|
یتیم تر از یتیم کیست؟!
|
|
۱۲:۵۸, ۲۸/تیر/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
امام حسن عسگری علیه السلام: و اشدّ من یُتم هذا الیتیم یَتیمٌ ینقطعُ عن إمامه لا یقدرُ الوصولَ إلیه و لا یدری کیف حکمُه فیما یبتلی به من شرائع دینه یتیم تر از این یتیم، آن کسی است که از امامش دور افتاده و قادر نیست او را بیابد و نمی داند که احکام دینش را چه سازد و از کجا تحصیل کند! منبع: مستدرک وسائل،جلد 17،صفحه 317 ------------ ------------ لیس الجمال باثواب تزیننا .................... ان الجمال جمال العلم و الادب لیس الیتیم الذی قد مات والده ............ ان الیتیم یتیم العلم و الحسب زیبایی به لباسهایی نیست که ما را زینت می دهند؛ بلکه زیبایی واقعی زیبایی علم و ادب است! و یتیم کسی نیست که پدرش از دنیا رفته باشد! بلکه آنکس که از علم و شرافت بی بهره باشد یتیم است!
|
|||
|
|
۱۳:۰۵, ۲۸/تیر/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
الحق که بیان دقیق و درستی است.
حقیقتا یتیم هستیم. و جالب این است که خودمون خواستیم. کی شود از این یتیمی و بی سرانجامی خسته شویم. خدا داند. ان شاءالله که در این ماه رمضان سرمان آنقدر لیاقت پیدا کند که دست پر مهر پدر عزیزمان بر آن کشیده شود. یا علی مدد. |
|||
|
|
۱۱:۱۴, ۵/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
پيامبر اكرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم): من و علي پدران اين امت هستيم! (مجلسي، محمدباقر، بحار الانوار، تهران، اسلاميه، چاپ بيست و سوم، 1385ق، ج36، ص5 و 275) . . . . وای از یتمی مان !!!
|
|||
|
|
۱۱:۳۴, ۵/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۲۸/تیر/۹۱ ۱۲:۵۸)MESSENGER نوشته است: امام حسن عسگری علیه السلام: و اشدّ من یُتم هذا الیتیم یَتیمٌ ینقطعُ عن إمامه لا یقدرُ الوصولَ إلیه و لا یدری کیف حکمُه فیما یبتلی به من شرائع دینه یتیم تر از این یتیم، آن کسی است که از امامش دور افتاده و قادر نیست او را بیابد و نمی داند که احکام دینش را چه سازد و از کجا تحصیل کند! [align=-WEBKIT-CENTER]بیچارگی اینه که این رو هم درک نمیکنیم! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |