کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 2.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حکومت شیطانی(اهمیت مبارزه با حکومت های شیطانی 1)
۲۰:۰۲, ۵/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/دی/۹۲ ۹:۳۹ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

به یاد آور آنگاه که پروردگار تو به ملائکه فرمود من در زمین خلیفه بر گمارم گفتند پروردگارا می خواهی کسانی را بگماری که فساد کنند در زمین و خون ها بریزند و حال آنکه ما خود تو را تسبیح و تقدیس می کنیم خداوند فرمود من می دانم چیزی که شما نمی دانید و خدای عالم همه اسماء را به آدم تعلیم فر مود آنگاه حقایق اسماء را در نظر فرشتگان پدید آورد و فرمود خبر دهید مرا به اسماء اینان اگر راست می گوئید فرشتگان عرضه داشتند تو پاک و منزهی ما نمی دانیم چیزی جز آنچه تو خود به ما تعلیم فرمودی توئی دانا و حکیم.خداوند فرمود ای آدم ملائکه را به حقایق این اسماء آگاه ساز پس چون آدم ملائکه را بدان آگاه ساخت خدا به ملائکه فرمود آیا نگفتم به شما من می دانم غیب آسمان ها و زمین را و می دانم هرآنچه را که آشکار و پنهان دارید و چون گفتیم فرشتگان را که بر آدم سجده کنید همه سجده کردند مگر ابلیس که ابا و تکبر کرد و از فرقه کافران گردید و گفتیم که ای آدم تو با جفت خود در بهشت رایگان و بی زحمت جای گزینید و بخورید از اطعمه بهشت از هرچه می خواهید و نزدیک نشوید به این درخت که از جمله ستمکاران خواهید بود. پس شیطان آدم و حوا را به لغزش افکند و خوردند از آن درخت و بدین عصیان هر دو را از آن
[/b]
(بهشت پر نعمت) بیرون کرد و گفتیم فرودآئید از بهشت که برخی از شما برخی را دشمنید و شمارا در زمین آرامگاه و آسایش خواهد بود تا روز مرگ. پس آدم از خدای خود کلماتی آموخت که خداوند توبه پذیر و مهربان است گفتیم فرود آئید از بهشت همه ی شماها تا آنکه از جانب من راهنمایی به سوی شما آید پس هرکس پیروی کند راهنمای مرا هرگز بیمناک و اندوهگین نخواهد گشت و آنهایی که کافر شدند و تکذیب کردند آیات ما را اهل دوزخ هستند و در آتش آن همیشه معذب خواهند بود.(آیات30 تا 39 سوره بقره)
اکنون در حال این خلفای خداوند در زمین (یعنی انسان ها)سیری کوتاه خواهیم داشت.آدم(علیه السلام) که فرشتگان بر وی سجده کردند به همراه همسرش که 100% جمعیت آن زمان بوده اند با وسوسه شیطان فرمان خدای را زیر پا نهاده و به زمین هبوط کردند. به سرنوشت قوم نوح (علیه السلام)دقت کنید که همراهان او در مقایسه با جمعیت آدمیان آن زمان چقدر اندک بوده است. "" و من آنها بسیاری را گمراه کردندهیچ جز برضلالت و عذابشان نیفزای.(آیه 24 سوره نوح)"

" مردم زمان ابراهیم(علیه السلام)را بنگرید که قرآن از قول ابراهیم(علیه السلام)در این خصوص می فرماید:"" پروردگارا این بتان بسیاری از مردم را گمراه کردند پس هرکس پیرو من است او از من است هر که مخالفت کند پس حقیقتا تو خدای بخشنده و مهربانی.(آیه 36 سوره ابراهیم )""

مشخص می شود که در آن برهه ی زمانی اکثر مردم مشرک بوده اند

"" اکثر مردمان را در عهد استوار ندیدیم بلکه بیشتر را عهد شکن و بد کار یافتیم(102) بعد از آن رسولان باز ما موسی را با آیات وادله به سوی فرعون و قومش فرستادیم آنها هم با آن آیات مخالفت و سرکشی کردند بنگر تا عاقبت به روزگار آن تبهکاران چه رسید.(103 سوره مبارکه اعراف) "" در خصوص مردمان زمانه ی موسی(علیه السلام) و سرنوشت شریعتش و کتابش توجه کنید که در آیات قبل یاد گردید و در خصوص عیسی(علیه السلام) و مردم روزگارش و حتی سرنوشت رسالتش که مختصری سابقا در مقاله ها قبلی شرح داده شد دقت کنید.پیامبر اعظم را بنگرید که علی رقم ایجاد حکومت الهی در همان وسعت کم بلافاصله بعد از شهادتش * حکومت از وارثانش غصب شده و به دست سران زور و زر می افتد و وارثانش یک به یک زندانی و شهید می شوند. وصی اعظمش به علت انحراف و غفلت جامعه با بی حمایتی مردم زمانش روبرو شده و برای حفظ دین خدا 25 سال مجبور به خانه نشینی می شود اوصیاء دیگرش نیز سرنوشتی بهتر از این پیدا نمی کنند تا جایی که آخرین امید حذب الهی به همان دلیلی که پدرش خانه نشین شد اکنون مدت بیشتر از هزار سال است که خانه نشین غیب شده و از منظر ها نا پیدا و ناشناس گردیده است.به سرنوشت دین پیامبر اعظم توجه کنید که تکه تکه شده و آمیخته به وسعت زیادی از احادیث جعلی و خرافی می شود و مفاهیم بلندش تا حدود زیادی به دست فراموشی نهاده می شود. اکنون که در آخر الزمان هستیم بهتر می توان این امر را درک نمود. "

"و آن زمانی است که از فتنه نجات نمی یابد مگر مومنانی که بی نام و نشانند اگر در حضور باشند شناخته نشوند و اگر غایب گردند کسی سراغ آنها را نمی گیرد آن ها برای سیر کنندگان در شب ظلمانی جوامع،چراغ های هدایت و نشانه های روشن هستند نه مفسده جو هستند و نه فتنه انگیز نه در پی اشاعه فحشایند ونه مردمی سفیه و لغو گو.اینانند که خداوند در های رحمتش را به سویشان باز می کند و سختی ها و مشکلات را از آن ها برطرف می سازد ای مردم به زودی زمانی می رسد که اسلام همچون ظرفی که واژگون شود و آنچه در آن است بریزد واژگون گردد و مردم حقایق آن را به کلی فراموش کنند ای مردم خداوند به شما ظلم نخواهد کرد از این نظر به شما تامین داده است ولی هرگز به شما تامین نداده که شما را آزمایش نکند زیرا خداوند در قرآن فرموده

:"
درجریان نوح نشانه هایی است و ما مردم را می آزماییم.(خطبه 103 نهج البلاغه با موضوعیت آخر الزمان)""
*[/u]در این خصوص مراجعه کنید به کتاب راز قتل پیامبر نوشته ی سید علی موسوی مطلق.
با برسی این موضوعات می بینیم که در تاریخ بشری جز گروه اندکی از این خلفای خدا در زمین(انسان ها)که به عهد خود با خدا وفادار ماندند اکثر بقیه تغیر مسیر داده و عبد الطاغوت("طاغوت"به معنای سرکش در مقابل خداوند می باشد و

"عبد" به معنای بنده است) گشته و کافر و مشرک گردیدند . ""بگو ای پیامبر آیا شما را آگاه سازم که کدام قوم را نزد خدای بدترین پاداش است کسانی که خدا بر آنان لعن و غضب کرد و آنان را به بوزینه و خوک مسخ نمود و آنکس که بندگی طاغوت کرد ، اینان را نزد خدای بدترین منزلت و گمراه ترین خلق از راه راست هستند (آیه 60 سوره مائده)"" به نظر شما آیا این موضوع اتفاقی است؟ چرا این گروه اندک (حزب خداوند) علی رقم تلاش و فداکاری بسیار در اغلب برهه های زمانی پیروزی چشم گیری نداشته است. مگر در مقابل حزب الهیون چه گروه و حزبی بوده که پیروزی را در اکثر زمان ها نصیب خود کرده است؟ دشمنی آنها با آدمیان به چه سبب است ؟ تا چه حد قدرت و اختار دارند؟ و... منطقی است که از کتاب هدایت کمک بطلبیم . به این آیات الهی توجه ویژه داشته باشید:

و ای رسول یاد بیاور وقتی را که به فرشتگان فرمان دادیم که بر آدم همه سجده کنید و آنها تمام سجده کردند جز ابلیس که از جن بود که از طاعت خدا سرپیچید آیا غیر از من او و ذریه اورا دوست گرفته در صورتی که آنها شما را سخت دشمنند و ظالمان که به جای خدا شیطان را به طاعت برگزیده اند بسیار بد مبادله ای کرده اند.(50 - کهف)

[u]
هنگامی که خدا به فرشتگان گفت من بشر را از گل می آفرینم(71)پس آنگاه که او را به خلقت کامل بیاراستم و از روح خود در او بدمیدم سجده در افتید(72) پس به فرمان خدا تمام فرشتگان بدون استثناء سجده کردند(73)مگر ابلیس که غرور و تکبر ورزید و از زمره کافران گردید(74)خداوند فرمود ای ابلیس تورا چه مانع شد که به موجودی که من به دو دست خود آفریدم سجده کنی؟آیا تکبر کردی؟و یا از بلند رتبگان بودی؟(75)گفت من از او بهترم مرا از آتش و اورا از گل آفریدی(76)فرمود از آنجا بیرون رو که تو رانده شده ای(77)لعنت من بر تو تا روز قیامت(78)عرض کرد پروردگارا پس مهلت ده که تا روز قیامت زنده مانم(79)خداوند فرمود از مهلت یافگان قرارت دادیم (80)تا روز و وقت معلوم(81)گفت به عزتت قسم که خلق را تمام گمراه خواهم کرد[u](82)مگر بندگان خاص تو(83)خداوند پاسخ فرمود بحق سوگند و حق میگویم (84)که جهنم را از تو و پیروانت پر خواهم کرد(85)(سوره مبارکه ص)
و همانا شما آدمیان را بیافریدیم و آنگاه که بدین صورت کامل آراستیم فرشتگان را به سجده آدم مامور کردیم همه سجده کردند جز ابلیس که از جمله سجده کنندگان نبود(11)خدای بدو فرمود چه چیز تو مانع از سجده ی آدم شد که چون تورا امر کردم نا فرمانی کردی پاسخ داد که من از او بهترم که مرا از آتش و اورا از خاک آفریده ای (12) خدای به شیطان فرمود از از این مقام فرود آ که تورا نرسد که بزرگی و نخوت ورزی بیرون شو که تو از زمره فرومایگانی (13)شیطان گفت تا به روزی که خلایق برانگیخته شوند مرا مهلت ده(14)خداوند فرمود البته مهلت خواهی داشت(15) شیطان گفت که چون تو مرا گمراه کردی من نیز بندگانت را از راه راست که شرع و آئین توست گمراه گردانم(16)آنگاه از پیش روی و از پشت سر و طرف راست و چپ آنان در می آیم تا بیشتر آنان شکر نعمت به جای نیاورند(17) خداوند شیطان را گفت بیرون شو که تو رانده ی در گاه مائی هر که از فرزندان آدم تو را پیروی کند جهنم را از تو و آنان به یقین پر می گردانم(18)و ای آدم تو با جفتت در بهشت منزل گزینید و از هرچه بخواهید تناول کنید ولیک نزدیک این درخت نروید که بد عمل شده و بر خویش ستم خواهید کرد (19) آنگاه شیطان هر دو را به وسوسه فریب داد تا زشتیهای پوشیده ی آنان پدیدار شود و به دروغ گفت خدا شما را از این درخت نهی نکرد جز برای اینکه مبادا دو پادشاه شوید یا عمر جاویدان یابید(20)و بر آن سوگند یاد کرد که من خیر خواه شما هستم شما را به خیر دلالت میکنم(21)پس راهنمایی به فریب و دروغ کرد تا چون از آن درخت تناول کردند زشتی هایشان آشکار گردید و بر آن شدند که از برگ درختان بهشت خود را بپوشانند و خداوند ندا کرد که آیا من شمارا از این درخت منع نکردم و نگفتم که شیطان سخت دشمن شماست(22)(سوره اعراف)

ای فرزندان آدم مبادا شیطان شمارا فریب دهد چنانکه پدر و مادر شمارا از بهشت بیرون کرد جامه ی عزت از تن آنان برکند و قبایح آنان را در نظرشان پدید آورد و همانا آن (شیطان)و بستگانش شما را می بینند در صورتی که شما آنها را نمی بینید ما نوع شیطان را دوستان آنان که ایمان نمی آورند قرار داده ایم
(27-اعراف)
و همانا انسانی را از گل ولای سالخورده ی تغیر یافته بیافریدیم(26)و طایفه ی جنیان را پیشتر از آتش گدازنده خلق کردیم(27)و آنگاه که پروردگار به فرشتگان فرمود من بشری از ماده گل و لای خلق خواهم کرد (28)پس چون اورا مستوی قرار دادم و در او از روح خویش دمیدم بر او سجده کنید(29)همه فرشتگان سجده کردند (30) مگر ابلیس که از سجده کنندگان نبود(31)فرمود ای ابلیس برای چه تو با ساجدان آدم سر فرود نیاوردی (32)پاسخ داد که من هرگز به بشری که از گل و لای کهنه خلق کرده ای سجده نخواهم کرد(33)فرمود پس خارج شو از صف ساجدان که تو رانده ی درگاه ما شدی(34)و لعنت ما تا روز جزا بر تو محقق و حتمی گردید(35)شیطان از خدا در خواست کرد که پروردگارا پس مرا مهلت ده تا روزی که خلق مبعوث میشوند (36) فرمود آری تو از مهلت یافتگانی(37)تا به وقت معین و روز معلوم(38)شیطان گفت خدایا چنانکه مرا گمراه کردی من نیز در زمین همه چیز را در نظر فرزندان آدم جلوه میدهم و همه آنها را گمراه خواهم کرد(39)بجز بندگان پاک و خالص تو را (40) خدا فرمود همین اخلاص و پاکی سریرت راه مستقیم به در گاه رضای من است (41) و هرگز تورا بر بندگان من تسلط و غلبه نخواهد بود لیکن اقتدار و سلطه ی تو بر مردم نادان گمراهی است که پیرو تو شوند(42)و البته وعده گاه جمیع آن مردم گمراه نیز آتش دوزخ خواهد بود(43)(سوره حجر)
و همچنین ما هر پیغمبری را از شیطان های انس وجن دشمنی در مقابل برانگیختیم که آنها برخی با برخی دیگر سخنان آراسته ظاهر فریبنده اظهار کنند و اگر خدا می خواست چنین نبود پس اینها را با دروغشان واگذار (112- سوره انعام)
و ما پیش از تو هیچ رسول و پیغمبری نفرستادیم جز آنکه چون آیاتی برای هدایت خلق تلاوت کرد شیطان در آن آیات الهی القاء دسیسه کرد آنگاه خدا آنچه القاء کرده محو و نابود می سازد و آیات خود را تحکیم و استوار می گرداند و خدا دانا بحقایق امور و درستکار در نظام عالم است(52) تا خدا با آن القائات شیطان کسانی را که دلهاشان مبتلا به مرض نفاق و شک یا کفر و قساوت است بیازماید و همانا کافر و ستمکاران عالم سخت در شقاوت و دور از نجات می باشند(53 سوره حج)
بگو ای پیامبرآیا غیر خدا چیزی را که نفع و ضرری ندارد به خدایی بخوانیم و به جاهلیت ، بعد از این که خدا ما را هدایت فرموده برگردیم تا مانند کسانی که فریب و اغوای شیطان او را در زمین سرگردان ساخته است آن شیطان را یارانی است که شخص را به سوی خود هدایت میکنند بگو هدایت خدا به حقیقت هدایت است و ما ماموریم تسلیم فرمان خدای جهان باشیم.(71-مائده)
و هرکه از یاد خدا رخ بتابد شیطان را بر انگیزیم تا یار و هم نشین دائم وی باشد(36-زخرف)و آن شیاطین همیشه آن مردم از خدا غافل را از راه خدا باز دارند و به ذلالت افکنند و پندارند که هدایت یافته اند(37-زخرف)
شیطان به وعده ی فقر شما را امر به فحشاء می کند و خداوند به شما وعده آمرزش و احسان می دهد و خدارا رحمت بی منتهاست و به همه ی امور جهان داناست(268

سوره بقره) (فحشاء : کار و سخنی که در زشتی آن تردیدی نیست)
و چون حکم به پایان رسد در آن حال شیطان گوید خدا به شما به حق و راستی وعده داد و من شمارا وعده دادم پس خلف وعده کردم و برای من علیه شما هیچ حجت و دلیلی نبود مگر این که شمارا دعوت کردم و شما مرا اجابت کردید پس امروز شما ابلهان که سخن بی دلیل من را پذیرفتید مرا ملامت میکنید بلکه نفس پر طمع خود را ملامت کنید که امروز نه شما فریاد رس من توانید بود و نه من فریاد رس شما من به شرکی که شما به اغوای من آوردید معتقد نیستم آری در این روز ستمکاران عالم را عذاب دردناکی خواهد بود.(22-ابراهیم)
کار دین به اجبار نیست راه هدایت و ذلالت بر همه روشن گردید پس هر کس به طاغوت کفر ورزید و به خدا ایمان آورد پس به تحقیق به ریسمان محکم ناگسستنی چنگ زد و خداوند شنوای داناست(256-بقره)خداوند یار اهل ایمان است آنان را از تاریکی ها به سوی نور می برد و کسانی که کافر شدند یارانشان طغیانگران(طاغوت) هستند که آنها را از نور به تاریکی میبرند آنها اهل دوزخ و در آن مخلد هستند(257-بقره)
ای آدمزادگان آیا با شما عهد نبستم که شیطان را نپرستید زیرا که او دشمن آشکار شماست.(60-یس)و مرا پرستش کنید این راه مستقیم است(61-یس)
و آنان که از پرستش طاغوت دوری جستند و به در گاه خدا باز گشتند بشارت مال آنهاست پس بشارت بندگان مرا(17-زمر)

دقت کنید که در آیات فوق به صراحت دشمن فرزندان آد م معرفی می گردد ، خصوصیات وتوانایی هایش ومختصری از سوابقش بیان می شود.مطابق متن صریح کتاب هدایت دشمن ما فرزندان آدم موجودی به نام ابلیس و پیروانش بیان شده اند که خداوند او و یارانش را شیطان و طاغوت می نامد.در ذیل تعدادی از خصوصیات ابلیس بیان شده است که برخی در همه شیاطین مشترک است.(این خصوصیات بر گرفته از متن صریح قرآن کریم است)
1. ابلیس از ساکنین عالم بالا بود که در مقابل خداوند تکبر ورزید و از دستورش سرپیچی کرد.
2. منشاء خلقت ابلیس از آتش است.
3. ابلیس از جنیان است و از فرشتگان نیز به شمار می رفت.
4. از کافران است.
5. دارای ذریه و نسل است.
6. دوست عده ای از انسان هاست.
7. دشمن سر سخت بنی آدم است.
8. فرمان دهنده ی ظالمان است و ظالمان از وی اطاعت می کنند.
9. رانده شده از درگاه الهی است.
10. به یقین اهل جهنم است.
11. سوگند یاد کرده خلایق را گمراه کند.
12. از فرومایگان است.
13. تا روز معلوم و مشخص از مهلت یافتگان است.
14. بندگان خدا را از راه راست گمراه می کند.
15. از پیش رو و پشت سر و چپ و راست به خلایق وارد می شود تا شکر نعمت به جای نیاورند.
16. وسوسه گر است.
17. فریب می دهد.
18. دروغگو است.
19. سوگند به دروغ یاد می کند

20. از سوابقش این است که: پدر و مادر ما فرزندان آدم را از بهشت بیرون کرد و جامه عزت از تن ایشان بیرون آورد و زشتی های آن ها را آشکار ساخت.
21. ابلیس و بستگانش ما را می بینند در حالی که ما آنها را نمی بینیم.
23. لعین است و خداوند اورا لعنت کرده است.
24. همه چیز را در نظر فرزندان آدم جلوه می دهد(از این طریق آنها را گمراه می کند و از راه راست منحرف می سازد)
25. فقط بر افراد نادانی که پیرو وی می شوند اقتدار و سلطه دارد.
26. دشمن پیامبران الهی است.
27. یارانی از جنیان و انسان ها دارد.
28. سخنانش به ظاهر آراسته و بسیار فریبنده است.
29. در همه آیات الهی که قبل از نزول قرآن بر پیامبران نازل شده است القا ی دسیسه کرد.(خداوند فرموده است القا ی او را محو و نابود می سازد)
30. دسیسه ی او وسیله ی است برای آزمایش افرادی که دارای قساوت قلب و نفاق هستند.
31. یارانی دارد که اشخاص را به سوی خود هدایت میکند.
32. یار و همنشین دائم کسی است که از یاد خدا رخ بتابد.
33. مدام مردم از خدا غافل را از راه خدا باز می دارد.
34. به انسان ها وعده ی فقر می دهد

35. انسان ها را امر به فحشا می کند. (فحشاء : کار و سخنی که در زشتی آن تردیدی نیست)
36. از شهادت دهندگان در قیامت است و شهادت می دهد که خداوند به راستی وعده داده است.
37. وعده دهنده است و وعده اش به اعتراف خودش دروغ است.
38. هیچ دلیل و حجتی در گمراه کردن انسان ها ندارد و انسان ها بدون دریافت دلیلی یا حجتی از سوی شیطان او را پیروی می کنند.
39. کسانی را که به دعوت او اجابت می کنند ابله می داند.
40. از نفس پر طمع انسان ها برای گمراه کردنشان استفاده می کند.
41. فریاد رس هیچ کس نمی تواند باشد.
42. انسان هایی به اغوای او به خداوند شرک می آورند در حالی که خود شیطان می گوید به این شرک باوری ندارد.
43. انسان هایی به او ایمان می آوردند.
44. یار و همراه کافران است.
45. همراهان خود را از نور به تاریکی و ظلالت می برد
46. همه ی بنی آدم با خداوند عهد بسته اند که شیطان را نپرستند
47. دشمن آشکار انسان هاست
48. معبود برخی از انسان هاست و عده ای او را پرستش می کنند
49. کسانی که به شیطان ایمان آورند به پست ترین درجات نزول می کنند

50. پیروانش به آتش جهنم وارد خواهند شد
آیا هنوز به دشمنی ابلیس و یارنش با بشر شک دارید؟ توانایی ها و اختیارات وی را نادیده می گیرید؟ به جرات می گویم که در حال حاضر و در طول تمام تاریخ همه ی فتنه های جهان را شیطان هدایت و رهبری کرد. تمدن های بزرگ را به سوی خود منحرف ساخت و مردم را به پرستش و طاعت خود دعوت کرد . ظالمان تحت امر خود را که صاحبان نا به حق زر و زور بودند به ترویج و حفاظت از منافع شیطانی خود گمارد. او با وسوسه و زینت دادن دنیا در نظر پیروانش به آنها ولایت یافت ایشان را تحریک به جنگ با الهیون و قتل بندگان خدا نمود و بدین سبب این مردم گمراه را به سوی جهنم رهنمون شد
سرتاسر تاریخ بشر را حکومت سرکشان قبضه نموده است.حرکت124,000 پیامبر الهی و یازده امام معصوم در مبارزه با این حکومت های سرکش صرف شد که بجز برهه زمانی کوتاه که منجر به ایجاد حکومت قسط و عدل گردید هیچ یک از رسولان و ائمه الهی موفق به ایجاد حکومت قسط و عدل جهانی نگردیده اند.( که بنا به فرموده ی کتاب خدا هدف تمامی پیامبران بوده است).بیشتر از هزار سال است که شیطان با مدیریت ویژه ی فتنه های جهان و انحراف جوامع بشری موجب ایجاد موقعیتی شده است که به سبب آن آخرین امام معصوم و وارث انباء و ائمه قادر به اعلام حضور خود نیست.(این در حالی است که ظهور حضرت مهدی مرگ شیطان را در پی خواهد داشت)مشیّت الهی نیز بر این امتحان قرار گرفته است و ما با ایمان به ابلیس سعادت خود را به شیطان فروخته ایم ، امام زمان و منجی موعود خود را در زنجیر اعمال خود به بند کشیده ایم ، سر از سجده خداوند که هدف خلقت ما بود بر تافته و به دشمن سوگند خورده ی خود سر فرود آورده ایم
به اطراف خود نظر کنید در جوامع بشری حاضر دقت داشته باشید! حکومت های بزرگ جهان که ادعای رهبری ملت ها را دارند در شمار کدام حذب به شمار می روند؟ آیا حکومت های بزرگ موجود ، در راستای زمینه سازی برای ظهور مهدی ال محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) تلاش دارند؟کسی هست که بگوید این حکومت ها الهی هستند؟ساخت سازمانهای جهانی مختلف خبر از نیت ابر قدرت ها برای یک حکومت جهانی می دهد سازمان ملل متحد ، سازمان تجارت جهانی ، دادگاه جهانی لاحه ، سازمان پلیس جهانی اینتر پل ، سازمان حفاظت از محیط زیست جهانی، سازمان ها ورزشی جهانی و ده ها سازمان جهانی دیگر زمینه سازی برای ایجاد یک حکومت جهانی است. ولی همه باور داریم که این زمینه سازی برای حکومت جهانی مهدی ال محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) نیست
واقع بین باشیم جهان محیای یک حکومت یکپارچه جهانی می شود ولی الهیون در میان حاکمانش جای ندارند بجز شیاطین و شیطان کسی دیگر ی را می شناسید که با الهیون دشمنی داشته باشد یا سوگند یاد کرده باشد که همه ی بندگان خدا را گمراه کند؟ از پیشروان این قدرت های بزرگ چه عقیده ای برخواسته است؟آیا اینان نیستند که شعار سکولاریزه کردن جهان را سر داده اند؟ دموکراسی ، اومانیسم ، لائیک ، کمونیسم ، مارکسیسم ، فرویدیسم ، لیبرالیسم و امثال این را چه کسانی راه سعادت انسان ها معرفی کرده اند؟ منشا این مکاتب چیست و از کجاست ؟ اومانیسم با شعار اصالت انسان ، در مقابل اصالت خداوند بود که موضوعیت پیدا کرد. دموکراسی به معنای حکومت مردم بر مردم در مقابل حکومت خداوند بر مردم مطرح شد.کمونیسم و مارکسیسم و فرویدیسم اعتقادی به خداوند ندارند در واقع افرادی نظیر فروید و مارکس اعتقاد خود را در مقابل اعتقادات الهی قرار دادند.لائیک به معنای دین ستیزی و مبارزه با دین الهی و سکولاریسم به معنای دین زدایی و تقدس زدایی ، همه بنحوی رویاروی دین خداوند قرار گرفته اند
لیبرال دموکراسی که از سوی همین کشور ها آخرین اندیشه بشر برای هدایت جوامع به سوی سعادت معرفی می شود به چه معناست؟ لیبرالیسم به معنای اباحی گری و برنشمردن هیج باید و نبایدی اساس خود را در یک جمله خلاصه کرده است
: "
هرچه می خواهی انجام بده " توجه داشته باشید آیا این جمله به گوش شما آشنا نیست؟ همواره زمزمه ی شیاطین در گوش بشر همین بوده است هر چه می خواهی انجام بده
به این مطالب دقت کنید
""" هان ! آشکار می گردد توسط آیواس ، پیشکار هور- پار- کرات
* به همراه خدا و ستایشگر من هیچم.آنها مرا نمی بینند. آنان بر زمینند. من بهشت هستم، و خدای دیگری جز من و سرورم هدیت نیست
* عدد من 11 است،همانند عدد همه آنانی که از ما هستند.ستاره پنج پر ، با دایره ای در میان ، و دایره قرمز است.
* من ماری هستم که دانش و شعف و شکوه می دهد، و قلوب مردمان را با مستی به جنب و جوش در می آورم و برای پرستش من شراب و داروهای غریب را از جایی بر گیر که به پیغمبرم خواهم گفت و بدانسو مست باش.
* من تنهایم : جایی که هستم خدایی نیست.
* بگذار خون به اسم من جاری شود. کافر را پایمال کن . بر آنان مسلط باش ، ای جنگ جو، به تو گوشت آنها را برای خوردن می دهم!
* احشام را قربانی کن ، کوچک و بزرگ : پس از یک کودک!!!!.
* برای عطر ، آرد و عسل و لرد شراب قرمز را مخلوط کن : سپس روغن آبر املین و روغن زیتون را، و پس از آن با خون تازه ی غنی نرم کن.
* بهترین خون ، خون ماه است ، ماهانه : بعد از آن خون تازه ی یک کودک، یا خون چکیده از جمعیت بهشت . بعد خون دشمنان . بعد خون کاهن یا پرستنده: بعد خون یک جن ، اهمیتی ندارد کدام.
* خوردن اینها در تو شهوت و قدرت شهوت به بار می آورد.
* بُکش و شکنجه بده و بر آنان مسلط باش.
* با سر قوش مانندم به چشم های عیسی که بر صلیب آویخته است نوک می زنم.
* بال هایم را به صورت محمد می زنم و کورش می کنم.
* با چنگال هایم گوشت هندی و بودایی،مغول و دین را پاره پاره می کنم.
* بر کیشهای شما تف می اندازم.
* حجابیست : آن حجاب سیاه است . این حجاب زن با حیاست.این حجاب غم و پارچه ی تابوت مرگ است : این از من نیست.
* بگذار مریم روی چرخها تکه تکه شود:بگذار به خاطر وی همه زنان عفیف در میان شما کاملا حقیر شوند. """

این مطالب برگذیده ای از کتاب"" شریعت لیبرال -220 "" نوشته ی استاد اعظم فراماسونری و پایه گذار شیطان پرستی نوین آقای " آلیستر کراولی " است که مدعی شده یک جن به نام آیواس در سرزمین مصر از سوی ابلیس بر وی ظاهر شده و این مطالب را از زبان ابلیس بر وی دیکته کرده است.این کتاب توسط هر کسی نوشته شده باشد و به هر مناسبتی ، یک مساله روشن است که آنچه در قالب شریعت لیبرال در این کتاب مطرح شده دعوت به طاعت شیطان و دشمنی قاطع با الهیون است.صحت ادعای کراولی مورد بحث ما نیست بلکه اهمت این کتاب در این است که نگاه غالب بر لیبرالیسم را در میان شیطان گرایان نشان می دهد و اینکه بزرگان شیطان پرستی، لیبرالیسم را شریعت خود می دانند و برایش اینقدر ارزش قائل هستند.
تامل و تفکر کنید، آیا هنوز به دشمنی ابلیس با بشر شک دارید؟ هنوز شک دارید که شیطان القا کننده ی تفکرات ضد الهی به ذهن متفکرین و طراحان عقایدی مثل لیبرالیسم است؟
""زشت سیرتان شیطان را ملاک کارخویش قرارداده اند.او هم آنان را دام خویش برگزیده وسپس تخمهای پستی و رذالت را در سینه هایشان گذارده و جوجه های آن را در دامنشان پرورش داده است. با چشم آنان می نگرد و با زبان آنان سخن می گوید و با دستیاریشان بر مرکب گمراه کننده ی خویش سوار شده و کردار ناپسند را به نظرشان جلوه داده است. (اینان به کسی شباهت دارند که)اعمال آنها گواهی می دهد که با همکاری شیطان انجام شده وسخنان باطل را او به زبان آنان نهاده است

""(
خطبه 7 نهج البـــــــلاغـه با موضوعیت مذمت شیاطین انسان نما)
دوستان من اکنون جامعه بشری با وضع متفاوتی روبرو شده است . دیگر کار از صحبت کردن در مورد سازمان فراماسونری و مکاتب نو ظهور و شیطان پرستی گذشته است.صرفاً صحبت کردن و نوشتن مقاله و اجرای سخنرانی در مورد مفاسد موجود در قشر جوامع انسانی درمان کننده نخواهد بود.مدتهاست که شیطان برنامه عظیم خود یعنی انحراف همه ی انسان ها به سوی دوزخ را به طرز ماهرانه ای پیش برده است در حالی که ما مسحور جلوه نمایی وی بوده ایم و خواب یا بیدار سر به طاعتش نهاده ایم (البته بجز گروه اندکی).
سالهاست که شیــــاطیـــن در تمام ابعاد زندگی روزمره ی ما نفوذ کرده اند. نتیجه ی این امر را در اوضاع رسانه ها جستجو کنید در تجارت و اقتصاد و هنر و در هر گوشه و کناری که دست رسی دارید.به تبلیغ آشکارا و بی پرده ی مکاتب شیطانی دقت کنید و اینکه چطور این امر در رسانه ها فراگیر شده است .به تلاش رسانه ها در ارائه جلوه ای زیبا از ابلیس و معرفی شیطان زیبا و قدرتمند که نیروی خود را صرف ایجاد زندگی توام با سعادت برای انسان می کند دقت کنید.به نظام بانکداری رَبَوی که نظام مالی جهان را فراگرفته است نظر کنید.به تجارت اسلحه ، سکس ، مواد مخدر و قاچاق انسان که از پر در آمد ترین های تجارت جهانی محسوب می شود توجه کنید.به ابتذال گروهای موزیک که رسما به دستگاه تبلیغ شیطان گرایی تبدیل شده است دقت کنید.
در خصوص صهیونیسم در مقاله های قبل صحبت شد و به آیه ی (81 سوره مائده) که می فرماید: "دشمن ترین مردم نسبت به مومنین را از یهود و مشرکان خواهید یافت." اشاره گردید، دیگر فرصت تکرار مجدد نیست. سابقاً با دلایل بسیاری ارتباط صهیونیسم با شیطان پرستی را مطرح نمودیم این در حالی است که شاهد ادامه فعالیت شیطانی صهیونیسم ها در وسعت گسترده ای هستیم که چگونه در پی تخریب بیت المقدس و بنای معبد سلیمان در راستای بر پایی حکومت جهانی هستند.در دشمنی روز افزون ایشان با مسلمین و احزاب الهی هیچ تردیدی وجود ندارد.کشتار کودک و بالغ مسلمین فلسطین توسط صهیونیسم ها بر کسی پوشیده نیست. این در حالی که کشور های ابر قدرت جهانی از این سربازان ابلیس حمایت می کنند و منافع خود را منافع اسرائیل اعلام می کنند.
دقت کنید در حال حاضر سربازان کشور های ابر قدرت جهان و صهیونیسم ها در کجا مشغول جنگ هستند و در حال کشتار چه کسانی هستند؟ کسی هست که از اهمیت مسجد الاقصی بی خبر باشد یا منکر مسلمان بودن مردم افغانستان و عراق و فلسطین باشد یا منکر اهمیت عراق در تحولات آخر الزمان باشد؟ بی پرده بگویم بدون شک آنچه توسط ارتش کشورهای ابر قدرت جهان و صهیونیسم ها رخ می دهد قربانی کردن الهیون برای ابلیس است.
در مقابل فعالیت های وسیع شیاطین در حزب الهی نیز اتفاقاتی به وقوع پیوسته که بسیار امیدوار کننده است.پس از سالها تلاش و فداکاری مردان و زنان مومن نور الهی در تاریکی ها درخشید و حزب الهی انسجام نسبی پیدا کرد که می توان این درخشش را همان قیام شیعیان ایران به رهبری فقیهی عالم و عارفی فرزانه آیت الله روح الله موسوی خمینی دانست. ایجاد حکومت اسلامی با نگرش آماده سازی زمینه های ظهور مهدی آل محمد از این منظر دارای اهمت است که در این برهه زمانی سرتاسر جهان را ظلالت و گمراهی فراگرفته و بدین سبب این رویداد از اهمیت بی حدی برای حزب الهیون برخوردار است. با نگاهی سطحی هم می شود فهمید که این حکومت به سرعت از سوی حکومت های شیطانی جهان مورد هجوم همه جانبه قرار گرفت و فورا تبدیل به مهم ترین رویداد رویاروی این کشور های ظلمانی شد.دوستان من شما با هر موقعیت اجتماعی ، رنگ و نژاد که باشید اگر اعتقاد به برقراری احکام الهی در جوامع داشته باشید و معتقد به بر پایی قسط و عدل جهانی در زیر پرچم مهدی آل محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و بر اندازی باطل باشید دشمن ابر قدرت های جهان کنونی محسوب می شوید و بودن شما نابودی منافع و موجودیت این ابر قدرت های شیطانی را طلب می کند و بودن این ابرقدرت ها نبود شما را می طلبد.
از قید و بند های کوچک که شیاطین در مقابل شما قرار دادند تا بدان مشغول شوید خود را رها سازید. چشمان خود را باز کرده و به اطراف خود نگاه کنید که شیطان سعی دارد باطل را در نظر ما حق جلوه دهد و ما را به دوزح هدایت کند

.
بنگرید از کدام حزب هستید، در مقابل مهدی قرار دارید یا در کنار مهدی؟ این سخنان بیهوده و لغو نیست من شما را به حقیقت آگاه کردم و خداوند همه ی مارا هدایت کند تا در کنار بندگان صالح و خاص خداوند آخرین منجی حذب الهی که سعادت ابدی انسان ها را هدیه می کند یاری نمائیم ، بخصوص در این برهه حساس زمان که اتفاقات بسیار مهمی رخ داده است و در مناطق دور و نزدیک شاهد آن هستیم و رهبر معظم شیعیان جهان در مورد آن فرموده است: غرب و امريكا و صهيونيزم امروز از هميشه ضعيفترند. گرفتاريهاي اقتصادي، ناكامي‌هاي پي‌درپي در افغانستان و عراق، اعتراضهاي عميق مردمي در امريكا و ديگر كشورهاي غربي كه دامنه‌ي آن روز بروز گسترده‌تر شده است، مبارزات و جانفشانيهاي مردم فلسطين و لبنان، قيامهاي دليرانه‌ي مردم در يمن و بحرين و برخي ديگر از كشورهاي زير نفوذ امريكا، همه و همه حامل بشارتهاي بزرگي براي امت اسلامي و بويژه كشورهاي انقلابي جديد است. مردان و زنان مؤمن در سراسر جهان اسلام و بويژه در مصر و تونس و ليبي از اين فرصت براي تشكيل قدرت بين‌الملل اسلامي بيشترين بهره را ببرند. خواص و پيشروان نهضتها به خداي بزرگ توكل و به وعده‌ي نصرت او اعتماد كنند و صفحه‌ي تازه گشوده‌ي تاريخ امت اسلامي را با افتخارات ماندگار خود كه مايه‌ي رضاي الهي و زمينه‌ساز نصرت اوست مزين سازن.
(بر گرفته از پیام مقام معظم رهبری در حج سال 1390 شمسی)

باشد که با یاری پروردگار از سربازان حزب الهی باشیم که مطابق وعده صریح قرآن کریم مستضعفان جهان وارثان زمین خواهند بود.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری12 ، عبدالرحمن ، عبداللهی
۲۰:۳۵, ۴/دی/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار
[تصویر: images?q=tbn:ANd9GcQee32gdYA4EJEpckENF--...q6I82u2AiH]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن
۰:۳۶, ۵/دی/۹۲
شماره ارسال: #3