|
معرفی اجمالی کاربران
|
|
۱۱:۳۵, ۲۸/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/مرداد/۹۰ ۱۱:۳۸ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
یکی از دوستان خواستار این شده بود که همه اعضای تالار یک جا جمع شوند تا با هم آشنا شوند ولی مثل این که مورد قبول دوستان واقع نشده بود من از دوستان و برادران و چشم انتطاران مولا می خوام هر کسی عکس خودشو آپلود کنه و در سایت قرار بده تا لااقل یک شناخت مختصری از چهره هم داشته باشیم منتطر پیشنهاد های دوستان هستم به امید ظهور مولامون حضرت مهدی عج الله تعالی فرجه الشریف فرم کوتاه معرفی: - نام؟ - سن؟ - وضعیت تحصیلی؟ - وضعیت شغلی؟ - زادگاه و محل سکونت فعلی؟ - تجربیات؟ - توانایی یا مهارت خاص؟ - میزان تسلط به زبان خارجه؟ - زمینه ی دینی و فرهنگی مورد علاقه؟ - 5 کتاب مورد علاقه؟ - 5 خلق و خوی اصلی شخصیتی شما؟ - 5 چیزی که بدون آنها،تحمل زندگی برایتان سخت خواهد شد؟ |
|||
| آغاز صفحه 45 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۴۷, ۱۶/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/تیر/۹۴ ۲۳:۵۱ توسط MEEAAD.)
شماره ارسال: #441
|
|||
|
|||
|
░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░
♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥.•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥ ســـ♥ـــلام عـــ♥ـــزیز ![]() (۱۶/تیر/۹۴ ۲۰:۰۹)بـــ♥ـــرادر عـــ♥ـــزیزم جناب آقـــ♥ـــای علی املشی نوشته است: هم شخری؟؟مـــ♥ــن یـه تـوضـیـح مـیـدم کــه خـدایـی نــاکـرده تـبدیل بــه سـوء تـفاهـم نشه روی صـفــحه کلیـد، حـرف "خ" دقیـقا کنــار حـرف "ه" قرار داره (فلش هـای رنگی) ![]() منـظـور ایشون از "هم شخــري" در واقع همـون "هم شهــری" بـوده کـه بـه دلـیـل
سـرعـت تـایـپ بالا؛ یک کلیـد جا به جا شده و این ممکنه برای هر کسی پیش بیاد حـالا چـرا ایـن جـمـله را بیـان کردنـد؟ وقتی شما به ایشون خیر مقدم عرض کردید؛
![]() در هـمـون لحظه جـنـاب آقــای "سرباز منتظر" یـک کـامـنـت گـذاشتـنـد کـه در واقع
روی صحبتشون با شما "علی املشی" بودند ولی این دوستـمـون فـکـر کردنـد کـه
مخاطب آقای "سرباز منتظر" خودشون هستند که شما هم بلا فاصله جواب دادیـد: (۱۶/تیر/۹۴ ۲۰:۰۹)بـــ♥ـــرادر عـــ♥ـــزیزم جناب آقـــ♥ـــای علی املشی نوشته است: نه سرباز جان فقط همشهری هستیم و چون ایشون تازه عضو شدند و هنوز با نام های کاربری مشابه آشنـایـی نـدارنــد؛ فکر کردند که منظور شما این هست که با ایشون همشهری هستید ولی مـنـظـور شما این بوده که با آقای "مجید املشی" همشهری هستید. ما اینجا یک بزرگواری
بـه نـام آقــای "مجید املشی" داریـم که مـدیـر بخـش سبک زنـدگی هستنـد و یک
عـزیــزی هـم بـه نـام آقــای "علی املشی" داریم. این دو بزرگوار، ساکن یک شـهـر
هستنـد ولـی رابـطـه ی خـویـشــ♥ـــاونـدی بـا هـم نـدارنـد✿✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿
♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥ ░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░ |
|||
|
|
۲۱:۱۳, ۲۷/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/تیر/۹۴ ۲۱:۱۵ توسط غریب.)
شماره ارسال: #442
|
|||
|
|||
|
- نام؟ نیما - سن؟ 1367 - وضعیت تحصیلی؟ روان شناسی بالینی - وضعیت شغلی؟ مترجم گاهی هم تدریس - زادگاه و محل سکونت فعلی؟ مشهد - توانایی یا مهارت خاص؟ اهنگ سازی - میزان تسلط به زبان خارجه؟ بزار یه مقدار فکر کنم ![]() - 5 کتاب مورد علاقه؟ قرآن - حافظ - شازده کوچولو - ... - 5 خلق و خوی اصلی شخصیتی شما؟ بسیار کم حرف... - 5 چیزی که بدون آنها،تحمل زندگی برایتان سخت خواهد شد؟ موسیقی بی کلام ...
|
|||
|
|
۰:۱۲, ۲۸/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/تیر/۹۴ ۰:۱۴ توسط Islam.)
شماره ارسال: #443
|
|||
|
|||
|
سلام
چه جالب!!! چرا من خودم رو اینجا معرفی نکردم؟! ![]() اگر موندنی بودم معرفی می کنم! دو سه روز دیگه معلوم میشه ![]() التماس دعا |
|||
|
|
۱۲:۱۷, ۲/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #444
|
|||
|
|||
|
- نام؟ میترا - سن؟24 - وضعیت تحصیلی؟ ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری - شهریور دفاع دادم ، استادم گفته تا 20 مرداد تحویلم بده تا اجازه دفاعت برا شهریور داده بشه هی ی ی ![]() ![]() - وضعیت شغلی؟ مربی اسکیت ( شمیم ، آنا ) - دست به قلم مطبوعات - زادگاه و محل سکونت فعلی؟ دلخوشی ندارم بهتر نگم - تجربیات؟ اوووووه تا دلت بخواد تجربه دارم در هر زمینه ایی اما اصلا ازشون عبرت نمیگیرم - توانایی یا مهارت خاص؟ 3 تار ، خطاطی ، آشپزی مخصوصا شیرینی پزی - میزان تسلط به زبان خارجه؟ انگلیسی متوسط به بالا ، دارم فرانسه هم یاد میگیرم - زمینه ی دینی و فرهنگی مورد علاقه؟ ![]() ![]() - 5 کتاب مورد علاقه؟ سال بلوا ، سقوط آلبرکامو ، بوف کورصادق هدایت ، چشمهایش بزرگ علوی ، سمفونی مردگان ، دلفی و ... خیلی زیاده بازم بگم ![]() - 5 خلق و خوی اصلی شخصیتی شما؟ مهربون ، بسیار حساس و احساساتی ، زود جوش اما بعد 10 دقیقه نادم ، ساده و اینکه زود به همه اعتماد می کنم. - 5 چیزی که بدون آنها،تحمل زندگی برایتان سخت خواهد شد؟ مامان ، بابام ، گوشیم و هندزفری ، اینترنت و اگه دور و برم خلوت باشه می میرم ؛ از تنهایی بدم میاد چون تنهام |
|||
|
|
۱۸:۳۴, ۱۵/مهر/۹۴
شماره ارسال: #445
|
|||
|
|||
|
-نام : مهدی
- سن : 1371 - وضعیت تحصیلی: کارشناسی برق و دانشجوی کامپیوتر - وضعیت شغلی: تازه دوره اموزشی برنامه نویسی رو رد کردم شروع به کار کردم - زادگاه و محل سکونت فعلی : تهران -تهران - تجربیات ? - توانایی یا مهارت خاص ? - میزان تسلط به زبان خارجه : در حد نیاز انگلیسی - زمینه ی دینی و فرهنگی مورد علاقه : علائم ظهور - 5 کتاب مورد علاقه: قران..... - 5 خلق و خوی اصلی شخصیتی شما : ریا میشه - 5 چیزی که بدون آنها،تحمل زندگی برایتان سخت خواهد شد : اکسیژن - اب - غذا - پول - خواب |
|||
|
|
۱۵:۰۴, ۱۸/اردیبهشت/۹۵
شماره ارسال: #446
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان منم نازیلام 24 سالمه از تهران..
لیسانس مدیریت بازرگانی دارم الانم کارم طراحی سایته.. |
|||
|
|
۱۵:۲۳, ۱۸/اردیبهشت/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اردیبهشت/۹۵ ۱۵:۲۸ توسط مهدی2012.)
شماره ارسال: #447
|
|||
|
|||
|
|
۱۸:۴۷, ۱۸/اردیبهشت/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اردیبهشت/۹۵ ۱۸:۵۲ توسط mohammad reza.)
شماره ارسال: #448
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام - نام؟ محمدرضا - سن؟ زمستان 1365 - وضعیت تحصیلی؟ لیسانس شیمی کاربردی - وضعیت شغلی؟ داستانش طولانیه ولی الان منتظریم برای عسولیه مشاور املاکم شاید ول کنم برم آژانس - زادگاه و محل سکونت فعلی؟ زادگاهم تهران محل سکونتم هم تهران ولی 7 بیجارم آخر سر توضیح میدم* - تجربیات؟ اوووووووه - توانایی یا مهارت خاص؟ طراحی تخصوصی piping در pdms - میزان تسلط به زبان خارجه؟ در سطح نه چندان مطلوب - زمینه ی دینی و فرهنگی مورد علاقه؟ کربلا - 5 کتاب مورد علاقه؟ 3تا کتاب میرزا جواد آقا ملکی تبریزی معرکه است - 5 خلق و خوی اصلی شخصیتی شما؟ مثل ما شیرازیا من هم آره - 5 چیزی که بدون آنها،تحمل زندگی برایتان سخت خواهد شد؟ تا جدم حسین علیه السلام هست زندگی باید کرد *من مادرم ترک شاهسونده شیرازه ساکن قم مادر پدرم دورگه مشهد سمنان بابای بابام هم شیرازی حالا مادر بابای بابام سادات بوده رگ هاشمی های عربستان یه رگش به شیخ مفید که بغداد عراق بشه میرسیده یه رگش هم به کریم خان اون لر غیور کلا هم به غیر از حضرات معصومین علیهم السلام و شیخ مفید و کریم خان زند اجداد خاصم به اینها هم منحصر میشوند 1.بابای بابای مادر بابام آقای عبدالله نژاد که از خدام امام رضا و دفن ما بین مسجد گوهر شاد و امام غریب علیه السلام هستند مشخصه چقدر نزدیک امام رضا علیه السلام هستند (شیخ مفید هم که کاظمین پیش جدم موسی ابن جعفر علیه السلام هستند) 2.بابای مادر بابام آقای اصغر نیک سیر(فامیلش رو عوض کرد از عبدالله نژاد به نیک سیر) که به یه روایت 12 13 بار به یه روایت 16 بار کربلا رفته اون هم به چه سختی 3.بابای مادر بابای بابام آیت الله مولا عباس شیرازی که از مدرسین حوضه علمیه شیراز بوده 4.بابای بابای بابای بابام آیت الله میرزای امامی که پیش نماز نماز جمعه شیراز(البته این رو شک دارم درست رسیده باشه ولی داداشاش و پدرانش همه از پیش نماز های شیراز بودن و معروف بودن به امامی) و حرم احمد ابن موسی شاه چراق علیه السلام می باشند و صاحب کرامات 5.بابای بابای بابای مادرم آقای امین علی خان یارجانلو که از شاعران اهل بیت بودن اون هم توفیق فارسی و ترکی 6.بابای بابای مادرم آقای قربان علی خان یارجانلو که بسیار آدم کریم و حاتمی بودن در زمان قحطی که انگلستان بوجود آورد بخش قابل توجهی از ثروتش رو به دیگران کمک کرد در اون قحطی وا نفسا جالب بدونین ریشه ترکهای شاهسوند هم از غرب ترکیه و منطقه آناتولی میادش و ترکان عثمانی در زمان جنگ با ترکان صفوی اونهارو اخراج کردن شیراز این شد که ما شدیم 7 بیجار ترک شاهسوند-هاشمی های عربستان-شیراز-سمنان-مشهد-لر زند-بغداد عراق نگفتم بخندی من مفتخرم به اجدادم ![]() ![]() اللهم عجل الولیک الفرج حجه ابن الحسن به حق زینب صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم یا علی التماس دعا ی فرج |
|||
|
|
۱۷:۰۱, ۲۹/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #449
|
|||
|
|||
(۲۸/اسفند/۸۹ ۱۱:۳۵)ONLY66 نوشته است: سلامکار جالبیه |
|||
|
|
۲۲:۱۶, ۳۰/مرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/شهریور/۹۵ ۵:۵۱ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #450
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام البته ما دروغ گو نشیم گفتم اولاد شیخ مفید هستیم الاربعين في إثبات إمامة أمير المؤمنين علیه السلام، شیخ محمد مفید شیرازی ... نمیدونم چرا باز نمیکنه عبارت شیخ محمد مفید شیرازی را سرچ بزنید در google و بعد سایت بالا را کلیک کنید برای مشاهده کامل براتون گزاشتم نمیخواد سرچ کنید ![]() ایشان شیخ محمد مفید داور شیرازی عموزاده ما و نواده شیخ محمد مفید شیرازی ابن شیخ حسین جزایری عراقی هستند ما اولاد شیخ محمد مفید زاهد شیرازی ابن شیخ عبدالنبی امام جمعه ابن شیخ محمد مفید شیرازی ابن شیخ حسین جزایری عراقی میباشیم به احتمال قوی شیخ حسین جزایری عراقی ذریه شیخ مفید عکبری اعلی الله مقامه هستند در سایت هم کامل ریشه ایشان را ذکر کرده من دیگه تکرار نمیکنم چون مادر پدر پدرم همیشه میگفتن به بابا عمو عمه ها که شما اولاد شیخ مفید هستین ما به این نتیجه رسیدیم که این شیخ مفید جد اعلی جد ما شیخ حسین جزایری عراقی هست چون 1. همه میدونن شیخ مفید لغب فقط محمد ابن محمد ابن نعان عکبری هست پس دلیل اینکه به جد ما شیخ مفید شیرازی میگفتن به خاطر جد پدرش بوده 2.در این خاندان 2 نفر دیگه هم شیخ مفید بودند که در سایت گفته شده که نظریه فوق را قویتر میکند 3.با توجه به این که خاندان مادر پدر پدرم چندین شجره نامه داشتند احتمال اینکه یکی از این شجره نامه ها برای شیخ مفید باشه و شیخ حسین جزایری با خودش آورده باشه بسیار زیاده(شجره نامه کریم خان زند و شجره سیادت و ...) 4.آنچه که بنده فکر میکنم چون اولاد شیخ عبد النبی ابن شیخ محمد مفید شیرازی ابن شیخ حسین جزایری بعد از شیخ عبد النبی پیش نماز نماز جمعه شیراز بودن نسب ما از آیت الله میرزای امامی صاحب کرامات به شیخ محمد مفید شیرازی میرسه چون اینطور در خاندان ما مرسوم هست که آیت الله میرزای امامی پدر به پسر پیش نماز نماز جمعه شیراز بودن که خاندان کلا مخالفا و اینان را جدای آنان میدانند به هر شکل ممکن هست که ما با شیخ مفید اعلی الله مقامه بیگانه باشیم پس خدای نکرده من دروغ گو نشم اینجا نوشتم براتون ما اولاد شیخ مفید هستیم ولی با دلایل فوق قطعا شما هم قبول دارین که بی دلیل لقبی را که صاحب الامر آقا امام زمان علیه السلام شخصا و مخصوص به محمد ابن محمد ابن نعمان داده بودند رو الکی به اولاد شیخ حسین جزایری ندادند اللهم عجل الولیک الفرج حجه ابن الحسن به حق زینب صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم یا علی التماس دعا ی فرج درآمد صحبت از جانشينى پيامبر اسلام و لزوم تعيين جانشين از سوى ايشان و اينكه ايشان چه كسى را تعيين فرموده و ديگر مطالبى كه تحت عنوان امامت مطرح مى شود، همواره ذهن دانشمندان اسلامى و اسلام شناس را به خود مشغول كرده كه حاصل آن، تأليفات بى شمار اين پژوهشگران است. روش كار در بيان مباحث امامتْ متفاوت بوده است. گاهى مباحث كلامى و عقلى مطرح مى شود و گاهى با استناد به آيات و احاديث، جانشينى بلافصل اميرالمؤمنين على عليه السلام ثابت شده است. در كتاب حاضر، روش جديد و بديعى مورد استفاده قرار گرفته كه ان شاء اللّه مورد استفاده دانش پژوهان قرار خواهد گرفت. مـؤلف يكى از خانواده هاى مشهور علمى و روحانى شيراز، خاندان امام جمعه است. عنوان «امام جمعه» براى اين خانواده و شهرت ايشان، زمانى آغاز شد كه شيخ عبدالنبى، فرزند شيخ محمدمفيد، در دهه هفتادِ قرن دوازدهم هجرى قمرى، امام جمعه شيراز شد و اقامه نماز جمعه، بعد از وى توسط فرزندانش ادامه يافت. مؤلف كتاب حاضر، شيخ محمد، مشهور به مفيد و پدرِ شيخ عبدالنبى امام جمعه است. اطّلاع دقيق و كاملى از زندگى مؤلف در دست نيست. آنچه مسلّم است، پدر ايشان، شيخ حسين جزايرى، از ميان قبايل عرب به شيراز هجرت نموده، در آنجا به تبليغ دين مى پردازد. مؤلف، در شيراز متولّد شد و درگذشتش حدود سال ۱۱۵۰ق، در همان شهر است. صاحب «فارسنامه ناصرى» در اين باره مى گويد: سلسله جليله امام جمعه، جدّ اعلاى اين سلسله است جناب مستطاب معلّى القاب، مقتداى علما و پيشواى فضلا، علاّمه زمان، ممهّد قواعد و قوانين، ضياى دنيا و دين، شيخ حسين جزايرى، از جزاير عراقِ عرب به شيراز آمده، رحل اقامت را افكنده، مروّج مذهب اثنى عشرى گشته، احاديث و اخبار اهل بيت نبوى را گوشزدِ خاص و عام مى نمود و خلف الصدقش جناب مستطاب قدوه علما و زبده فضلا، علاّم فهّام، شيخِ مشايخ زمان، مقتداى اهل ايمان، شيخ محمد، مشهوربه شيخ مفيد، سالها در شيراز به نشر علوم دينيّه و مقاصد يقينيّه، طلاّب علم را بهره مند مى نمود. ولادت آن جناب و وفاتش در شيراز اتّفاق افتاد و از مآثر علميّه اوست: رساله «درّه نجفيّه» در اثبات امامت خاصّه و رساله «اربعين»، باز در اثبات امامت خاصّه كه ذكر چهل سند در او نموده است.[1] مرحوم آقا بزرگ، احتمال داده كه شيخ محمد مفيد موردبحث، همان است كه شيخ عباس بلاغى (م ۱۱۷۰ق) و محمدعلى حزين (م ۱۱۸۰ق) محضر او را درك كرده اند.[2] شايان ذكر است كه در خاندان امام جمعه شيراز، سه نفر مشهور به مفيدند: ۱. شيخ محمد مفيد، مؤلف كتاب حاضر و پدر شيخ عبدالنبى امام جمعه. ۲. شيخ محمد مفيد زاهد، فرزند ارشد شيخ عبدالنبى امام جمعه كه بعد از فوت پدرش (۱۱۹۱ق) تا پايان عمر (۱۲۲۹ق) امام جمعه شيراز بود. ۳. شيخ مفيد، متخلّص و مشهور به داور، فرزند ميرزا نبى، فرزند كاظم، فرزند شيخ عبدالنبى امام جمعه (۱۲۵۱. ۱۳۲۵). تأليفات ۱. الأربعين في اثبات الخلافة بلافصل لأميرالمؤمنين (رساله حاضر) همان طور كه مؤلف متذكّر شده است، تمامى احاديثى كه در ذكر فضائل امام على (علیه السلام) موجود است، در حدّ تواتر و شهرت است؛ ولى در استدلال به خلافت بلافصل ايشان، فقط از تعدادى از آنها استفاده مى شود كه در واقع، احاديث مشهور در استفاده بحث امامت است؛ همانند احاديث غدير و منزلت. مؤلف در رساله حاضر، از حاديثى استفاده كرده كه خود، احاديث مشهورى هستند؛ ولى استفاده آنها در استدلال بر امامت امام على (علیه السلام)، مشهور نيست. كتابْ در اكثر جاها داراى نثرى مسجّع و شيواست. مؤلف، علاوه بر امامت، مطالب ديگرى، همانند شفاعت و چگونگى آن را در مكان مناسب و لازم، مطرح كرده است. ۲. امامت كتاب اخير، اثبات امامت با استدلال به آيه ۱۲۴ سوره بقره و بيان معناى عصمت و شرطيت آن براى جانشين پيامبر صلى الله عليه و آله است. ابتداى نسخه چنين آمده: ... امّا بعد؛ فهذه درّة بيضاء ملتقطة ممّا نزل من السماء من النكت الغراء... مؤلف، اين كتاب را در شهر مقدس نجف، طىّ مسافرتى كه به آنجا داشته، نوشته است. ۳. سيادة الاشراف اين اثر، در بيان انتساب كسانى است كه مادرشان به هاشم بن عبد مناف سيّده است، نگاشته شده، با اين سرآغاز: ... امّا بعد، فأعلى كلمة لا يجوز أن ينسب قائلها إلى الجزاف وأجلى مسألة لابدّ أن يعدّ انكارها من الاعتساف، القول بسيادة الأشراف... . ۴. دليل شريف على طرز طريف رساله بسيار مختصر و كوچكى است در شرح اين حديث مروى از امام صادق عليه السلام كه: «خاصموا بسورة انّا أنزلناه في ليلة القدر تفلجوا».[3] ۵. كلام مفيد للبصير المستفيد رساله كوچكى است در اثبات امامت اميرمؤمنان على بن ابى طالب عليه السلام با استدلال به آيه ۵۴ و ۵۵ سوره مائده، با اين سرآغاز: لا يخفى على الأريب الأديب الذي له من المعرفة نصيب... ۶. فوائـد مجموعه يادداشت هاى مؤلف، بدون خطبه و فصل بندى در شرح بعضى از احاديث و آيات و نكات علمى است.[4] ۷. الفوائد المرتضوية والدرّة النجفيّة مهمترين و بزرگترين تأليف مؤلف است كه در كتاب «اربعين» خود، به دفعات از آن ياد كرده و متأسفانه، نسخه اى از آن در دست نيست. فرزندان ۱. شيخ عبدالنبى امام جمعه (م ۱۱۹۲ق) و در حدود سال ۱۱۶۰ق، در شيراز، امام جمعه شده و تا پايان عمر، نماز جمعه را اقامه مى كرده و پس از وى، منصب امام جمعه در بين فرزندان وى ادامه يافته است. ايشان داراى تأليفات متعددى است كه اكثر آنها در كتابخانه علامه طباطبايى شيراز موجود است. ظاهرا اقامه نماز جمعه توسط شيخ عبدالنبى، مورد طعن و سؤال عدّه اى قرار گرفته است. بدين جهت، رساله اى در وجوب نماز جمعه نوشته و نزد علماى بحرين فرستاده كه ضمن ملاحظه مكتوب وى، به سه سؤال زير نيز پاسخ گويند: ۱- وجوب نماز جمعه. ۲- عدالت در نماز جمعه و معناى آن. ۳- معناى اجتهاد و تأييد اجتهاد وى. علماى زير به خواهش وى پاسخ داده اند كه رساله هاى آنان در كتابخانه علاّمه طباطبايى شيراز، موجود است: ۱- ياسين بن صلاح الدين. ۲- عبدعلى بن احمد بحرانى. ۳- محمد بن احمد بن ابراهيم بحرانى درازى. ۴- محمد بن على مقابى بحرانى. رساله چهارم در هفتم ربيع الاول سال ۱۱۶۹ق، نوشته شده و شيخ عبدالنبى آن را شرح كرده است. ۲. زين العابدين در «فارسنامه ناصرى» تنها يك فرزند ذكور براى مؤلف ذكر شده است كه همان عبدالنبى امام جمعه است؛ امّا شيخ عبدالنبى، در مقدمه كتابش «تذكار المعلّمين في شرح تبصرة المتعلّمين» گفته كه اين شرح را براى دو پسرش محمدمفيد و ضياءالدين نوشته و از خداخواسته كه كتاب، ذخيره آخرت براى خودش و برادرش زين العابدين باشد. اجازه حديث مؤلف، سفرى به نجف اشرف داشته و در آنجا شيخ حسين بن محمد بن جعفر بحرانى ماحوزى (م ۱۱۸۱ق) را ملاقات كرده و از او اجازه روايت حديثْ دريافت كرده است. كه متن اجازه چنين است: بسم اللّه الرحمن الرحيم، والحمد للّه نحمدك اللّهم على ما ألهمتنا من دراية المدارك الحقيقية، ونشكرك على ما وفّقنا إلى سلوك مسالك رواية الأخبار بالطرق العالية العلية، ونصلّي على نبيّك الهادي خيرة البرية، محمدٍ وعترته أفضل كلّ ذريّة. وبعد؛ فحيث ساعد القدر الإلهي والتوفيق الأحدي على التشرّف بتقبيل[5] أعتاب حضرت عيبة علم اللّه وخاصته، واستلامِ أركان كعبة حُجّة اللّه وخالصته، مولاي أمير المؤمنين. عليه أفضل الصلوة والسلام. وقع الإجتماع مع الشيخ الفاضل والمدقّق الكامل، عين أعيان ذوي التحقيق، وخلاصة ذوى التنقيح والتدقيق، ذي الفكر الصائب والفهم الثاقب، مولانا وشيخنا الشيخ مفيد بن المرحوم المبرور الشيخ حسين. دام ظله ودام على قوابل الطلبة طَلّه. وممّا دلّ على اتّصافه بصفات الفضل والإنصاف، وتركِه لسلوك طرق اللُّدد والاعتساف، استجازته ممّن هو ليس للإجازة لِمثلِ هذا الشيخ الجليل ولا لإجالة فرسان الدراية في ميدان تحمّل أنواع الرواية لنحو هذا العالم النبيل جأهلج، بل إذا نظر بعين التحقيق، وتفكّر بالنظر الدقيق، كان قليل البضاعة في مثل هذه الصناعة، لكن وقع ذلك من الشيخ المذكور على سبيل التفضّل والامتنان وعلى جهة الإكرام والإحسان، فصار ذلك ضربة لازب وأفضل كلّ واجب، فعجبته إلى مطالبه، وساعدته على مآربه. واستخرت اللّه سبحانه، فأجزت له. دام تأييده. أن يروي عني ما صحّ لديّ روايته و وَضَح عندي طريقُه ودرايته: من الأحاديث النبويّة والإمامية والمسائل الفقهية. بل أجزت له أن يروي عنّي جميع كتب الأخبار، ممّا يُعتمد عليها في جميع الأعصار، خصوصا الكتب الأربعة التي عليها المدار، المشتهرة في غاية الإشتهار، بل جميع مقرواتي ومسموعاتي وما رقمته من التصانيف والتعليقات، بل كلّ ما أرويه وأعمل عليه ممّا ظهر إليّ دليله واتّضح لديّ سبيلُه، بطرقي المتّصلة إلى مشايخي. رضوان اللّه عليهم. بل له أن يروي عنّي كتب الآداب وعلم التفسير وغير ذلك من أنواع العلوم. وعليه أن يسلك في ذلك طريق الإحتياط التام حسبما يقتضيه المقام؛ والملتمس من جانبه الأشرف ومقامه الأعرف أن يُجريني على صفحات خاطره الشريف، ويستحضرني على باله المنيف، في أوقات الخلوات ومظانّ الإجابات. والمأمول من حضرته العالية إسدال ذيل العفو عمّا وقع من الإختصار في هذه الإجازة؛ حيث إنّها وقعت في أوقات الإشتغال وتوزّع البال، لأنّي واقف على ساق الترحل والإرتحال، والتوجه إلى تحمّل أثقال السفر في تلك الحال. وعَسى أن نأتي على إجازة تشتمل على تفصيل طرقي إلى مشايخي والأسناد، وبيان أنواع المجاز بالتفصيل المفاد، واللّه َ سبحانه نسأل الإعتصام عن الزلل في كلّ مقام، وكتب الأقلّ الأحقر الجاني حسين بن محمّد بن جعفر البحراني الماحوزي، باليوم الحادي والعشرين من شهر رجب الأصبّ، حامدا مصلّيا مسلّما. ومشايخي الّذي أروي عنهم هم: شيخنا العلاّمة والمحقّق الفهّامة شيخنا الشيخ سليمان بن الشيخ عبداللّه الماحوزي، وشيخنا الفاضل الكامل شيخنا الشيخ أحمد بن محمّد الحويزي، وشيخنا الشيخ الأفضل الأعلم الشيخ عليّ بن الشيخ حسن البلادي، بطرقهم عن المرحوم علاّمة الزمان ونتيجة الأوان، شيخنا الشيخ محمّد بن ماجد، عن شيخه المحقّق المدقّق، ذي الفهم الجليل والفكر الصائب النبيل شيخنا الشيخ سليمان بن عليّ بن ظبية الشاخوري، عن الشيخ الجليل ذي الفضل العالي والتنقيح المتعالي شيخنا الشيخ بهاءالدين، عن مشايخه المعلومة. شيوه تحقيق از كتاب حاضر، چهار نسخه در دسترس است كه از آنها در كار تحقيق استفاده شده است: ۱. نسخه موجود در كتابخانه علاّمه طباطبايى شيراز، ضمن مجموعه اى به شماره ۱۷۶۳ كه تصحيحات و حواشى «منه» آن به خطّ مؤلف است و داراى ۴۵ برگ در اندازه ۲۴ × ۵/۱۴ سانتى متر است. ۲. نسخه موجود در كتابخانه مدرسه علميه امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) شيراز به شماره ۳۶۱ كه اين نسخه را ميرزا ابراهيم نيريزى، متخلّص به ساكت، با خطّ نسخ زيبا در سال ۱۳۳۰ق، نوشته است و داراى ۷۳ برگ در اندازه ۲۱ × ۱۶ سانتى متر است. ۳. نسخه اى كه تماما از روى نسخه شماره ۱۷۶۳ استنساخ شده و به خطّ ميرزا ابراهيم نيريزى است و در كتابخانه علامه طباطبايى نگهدارى مى شود. ۴. نسخه موجود در كتابخانه آيت اللّه العظمى نجفى مرعشى به شماره ۱۵۰۸ كه تحرير شده در روز چهارشنبه سوم جمادى ۱۳۰۳ق، است كه در فهرست، با عنوان «الفوائد المرتضوية والدرة النجفية» معرّفى شده است.[6] پی نوشت ها : [1]. فارسنامه ناصرى، چاپ سنگى، ج ۲، ص ۶۱. [2]. الكواكب المنتثرة، ص ۷۳۴. مؤلف، پدر و تأليفات وى را صحيح بيان نموده است. [3]. بحارالأنوار، ج ۲۵، ص ۷۱. [4]. رساله هاى دوم تا ششم، به خطّ مؤلف و رساله اوّل با حواشى مؤلف، ضمن يك مجموعه در كتابخانه علامه طباطبايى شيراز، موجود است. [5]. تقدير (نسخه). [6]. فهرست نسخه هاى خطّى كتابخانه آية اللّه مرعشى، ج ۴، ص ۳۱۱. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: Sheklak_1_.png]](http://s5.picofile.com/file/8171770434/Sheklak_1_.png)

![[تصویر: Keyboard.jpg]](http://s3.picofile.com/file/8198501600/Keyboard.jpg)
![[تصویر: Sheklake_Riz_6_.png]](http://s5.picofile.com/file/8171771884/Sheklake_Riz_6_.png)

![[تصویر: hhe2776-sheikh-mufid.jpg]](http://www.beytoote.com/images/stories/economic/hhe2776-sheikh-mufid.jpg)