|
مدیر شبکه آی سی سی: غلط کردم! + سند!
|
|
۹:۴۴, ۱/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/مرداد/۹۱ ۹:۴۵ توسط AMINI.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
مدیر شبکه «آی سی سی» و خواننده زنی که مهمان شبکه بود، با بیان مشکلات و ناملایمات ترک وطن اظهار داشتند: «از این که از ایران خارج شدند، پشیمان هستند.» وصال به نقل از جام نیوز؛ مدیر شبکه "آی سی سی" با اشاره به ناملایمات ترک وطن، به کسانی که چنین قصدی دارند هشدار داد. حمید احمدی شبکه آی سی سی، با خواندن مصرع معروف «نه در غربت دلم شاد و نه رویی در وطن دارم» به مشکلات کسانی پرداخت که با سودای رسیدن به آرزوی های دور و دراز در غرب، اقدام به ترک وطن کرده اند، وی با هشدار به این افراد در خصوص قصه پر قصه آنها گفت: «جالب این جاست، برخی جوان های ایرانی فکرشان این است به خارج ایران بیایند؛ اما وقتی می آیند، مثل من و شما افسردگی شدید می گیرند.» ![]()
فرانک، میهمان برنامه نیز با تأیید این سخنان افزود: «نمی خواهم سال های اولی را که به این جا آمدم، اصلا به یاد بیاورم، چون خیلی سخت بود. زبانشان را نمی فهمی، دانشگاهشان سیستم دیگری دارد، همه چیز عوض شده است، فرهنگ شان چیز دیگری است و اصلا آدم های دیگری هستند. زندگی در این جا خیلی مشکل است.» مدیر شبکه هم در پایان گفت: «تنها من و شما نیستیم که پشیمانیم؛ خیلی از هموطنانی که با آنها ارتباط دارم، می گویند که اگر آن موقع عقل حالا را داشتیم، هیچ وقت به خارج کشور نمی آمدیم.» |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: vafa15.jpg]](http://news.jamnews.ir/Images/News/Editor/image/vafa15.jpg)