کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دلم پر کشید
۲۰:۴۶, ۲۶/مرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مرداد/۹۱ ۲۲:۵۹ توسط جانثار مهدی.)
شماره ارسال: #1
آواتار
---«(بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم وَ بِه ذِکرِ الحُجَّةِ بنِ الحَسَنِ العَسکَري)»---

سلام
راستش داشتم فکر می کردم به ظهور و بعد از اون و یاوری امام زمانمون (عجّ) ، یه چیز هایی به دلم افتاد که دلم پرکشید و چون خیلی تحت تأثیر قرار گرفتم ، اینجا هم نوشتم تا شما هم دعا کنید این نعمت های دنیوی و اُخروی ، نصیب تمام مهدی (عجّ) یاران بشه إن شاء الله رحمان .
تو مقاله ی لیالی قدر و ضربت خوردن و شهادت امام علی (علیه السلام) ذکر شد که :
تمام اعمال و پرونده ی سال دیگمون به دست آقا میرسه و امضا خواهد شد ، بیایید کاری کنیم با دعا و ترک گناهان که توش نوشته باشه :

فلان روز : مقدمه چینی برای فرج

فلان روز

جهاد در رکاب شما (عجّ)

فلان روز

کمک در تسریع بیعت گرفتن برای شما (عجّ)
فلان روز

کمک در محیا کردن مقدمات رجعت معصومین (علیه السلام)

خصوصاً حضرت زهرا (سلام الله علیها)

فلان روز

ادای نماز پشت سر شما (عجّ) و حضرت عیسی (علیه السلام)

فلان روز

شرکت در مراسم گرامی داشت رجعت معصومین (علیه السلام) و تقدیر و تشکّر از آنها
فلان روز ها

ملاقات و دید و بازدید از شما (عجّ) و سایر معصومین (علیه السلام) حد اقل هفته ای یکبار
و ...
چه چیز هایی می توانیم داشته باشیم ، مبادا با حاجات دنیوی مادی قبل ظهوری از آنها غفلت کنیم و از دعای فراوان و بسیار زیاد برای فرج و ظهور امام زمان (عجّ) ، خودداری کنیم و از ایشان ، غیر خودشان را طلب کنیم !!! ...

یه چنتا چیزه دیگه هم الآن می خوام من اضافه کنم ؛

بعد از مرگ :

روی قبرمون می نویسند :

فلانی ، از یاوران خوب امام زمانش (عجّ) قبل و بعد از ظهور امام زمانش (عجّ) .

پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمودند : حتی نکر و منکر برای ما هم خواهند آمد (و سؤالهایشان را از ما هم خواهند پرسید) .

امام علی (علیه السلام) فرمودند : نکر و منکر برای حتی حضرت زهرا (سلام الله علیها) هم آمدند ... ایشان در سؤال اینکه مَن اِمامُکِ ؟ (امام تو کیست ؟) فرمودند : همین شخصی که الآن روی قبر من داره برام گریه می کنه ...

ای کاش ما هم در این سؤال بگیم :
همین آقایی که الآن داره به جنازمون نماز می خونن و یه کم قبل تر در قبرمون خوابیدند (مثل جدّشون پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) که ما عذاب نشیم (إن شاء الله)) و همون آقایی که برای تمامی یاورانشون در دوران غیبت و بعد از اون ، فاتحه می خونند ...

خداییش چشمام اشکی شد ؛ خدایا این نعمت ها رو به ما بده و صفات بدمون رو کمک کن تا از دست بدیم .

تو بهشت :

(ملائکه : ) این جایگاه یاوران مهدی (عجّ) است که بدون دیدن امام زمانشون (عجّ) ، بهش ایمان آوردند و در تلاطم فتنه های آخر الزّمانی ، ثابت قدم بودند و ظهور رو نزدیک کردند ...

ربّنا ثبّت قلوبنا بعد اهتدیننا إلی سراط المستقیم و لا تزغ قلوبنا بعده
( پروردگارا ! قدم های ما را ثابت نگه دار بعد از آن که ما را هدایت نمودی به راه مستقیم و صحیح و بعد از آن ، قلب های ما را نلرزان )

در زمان حیاتمون خدمت آقا (عجّ) هم ما نگهبانان و محافظاشون باشیم مثل عبّاس حسین (علیهما السلام - که تا زنده بود ، هیچ زخمی سیّد الشهدا - علیه السلام - ندیدند) باشیم و در رکاب ایشون چه بمیریم در جنگ بین خیر و شر - که خود دشمنان آغاز خواهند کرد - و چه زنده بمونیم ، عاقبت بخیر خواهیم بود .

همش زیباییست همش خیر است همش نعمت هاست .

اللهّم عجّل فرجهم و رجعتهم و ظهوره و نصرنا به ی نصراً عزیزاً و عجّل نصرناً الیه قبل قیامه و و بعده ...
اللهّم إنّا نشکو إلیک فقد نبیّنا و امامنا ...
اللهّم إنّا نرغب الیک فی دولة الکریمه ...
اللهّم عجّل حوائج الغریب الغربا ثمّ عجّل حوائجنا
به حقّ محمّدٍ و آله الطّاهرین
( پروردگارا ! در فرجشان تعجیل و عجله بفرما و رجعتشان و ظهورش (عجّ) و توسّط ما یارش بکن یاری ای عزیز و در یاری و یاوری ما به او تعجیل و عجله بفرما (چه) قبل از قیام او (حضرت مهدی (عجّ)) و چه بعد از قیامش (حضرت (عجّ)) ...
پروردگارا ما شکایت می کنیم به سوی تو از فقدان و نبود پیامبرمان (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و اماممان (عجّ) ...
پروردگارا ما راغب هستیم و مشتاقیم به سوی تو برای دولت کریمه ی حضرت (عجّ) ...
پروردگارا تعجیل و عجله کن در حوائج و حاجات غریب الغربا (عجّ) سپس حوائج و حاجات ما را
به حق حضرت محمّد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و خاندان و یاوران پاک و طاهرش)

الهی آمّین
یا ربّ العالمین

یکی از راه های یاری در دوران غیبت ، کار های تبلیغاتی است که دعا کردن رو از مردم برای فرج بخواهد ؛ برای این مهم می توانید مجددً این پست رو بخونید :

« حقیر بی مقدار ، جانثار معصومین (علیهم السلام) »
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، taleb ، meshkat ، حقیر ، میلاد.م ، سید ابراهیم ، بیداری اندیشه ، mohamad ، محب الزهرا ، yamin ، ANTI satan
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا