|
احتمال ارتباط وقایع اخیر در منطقه با ظهور امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)
|
|
۱۹:۰۶, ۱۰/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
حوزه نوشت:
امام جمعه نجف گفت: هیچکس از زمان ظهور اطلاع ندارد، اما بنا بر روایات ممکن است اتفاقات اخیر در منطقه، نشانه های نزدیکی عصر ظهور امام زمان(علیه السلام) باشد. حجت الاسلام و المسلمین سید صدرالدین قپانچی در جلسه شبانه خود با عنوان "امام مهدی در قرآن و سنت و علوم" که به مناسبت ماه مبارک رمضان در در حسینیه فاطمیه نجف برگزار می شود ابراز داشت: بنا به بررسی های قواعد کلی قرآن و سنت و روایات شیعه و سنی، قبل از ظهور امام زمان(علیه السلام) حکومتی تاسیس می شود که زمینه ساز حکومت امام مهدی(علیه السلام) است. وی ادامه داد: جهان شاهد اتفاقات زمینه ساز ظهور و طلیعه ها و مقدمات ظهور امام عصر(علیه السلام) است. عضو ارشد مجلس اعلای اسلامی عراق گفت: اخیرا در عرستان برای شورشیان سوریه کمک های مالی جمع می کنند و آنها به دنبال یک جبهه درگیری طایفی هستند. وی با اشاره به وجود مراقد مقدسه همچون مرقد حضرت زینب و حضرت رقیه علیهما السلام اظهار داشت: آنها با راه انداختن این لشکرکشی طایفی، نابودی شیعه و تخریب اماکن مقدس و مشاهد مشرفه را نیز دنبال می کنند. امام جمعه نجف اشرف گفت: این اقدامات و موضع گیری ها آغاز یک درگیری و جنگ طایفی است که عراقی ها آن را به چشم دیده اند. وی درباره اتفاقات سوریه گفت: هیچکس از زمان ظهور اطلاع ندارد اما این اتفاقات ممکن است بنا بر روایات، نشانه های نزدیکی عصر ظهور امام زمان(علیه السلام) باشد. خبر آنلاین [/B] |
|||
|
|
۱۰:۵۳, ۳۱/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/مرداد/۹۱ ۱۰:۵۴ توسط ashab313mahdi.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
چه عجب از خواب در حال بیدار شدن هستند !؟ دشمنان (امریکا و انگلیس و صهینیسم و . ...) از سال ها پیش میداند برنامه ریزی کرده اند حتی 2012 را هم به قول خودشان فهمدیه اند و صد ها فیلم و دانشگاه و .... مهدوی ساخته اند اینها تازه دارند ... !!!!؟؟؟
|
|||
|
۱۱:۰۰, ۳۱/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام.....
یکی میگفت ......نباید با قطعیت گفت ظهور نزدیک است...... میگفت .....الان حدود نود و خورده ای درصد از علایم و شرایط فراهمه .....ولی ممکنه همون چند درصد صد سال دیگه دویست سال دیگه و.......طول بکشه......گفت که زمان ظهور دست خداس.... |
|||
|
|
۱۲:۳۰, ۳۱/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۳۱/مرداد/۹۱ ۱۱:۰۰)aleerz نوشته است: سلام..... نا امید بودن از نزدیکی بودن ظهور گناهه. میدونستید؟ |
|||
|
|
۱۳:۰۵, ۳۱/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
من اظهار نا امیدی نکردم.....
همه حرف من اینه الکی نگیم ظهور نزدیکه......زمان ظهور دست خداست...... پس کاری کنیم که خداوند زمانش رو نزدیک تر کنه.....نمیشه صرفا فقط به نشانه ها تکیه کرد........ درضمن....نمیدونم .......ولی فکر کنم تعیین زمان ظهور ....هم گناه باشه.... |
|||
|
|
۱۶:۱۲, ۳۱/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
نیازی به فراهم شدن علائم ظهورنیست تنهاشرط ثابت واصلی ظهور ادم شدنه افرادی مثله من وخیلیای دیگی هست
|
|||
|
|
۱۴:۰۹, ۱/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/شهریور/۹۱ ۱۴:۱۸ توسط mahdy_mir.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۳۱/مرداد/۹۱ ۱۶:۱۲)محمدصالح نوشته است: نیازی به فراهم شدن علائم ظهورنیست تنهاشرط ثابت واصلی ظهور ادم شدنه افرادی مثله من وخیلیای دیگی هست سلام جسارتا ممکنه بگی از روی چه منبعی و براساس کدام روایت یا احادیث , این نظر رو دارید ؟ یعنی قبل از سفیانی یا ظهور سید خراسانی و ...... ما باید آدم شیم ؟ ![]() مثلا ورایتی داریم که معصومی بگه : ای شیعیان آدم شین تا مهدی ما بیاید ! دوست خوبم بنظرت اون خیلیهای دیگه که آدم نیستن چه کسانی هستند که شما در موردشون قضاوت میکنی ؟ ظهور نزدیک میشه و انشاالله نزدیک هم شده و همه باید دعا کنیم چه اوناییکه آدم نیستن یا گناهکارن . چه اونایی که ادم هستن . فقط هر روز به تعداد معینی صلوات هدیه کردن یا نمازی خواندن و زاری داشتن , ظهور رو نزدیک میکنه چرا که خداوند میفرماید : دعا کنید تا اجابت کنم نه گفته گناهکارا حق دعا کردن ندارن . |
|||
|
۱۵:۳۵, ۱/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۳۱/مرداد/۹۱ ۱۳:۰۵)aleerz نوشته است: من اظهار نا امیدی نکردم..... درسته ولی تعیین وقت با اعتقاد داشتن به نزدیکی ظهورخیلی فرق میکنه. تعین وقت گناهه امام باید همیشه امیدوار بود و به جای تعین وقت دعا کنیم |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ادعای آیت الله مصباح یزدی:دعا کردن امام زمان برای احمدی نژاد | ArashIrandoost | 2 | 1,641 |
۱۹/تیر/۹۶ ۲:۵۳ آخرین ارسال: فاطمه خانم |
|