کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 11 رای - 4.18 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فتوگرافي هاي من ( از چشم تو ميبينم دنيايمان را !)
۱۳:۵۰, ۱۹/تیر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/مرداد/۹۲ ۱۵:۳۱ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
آواتار
يا مصوّر
با سلام خدمت كاربران و مهمانان تالار.
بي مقدمه خدمتتون عرض ميكنم! گفتم شايد بد نباشه عكس هايي كه خودمون از روز مرگي و دنياي اطرافمون ميگيريم و محتواي هنري و زيبايي دارندو داراي پيام با ارزشي هستن و ديدني و جالب ، برا بقيه هم به نمايش بذاريم و جمله و نظرات خودمونو زيرش قيد كنيم. البته لا زمه كه از قبل آپلود و تاييد شده باشند. همه ما گوشي هاي دوربين دار يا دوربين هاي ديجيتال در دسترس داريم و بعيد ميدونم كه همه شا شمه و ذوق زيبا پسندي و هنر دوستي نداشته باشيد. Smile
اگه موافقيد استقبالتون اينو نشون خواهد داد.
يا علي

نقل قول:قوانین سایز تصاویر

• اندازه تمام تصاویر در پست باید کوچکتر از 800 در 800 پیکسل باشند.همچنین حجم آن نباید بیش از 150 کیلوبایت باشد(سعی کنید از فرمت jpg استفاده کنید که حجم کمتری دارد)
  • اگر احساس می کنید تصویری را لازم است با سایز بزرگتر از میزان تعیین شده در اختیار کاربران قرار بدهید، لطفا فقط لینک آن را به همراه توضیحات در پست خود قرار دهید

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهیدطیبه واعظی ، نگار ، مجید املشی ، ترنم ، soheyl68 ، Night moans ، مهدی2012 ، یاوران مهدی ، سدرة المنتهی ، شیدا ، Tolou ، سرباز سید علی ، ztb ، soshiant ، Farzaneh ، seyed ahmad ، nafas ، SAViOR ، محیصا ، مهسا110 ، نسیم ، *مهاجر* ، m.hossein ، رضوانه ، azade ، maryam.f ، لبخند خدا ، ali0077 ، fiftynine ، ساقی ، Patriot ، حسن.س. ، عبدالرحمن ، mahramaneh ، aboutorab ، سیمرغ ، یاســین ، OSZ ، MohammadMeraj ، دل خسته ، آیلار ، محمد امین + ، Zahra.B ، vahrakan ، رمز شب ، السا ، fatemeh-55 ، هایرو ، حضرت عشق ، هادی... ، علمدار133 ، fafa* ، فانوس *7* ، صهبا ، 59-11(یامهدی) ، NARJES ، Bahar ، آفتاب ، انتصـار ، Ali#59 ، help me ، sabrina ، Arash.j ، 135 ، حسن عزتي ، Night_World ، بچه های گمنام ، مهشاد ، مجتبی110 ، پارمیس ، Wakeup ، علی املشی ، faateme-313 ، AllahoAkbar ، Mohammad Trust ، قاتل مرگ ، saadataian ، mahdy30na ، نرگس مهدوی ، غریب ، ماحی ، A.E

آغاز صفحه 20 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۳:۴۲, ۳۱/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/فروردین/۹۳ ۱۳:۴۵ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #191

[تصویر: 11493901626649176655.png]
ادامه تصاویر صفحه قبل. . .
امیدوارم از این مناظر لذت ببرید.
[تصویر: IMG_0468.jpg]
[تصویر: IMG_0465.jpg]
[تصویر: IMG_0475.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هادی... ، حضرت عشق ، سید ابراهیم ، Night_World ، soheyl68 ، شیدا ، مجتبی110 ، مجید املشی ، حسن عزتي ، یاســین ، Bamdaad ، مفقود الاثر ، آیلار ، لبخند خدا ، SAViOR ، boghz ، Farzaneh ، سیمرغ ، رضوانه ، soora ، 59-11(یامهدی)
۱۹:۴۸, ۳۱/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #192
آواتار
شکار لحظه ها Big Grin
[تصویر: IMG_0386.jpg]
گل تنها Cool
[تصویر: IMG_0322.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، Bamdaad ، شیدا ، Night_World ، مفقود الاثر ، هادی... ، Bahar ، Aryha ، آیلار ، یاســین ، sarallah ، دل خسته ، لبخند خدا ، SAViOR ، boghz ، حسن عزتي ، Farzaneh ، سیمرغ ، neyestan23 ، رضوانه ، صهبا ، soora ، 59-11(یامهدی)
۸:۰۳, ۵/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #193
آواتار
با یاد حق

"آبشار مارگون"
یکی از زیبا ترین جاذبه های طبیعی ایران که شاید خیلی ها حتی اسمش رو هم نشنیده باشند ...
برام جای تعجب نداره که بهش میگن زیباترین آبشار خاورمیانه ...
به شما هم توصیه میکنم به این عکس ها اعتنایی نکنید ...
تا نرید اون و آبی که محکم روی سنگ ها کوبیده میشه نپاشه روی صورتتون ،
زیبایی این آفرینش خدا رو درک نمی کنید ...

[تصویر: 68277248361928225904.png]

[تصویر: 41919219453373169491.png]

[تصویر: 72162364423868017780.png]

[تصویر: 08396557214266219728.png]

(خرداد - 92)

Wink
یاالله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، Bahar ، soheyl68 ، شیدا ، مرهم ، Night_World ، لبخند خدا ، SAViOR ، sarallah ، boghz ، یاســین ، هادی... ، مفقود الاثر ، Farzaneh ، سیمرغ ، neyestan23 ، Bamdaad ، رضوانه
۸:۲۱, ۵/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #194
آواتار
[تصویر: IMG_0381.jpg]
پیام اخلاقی : کودکان به والدین خود نگاه میکنند !
[تصویر: IMG_0521.jpg]
اینجا هم شهر ماست،یکی از شهرهای زیبای گیلان (حدس؟!)
یه نکته ای هم تو آدماش هست که بعد از عکس گرفتن متوجه شدم...بگذریم!Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، مجید املشی ، soheyl68 ، شیدا ، مرهم ، zahra11 ، sarallah ، Night_World ، لبخند خدا ، SAViOR ، boghz ، یاســین ، مفقود الاثر ، حسن عزتي ، Farzaneh ، سیمرغ ، رضوانه ، soora ، 59-11(یامهدی)
۲۲:۰۸, ۶/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #195
آواتار
در مشهد یک جایی هست که کتاب رو به چشمِ یه کالا نگاه می کنند
برای اون جمعه بازار راه انداختند ...
من کلی ذوق زده شده بودمBlink

[تصویر: 72133781978738472953.jpg]

پ.ن : سفری که به مشهد داشتم ، 5 اردیبهشت 93
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، لبخند خدا ، شیدا ، Night_World ، مجید املشی ، zahra11 ، مرهم ، ترنم ، Bahar ، SAViOR ، اسکای ، سید ابراهیم ، sarallah ، boghz ، یاســین ، دل خسته ، مفقود الاثر ، حسن عزتي ، Farzaneh ، سیمرغ ، رضوانه ، صهبا ، 59-11(یامهدی)
۱۶:۲۳, ۷/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/اردیبهشت/۹۳ ۱۶:۳۵ توسط SAViOR.)
شماره ارسال: #196
آواتار
بسم الله

مزار شهدای گمنام - ارتفاعات بازی دراز ( سرپل ذهاب )

5 اردیبهشت 1393

[تصویر: 55015024334091657085.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، مصباح ، boghz ، سید ابراهیم ، soheyl68 ، هادی... ، یاســین ، Ali#59 ، sarallah ، Night_World ، مفقود الاثر ، حسن عزتي ، Farzaneh ، Bahar ، مجید املشی ، سیمرغ ، neyestan23 ، Bamdaad ، رضوانه ، صهبا ، soora ، 59-11(یامهدی)
۲۰:۰۸, ۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #197
آواتار
(۶/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۰۸)هادی... نوشته است:  در مشهد یک جایی هست که کتاب رو به چشمِ یه کالا نگاه می کنند

سلام
خوبه فقط چند سال پیش ،اوایلش که من می رفتم بیشتر کتاباش دیوان اشعار فروغ فرخزاد بود ، الآنش رو نمی دونم Bi Dandoon
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، هادی... ، رضوانه
۲۰:۳۵, ۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #198
آواتار
نقل قول:سلام
خوبه فقط چند سال پیش ،اوایلش که من می رفتم بیشتر کتاباش دیوان اشعار فروغ فرخزاد بود ، الآنش رو نمی دونم [تصویر: bidandoon.png]
الان خیلی وسیع تر شده ، کتابهای شعر که فراوونه ، کتاب رمان هم تا دلتون بخواد هست از میم مودب پور گرفته Big Grin تا مصطفی مستور Heart ...
کتابهای جلال ، شریعتی ، محمود دولت آبادی ، شهید مطهری ... همه جمعشون جمع بود...
نظریه های کوانتومیه هاوکینگ بود،
حتی کتاب دیدم از دکتر سروش ...

یه نکته ای من رو خیلی اذیت کرد ، این که شهرداری مدام مانور می داد و این بدبخت ها نیم خیز می شدن که جمع کنند!!!
سد معبری هم در کار نبود ، راه خیلی باز بود . مردم هم که می خوان دو تا دونه کتاب بگیرن اینجوری اذیت می کنن، بعد میگن میانگین کتاب خوانی در ایران فلانه !!!!Angry
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، مجید املشی ، رضوانه
۲۲:۵۰, ۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #199
آواتار
[تصویر: 20406335793217581019.jpg]
××
ساحل نور
Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soheyl68 ، دل خسته ، Night_World ، سیمرغ ، هادی... ، مفقود الاثر ، شیدا ، neyestan23 ، SAViOR ، Bahar ، sarallah ، Bamdaad ، رضوانه ، صهبا
۳:۳۱, ۹/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/اردیبهشت/۹۳ ۳:۳۳ توسط neyestan23.)
شماره ارسال: #200
آواتار
(۶/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۰۸)هادی... نوشته است:  در مشهد یک جایی هست که کتاب رو به چشمِ یه کالا نگاه می کنند

ادرسش کجاست؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رضوانه ، مجید املشی ، ترنم ، هادی...
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا