|
معرفی اجمالی کاربران
|
|
۱۱:۳۵, ۲۸/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/مرداد/۹۰ ۱۱:۳۸ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
یکی از دوستان خواستار این شده بود که همه اعضای تالار یک جا جمع شوند تا با هم آشنا شوند ولی مثل این که مورد قبول دوستان واقع نشده بود من از دوستان و برادران و چشم انتطاران مولا می خوام هر کسی عکس خودشو آپلود کنه و در سایت قرار بده تا لااقل یک شناخت مختصری از چهره هم داشته باشیم منتطر پیشنهاد های دوستان هستم به امید ظهور مولامون حضرت مهدی عج الله تعالی فرجه الشریف فرم کوتاه معرفی: - نام؟ - سن؟ - وضعیت تحصیلی؟ - وضعیت شغلی؟ - زادگاه و محل سکونت فعلی؟ - تجربیات؟ - توانایی یا مهارت خاص؟ - میزان تسلط به زبان خارجه؟ - زمینه ی دینی و فرهنگی مورد علاقه؟ - 5 کتاب مورد علاقه؟ - 5 خلق و خوی اصلی شخصیتی شما؟ - 5 چیزی که بدون آنها،تحمل زندگی برایتان سخت خواهد شد؟ |
|||
| آغاز صفحه 19 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۲۳, ۲۹/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #181
|
|||
|
|||
(۲۸/شهریور/۹۰ ۳:۴۹)dani نوشته است: سلام عزیزای من بعد از جناب Ironman که همون آقا وحید110 هستند چشممان به جناب Ip man که همون آقا دانیال باشن روشن! خب دیگه فکر نکنم هیچ بنی بشری نگاه چپ به این تالار کنه! دوستان اگه بدخواه مدخواه داشتن کافیه عکس به این جنابان تحویل بدن، جنازه تحویل بگیرن...! ضمن خوشامد گویی به جناب دانیال یاد فرمایش مقام معظم رهبری در باب نصیحت به جوانان افتادم: وظیفه جوانان در یک جمله: تحصیل، تهذیب (خودسازی و ارتقاء معنویت) و ورزش |
|||
|
|
۲۱:۱۱, ۲۹/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #182
|
|||
|
|||
|
من مهدي 16 ساله از تهران هستم.
كوچيك همتونم.
|
|||
|
|
۱۲:۳۳, ۵/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/مهر/۹۰ ۱۷:۵۱ توسط MAJID.D.H.)
شماره ارسال: #183
|
|||
|
|||
|
سلام
مجید هستم, 19 سال پیش دیده به جهان گشودم ![]() متولد و ساکن اردبیل دانشجوی کامپیوتر کاردانی ترم 1 ![]() ![]() انگلیسی, یه سطح پایینتر از تافل که انشاالله بزودی تمومش میکنم. فقط 1 آرزو دارم اونم دیدن بهشته, (طبقه ی هفتم) ![]() پدر جانباز (اوایل 50درصد بود,حالا رو به بهبوده, کردنش 20درصد) یه ترکش خورده به سینش از پشت در اومده! میگه به طور معجزه آسایی دکترا نجاتش دادن, میدونی چند سالش بود ترکش خورد؟ 16 5 کتاب مورد علاقه؟ قرآن, هزارویک شب, زندگانی امام مهدی, کتاب عزرائیل و صور اسرافیل, تاریخ ایران 5 چیزی که بدون آنها،تحمل زندگی برایتان سخت خواهد شد؟ اول خدا, بعد امام زمان,امام زمان,امام زمان,امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف). |
|||
|
|
۱۳:۰۸, ۵/مهر/۹۰
شماره ارسال: #184
|
|||
|
|||
|
سلام چه تاپیک جالبی . بنده هم سالومه هستم . 24 ساله ، آبان ماهی متولد تهران . خرده نانی دارم سر سوزن زوقی و و یادی از بعضی نفرات که روشنم میدارد . عاشق فیلم آژانس شیشه ای - بید مجنون . کلاً بازیگر وطنی بازی آقایان پرستویی و کیانیان رو میپسندم . ؟آون ور آبی دنیرو و آل پاچینو . چون واقعاً بازیگرن. لیسانس زبان و ادبیات فارسی . انگلیسی در حد درک مطلب . آرزوم اینه " خدایا در نسل من کم ارادت وبی ارادت به مولا علی و فرزندانشون قرار نده . عاقبت بخیری همه جوونا .آمین . پدرم جانباز بودن البته جانباز جون نه جانباز نون ! تیپ 55 هوابرد شیراز تکاور بودن.توعملیاتهای فاو - مرصاد و بقیه هم یادم نیست شرکت کردن. سال 87 مصادف با اربعین آقام حسین علیه الاسلام از بینمون پرکشیدن . خوش حال بودم که دیگه رنج نمیبره . 5 کتاب مورد علاقه : خصائص الحسین - اهل بیت - فروغ ولایت - کشف الاسرار میبدی - و..... 5 چیزی که زندگی بدون آنها سخته ؟ خدا - خدا - خدا - خدا -اهل بیت
|
|||
|
|
۱۷:۵۰, ۵/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/مهر/۹۰ ۲۲:۱۶ توسط علیرضا110.)
شماره ارسال: #185
|
|||
|
|||
|
من هم برادر زاده شهید هستم و برای من بسیار افتخار است،البته بنده حقیر هیچ وقت با شهدا قابل مقایسه نیستم!!!شهدا افتخارات ابدی ما هستند و تا ابد دوستشان داریم!!البته ما نباید جانبازان و مجروحانی را که از جنگ بر گشته اند فراموش کنیم،که متاسفانه این طور هم شده.ما شاهد آن هستیم که هیچ توجهی به این عزیزان نمی شود امیدوارم مسئولین و مردم هم به این سرمایه ها توجه ویژژژژژژژژژژژژژه کنند!
برای شادی رو حشان صلوات |
|||
|
|
۳:۵۷, ۷/مهر/۹۰
شماره ارسال: #186
|
|||
|
|||
|
سلام به همه عزیزان
هنگام ثبت نام برای اینکه راحت حرفامو بزنم و با دیگر اعضا ارتباط داشته باشم تو پروفایلم تعیین نکردم خانمم یا آقا( گرچه عدم انتخاب گزینه یعنی خانم!!!چون آقایون راحت خودشونو معرفی میکنن) ولی با توجه به فضای خوب تالار دیگه دلیلی برای این مورد نمیبینم و امشب دل و زدم به دریا !!! خودمو معرفی میکنم ولی به شرطی که مادر صدام نکنیدا :نام؟ - هم اسم یکی از ستاره های آسمون. سن؟ -33 سالمه و چند روز بعد از پیروزی انقلاب به دنیا اومدم. وضعیت تحصیلی؟ - کاردانی گرافیک ولی به امید خدا تصمیم تغییر رشته و ادامه تحصیل دارم تو زمینه ای که کسب معرفت باشه و برای دینم مفیدترین. وضعیت شغلی؟ - خانه داری .همسر داری.بچه داری ( دو تا گل پسر دارم خیلی دعاشون کنید) زادگاه و محل سکونت فعلی؟ - متولد و ساکن تهران. تجربیات؟ توانایی یا مهارت خاص؟ - طراحی و نقاشی و یکی از رشته های ورزشی میزان تسلط به زبان خارجه؟ درک مطلب زمینه ی دینی و فرهنگی مورد علاقه؟ -در حال حاضرعلاقه ام به برطرف کردن موانع ظهوره در درجه اول خودسازی ودوم تبلیغات اسلامی 5 کتاب مورد علاقه؟ -بعد از کتابهای مذهبیمون که بقیه دوستان اشاره کردند دیوان حافظ رو خیلی دوست دارم. 5 خلق و خوی اصلی شخصیتی شما؟ -علاقه به بارون وهوای ابری و دریا وکوه ودشت ، شکر خدا گذشتم زیاده ، شکر خدا نسبت به خیلی چیزها بی خیالم ،شکر خدا احترام خاصی نسبت به بزرگترها مخصوصا پدرو مادرم قائلم ،شکر خدا به جمع های معنوی و پاتوق های مذهبی علاقه زیادی دارم. 5چیزی که بدون آنها،تحمل زندگی برایتان سخت خواهد شد؟ - تا خدا رو دارم غم ندارم. |
|||
|
|
۳:۴۳, ۱۱/مهر/۹۰
شماره ارسال: #187
|
|||
|
|||
|
سلام به همه دوستان عزیز.
محمد حدودا 20 ساله، دزفول دانشجوی برق قدرت کارم با photoshop بدک نیست.کمکی بود در حد توان در خدمتم. واسم دعا کنید ممنون |
|||
|
|
۱۴:۲۰, ۱۱/مهر/۹۰
شماره ارسال: #188
|
|||
|
|||
|
تا یکماه دیگه 20 ساله
از تهران کارمند بیمه فکر می کردم باید از همه کوچیک تر باشم ولی بچه های بیداری اکثرا دهه 60 هستن جالبه
|
|||
|
|
۲:۰۰, ۲۳/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مهر/۹۰ ۲:۰۰ توسط ابن داود.)
شماره ارسال: #189
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
الهم الرزقنا شفاعة الحسین یوم الورود فرم کوتاه معرفی: - نام ابن داود - سن 22 - وضعیت تحصیلی سال اخر صنایع(ان شاء الله) - وضعیت شغلی کارمند یه شرکت خصوصی - زادگاه و محل سکونت فعلی تهران-کرج - توانایی یا مهارت خاص زنبورداری و نرم افزار ArchiCad و اشنایی کمی با نجاری - میزان تسلط به زبان خارجه انگلیسی در حد رفع نیاز و عربی در حال یادگیری - زمینه ی دینی و فرهنگی مورد علاقه جهاد (اکبر و اصغر) - 5 کتاب مورد علاقه جهاد با نفس-بهشت خانواده خلق و خوی اصلی شخصیتی شما سعی می کنم زندگیمو از سختی در بیارم - 5 چیزی که بدون آنها،تحمل زندگی برایتان سخت خواهد شد جهل.جهل.جهل.جهل.جهل (مجرد) |
|||
|
|
۹:۰۷, ۲۳/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مهر/۹۰ ۲۱:۴۰ توسط میثاق.)
شماره ارسال: #190
|
|||
|
|||
|
سلام
اعظم هستم،24 ساله،لیسانس ریاضی کاربردی ساکن شهر دقیانوس!(البته نه اون دقیانوسی که از صدا و سیما پخش شد!با احترام به همه دوستان همینجا اعلام می کنم خاک بر سر عوامل این سریال) امسال ارشد قبول شدم ولی به دلایلی از رفتن منصرف شدم... در زمینه میکس و مونتاژ تا حدودی مهارت دارم...زبانمم بدک نیست،فوتوشاپم بلدم! بزودی میرم کلاس نویسندگی! مهمترین تجربه ای که دارم برخورد با آدمای مختلف و بعضا عجیب بوده...فکر می کنم به همین دلیله وقتی کسی از چیزای غیرمادی و ماورا حرف میزنه واسم قابل باور و عادی هستش(مثلا صحبتای استاد رائفی پور) عاشق هم صحبت بودن با آدمای خوبم(همه شما و کسایی مثل شما). |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |