|
معرفی اجمالی کاربران
|
|
۱۱:۳۵, ۲۸/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/مرداد/۹۰ ۱۱:۳۸ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
یکی از دوستان خواستار این شده بود که همه اعضای تالار یک جا جمع شوند تا با هم آشنا شوند ولی مثل این که مورد قبول دوستان واقع نشده بود من از دوستان و برادران و چشم انتطاران مولا می خوام هر کسی عکس خودشو آپلود کنه و در سایت قرار بده تا لااقل یک شناخت مختصری از چهره هم داشته باشیم منتطر پیشنهاد های دوستان هستم به امید ظهور مولامون حضرت مهدی عج الله تعالی فرجه الشریف فرم کوتاه معرفی: - نام؟ - سن؟ - وضعیت تحصیلی؟ - وضعیت شغلی؟ - زادگاه و محل سکونت فعلی؟ - تجربیات؟ - توانایی یا مهارت خاص؟ - میزان تسلط به زبان خارجه؟ - زمینه ی دینی و فرهنگی مورد علاقه؟ - 5 کتاب مورد علاقه؟ - 5 خلق و خوی اصلی شخصیتی شما؟ - 5 چیزی که بدون آنها،تحمل زندگی برایتان سخت خواهد شد؟ |
|||
| آغاز صفحه 36 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۴۳, ۱۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #351
|
|||
|
|||
|
به جای اینکه بنویصین چند ثالتونه بنویسید مطولد چه ثالی هصتین... بعد صه ثال میایم نگاه میکنیم حنوز 18 سالشه!!!
|
|||
|
|
۱۹:۳۸, ۱۳/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/آذر/۹۲ ۲:۴۲ توسط فرمیسک.)
شماره ارسال: #352
|
|||
|
|||
|
........................................................................................................................................................................
|
|||
|
|
۲۲:۴۲, ۱۳/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/خرداد/۹۲ ۲۲:۴۴ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #353
|
|||
|
|||
|
سلام،من اون اوایل تاپیک خودمو معرفی کردم،اما حالا خودمو پیدا نمیکنم،بد نیست یه بار دیگه معرفی کنم!!! (چون تا چند روز دیگه یه برنامه ای تو تالار دارم)
- نام؟ محمد - سن؟ متولد 27/4/1377 - وضعیت تحصیلی؟ یه امتحان مونده که اول دبیرستانم تموم شه - وضعیت شغلی؟ والا ما تو همون تیزهوشانی هم که هستیم دارن پدرمونو در میارن،شغل کجا بود! البته یه برنامه شغلی بزرگ و خفن اینترنتی برا تابستون دارم - زادگاه و محل سکونت فعلی؟ زادگاه:مازندران-نور (تا 9 سالگی) - محل سکونت: آمل - تجربیات؟ مدیریت پایگاه و گروه ظهور-حفظ قرآن-ساخت نرم افزار برای اندروید و آی او اس! -به شدت کارای هنری از جمله طراحی صنعتی! - توانایی یا مهارت خاص؟ ایده پردازی-طراحی صنعتی-خوانندگی- + کلیه مهارت های هنری و کامپیوتری - میزان تسلط به زبان خارجه؟ تف به ریا،زیاد-در حد 20 سمپاد ،شایدم 25 صدم کمتر!! - زمینه ی دینی و فرهنگی مورد علاقه؟ انجام فعالیت ها و پروژه های فرهنگی تاثیر گذار و متفاوت با اعمال کلیشه ای - 5 کتاب مورد علاقه؟ قرآن-کتاب ریاضی مدرسه و البته جزوه های کامپیوتر ![]() - 5 خلق و خوی اصلی شخصیتی شما؟ احساسی-کم حرف-تبدیل پدیده های طبیعی به ایده ی طراحی-تا حدی کم صبر-یه نمه هم با اراده - 5 چیزی که بدون آنها،تحمل زندگی برایتان سخت خواهد شد؟ درصورت نبود یاد خدا-نبود عشق-نبود احساسات-نبود امید و رویا-نبود دفترچه خاطرات-نبود اندک دوستانی که دارم-نبود یه مداد یا خودکار واسه طراحی! |
|||
|
|
۱۲:۳۰, ۱۴/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/خرداد/۹۲ ۱۲:۳۱ توسط sajad0511.)
شماره ارسال: #354
|
|||
|
|||
|
- نام؟ سجاد - سن؟ 20 - وضعیت تحصیلی؟ طلبه - وضعیت شغلی؟ محصل - زادگاه و محل سکونت فعلی؟ مشهد - تجربیات؟ انواع و اقسام تجربیات - توانایی یا مهارت خاص؟ در زمینه ی ورزشی ... - میزان تسلط به زبان خارجه؟ در حد i am blackbord - زمینه ی دینی و فرهنگی مورد علاقه؟ عشق فقط یک کلام حسین علیه السلام - 5 کتاب مورد علاقه؟ روح مجرد - تذکره المتقین - المراقبات -دیوان حافظ -عطش - 5 خلق و خوی اصلی شخصیتی شما؟ ساکت - گوشه گیر - فدا کار -[b]خراباتی - 5 چیزی که بدون آنها،تحمل زندگی برایتان سخت خواهد شد؟ اجمالا من هیچ چیز برام مهم نیست که بخاطرش تحمل زندگی برام سخت بشه بجز یک مورد اونم مشکل پیش امدن برای اطرافیانم |
|||
|
|
۱۳:۵۴, ۱۴/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #355
|
|||
|
|||
|
بسم اله الرحمن الرحیم
محمدرضا صالحی هستم دانشجوی مهندسی فناوری اطلاعات(IT) قاری حرفه ای قرآن کریم خوزستانی یا علی مدد |
|||
|
|
۱۸:۲۶, ۱۴/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/خرداد/۹۲ ۱:۰۲ توسط sadegh-a.)
شماره ارسال: #356
|
|||
|
|||
|
راستي چرا اينجا ويرايش نوشته فعال نيست ؟
شايد كسي خواست به نوشته اش چيزي اضافه كنه يا شايدم خواست تصحيح و بروزش كنه اين واسه خودمه
|
|||
|
|
۲۳:۵۸, ۲۱/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #357
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیمسلام
نام : سعید سن : 68( متولد شصت و هشت ) وضعیت تحصیلی : لیسانس برق ( مهندس قلابی!!) با این وضعیتی که تو دانشگاهای ما هست نمیشه انتظار بیشتری داشت وضعیت شغلی : . . . ..بعله درست حدس زدین .... بیکار و سربار والدین (عرق شرم بر پیشانیم نشست!) محل سکونت : مازندران تجربیات : این دیگه چه مدل سوالیه! پرش از ارتفاع 3000 پایی بدون چتر!! فرصت دوستی با رفقای کم ولی با ایمان و خوب بهترین تجربم تو زندگیم بوده توانایی یا مهارت خاص : آدمش پیدا بشه پر چانگی زبان : خوبه (انگلیسی) زمینه دینی.....: خوندن کتابای دینی و دفاع مقدس( جدیدا) . با مداحی خیلی حال میکنم اگه آدمشو جور شه همیشه تو ماشین با صدای پایین گوش میدم و گوش دادن سخنرانی های استاد پناهیان قبل خواب با روضه های آخر سخنرانیاش دیوونمون کرده کتاب : نورالدین پسرایران - نامیرا (خیلی کتابای بیخود که اسم نمیبرم شاید دوستان طرفدارش ناراحت بش که عمرمو هدر داد) خلق و خو : مدینه گفتیو کردی کبابم ..... پا رو دمم بذارن دیگه نپرس . شدیدا" لجباز . جلو حرف حق با کلی سلام و صلوات و کلنجار کوتاه میام چه برسه حرف زور از بچگی عادت شده عاشق اذیت کردن بچه های محل و خیلی چیزای بد دیگه که دارم روشون کار میکنم برطرف یشه و البته دل نازک !!!!!! آدم تا چیزیو از دست نده قدرشو نمیدونه همین. ممنون پرچانگی منو تحمل کردین( شدین عین این سایتای همسریابی )
|
|||
|
|
۲۲:۰۹, ۱۵/تیر/۹۲
شماره ارسال: #358
|
|||
|
|||
|
فرم کوتاه معرفی:
- نام؟زینب - سن؟متولد سال 80 - وضعیت تحصیلی؟می رم ششم - وضعیت شغلی؟بیکارم ![]() ![]() - زادگاه و محل سکونت فعلی؟شیراز - تجربیات؟من موهام تو اسیاب سفید نکردم که ![]() - توانایی یا مهارت خاص؟کار هنری دوست دارم انجام می دم - میزان تسلط به زبان خارجه؟ران 4 نوجوان ایران - زمینه ی دینی و فرهنگی مورد علاقه؟قر ان و داستانهای قران - 5 کتاب مورد علاقه؟ترجمه قران و ........ - 5 خلق و خوی اصلی شخصیتی شما؟وای چه سوال سختی باید فکر کنم - 5 چیزی که بدون آنها،تحمل زندگی برایتان سخت خواهد شد؟کامپیو تر کامپیوتر ![]() ![]()
|
|||
|
|
۲۲:۵۸, ۱۸/تیر/۹۲
شماره ارسال: #359
|
|||
|
|||
|
سلام به همه
منم دوس داشتم معرفی کنم ولی نمیکنم یعنی یکم میکنم اول چراشو بگم (روزی روزگاری که من تازه اومده بودم اینجا به یکی از بچه ها یه نامه دادم که بعدش طرف سریع رفته بود آمارمو از کنترل پنلم گرفته بود و در نتیجه یه جواب زشت بهم دادو منم توی لیست دشمناش گذاشت{که نشد جوابشو بدم} و مسخرم کردو وووووووووو .... بعدش منم رفتم اطلاعتی که ازخودم داده بودم ویرایش کردم تا گیر همچین کسی نیفتم دیگه) خوب حالا بگم : یه بچه کاری که صبح تا شب میره سرکار و وقتی میاد خونه یه نیم ساعتی کانکت میشه تا بیاد پیش شما عزیزان عاشق ورزش و زبان و کامپیوتر و هک هستم که هیچیم بلد نیستم ازشون (خیلی کم) بسه دیگه خسته میشین |
|||
|
|
۱۴:۳۸, ۲۵/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مهر/۹۲ ۱۵:۱۲ توسط hessam.)
شماره ارسال: #360
|
|||
|
|||
|
نام؟ احسان
- سن؟ 18.5 - وضعیت تحصیلی؟ دانشجوی دوره ی کارشناسی- رشته برق گرایش قدرت - وضعیت شغلی؟ فعلا بیکار - زادگاه و محل سکونت فعلی؟ تهران، مشهد - تجربیات؟ ........................ - توانایی یا مهارت خاص؟ ورزشی: والیبال و پینگ پنگ در سطح حرفه ای و شنا در سطح نرمال - میزان تسلط به زبان خارجه؟ یه کمی دارم - زمینه ی دینی و فرهنگی مورد علاقه؟ مهدویت - 5 کتاب مورد علاقه؟ [b]دا ، ضد ، گریه های امپراطور ، انگشت اتهام ، آتش و گلستان خاک های نرم کوشک و. ... - 5 خلق و خوی اصلی شخصیتی شما؟ خیلی پر انرژی ، عاشق سفر و والیبال، عشق سریالهایی مثل 24 ، پایه همیشگی استخر . و غیره - 5 چیزی که بدون آنها،تحمل زندگی برایتان سخت خواهد شد؟ [b]مادر ، مادر ،مادر ،مادر ،مادر |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |