|
مشتاق شنیدن احساسات تان هستم پس از دیدن این کلیپ!
|
|
۱۳:۰۰, ۲۰/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/شهریور/۹۱ ۲۱:۴۰ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
یک همسنگر نوشته است:بسم الله الرحمن الرحیمدیوانه میکند این کلیپ کسی را که ذره ای محبت یوسف زهرا را در دل دارد ببینید و نظر و احساس خود را پس از دیدنش بنویسید من هم مینویسم إن شاء الله منتظر نظرات منتظرانم |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۱۰, ۳/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم انه اول و انه اخر
سلام علیکم پس این کلیپ که موجود نمی باشد!!!!؟! اگر می توانید بارگذاری کنید تا ما هم مشعوف شویم. خیلی مشتاقم ببینم با این توصیفاتی که دوستان بیان کردند. متشکرم. اللهم صل سیدنا و نبینا محمد و ال محمد و سلم و عجل فرجهم. |
|||
|
|
۱:۲۱, ۳/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
(۳/شهریور/۹۱ ۰:۱۰)saeidtaslimi نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم انه اول و انه اخر کلیپ تصویری رو پیدا نکردم اما فایل صوتی رو براتون آپلود کردم تصاویر خاصی نداره اصل خود شعر و ترانه هست که بسیار تاثیر گذاره چشم امید |
|||
|
|
۲:۵۷, ۳/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
آقای علی 110 واقعا تشکر از این کلیپ بسیار بسیار زیبا. این کلیپو که به هر کسی که نشون دادم گریه اش گرفت چقد زیبا بود. از مدیران سایت هم تقاضا دارم که این کلیپ قشنگ رو یه جایی بزارن که هر کی میاد تو تالار سریع دانلودش کنه. اجرکم عند الله
|
|||
|
|
۹:۱۳, ۳/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
عرض سلام و ادب و احترام خدمت همسنگران عزیز ... (۳/شهریور/۹۱ ۰:۱۰)saeidtaslimi نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم انه اول و انه اخر لینک دانلود کلیپ از پرشین گیگ ... یا حق . |
|||
|
|
۱۲:۱۰, ۷/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام من این کلیپ رو به صورت پیام خصوصی از یکی از بچه های بزرگوار تالار دریافت کردم همون موقه هم کلی مدیون ایشون شدم به خاطر این کلیپ........ واقعا زیبا بود، همون روز کلیپ رو به فرمت موبایل تبدیل کردم و ریختم داخل گوشیم و چندین بار تو کشیک یا خونه نگاش میکردم ......... واقعا آدم رو به انکسار میکشونه .......... مداحی حاج محمود کریمی هم بسیار بسیار زیبا بود ........... مثل خود کلیپ .... که دنیا به خسران عقبی نیرزد به دوری ز اولاد زهرا سلام ا... علیها نیرزد ........
|
|||
|
|
۲۲:۲۳, ۱۴/دی/۹۱
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم انه اول و انه اخر
سلام علیکم مسیر زندگیم را تا حد بسیار زیادی تغییر داد متشکرم از شما. |
|||
|
|
۸:۰۵, ۷/آذر/۹۲
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. . قسمت دوم کلیپ هم منتشر شده: نقل قول:http://www.aparat.com/v/4lLerبسیار زیباست. التماس دعا. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| مشتاق دانستن نظر شما هستم درباره ی این دو تصویر (به نظر خودم بسیار مهم!) | علی 110 | 50 | 28,882 |
۲۱/مرداد/۹۲ ۱۷:۲۹ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| چه کسانی از شنیدن ظهور امام زمان غمگین می شوند | انتصـار | 1 | 2,081 |
۱/اردیبهشت/۹۰ ۲۰:۰۰ آخرین ارسال: boghz |
|