کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 10 رای - 3.6 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ماسونی ترین افتتاحیه المپیک!!!!!!
۰:۵۳, ۸/مرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مرداد/۹۱ ۱۸:۴۳ توسط خاک.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرّحمن الرّحیم

[تصویر: 51521126699837486281.jpg]
سلام... بنده حقیقتا از بحث در مورد این مسائل بیزارم و ترجیح میدم در مورد دین خودمون صحبت کنیم تا در مورد آیین یک سری خُل و چِل!

اما دوتا موضوع پیش اومد که تصمیم گرفتم این تاپیک رو باز کنم

اولا وقتی دیدم با وجود آگاهی مردم از مسائل و نمادهای فراماسونری باز هم میشینن پای این بازی های المپیک و تحت تاثیر تبلیغات صدا و سیما قرار می گیرن تصمیم گرفتم چند عکس از افتتاحیه بازی ها قرار بدم تنها جهت یادآوری یک سری مسائل که هممون از بَریم!!

ثانیا یکی از آشنایان که هیچ شناختی از نماد های فراماسونری نداشت ، فیلم افتتاحیه رو از ماهواره دیده بود. پرسیدیم چطور بود . گفت : من که خوشم نیومد همش شوالیه سیاه و چشم و این چیزا نشون میداد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!همین باعث شد سرچ کنم عکساشو

استادیومی که توش مراسم (یا مناسک!!!) اجرا شد

[تصویر: 93425591951442390988.jpg]

کلیک کنید

[تصویر: 78038396805558471315.jpeg]

خورشید پرستی :

کلیک کنید

درخت زندگی :

[تصویر: 20491801210005908684.jpg]

این یکی رو ببینید (دیگه تابلو تر از این نمیشه!!!) :

[تصویر: 72609995619734686730.jpg]

[تصویر: 90174677116675382312.jpg]

نماد المپیک رو که حتما دیدین...جای دوتا حرفش رو که عوض کنید میشه :

[تصویر: 38624732230690623097.jpg]

البته تصاویر و نماد ها خیلی زیاده ولی همش فیل*ت*ره ...بهرحال فکر می کنم برای اثبات موضوع همین کفایت می کنه...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Nmm ، MOHSEN-Z ، مجید121 ، Moh3eN-QalaM ، دل خسته ، 59-11(یامهدی) ، Havbb 110 ، seiied ، ELENOR ، فرانک ، سرباز سید علی ، بچه شیعه ، علی24 ، taleb ، yamin ، عدالت ، rastin ، میلاد.م ، Agha sayyed ، Ramin_Ghn ، azade ، بیداری12 ، انتصـار ، somayeh ، جویای حقیقت ، black ، vahrakan ، Detector ، Admirer ، only_y2d ، حسن.س. ، MohammadSadra ، یاســین ، ali.khm ، شهیدطیبه واعظی ، سدرة المنتهی ، m.hossein ، saloomeh ، Maysam-1st ، rezvan ، سلیم ، حلما ، sarallah ، arman mohseny ، أین المنتظر ، جوینده حق ، مرغ باغ ملکوت ، SARV ، abas_341 ، 72Unknown ، yashar1374 ، یوسف خان ، aliali ، vahid1878 ، خاک ، nooromahdi ، meisam317 ، kohnavard ، shh ، cernel ، mhvvhm ، mres11 ، نگار ، رمز شب ، Mohammad Trust ، fazeleh ، soltanmahmoud ، yasinakbari ، nahal_m ، seyed313 ، ضحی

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۷:۴۱, ۹/مرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/مرداد/۹۱ ۱۷:۴۶ توسط Anti gods.)
شماره ارسال: #31
آواتار
(۹/مرداد/۹۱ ۱۷:۳۱)یا ثارالله نوشته است:  بسم الله الرّحمن الرّحیم

(۹/مرداد/۹۱ ۱۶:۵۳)Anti gods نوشته است:  اون شیطان که از نظر نگارنده خیلی تابلو!!! هستش فکر کنم مربوط به یکی از داستانهای رولینگ باشه که مشهورترین نویسنده انگلیسیه

سلام علیکم

بنده خوشبختانه یا متاسفانه تمام کتاب های جی کی رولینگ رو مطالعه کرده و تمام فیلم های ساخته شده بر اساس داستان هاش رو خوندم!
اگر منظورتون لرد سیاه توی داستانه ، شرمنده ها ولی خیلی ساده انگارانه هست چون هیچ شباهتی با توصیفات کتاب و هیچ ربطی با شخصیت موجود در فیلم های ساخته شده از روی کتاب نداره

این موجود بزرگ شیطانی، ساخته شده تا ترس از شیطان و نیروهای شیطانی رو خواه ، ناخواه در بیننده القا کنه ، حالا هرچقدر هم بخوان منزهش کنند و ربطش بدن به هری پاتر (هرچند که خود هری پاتر هم پره اشکاله) .

دقت کنید اگر یک دفعه میومدن میگفتن این چیزی که ما درست کردیم خود شیطانه ابله تر از اینی که هستن به نظر می رسیدن!اگر یکم بیننده آگاه باشه کاملا متوجه منظور میشه

یا حق
نظرتون محترمه.ولی نیاز به شبیه بودن نیست.دقیقا خودشه.
در ضمن من بحثم چیز دیگه ای هست.متاسفانه توی این تالار هرکی از این دست مباحثو به وجود میاره و مثلا پی به ماهیت نمادها میبره(که گاهی وقتا درسته وگاهی وقتا غلط)هیچوقت نمیاد جنبه های خوب اون مراسمو بگه که مبادا چهره مخدوش فراماسونها روشن بشه.واین ذهنیت منفی بین مردم از بین بره.من نمیگم این مسائل گفته نشه,من میگم باید درکنار بدیها خوبیها رو هم گفت.کسی متاسفانه نمیاد اون تختهای بیمارستانی وپرستارارو که به نظر من کار خیلی قشنگی بود رو نشون بده.کسی نمیاد بگه بعد از این مراسم تختهارو به تونس فرستادن برای کمک به بیمارستانهاشون.اینارو کسی نمیگه که مبادا کسی حس خوبی نسبت بهشون پیدا کنه.این یه جور دیکتاتوریه عقایده,یه جور کتمان حقیقته.وکسی هم که این کارو انجام میده به هیچ وجه نمیتونه خودشو سرباز امام زمان معرفی کنه.که متاسفانه اینجا هرکی این کارو کنه به خودش بیشتر میباله.البته منظور شخص شما نیست.یه بحث کاملا کلی کردم.در ضمن شما میفرمایید که هرپاتر پر از اشکاله.حرفتون کاملا درسته.ولی چه ما خوشمون بیاد چه بدمون بیاد هریپاتر رفته جزو فرهنگ انگلیس شده.به خاطر همین میگم بعضی وقتا باید از یه منظر دیگه به قضیه نگاه کرد.هریپاتر یه شخصیت جهانیه که از قضا توسط یه انگلیسی به وجو اومده.و انگلیسم از این شخصیت برای رونق مراسم استفاده کرده.امیوارم منظورمو خوب تونسته باشم برسونم.
این چیزی که الان میخوام بگم یه نصیحت وتوصیه کاملا دوستانست.نه حالت امری داره ونه دستوری توشه.لطفا وخواهشا بیاید ذهنمونو از این حالت خطی واز پیش تعیین شده نجات بدیم.منظورمو با خودم هم هست یه وقت سوء برداشت نشه.
در مورد اون شخصیت شیطانی دوستان نظر بدن بهتره.شاید حق با شما باشه.
یا
حق
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: m.hossein ، جویای حقیقت ، nasim.h
۱۰:۰۶, ۱۰/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #32
آواتار
به نام خدا
ببینید دوستان، این فراماسونها برای اغفال مردم دنیا نمیایند مستقیم بگویند که بیایید شیطان را بپرستید و کارهای شیطانی کنید بلکه از ظاهری فریبنده و در نقابی زیبا و پاک، اهداف پلید خود را اجرا میکنند نمونه کوچکش هم خیلی از این کنسرتهای خیریه لیدی گاگا و خواننده های شیطانی دیگر. آنها با این کار افکار را مسخ خود میکنند به طوری که اگر به خیلیها بگویی که مثلا فلانی شیطان پرسته میگه خوب پس چطور خیریه میگذاره و با این کارشان در ظاهر خیر، شر را به شدت گسترش میدهند. در مورد مراسم المپیک هم این موضوع وجود دارد و انها مستقیم نمیایند مراسمی شیطانی کامل در جلوی چشم میلیاردها نفر برگذار کنند بلکه صرفا با استفاده از بعضی نمادهای فراماسونی که آنهم هرکسی از انها اطلاع ندارد افراد روشن بین و حقیقت جو به راحتی متوجه میشوند که در این جور مراسم، حتی ممکن است نوعی مناسک شیطانی هم انجام شود. شما به نوع ورود الیزابت از بالای استادیوم توسط هلیکوپتر دقت کنید. یعنی به زبان دیگر این شخص را از راس هرم به میان جمعیت بردند و در واقع این تمثیلی بود از اینکه ملکه از بالا بر انسانها نازل شده و به میان آنها میرود. بله اینها با استفاده از تکنولوژی و هزاران کار دیگر خیلی از مردم را مسخ میکنند تا افکار پلید خود را گسترش دهند و ای کاش این همه تکنولوژی را در جهت خیر به کار میبردند نه در جهت شر.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، ضرغامیان ، جویای حقیقت
۱۲:۲۱, ۱۱/مرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/مرداد/۹۱ ۱۲:۲۲ توسط abas_341.)
شماره ارسال: #33
آواتار
در افتتاحیه ملکه ی انگلیس با هلیکوپتر میاد روی ورزشگاه با چتر میپره پایین که هزار جور تعبیر داره . . .

[تصویر: OlympicLondon2012_Persian-Star_org_020.jpg]

[تصویر: OlympicLondon2012_Persian-Star_org_021.jpg]

صورتک های تک چشم
[تصویر: Olympic.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: جویای حقیقت ، yashar1374 ، medad.sefid ، عدالت ، m.hossein ، خاک ، nooromahdi ، یا ثارالله ، مرغ باغ ملکوت
۱۴:۲۳, ۱۳/مرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مرداد/۹۱ ۱۴:۲۴ توسط shh.)
شماره ارسال: #34

سلام
صرف نظر از ماسونی بودن یا نبودن مراسم ، به نظر من حتی از لحاظ زیبایی مراسم هم به پای افتتاحیه المپیک 2008 چین نمیرسید
من در مقایسه با افتتاحیه 2008 چین ، از 20 ( به چینیها 17 دادم ! ) به انگلیسیها حداکثر 10 میدم !
نصفش که کنسرت و خوانندگی بود !
در مورد تاریخ سیاسی کشورشون هم به غیر از اون انقلاب صنعتی ، چیز دیگه ای نبود
البته معلومه که نباید چیز دیگری از تاریخ سیاسی کشورشون رو هم در مراسم بگذارند چون تقریبا بقیش شامل استعمار سایر کشورهاست !
چین ، نصف مراسمش مربوط به تاریخ کشورش بود
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، مرغ باغ ملکوت ، Anti gods ، جویای حقیقت ، m.hossein
۱۶:۳۲, ۱۳/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #35
آواتار
(۱۳/مرداد/۹۱ ۱۴:۲۳)shh نوشته است:  سلام
صرف نظر از ماسونی بودن یا نبودن مراسم ، به نظر من حتی از لحاظ زیبایی مراسم هم به پای افتتاحیه المپیک 2008 چین نمیرسید
من در مقایسه با افتتاحیه 2008 چین ، از 20 ( به چینیها 17 دادم ! ) به انگلیسیها حداکثر 10 میدم !
البته معلومه که نباید چیز دیگری از تاریخ سیاسی کشورشون رو هم در مراسم بگذارند چون تقریبا بقیش شامل استعمار سایر کشورهاست !
نمیخوام به نظرتون توهین کنم.نظتون محترمه ولی این نظر شماست وشما دارین نمره میدیدن.ولی خود چینیها گفتن افتتاحیه المپیک لندن بهتر از پکن بوده.شک ندارم اگه به جز انگلیس هرجایی این مراسم برگزار میشد از نظر خیلیا این مراسم بهترین بود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shh
۱۷:۲۰, ۱۳/مرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مرداد/۹۱ ۱۷:۲۷ توسط nasim.h.)
شماره ارسال: #36
آواتار
منم افتتاحیه چین دیدم واقعا جالب بود و اصلا قابل مقایسه با افتتاحیه لندن نبود.
ببینید دوستان به نظر من اینکه المپیک امسال به ماسونها ربط داشته باشه و به نوعی تبلیغ اونها باشه یه چیز واضح و قابل پیش بینی بود وقتی ملکه انگلیس یه یهودی میشه با اون همه حساسیت و تنفری که انگلیسی ها از یهودی ها داشتن و دارن پس معلومه که کشور انگلیس یکی از جاهای تبلیغاتی و کلیدی ماسونها میشه.
واینکه خورشید هیچگاه در بریتانیا غروب نخواهد کرد .

یعنی فاتحه امریکا خوندست با وجود رئیس جمهور سیاه پوستش که دائم در حال خرابکاریه و مردم آمریکا از اون و سیاه پوستان بیشتر بدشون میاد و انگلیس قراره ناجی جهان باشه با اون ملکه یهودیش به کمک ماسونها که همونها هم این ملکه رو به تاج وتخت رسوندن.واقعا جالبه که انلگلس با اون همه تعصبش برای انتخاب ملکه یک یهودی و انتخاب کرده چون بخاطر مسائل اقتصادی مجبور بوده تن به این ذلت بده.پس مجبوره که به جای تبلیغات فرهنگ و سنت کشور خودش ماسونها رو تبلیغ کنه.

شاید این حرفها مستند نباشه ولی این یک فرضیه است و وقتی رد میشه که چیزی بر خلاف اون ثابت بشه.

(۱۱/مرداد/۹۱ ۱۲:۲۱)abas_341 نوشته است:  در افتتاحیه ملکه ی انگلیس با هلیکوپتر میاد روی ورزشگاه با چتر میپره پایین که هزار جور تعبیر داره . . .

[تصویر: OlympicLondon2012_Persian-Star_org_020.jpg]

[تصویر: OlympicLondon2012_Persian-Star_org_021.jpg]

این اوج ذلت ملکه انلگیس که از یک هلکوپتر به پایین افتاده.
به نظر من تفسیر این حرکت میتونه این باشه که ماسونها ملکه انلگیس و با این ذلت وخاری از جایگاه خودش پایین انداختن و خودشون یعنی یهودی ها و ملکه یهودی جدید و جای اون نشوندن .
و ملکه قبل و از بلندی جلال و جبروتش به بین مردم انداختن واون هم مثل مردم عادی کشورش شده و هیچ قدرتی نداره.
واقعا ماسونها انتقام تمام بلاهای و که انگلیس مستقیم یا غیر مستقیم به سر یهودی ها آورده رو دارن تلافی میکنن.
و چقدر انگلیسی ها کودن هستن که تن به این خفت و خاری میده.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: جویای حقیقت ، یا ثارالله ، m.hossein
۲۰:۱۰, ۱۳/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #37

(۱۳/مرداد/۹۱ ۱۶:۳۲)Anti gods نوشته است:  
(۱۳/مرداد/۹۱ ۱۴:۲۳)shh نوشته است:  سلام
نمیخوام به نظرتون توهین کنم.نظتون محترمه ولی این نظر شماست وشما دارین نمره میدیدن.ولی خود چینیها گفتن افتتاحیه المپیک لندن بهتر از پکن بوده.شک ندارم اگه به جز انگلیس هرجایی این مراسم برگزار میشد از نظر خیلیا این مراسم بهترین بود.

شما خودتون افتتاحیه پکن 2008 را نگاه کنید بعد قضاوت کنید
البته قبول دارم بعضی ها به خاطر ضدیت با انگلیس میگن این مراسم آنچنان زیبا نبوده
ولی من جز اون دسته نیستم
خود من قبل از اینکه المپیک شروع بشه انتظار یک کار قوی تر از سال 2008 را داشتم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: m.hossein ، Anti gods ، cernel
۲۲:۰۷, ۱۳/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #38
آواتار
ایول بابا کارشون درسته D;
۶:۱۰, ۱۴/مرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/مرداد/۹۱ ۷:۲۵ توسط A L I.)
شماره ارسال: #39
آواتار
این یک بازی هست که توسط استیو جکسون در سال 1981 طراحی شده(توضیح بیشتر ویکیپیدیا) و در اون شما باید دنیا رو تحت کنترل خودتون در بیارید و نظم نوین جهانی رو برقرار کنید با استفاده با ابزار و کارتهایی که در بازی هست ( مثلا از Fals Flag برای جنگ و ...)در کّل 394 تا کارت است(از جمله کارتهای پیش بینی بیل کلینتون که 11 سال بعد رئیس جمهور شد!دست‌کاری بازار و احتکار پول، که دنیا رو به صورت مصنوعی دچار رکود اقتصادی می‌کند... که به خیلی‌‌ها سود می‌رساند،Bank Merger - یکی‌ شدن بانک‌ها ، بلعیده شدن بانک‌های کوچک توسط بزرگتر‌ها ،کشتن به اسم برقراری صلح )

عکس دو ساختمان بلند که منفجر شده اند..!!؟
[تصویر: 1343647032315354_large.png]
دوستانی که صحنه 11سپتامبر رو به یاد دارند اگر دقت کنید اولین هواپیما به برج
سمت راستی برخورد کرد و منفجر شد که توی این تصویر کاملا مشخصه!!!

حالا اینی که خیلی از همه بیشتر نظر من وشما رو به خودش جلب میکنه!!!

[تصویر: Combined_disasters.jpg]
اگر نگاه کنید ساعت Big Ben یا ساعت معروف شهر لندن رو می‌بینید که در حال فرو ریختن هست و ظاهرا شهر در آتش میسوزه، و از آنطرف ۵ نفر در عکس هستند که لباس‌هایشان به رنگ ۵ دایره المپیک می‌باشد در حال فرار!!!!(وتعداد بیشتری علامت تعجب و سوال؟؟؟!)
به زمانی که عقربه های ساعت اشاره میکنن دقت کنید؟؟به 11 و 9 اشاره میکنه!
مطالب بیشتر اگر تونستم در این مورد پیدا کنم در همین پست قرار میدم

در مورد آقای استیو جکسون یکم جستجو کردم در نت متوجه شدم ایشون مالک و صاحب امتیاز این بازی هستند [تصویر: Steve_Jackson_Games_logo.png]

و همچنین صاحب امتیاز مجله Pyramid (هرم) هستند!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: جویای حقیقت ، عدالت ، یا ثارالله ، m.hossein ، خاک
۹:۰۲, ۱۴/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #40
آواتار
داداش من اون عقربه ها که 2 و 11 رو نشون میده چرا الکی میگی 9؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: abbas313 ، mhvvhm ، رمز شب ، m.hossein
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]