|
اطلاعیه ۱ (ارسال شبهات)
|
|
۱۵:۰۵, ۲۰/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/تیر/۹۱ ۱۵:۱۲ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
برای قدم اول از تمام اعضای تالار تقاضا داریم شبهاتی که در ذهن دارند و یا شبهاتی که در سطح جامعه مطرح است . را به همین نام کاربری ارسال فرمایید (از طریق پیام خصوصی یا ایمیل ) اولویت با مواردی است که بیشترین شیوع را در سطح اجتماع دارد . مهم نیست که ان مورد جوابی ساده و یا غیر ساده داشته باشد از ارسال شبهات در تاپیک خود داری کرده و فقط از طریق همین ای دی ارسال فرمایید همچنین از ارسال این مورد به هر یک از مدیران و کاربران خودداری فرمایید در این حرکت خدا پسندانه سهیم باشید در پناه خدا |
|||
|
|
۱۵:۲۷, ۲۰/تیر/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
دامنه ی موضوع شبهات چقدر هست؟! در چه موضوعاتی باشه؟
|
|||
|
|
۱۵:۴۷, ۲۰/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/تیر/۹۱ ۱۷:۴۴ توسط گروه پژوهش.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
مهم ترین مطلب شیوع اون شبهه در سطح جامعه میباشد .
از همین هایی که بیشترین ابتلا را در محیط های مجازی و بین مردم و جوانان دارد . حتی اگر شبهات جواب هم داده شده باشد و در سطح نت موجود باشد مهم نیست یکی از اهداف گرد اوری همه مباحث در یک جا تبدیل به کتاب و نرم افزار مرجع میباشد با تشکر از شما |
|||
|
|
۱۷:۴۴, ۲۰/تیر/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
با تشکر از دوستانی که اعلام شبهه میکنند در پیام خصوصی . دوستان صرفا یک شبهه یک خطی به درد ما نمیخوره مثلا اسلام دینه خشونته ! خوب این رو نمیشه رد کرد مگر اینکه با دلیل گفته باشن مثلا اسلام دین خشونته چون در فلان ایه فلان سیره فلان مطلب گفته شده . این طوری میشه رد کرد . توضیح داد جواب داد و ... اگر ما بدون دیدن دلایل انها جواب بدهیم باز دوباره یه دلیل پیدا میشه که ما بهش نپرداختیم و انگار که کار خاصی نکردیم شبهات سیاسی نباشه عزیزان . چون اصولا قصد کار کردن روی اونها رو نداریم در پناه خدا
|
|||
|
|
۱۲:۱۹, ۲۲/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/تیر/۹۱ ۱۲:۲۱ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
خوب گویا شبهات عزیزان تالار خیلی کم است . خدا را شکر
دوستان همچنان منتظریم که شبهات موجود در سطح اجتماع را برای ما ارسال فرمایید دوستان اهمیت کار خیلی بالاست ... با تشکر |
|||
|
|
۱۳:۱۲, ۲۴/تیر/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
با سلام به همه دوستان
ایجاد هسته پژوهشی از طرف دوستان قابل تحسین و تشکر است چون تحقیق و پژوهش دسته جمعی و استفاده از تفکرات و تحقیقات جمعی واقعا فعالیتی پرثمر و مفید فایده می شود. انشاءالله. اما مسئله مهم اینجاست که ما باید در ابتدای کار به شبهات دشمنان جواب دهیم یا شبهات خودی ها اگر ما خودی ها را تقویت کنیم و بذر شبهات درونی را در ذهن آنها بخشکانیم آیا دیگر جایی برای پروراندن شبهات بیرونی باقی می ماند؟ آیا دیگر دشمن به آسانی می تواند شبهات را به آنها قالب کند؟ دوستان به خدا قسم من در این مدت مسائلی را مشاهده کردم که دلم لرزید: یکی از آشنایان که مدتی است ماهواره می بیند بعد از سقوط قذافی ملعون می گفت " آخیی!!! بنده خدا خیلی کار کرد برای کشورش این مردم نمک نشناسن" یکی دیگر می گفت " این مراجع مراجع تقلید که می گویید پول می فرستند برای این آدمکش های بحرین تا سربازهای بیچاره و بی دفاع بحرین را بکشند" یکی دیگر می گفت" نمیدانی در سوریه چه نسلکشی دارد می شود روزانه پنجاه صد را نفر را می کشند" بله دوستان فکر نکیند این چنین طرز فکرهایی در دور و برما کم هست فقط کافی است مدتی با چنین اشخاصی گرم بگیرید تا ببینید چه حرفهایی که نمی زنند!!!! آدم دست به دهن می ماند!!! من بعضی وقتها به این ماهواره واقعا تبریک می گویم چون دشمن دانایی است وو کارش را خوب بلد است ولی متاسفانه ما خوابیم ما !!!! حال اگر ما شبهات کوچک ذهن آنها را از اول خشکانده بودیم آیا حالا نیازی بود یک ساعت بنشینیم و با آنها سر این مسائل بحث کنیم و در آخر هم قبول نکنند. به عنوان مثال : تبعیت از مرجع تقلید تا چه اندازه مهم و لازم است؟ اگر پدری از روز اول تبعیت از مرجع را برای فرزندش گوشزد کند می شود اینکه وقتی مرحوم میرزای شیرازی گفت قلیان کشیدن حرام است در قصر ناصرالدین شاه هم قلیانها را شکستند. ولی امروزه وقتی به یکی می گویی مراجع گفته اند خریدن ماهواره مشکل دارد می گویند " برو بابا شماها دیگه خیلی خشکین" ، " گفته که گفته ولش کن " |
|||
|
|
۴:۴۱, ۱۲/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
نقل قول:یکی از آشنایان که مدتی است ماهواره می بیند بعد از سقوط قذافی ملعون می گفت " آخیی!!! بنده خدا خیلی کار کرد برای کشورش این مردم نمک نشناسن" بله همونطور که مشاهده میکنید تمام اینطور شبهات مطرح شده جنبه ی سیاسی دارد. یعنی موضوع اینکه چرا بحث سوریه بیداری اسلامی نیست ، اینکه چرا به لبنان و فلسطین کمک میکنیم و... بحث روز است! نه عدل الهی!!! |
|||
|
|
۱۲:۵۵, ۱۲/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
از ارسال شبهات در تاپیک خود داری کرده و فقط از طریق همین ای دی ارسال فرمایید
ولی به نظر من این جوری خوب نیست. شاید چند نفر سوالات مشابهی داشته باشند. نمیشه که به همه جواب داد. ولی اگه تو همین تاپیک بذارین همه میتونن استفاده کنن. منم یک سایت خوب در همین زمینه معرفی میکنم.x-shobhe.com خودتون تو گوگل سرچ کنین! |
|||
|
|
۵:۴۱, ۱۳/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
نقل قول:ولی به نظر من این جوری خوب نیست. شاید چند نفر سوالات مشابهی داشته باشند. نمیشه که به همه جواب داد. ولی اگه تو همین تاپیک بذارین همه میتونن استفاده کنن. قرار نیست از طریق پیغام خصوصی به شبهه ی کسی پاسخ داده بشه. اصلا همه ی شبهه ها پاسخ داده نمیشوند ، فقط آنهایی که اهمیت دارد مورد بررسی قرار میگیرد! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |