کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اگه خدا بخواد سخنرانی استاد تو تلویزیون
۱۴:۳۷, ۱۴/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #1

خبرگزاری مهاجر - اخبار تلویزیون
[تصویر: scxa1mg4hn1hkndpwni7.jpg]
بسم الله الرحمن الرحیم - سری جدید برنامه راز در ماه مبار رمضان سال 1391 قرار است چهارشنبه ، پنجشنبه و جمعه هر هفته پخش می شود. این برنامه که مجری آن نادر طالب زاده است که خودش هم دغدغه دارد و هم بسیار حرفه ای اجرا میکند هر سال دیدنی تر از قبل است. برنامه ای که هر سال حرفهای نویی در آن زده میشود. تیم اجرا کننده و فیلمبرداران بسیار حرفه ای ای هم دارد .
این برنامه از 23:15 تا 23:30 شروع میشود.

رایانامه : raz@irib.ir

پیامک : 3000046 یا 3000047(آخه تو برنامش 3000047 روزیرنویس میکرد)

تلفن : 22652135
----------------------------------------------
من میگم بیاین هر چی میتونیم بیاین ای میل و اس ام اس و زنگ بزنیم که استاد رائفی پور رو دعوت کنن به برنامشون.شاید فرجی شد شد و به امید خدا استاد رائفی پور رو دعوت کردن.چون حسن عباسی رو پارسال ماه رمضون دعوت کرده بودن.شاید استاد رو هم دعوت کنن.Idea
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سرباز سید علی ، azade ، بچه شیعه ، ZaHrA110M ، PARADOX ، mhvvhm ، yasinakbari ، افسر جوان

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱:۲۹, ۱۹/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #31
آواتار
(۱۹/مرداد/۹۱ ۰:۳۲)محمدصالح نوشته است:  سلام بردارا وخواهرا
دکتذرائفی روسرم جاداره اما ایشون حرفایه عجیب زیادزدن تحلیل های عجیبی میکنن وبه نظرمن جای حرفهای ایشون تورسانه ملی نیست تازه الان صداوسیما فقط به تشویق کننده های روسا تریبون میده نه به منتقدها حرف سیاسی نبود اقتصادی بود واینو بگم که یک ملا ملایه لباس پیغمبرتنشه بایداحترامشو حفظ کرد
نه اینکه تو تلویزیون هیچ حرف عجیبی زده نمیشه.
استاد بدون مدرک هیچی نمیگه.
اول همیشه سه ساعت مقدمه چینی میکنه تا ذهن مخاطب آماده بشه بعد مسئله رو عنوان میکنه که مخاطب شوکه نشه.
به جای ایراد گرفتن از استاد رائفی و امثال ایشون تشریف ببرید از صدا و سیمای عزیز و پر محتوا انتقاد کنید که کارشناسانی چون استاد رائفی و استاد عباسی رو که وارد به مباحث هستند رو متاسفانه به بعضی آقایون که سوادشون فقط به درد اسم مدرکشون میخوره رو ترجیح نمیدند و تا این رویه ادامه داره مردم عزیز ما نه امام زمان.عج. رو می شناسند نه ایشون ظهور خواهد کرد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110
۳:۲۰, ۱۹/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #32
آواتار
نه اینکه تو تلویزیون هیچ حرف عجیبی زده نمیشه.
تلویزیون که زیاد عجیب داره بعضیاش متناقضن بعضیامضخرف قبول دارم حرفتون رو
استاد بدون مدرک هیچی نمیگه.
اول همیشه سه ساعت مقدمه چینی میکنه تا ذهن مخاطب آماده بشه بعد مسئله رو عنوان میکنه که مخاطب شوکه نشه.
به جای ایراد گرفتن از استاد رائفی و امثال ایشون تشریف ببرید از صدا و سیمای عزیز و پر محتوا انتقاد کنید که کارشناسانی چون استاد رائفی و استاد عباسی رو که وارد به مباحث هستند رو متاسفانه به بعضی آقایون که سوادشون فقط به درد اسم مدرکشون میخوره رو ترجیح نمیدند و تا این رویه ادامه داره مردم عزیز ما نه امام زمان.عج. رو می شناسند نه ایشون ظهور خواهد کرد.
[/quote]

مگه فقط همیناین که امام روبه مامیشناسونن خیلیهای دیگه هستند توتلویزیون که مطمئنا از اینها بهترند انصاف رو رعایت کنین
۳:۳۰, ۱۹/مرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مرداد/۹۱ ۳:۳۶ توسط revenger.)
شماره ارسال: #33

محمد جان طرف هیچی نمیدونه اصلا لااقل قدرت بیان و طرفدار داره که

همین سیما بیاره یادش بده صحبت کنه

خدایی سمت خدا رو ببین

حاج اقا ماندگاری دو ساله اونقدر گفت بندگی و خادم معنوی و... که به شخصه برام لوس شده و انتظار میکشم عوضشش کنن

اصلا کل برنامه سمت خدا تکراری شده فقط مباحث استاد عالی بسیار جالب و مفیده

برنامه شبکه قرانم هر وقت میزنی استاد بزرگ جوادی املی داره سوره یوسف تفسیر میکنه

برادران این برنامه ها باید طوری باشه که جذب کنه نه دفع

همین رائفی لابد یه چیزی توش هست و یه استعدادی داره که اینقدر طرفدار اونم از نسل جوون اونم از نوع خفنش داره....

خب سیمای ما واقعا بووقه اگه از چنین ادمی استفاده نکنه

همین

علاوه بر این من نمیدونم چرا دوستان اینقدر علاقه دارن که استاد رو در زمینه فراماسونری مطرح کنند؟؟؟؟

دوستان عزیز گذشت ماسون بازی

امروز رائفی بیشترین سخنرانیش یا درباره فاطمه(سلام الله علیها) هستش یا درباره امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)

در اکثر سخنرانی هاش تفاسیر قرانی به کار برده میشه

حالا نمیدونم گیر چیه هی میگید فراماسون و...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، taban
۴:۰۷, ۱۹/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #34
آواتار
حالا ما هرچی میگیم استاد یه سال و خورده ایه راجع به فراماسونری صحبت نمیکنن مگه کسی گوش میده.
بازم حرف خودشونو میزنن.
۴:۵۰, ۱۹/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #35
آواتار
مگه من گفتم که استاد بدحرف میزنه گفتم حاج اقای ماندگاری دکتر رفیعی حاج اقای عالی حاج اقای قرائتی اقای رحیم پور ازغدی وخیلی های دیگه بهتر صحبت میکنن ایشون لیاقتشون اینه که شبکه های ماهواره ای که دعوت به اسلام هدفشونه کمک کنن نه صداوسیمایه درپیت ببخشین بووووووق البته اساتید نام برده برای مردم ایران جاافتاده ترند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: revenger
۱۸:۵۵, ۱۹/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #36

مریم خانم این گفته من نیست

خود رائف تو سخنرانی هاش میگفت : مدیون هستید اگه برید دنبال این مباحث

اینا صرفا جهت اطلاع و اگاهی بیان میشه

ضمنا من به شخصه با سخنرانی مهدویت با ایشون اشنا شدم و طرفدارشون شدم
۶:۴۴, ۲۰/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #37

نقل قول:برای این که آقای رائفی پور بتواند همین موفقیتی که الان بدست آورده رو هم تو تلویزیون بدست بیاره باید از فراماسونری شروع کنه !

شما علت پرداختن به مسئله ی فراماسونری توسط آقای رائفی پور رو میدونید؟ شما با جریان اقای دیوید آیک و خطری که نزدیک بود جامعه ی جوان رو مورد هدف قرار بده آشنا هستید؟
چطور شما مسئله ی پرداختن استاد به فراماسونری رو تا حد مشهور شدن تقلیل میدهید؟!!!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: revenger ، aleerz ، taban
۲۳:۲۰, ۲۰/مرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مرداد/۹۱ ۲۳:۲۱ توسط anti-dajjal.)
شماره ارسال: #38
آواتار
بهترین راه برای هدایت جوونای ایران به نظرمن سخنرانی استاداونم توتلویزیونه.نمیدونیدوقتی سخنرانی ایشون روبه دوستام میدادم روزبعدچقدرازم بابت اینکه اوناروازگمراهی نجات دادم تشکرمیکردند.عزیزان بهتره به حرف دوستمون گوش بدیم وپیامک بزنیم.
یاعلی مدد
۱:۳۷, ۲۱/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #39
آواتار
شما طوری صحبت میکنید انگاری همه جوونا منحرفند دکتر خوب صحبت میکنه ولی این صحبتهای ایشون توتلویزیون جاش نیست تازه سخرانی ذوالقرنین ایشون اعتراض خیلی هارو دراورده من خودم استادو دوست دارم ا99درصد حرفاشو قبول دارم خوب هرکسی یه عیب داره اوکه معصوم نیست
۲:۱۴, ۲۱/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #40
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
چند تا نکته بد ندیدم به دوستان عرض کنم البته به عنوان برادر کمترین شما
یکی اینکه بنده کوچک تمام اساتید و سخنرانهایی که بدرستی در مسیر دین گام بر می دارم هستم دوستان خواهشن برای بزرگتر کردن یکی نیازی به کوچک کردن دیگری نیست واین انصاف نیست وحتی طریقه دین هم اینگونه نیست هر کس سلیقه ای دارد واز یک نوع سخنران یا استادی خوشش می اید نباید به دیگران توهین کند یا چیزهای دیگر ببینید من از بچگی پای منبر شیخ حسین انصاریان رفته ام وپای منبر ایشان بزرگ شده ام ولذت وافری پای منبر ایشان می برم دلیلی ندارد بگویم بقیه خوب صحبت نمی کند
البته در مورد استاد رائفی پور واقعا ایشون استادی هستند که مطالب رو بسیار زیبا با زبان جوانان بیان می کنند که خود من از صحبت های ایشان بسیار استفاده کرده ام و حتی در صحبت نیم ساعته ای که توفیق شد پیش ایشان بودم وبا ایشون صحبت کردم واقعا دیدم بسیار انسان متواضع وخاکی هستند وهمچنین بسیار تیز که حتی به مسائل جزئی دور اطراف خود بسیار دقیق هستند وحتی با نشر سخنرانی هایش حداقل حدود ده جوانی که پایبند چیزی نبودند جذب دین خود شدند دوستان اگر می خواهیم در راه امام زمان گام برداریم بیائید به این اساتید کمک کنیم وهر روز وقت این اساتید نگریم بیان توضیح بدهند که چرا این حرفها را زده اند و از چیز های دیگر بماند این حرف من فقط در مورد استاد رائفی پور نبود بلکه در مورد تمامی اساتید خواهشن احترام این اساتید بزرگوار که در این راه گام بر میدارن داشته باشیم
می توانم در مورد این حرفهایی که درباره این اساتید زده اند و وقت هزینه این بزرگواران را گرفته اند برای هر کدام خاطره ای بگم از شیخ حسین انصاریان دکتر عباسی استاد رائفی پور و............ ان شاءالله خداوند تمامی این بزرگواران برای ما نگهدارد .
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: revenger ، ترنم ، aleerz ، taban
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]