کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرحی نیکو و پسندیده
۱۳:۰۹, ۹/مرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/مرداد/۹۱ ۱۸:۴۴ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #1
آواتار
---«(بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم وَ بِه ذِکرِ الحُجَّةِ بنِ الحَسَنِ العَسکَري)»---

سلام مجدّد بر همگی

هیأت « چشم انتظاران نور » طرحی جالب و مفید رو در بیت حضرت معصومه (سلام الله علیها) چسبانده بودند که به دلیل اینکه هیچ دلیلی بر رد آن پیدا نمی کنم ، تصمیم گرفتم اون رو در اختیار شما عزیزان هم بگذارم تا همه با هم انجامش بدیم إنشاء الله .

و اینک طرح :

1- روزی 10 صلوات ( با وعجّل فرجهم) برای سلامتی و فرج امام زمان (عجّ)

2- روزی سه توحید به نیّت فرج هدیه به قطب عالم امکان (عجّ) برای سلامتی و فرجشون(که حکم یک دور قرآن دارد)

3- خواندن دعای سلامتی امام زمان (عجّ) در قنوت های نماز های یومیّه (اللهمّ کن لولیک الحجّة بن الحسن ...)

4- قرائت روزی یک زیارت عاشورا و قرار دادن ثوابش برای سلامتی و فرج امام زمان (عجّ)

5- قرار دادن ثواب اعمال مستحبّی برای سلامتی و فرج امام زمان (عجّ)

6- ترک روزانه یک گناه

(شماره های تماسی که اونجا بود : 09132764472 و 09132630915)

طرح خیلی خوبیه من به نوبه ی خودم به عنوان بی مقدار و کوچک ترین جانثار و بنده ی درگاه خدا و عزیزانش ، این رو تأئید می کنم .
[تصویر: tongue.gif][تصویر: biggrin.gif]

البته در مورد قرار دادن ثواب های اعمال برای فرج یه نکته به ذهنم رسید خدمتتون عرض کنم .

ببینید ،اگه من یک الله اکبر یا هر ذکر دیگری بگم ، ثوابشو به تمام انسان های روی کره ی زمین از ابتدای خلقت تا انتها هدیه کنم (که البته به ظالمان و کافران نمی رسه) ، باز هم ذرّه ای از ثوابی که من میبرم ، کم نخواهد شد و نه تنها من نوعی ، شما هم همین طور ؛ تازه وقتی کسی کاری برای خداو عزیزانش بکنه ، اونها نمی گن وظیفشه ، سریعاً جبران می کنن.

در کلمة الحق ها دیدیم که اون اصفهانی سنّی که امام هادی (علیه السلام) رو دعا کرد ،چگونه مشمول دعای ایشون شد و دعای حجّت خدا هم حتماً مستجابه .
اینها نوری واحد اند ، اگه برای سلامتی و فرج امام زمان (عجّ) که فرج انبیاء و سایر معصومین (علیه السلام) و خوبان و ... هم هست ، دعا کنید ، ببینید چند هزار نفر از خوبان شما رو دعا می کنن .
تازه دعای مرده هم مستجابه .
دعای خوبان و معصومین هم مستجابه .
دعای پدر و مادر در حق فرزند هم مستجابه .
معصومین حق پدرو مادری ای بیش از پدر م و مادرمون بر گردنمون دارند.

واسلام علیکم و رحمة الله و برکاته
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: morteza rezay ، در جستجوی سختی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]