|
مقام حقیقی حجت خدا در عالم و هستی(مهم)
|
|
۱۲:۳۵, ۲۶/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/تیر/۹۱ ۱۳:۴۹ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت همه دوستان. مستقیم می رم سر اصل موضوع. خداوند صفاتی دارد که آن صفات تصویری از ذات اقدس اله را نشان میدهند. حال سوال این است این صفات کجا و چگونه تبلور می یابد؟ صفت رزاقیت خداوند را ما در کجا می یابیم؟ تواب در کجا مشهود است؟ آیا خداوند خود مشهود و قابل رویت است؟ حالا که خداوند خود مشهود نیست پس چگونه ما پی به صفاتش می بریم و چگونه صفات خداوند را حقیقتا در میابیم؟ بزرگی می فرمود وظیفه ارائه تصویر خداوند و نشان دادن رنگ خداوند در هستی حجت خداوند است. حجت خداوند به مرتبه ای خواهد رسید که قول و فعلش در راستای قول و فعل خداوند می شود. آنگاه همان اراده حجت که در طول اراده خداوند متعال است، کارها میکند. در این جا می خواهم به ذکر نمونه هایی از این دست بپردازم. باید مشخص شود حجت خدا چه جایگاهی در عالم هستی دارد: رویداد اول: داستان حضرت یوسف در زندان را باید دقت کنیم. متاسفانه تا الان اینگونه اش را به ما نگفته بودند. قضیه این نبوده که در زندان هر دو زندانی خواب می بینند، بلکه تنها یک نفر خواب می بیند که حضرت یوسف می گویند تو ساقی فرعون خواهی شد. دومین نفر اصلا خوابی نمی بیند، میاید خوابی دروغین برای حضرت تعریف می کند، و حضرت می فرمایند طبق این خواب شما را بر دار خواهند کرد و پرندگان چشمان شما را در می آورند. آن مرد می خندد و می گوید من اصلا دیشب خوابی ندیدم، و حضرت یوسف صدیق در جواب می فرمایند: ولی کلامی که از من صادر شده، باید رخ دهد. و طبق این تعبیر ایشان آن مرد بر دار آویخته شد. من نمیدانم چقدر باید روی این حقیقت تامل کرد. در این جا چون حضرت یوسف صدیق است، محل تجلی صدق خداوند است، شده است محل تجلی اسمی از اسماء الحسنی. پس نباید حرف و گفتارش خلاف واقع شود. به محض صدور بیان، آن اتفاق باید در جهان هستی رخ دهد. این است مقام حجت الهی. ان شاءالله ادامه دارد. |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۵۵, ۹/تیر/۹۲
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
نمیدونم دیگران واقعا چه جوری رابطه قلبی دارند، اما من دقیقا حس میکتن گاهی اوقات ائمه رو بیشتر و گاهی کمتر دوست دارم،مخصوصا به بعضی هاشون ارادت بیشتری دارم و ناخوداگاه بیشتر یادشون میفتم اما تو این مطمئنم که اگه از علاقه ام کمی کم شده باشه،کارهام رو مرور میکنم چون مطمئنم گناهی انجام دادم که این نور کمرنگ شده. |
|||
|
|
۱۱:۴۴, ۱۳/تیر/۹۲
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم با سلام و تشکر از این مطلب خوب و خواندنی. امامان معصوم (علیهم السلام) واسطه فیض میان بندگان و خداوند متعال هستند و این جمله زیبا در دعای ندبه دقیقا به همین نکته اشاره دارد. (۹/تیر/۹۲ ۱۵:۳۱)مهدی 313 نوشته است: التماس دعا؛ در پناه حق زنده و پیروز باشید. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |