|
معرفی اجمالی کاربران
|
|
۱۱:۳۵, ۲۸/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/مرداد/۹۰ ۱۱:۳۸ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
یکی از دوستان خواستار این شده بود که همه اعضای تالار یک جا جمع شوند تا با هم آشنا شوند ولی مثل این که مورد قبول دوستان واقع نشده بود من از دوستان و برادران و چشم انتطاران مولا می خوام هر کسی عکس خودشو آپلود کنه و در سایت قرار بده تا لااقل یک شناخت مختصری از چهره هم داشته باشیم منتطر پیشنهاد های دوستان هستم به امید ظهور مولامون حضرت مهدی عج الله تعالی فرجه الشریف فرم کوتاه معرفی: - نام؟ - سن؟ - وضعیت تحصیلی؟ - وضعیت شغلی؟ - زادگاه و محل سکونت فعلی؟ - تجربیات؟ - توانایی یا مهارت خاص؟ - میزان تسلط به زبان خارجه؟ - زمینه ی دینی و فرهنگی مورد علاقه؟ - 5 کتاب مورد علاقه؟ - 5 خلق و خوی اصلی شخصیتی شما؟ - 5 چیزی که بدون آنها،تحمل زندگی برایتان سخت خواهد شد؟ |
|||
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۰۲, ۷/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/اردیبهشت/۹۰ ۱۷:۰۶ توسط نسیم.)
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
سلام
با این همه متخصص دیگه جای معرفی کردن برای من باقی نمی مونه... نسیم هستم ،25ساله ،کارشناس فقه و حقوق و البته متاهل از اصفهان |
|||
|
|
۱۹:۴۰, ۷/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
سلام .بین دوستانم به سارا معروفم.17سال دارم روز تولدم هم با دکتر حسابی یکیه.رشته ریاضی فیزیک می خونم.
|
|||
|
|
۲:۲۲, ۹/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
سلام
من خیلی قبلا هم خودمو معرفی کردم استقبال نشد چون زیاد آدم جالبی نیستم شایدم آدم نیستم فرشته ای جنی ،چیزی کلا هستیم دیگه ...سخت نگیر... سنم زیاد نیست جوونم سرباز امام زمانم با اسم مستعار آسیر(ASIER) به معنی آتش از درون یا سوزان از درون. دکترای مدیریت استراتژیک...مدرس دانشگاه با درجه دانشیار تخصص:از فلسفه ،رسانه،فیزیک،تاریخ و کلا همه چی میدونم و شدیدا مطالعه دارم. روزی سه نا شش ساعت میخوابم وبقیشم یا مینویسم یا میخونم.استاد مباحثه ام (نه مجادله)و مقام بین المللی دارم. با نشریات فوربس،اکونومیست و نشریات و سازمانهای نفهم صهیونیستی دنیا کار کردم.کتاب و رساله علمی و تخصص دارم و کلی مقاله بین المللی.یه مدتی مرید و دوستدار ذهن زیبا بودم و پس از شهادت غریبانش الان فقط سعی میکنم راهشو ادامه بدم. متولد وساکن تهرانم.شیعه ام و شیعه جعفری. آرمانمم اینه: آرمانشهر مهدی صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) تنها بدست قطره هایی ساخته میشه که روحشون دریا باشه. زندگی ایده آل: همه فکر کنن نگن چون دیگری فکر کرده کافیه. آرزو واسه این تالار: به بیراهه نره... علت عضویت در تالار: دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید... ![]() آرزوم واسه دوستانم: خر شیطون نشید....بنده خدا هم نشید...بشید دوست خدا دیگه حرفی نیست.... در پناه حق...................... |
|||
|
|
۱۰:۴۵, ۹/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
|
سلام من هم دیدم که بعضی از دوستان دارند خودشون رو معرفی می کنند بد نیست که من هم خودم رو معرفی کنم البته من کمتر در این سایت مطلب می نویسم ولی همیشه مطالبش رو می خونم
من مرتضی احسانی هستم معلم کلاس چهارم ابتدایی البته دو سال هست که درس می دهم رشته قرآن و حدیث رو می خونم ترم 4 هستم البته مدرک کاردانی آموزش ابتدایی هم دارم عاشق فیلم سازی مستند هستم و یک دوربین نیمه حرفه ام دارم عاشق امام زمانم هر از چند گاهی از بعضی از گناهانم توبه می کنم و دیگه اون گناه رو تکرار نمی کنم و گرفتار گناه غیبتم البته خودم غیبت نمی کنم ولی روم نمی شه به اون هایی غیبت می کنند بگم غیبت نکنید چون همین طوری خیلی از من فراری هستند دیگه اگه این رو هم بگم دیگه شاید کسی جواب سلام ما رو هم نده چون آدم خاصی هستم این رو خودم نمی گم اطرافیانم می گویند به زبان عربی هم کمی تسلط دارم البته اگه نوشته ای باشه تو صحبت کردن در حدی گلیم خودم رو از آب بکشم بیرون انگلیسی رو هم یک کم در حد لیگ برتر ایران نه در حد بوندسلیگا البته از فوتبال خیلی متنفرم ولی عاشق دوچرخه سواریم اگه خدا بخواد با دوچرخه هفته ی بعد می خوام برم طالقان و بعد از امتحانات هم مشهد اگه خدا بخواد راستی این رو یادم رفت بگم کتاب خوندن رو خیلی دوست دارم در ضمن ماهنامه موعود هم هر ماه میاد در خونمون عضویت یک ساله دارم به شما هم توصیه می کنم که عضو شوید مطالب خوبی داره فکر کنم بس باشه |
|||
|
|
۱۲:۳۸, ۹/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
(۹/اردیبهشت/۹۰ ۲:۲۲)asier نوشته است: خر شیطون نشید....بنده خدا هم نشید...بشید دوست خدا بزرگترین افتخار رسول اکرم شخص اول عالم امکان و 14معصوم این بود که عبد خدا هستند در سرتاسر قرآن، صحیفه سجادیه و نهج البلاغه سخن از عبد شدن و اظهار فقر کردن به درگاه خداوند است و اگه عبد شدیم خدا آنگاه ما را مفتخر میکنه به عنوان حبیب بودن و دوست بودن در نماز هم چی میگید برای اینکه شأن رسول اکرم رو نشون بدید میگید أشهد أن محمدا عبده و رسوله یعنی مقام عبد بودن بالاتر از هر مقام دیگه ای هست و تا عبد نشیم نمیشه مورد محبت و دوستی خدا واقع بشیم در دعای کمیل هم میخونید از زبان مولا علی أنا عبدک الضعیف من بنده ی ضعیف تو هستم آنچه که در صاحت ربوبی خریدار دارد و انسان را در آن بارگاه قدر و منزلت میدهد و محبوب میکند اظهار بندگی و فقر و عبودیت است که هر چی بیشتر فهمیدی هیچی نیستی بیشتر رحمت خدا شامل حالت میشه هر چی بیشتر جلوی خدا خضوع کردی بیشتر به مقام لقا و فنای فی الله نزدیک میشی پس بنابه دستور خدا و 14 معصوم سعی کنید عبد خدا شوید آنگاه خود به خود دوست خدا هم میشوید!!! |
|||
|
|
۱۷:۲۷, ۹/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
|
در کوی نیک نامان ما را گذر ندادند *****گر تو نمی پسندی تغییر ده قضا
|
|||
|
|
۱۹:۳۵, ۹/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
|
من هم به تمام اعضای این تالار سلام می کنم
من میلاد هستم 17 سالمه رشته ی تجربی از شهر قم.
|
|||
|
|
۲۲:۳۰, ۹/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
|
باسلام. منم حسین هستم. 19 از تهران. بنا به دلایلی هنوز (پشت) پیش دانشگاهی! رشته هم برق صنعتی...
|
|||
|
|
۲۳:۴۲, ۹/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
|
سلام
اسم من بهزاد 23 سال دارم دانشجوی دکتری به زودی با من بیشتر آشنا میشین . آخه دارویی طراحی کردم که دیابت نوع 1 رو ریشه کن می کنه «ان شاءالله» طرحی هم برای درمان سرطان بدخیم دارم « ان شاءالله» یه داستان مانندی هم نوشتم به اسم ماهتاب که قراره سبک نگارش در ادبیات داستانی رو متحول کنه « ان شاءالله » تا حالا هم چند مخلوق خدا رو از نظر ژنتیکی ثبت کردم و بعضی ها رم در حال ثبتم . « اولین بار در جهان » زیست درس میدم و بزرگترین تفریحم بازی شیطانی شطرنجه ![]() خودم رو آدم خوب و موفقی نمی دونم . چون خیلی از فرصت هام رو از دست دادم . بزرگترین آرزوم اتحاد تمام خداپرستان جهان بر علیه دجاله . تو نماز خوندن سستم ولی قرآن خوندن رو خیلی دوست دارم. به امید ظهور منجی و رسوایی شیطان . |
|||
|
|
۲:۵۹, ۱۰/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
|
س.س.افضلی
20 ساله از مشهد مقدس دانشجوی A&P یا همون تعمیر و نگه داری هواپیما + دیسپچ DISPATH + P.P.L واسه آشنایی بیشتر: http://www.cloob.com/name/saaajjjaaad تخصص های بی ربطم!: طراحی گرافیکی ادیت و تدوین صدا و تصویر آچار فرانسه ای ایرانی واسه کامپیوترها!!! تحقیق از اواخر سال 1383 در مورد ماهیت زیست فرازمینی تا جایی پیش رفتم که یه فیلم سه ساعته ساختم و با 180 دقیقش 2 تا همایش برگزار کردم - 87 و 88 تا اونجایی پیش رفتم که با سرهنگ پیروزی (رئیس آموزش بوتیا ماهان) که از شاهدان عینی هستن رو در رو صحبت داشتم . . . بگذریم پدرمو سر همین قضایا در آوردن . . . در نهایت مدیر BTV-NGI.IR که نمونه کارهای تدوینم هم، هستش . . . |
|||
|
|
|
|
|
| 2 میهمان |