزاریم، . درود بر تو ای دوست پراخلاص در دین خدا! . ای آن كه در عشق و ایمان به خاندان وحی و رسالت به اوج آگاهی و یقین پر كشیدهای! . درود خدا بر تو ای یاری رسان حق! . درود خدا بر تو ای یاری رسان حق! و آن كه با گفتار راستین و شایسته، مردم را بسوی حق فرا میخوانی! . |
|||
|
|
۱۴:۱۵, ۱۹/تیر/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام و تشکر از شما که چنین تاپیکی را ایجاد کردید تا بنده بتوانم پاسخ سوالاتم را بگیرم....
من متن بالا را خواندم....وضوحا تاکید بر احترام و تکریم علما شده...چه از جانب پیامبر و چه ائمه اطهار....دقیقا تمام احادیث آن بزرگواران ساده و مفهوم است و می گوید احترام بگذارید بر علما و آنها را ارج نهید... حتی نامه امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) هم با اینکه لحن ستایش دارد اما از عناوین استفاده نشده و شیخ را با نام کامل و بدون پسوند و پیشوند یاد کردند....آن لحن ستایش هم بیشتر به سلام و عرض ادب حضرت شبیه است تا نشان دادن منظور شما.... همانند لوح تقدیر که در آن با جملات زیبا و ستایش از دانش آموز تقدیر می شود....این نامه دقیقا همان منظور را می رساند... اما دقیقا کار وقتی به خطابه آیت الله خمینی می رسد و قرار است عالمی از عالم دیگر قدردانی کند یا اصلا او را صدا بزند ماجرا فرق می کند.... من نمی دانم امام خمینی (رحمة الله علیه) چه منظوری از چنین خطاب کردن هایی داشتند اما آن اسنادی که شما گذاشتید کاملا گویا بوده و نحوه تکریم را نشانمان می دهد.... تکریم عملی و نه تکریم زبانی که بیشتر زیبنده شاهان و حاکمان است و علی (علیه السلام) دقیقا همین را نهی کرده.... من اعتقادم بر این است که این لقب دهی ها چه از جانب خود علما و چه فداییان و یاران آنها بیشتر جنبه حزبی و جناحی و ائتلافی دارد....یعنی یاران یا با تمایل خود عالم مطلوب یا بدون تمایل ایشان سعی در ایجاد نوعی تقدس و حتی عصمت کاذب در ولی امر خود دارند و قصد دارند مردم عادی را بدون تفکر و اندیشه جذب مکتب غنی شیعه کنند....در حالی که تبلیغ دین راه مشخصی دارد و این راه ها یا بهتر بگویم میانبر ها مسکن است و نتیجه اش همین سطحی نگری مردم به همه مشکلات اخلاقی و اجتماعی می شود....مردم سطحی نگر ، دزد و قاتل و حرام خور و متجاوز به حقوق دیگران در ابعاد معنوی و مادی می شوند...این یقینا خواسته شما ، بنده و در سطح کلان ، دین ، نیست... تکریم از دید پیامبر اسلام و ائمه اطهار با توجه به متن بالا که شما گذاشتید مشخص و واضح است اما راه آن مبهم است و با توجه به تعالیم دیگر شیعی به راحتی می توان دریافت ستایش و لقب گذاری و تکریم زبانی با تکریم عملی و واقعی شیعی تفاوت دارد... نظر شما چیست؟ در پناه رحمت حق یاعلی |
|||
|
|
۱۴:۲۸, ۱۹/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/تیر/۹۱ ۱۴:۲۸ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. . مشکل شما کدام القاب است؟؟؟؟ دقیقا کدام لفظ را می گویید ؟؟؟ مثال بیاورید..... --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- نقل قول:کمی دقت کنید..... کجا گفته شده تکریم زبانی عالم ایراد دارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کجا چنین تعلیمی را داریم؟؟؟؟ در نامه های امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) دقیقا تکریم لسانی را می بینیم...... |
|||
|
|
۱۴:۲۸, ۲۴/تیر/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام...و ممنون بابت پیام
قصد نداشتم بحث را ادامه دهم ، چون فکر می کردم گفتنی ها را گفتم....اما چون دوباره درخواست کردید بنده هم بحث را ادامه می دهم... (۱۹/تیر/۹۱ ۱۴:۲۸)میلاد (miley) نوشته است: مشکل شما کدام القاب است؟؟؟؟ مثال : آیت الله العظمی - حضرت آیت الله - مقام عظمی - پسوند های دعایی که نشان دهنده چیزی جز دعا کردن است....چندین پیشوند و پسوند دیگر هم است که در تاپیک آقای بهجت دیدم الان خاطر ندارم...خود مراجعه کنید... اینها شاید در ظاهر امر ایرادی نداشته باشد اما به تکرار و تکرار و تکرار سبب ایجاد نوعی تقدس کاذب و هاله ای به دور آن بزرگان می شود...برای مثال رهبر انقلاب اسلامی ایران با چند پیشوند و پسوند همواره در اخبارها معرفی می شود...... چیزی که کار را وخیم می کند این است که خوب بودن را در این بزرگان به پیشفرض تبدیل می کند و عملا توان نقد و انتقاد نسبت به شخصیت و رفتار و توصیه ها و دستورات ایشان و بزرگان دیگر گرفته می شود... مثلا تا به حال کجا دیده اید ، نقدی در ارتباط با تصمیمات اشتباه رهبری در طول 33 سال گذشته نوشته شود و آن نقد کتاب شده و هم اکنون در کتاب فروشی ها به فروش برسد؟...یا کجا دیده اید در رسانه ملی اشتباهات فقهی علما ، به گوش مردم برسد؟...کلام آن بزرگواران ، وحی منزل نیست که بی چون و چرا پذیرای آن باشیم..... بنده قصد مخالفت ندارم ، چون بیش از آنچیزی که شما می دانید نمی دانم...اما بالاخره عده ای هستند که به آنها نزدیکتر بودند و چه بهتر که به آنها فرصت نقد حرفه ای سران مملکتی داده می شد تا اشتباهات در طول تاریخ 33 ساله اصلاح و سرعت پیشرفت به مراتب بیشتر می شد..... نه اینکه با انواع تملقات و لقب گذاری ها ، فرصت بازپروری از تصمیم گیران مملکتی گرفته شود و اندک اندک در اوهام معصومیت و خود بزرگبینی فرو روند... (۱۹/تیر/۹۱ ۱۴:۲۸)میلاد (miley) نوشته است: کجا گفته شده تکریم زبانی عالم ایراد دارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ قبلا چنین جوابی را گذاشتم اما به لطف دوستان انتقاد پذیر ، فورا حذف شد! بنابراین از فرمایشات امام علی (علیه السلام) بندی را برای شما می گذارم و امید دارم آن را سند گفتار بنده بپندارید... روابط سالم و متقابل رهبر و مردم مردم! از پست ترين حالات زمامداران در نزد صالحان اين است که گمان برند آنها دوستدار ستايش باشند، و کشورداري آنان بر کبر و خودپسندي استوار باشد، و خوش ندارم، در خاطر شما بگذرد که من ستايش را دوست دارم، و خواهان شنيدن آن ميباشم، سپاس خدا را که چنين نبودم، و اگر ستايش را دوست ميداشتم، آن را رها ميکردم به خاطر فروتني در پيشگاه خداي سبحان، و بزرگي و بزرگواري که تنها خدا سزاوار آن است. گاهي مردم، ستودن افرادي را براي کار و تلاش روا ميدانند. اما من از شما ميخواهم که مرا با سخنان زيباي خود مستاييد، تا نفس خود را به وظائفي که نسبت به خدا و شما دارم خارج سازم، و حقوقي که مانده است بپردازم، و واجباتي که بر عهده من است و بايد انجام گيرد اداء کنم، پس با من چنانکه با پادشاهان سرکش سخن ميگويند، حرف نزنيد، و چنانکه از آدمهاي خشمگين کناره ميگيرند دوري نجوييد، و با ظاهرسازي با من رفتار نکنيد، و گمان مبريد اگر حقي به من پيشنهاد دهيد بر من گران آيد، يا در پي بزرگ نشان دادن خويشم. زيرا کسي که شنيدن حق، يا عرضه شدن عدالت بر او مشکل باشد، عمل کردن به آن دشوارتر خواهد بود. پس، از گفتن حق، يا مشورت در عدالت خودداري نکنيد، زيرا خود را برتر از آنکه اشتباه کنم و از آن ايمن باشم نميدانم، مگر آنکه خداوند مرا حفظ فرمايد، پس همانا من و شما بندگان و مملوک پروردگاريم که جز او پروردگاري نيست، او مالک ما، و ما را بر نفس خود اختياري نيست، ما را در آنچه بوديم خارج و بدانچه صلاح ما بود درآورد، به جاي گمراهي هدايت، و بجاي کوري بينايي به ما عطا فرمود از سخنرانيهاي امام در صحراي صفين، نهج البلاغه ـ خطبه216 (۱۹/تیر/۹۱ ۱۴:۲۸)میلاد (miley) نوشته است: در نامه های امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) دقیقا تکریم لسانی را می بینیم...... بنده پیشتر عرض کردم ، مشکل بنده در نامه هایی با مضمون ستایش نیست..مشکل من با دادن القاب و ستایش بیجا حین حرف زدن عادی با بزگان است....مثلا حضرت والا تشریف بیاورید چای میل کنید... قبلا عرض کردم ، لحن نامه امام زمان به آن شخص دقیقا شبیه به لحن لوح های تقدیر برای افراد عادی است...مثل لوح تقدیر برای دانش آموزان و نخبگان و کارمندان و معلمان و نظامیان و... چنین نامه هایی به پاس خدمت نوشته می شود و تکریم لسانی دقیقا برای رساندن احساس است نه ریا و نه تملق.... خواهش می کنم بین تملق و خسته نباشید عارفانه فرق بگذارید.. در پناه رب.... یاعلی |
|||
|
|
۱۸:۳۲, ۲۴/تیر/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. . . ببینید دلیل این حرف ها اینه که ما نمی دونیم دقیقا این پسوند ها و پیشوند ها چه معنی دارد و .... . ::.در مورد پیشوند مثل آیت الله و حجه الاسلام: اینها تنها نشان دهنده درجه علمی است.... مثل درجات علمی دانشگاه (کارشناس، مهندس،کارشناس ارشد ،دکتر و ....) یا مثل درجات نظامی (گروهبان ، سرگرد و ....) اصلا تقدس زا نیست ، حالا اینکه یک عده ندانسته فکر میکنند که این ها تقدس می بخشد دیگر مشکل خودشان است... پس از فردا بییایم بگوییم چرا به فلانی میگن دکتر .... . ::.در مورد پسوند مثل رضوان الله تعالی علیه ، دامت برکاته و ....: اینها هم فقط یک جمله دعائی است ..... اینها هم هیچ تقدسی نمی آورند.... میتوانیم برای هر کسی استفاده کنیم...... مثلا پروفسر حسابی رضوان الله نعالی علیه..... . . .پس مشخص شد که این پسوندها و پیشوندها برای ستایش نیست و جایگاه مشخصی دارد.... در نتیجه آن قست از سخن حضرت امیر (علیه السلام) را که شما آورده اید اصلا نمیتواند در جهت تایید حرفهایتان تلقی شود... . . بند آخر حرفهایتان را هم قضاوتش با خود شما و رفقایی که می خوانند.... این چه حرفیه که میزنید...... یعنی اگر در نامه استفاده شود ایرادی ندارد ولی در حرف عادی ایراد دارد.... این دیگه از اون حرفا بودها.... . . دیگر چیزهایی که گفتید را جواب نمیدهم چرا که موجب انحراف تاپیک است و ربطی به اینجا ندارد... |
|||
|
|
۲۱:۰۰, ۲۴/تیر/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام
مگه آیت الله العظمی فقط مختص امام علی (علیه السلام) نیست ؟!! پس چرا هر کسی روی خودش اسم آیت الله میزاره ؟ |
|||
|
|
۲۲:۳۷, ۲۴/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/تیر/۹۱ ۲۲:۳۸ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. . البته حضرت امیر (علیه السلام) خود را اینگونه معرفی میکنند: انا الحجه العظمی و آیه الکبری . . این که در بالا جواب داده شد... همانگونه که عرض شد این القاب که برای حوزویون استفاده میشود ، فقط جهت نشان دادن رتبه علمی است ... |
|||
|
|
۲۳:۵۲, ۲۴/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/تیر/۹۱ ۲۳:۵۹ توسط dani.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۲۴/تیر/۹۱ ۱۸:۳۲)میلاد (miley) نوشته است: ببینید دلیل این حرف ها اینه که ما نمی دونیم دقیقا این پسوند ها و پیشوند ها چه معنی دارد و .... البته که می دانیم...فکر می کنید سطرها می نویسم بدون آنکه بدانم چه می گویم؟!!! ![]() ![]() ![]() دوست من چرا به شعور دیگران توهین می کنید...شما نام خود را مسلمان می گذارید اما به همین سادگی به دیگران تهمت و افترا می زنید...واقعه ثمره عضویت شما در این انجمن این است؟ ![]() (۲۴/تیر/۹۱ ۱۸:۳۲)میلاد (miley) نوشته است: ::.در مورد پیشوند مثل آیت الله و حجه الاسلام: بنده خود دکتر هستم ، فکر نکنم با درجات علمی و مدارک دانشگاهی نا آشنا باشم...حداقل قبل از نوشتن چنین سطرهایی کمی از طرف مقابلتان بدانید و بعد اظهار لطف کنید.. ضمن اینکه پدر بنده هم افسر بازنشسته است و باز هم فکر نمی کنم با درجات نظامی نا آشنا باشم.... توقع نداشتم تا این حد بنده را دست کم بگیرید.... شما فوکوس کردید بر کلمه آیت الله...که این را دیگر هر بچه محصلی می داند به چه دلیلی روی افراد می گذارند اما از بخش مهمتر سهوا یا عمدا چشم پوشی کردید.....بفرمایید مقام عظمی یا آیت الله العظمی به چه دلیل مطرح می شود...تاکید بنده بر کلمه عظمی است بفرمایید فرق اولیاحضرت یا اعلی حضرت با مقام عظمی در چیست؟......برای این پاسخی دارید؟ (۲۴/تیر/۹۱ ۱۸:۳۲)میلاد (miley) نوشته است: ::.در مورد پسوند مثل رضوان الله تعالی علیه ، دامت برکاته و ....: پر واضح است شما اصلا نوشتار بنده را نخوانده اظهار نظر می کنید.....اینکه این پسوندها جمله دعایی است که خود بنده پیشتر عرض کردم...لازم نبود شما دوباره به بنده بیاموزید این جملات دعایی است... چیزی که بنده آن را مصداق تملق در نظر گرفتم استفاده از آن است و نه معنی آن......بهتر است خود را گول نزنیم....چه کسی می تواند بگوید پروفسور حسابی رضوان الله تعالی علیه؟.....مثلا می توانید بگویید علی دایی (علیه السلام) ؟.....مگر خود نمی گویید این جمله دعایی است؟....خوب چه کسی جرات دارد چنین لقبی را به کسی جز علما بدهد؟.... شما بنده را چه فرض کردید که چنین توجیهات سطحی می کنید؟ اینکه تقدس می آورد یا خیر را نمی شود با زبان اثبات کرد....ما در عمل به چشم خود می بینیم کسی توان انتقاد از آیت الله بهجت را ندارد یا آیت الله خامنه ای...یا آقای مکارم شیرازی.... بنده از تقدسی حرف می زنم که این القاب مانند محافظی ، از آن حفاظت می کند و به مرور آنها را به مقام نیمه خدایی می رساند.....اگر چنین نیست بفرمایید اثبات کنید که نیست....لطفا چیزی را که به چشم خود می بینیم را انکار نکنیم... (۲۴/تیر/۹۱ ۱۸:۳۲)میلاد (miley) نوشته است: پس مشخص شد که این پسوندها و پیشوندها برای ستایش نیست و جایگاه مشخصی دارد.... البته که مقام عظمی اصلا برای ستایش نیست....شما خود را به خواب زدید...پس بیخود انگشتان خود را خسته نکنم بهتر است.. ![]() (۲۴/تیر/۹۱ ۱۸:۳۲)میلاد (miley) نوشته است: بند آخر حرفهایتان را هم قضاوتش با خود شما و رفقایی که می خوانند.... دقیقا یک مثال در آخر همان بند زدم اما شما همانند توجیهات سطحی قبل خود باز هم سعی کردید بخش های شفاف نوشته بنده را نادیده بگیرید و با اوهام خود ، نوشته بنده را تحلیل و توجیه کنید.... بنده می گویم وقتی گوینده خبر می خواهد سخنرانی رهبر انقلاب را در اخبار نقل کند...می گوید مقام عظمی یا آیت الله العظمی فرمودند.....اینکه حتی توانایی گفتن آقای فلانی فرمودند را ندارد فوق العاده مضحک است.... بنده برای بار سوم تاکید می کنم ، نامه امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) دقیقا برای مدح نوشته شده استو محتوایی جز آن ندارد....شما می خواهید از پدر و مادر خود تشکر کنید در ستایش زحماتشان جملات قصار یا زیبا نمی گویید؟ وقتی چنین سطحی نوشتار بنده را می خوانید می شود همین که مفاهیم ساده را سهوا یا عمدا حذف می کنید و توجیهات خود را تحویل بنده می دهید.... برای بار آخر ، نوشتن نامه جهت مدح و ستایش شخص مورد علاقه یا خادم هیچ اشکالی ندارد و از تکریمات مورد نظر شیعه است...اما چرب زبانی با نیات مشخص قطعا همان نهی شده توسط حضرت علی (علیه السلام) است..... ایشان به صراحت بیان کردند : آنگونه که پادشاهان را صدا می زنید مرا صدا مزنید و این خلاف اسلام است....اما امروزه ما به وضوح می بینیم که رهبر انقلاب را همچون پادشاهان پهلوی و قبل از آن صدا می زنند و وقتی اعتراضی کنیم می گویند هیییییییییییییییییییسسسسسسسسسس.....شما در حدی نیستی که درباره ایشان اظهار نظر کنی! خدا آخر و عاقبت ما را با چنین مردمان پادشاه پروری به خیر کند......وقتی از پدرم درباره این القاب سوال کردم ، ایشان هم تصدیق کرد ، مردم ایران ذاتا دنبال پیروی از یک نفر هستند و از کلماتی مثل والاحضرت و جاویدان و این چنین خوزه ابلاتی خوششان می آید... دوست من ، عمیقا برای شما آرزو می کنم ، زین پس در تمام مراحل و مشکلات زندگی ، دست به گریبان توجیهات سطحی و مقطعی نشوید...زیرا تاریخ سرنوشت چنین پیروانی را رقم زده.... در پناه ایزد دانا.... یاعلی |
|||
|
|
۱:۲۸, ۲۵/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/تیر/۹۱ ۱:۲۹ توسط عبدالرحیم.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
خدمت کاربر محترم دنی سلام عرض میکنم مسائلی در بالا اشاره کردید که هر کدام نیاز به بحث های جداگانه دارد می توانید هر کدام در جای خود بیان کنید و پاسخ بگیری و البته در مورد حرفی که به مردم ایران نسبت دادی باید بگویم در قران امده قیامت روزی است که (یوم ندعوا اناس بامامهم )یعنی روزیه که هر کس با امام خود محشور می شود واگر ملت ایران هم امام خود رادرست انتخاب کرده وبه ان اقتدا کرده جای افتخار دارد نه تحقیر ثانیا اگر شما مثل مردم ایران نیستی و خودت براحتی راه راپیدا می کنی تایپیکی در تالار است که البته الان در صفحه اول تالار است بنام ضل زل ذل ضل و نظم نوین جهانی که در مورد عقل و فکر بحث شده است که امیدوارم ان را بخوانی و اگر در مورد ان بحثی داشتی در مورد ش در همان تایپیک صحبت کنیم و کتابی را از شهید اوینی در ان تایپیک معرفی کردم که فکر کنم خیلی به دردتان بخورد. البته از نوشته هایتان مسائلی از طرز تفکر وهمچنین غرور و.... بود که البته از شما عذر می خوام نمی خواستم اهانتی کرده باشم ولی وقتی به مردم البته به خیال خودتان توهین کردید مجبور شدم تلنگری بزنم البته باز دوباره در اخر از شما عذر می خوام |
|||
|
|
۷:۱۰, ۲۵/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/تیر/۹۱ ۷:۱۱ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. . البته گویا شما عادت داری هر کجا که مسئله واضح است و جوابی ندارید ، بی خود شلوغ کنید. توهینی نکردم... البته نمی دانستم شما همه چیز را می دانی.... . دکتر بودن شما هم ربطی به این موضوع ندارد...... . نقل قول: بفرمایید مقام عظمی یا آیت الله العظمی به چه دلیل مطرح می شود...تاکید بنده بر کلمه عظمی است آیت الله العظمی هم درجه علمی است.... مثل پروفسر و دکتر..... فکر نمی کنم اینجا لازم باشه همه چیز را نوشت.... ثقه الاسلام ، حجه الاسلام ، آیت الله ، آیت الله العظمی... همه درجه علمی اند... البته شاید شما باز هم بیایید بگویید که تاکید من چیز دیگری بود.... . . شما باید برید بیشتر تحقیق کنید...... البته شاید شما چون دکتر هستی ، نیازی به تحقیق نداری.... خودتون برید معنی اعلیحضرت را سرچ کنید تا فرق آن را بفهمید.... . . نقل قول: ما در عمل به چشم خود می بینیم کسی توان انتقاد از آیت الله بهجت را ندارد یا آیت الله خامنه ای...یا آقای مکارم شیرازی.... . شما نگران نباشید .... انتقاد می شود... اما علنی نمی شود... البته واضح است که کسی باید انتقاد کند که اطلاعاتش در همان سطح باشد.... نه کسی مثل من تا دو تا کتاب دینی خواند بیاید بگوید طبق این حدیث آیت الله مکارم (حفظه الله) اشتباه میگوید.... چرا که ایشان سالها در این مسائل تحقیق کردند و عمر خود را برای این کار گذاشته اند.... . . نقل قول: اینکه این پسوندها جمله دعایی است که خود بنده پیشتر عرض کردم...لازم نبود شما دوباره به بنده بیاموزید این جملات دعایی است... . البته اگر یادتان باشد وقتی که اولین بار پاسخ شما را در تاپیک دیگری دادم ، شما چیز دیگری میگفتی و بنده معنی را قرار دادم تا بگویم که این جملات فقط دعائی هستند.... و اینکه شما نمی توانید از این جمله دعائی برای دیگران استفاده کنی مشکل خود شماست.... این جملات دعائی هستند و برای هر کسی میتوان استفاده کرد.... البته استفاده کردن از این ها برای کسی که لیاقتش را داشته باشد بیشتر موضوعیت دارد..... برای همین است که مردم برای علما بیشتر استفاده می کنند...... . . ادامه دادن به این بحث بی فایده است.... هم شما چیزهایی گفتی و هم من .... قضاوت را بذاریم به عهده کسی که می خواند..... من فقط می خواستم این جملات رد و بدل بشه که اگر کسی دنبال حقیقت هست از این میان بتواند کشف حقیقت کند.... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| احترام به سادات + احادیث | سیمرغ | 21 | 15,727 |